Založ si blog

Neférovku Kiskamuža s Ficomužom sleduje „dozorujúci udávateľ“ Dočkal.

Na úvod informácia pre tých „múdrych“ diskutujúcich, ktorých to v škole nenaučili a je ich tu viac, ako dosť. Ak novinár píše s takto nakloneným písmom – teda kurzívou, tak ide buď o priamu reč, alebo o fejtónový príspevok. A čo je to fejtón, to si nájdite na Google.sk

To, ako si Kiskamuž vymieňa svoje lichôtky, pocity a dojmy s Ficomužom začína byť veľmi pôsobivé. Jeden druhému odporúča to i ono, Jeden na druhého reaguje lichôtkami ako vydierač, podvodník, porazený, skončil, neskončil, mafiánsky štát, pozemková mafia, lietal, neprijal nikto najvyšší. 7-12, úžerník a pokračovať by som mohol, ako zabávajú obaja MUŽI celý slovenský národ. Nič nie je zábavnejšie, ak si dvaja najsilnejší vymieňajú „komplimenty“.

Jeden preto, že prehral a druhý preto, že je porušil zákony.

A čo ľudia? Tí v menšine superhlasno vykrikujú na toho, ktorého práca tu počas 10-tich rokov zanechala isté stopy a ochraňujú toho, kto tu zanechal v jednom volebnom období iba hustú hmlu a svoje výplaty na charitu.

Je to všade na svete rovnaké. Prečo by to malo byť u nás iné??? No, nie je a ani nebude.

Písal som vo včerajšom príspevku, že najväčší SaSanec Sulík povedal, že sa nebude miešať do tohto slovného pingpongu medzi dvoma MUŽMI. On osobne tak urobil, ale prečo ho podrazil jeho radový SaSanec Dočkal (rozumej synonymu Dostál) a iniciatívne, ako kedysi agenti ŠTB (myslím si, že by sa ako udavač v socializme prepracoval na tímlíderske miesto (rozumej v tomto prípade udavačské)? Veľmi rýchlo sa SaSanec Dočkal poponáhľal, aby podal trestné oznámenie neoholenému „Kocúrovi v Čižnách“ za vydieranie „zlého a pomäteného“ Ficomuža nášmu „ohromujúcemu a demokratickému“ Kiskamužovi. Nič nového pod slnkom. Veď vydieranie prezidentomuža, ktorý má vraj aj dôkazné dokumenty (že by po vzore Kočnera?), je významnejšia a najviac pohoršujúca vec na svete, ako úmyselný daňový podvod.

V tejto súvislosti sa liberálnym SaSancom ani nečudujem, keď homosexualitu, multikultúru, marihuanu, prostitúciu a ďalšie mini skupiny postavia nad väčšinu. Prečo? Veď liberáli! Ešte šťastie, že medzi obyvateľmi nemajú zatiaľ takú podporu a verím, že ani nebudú mať, aby sa dostali do vlády. A ak sa im to aj podarí, potom len budeme čumieť, čo všetko s nami dokážu. Pozor nevravím, že SMER je úžasný. Nie je a ani nebude (mám k nemu veľké výhrady), ale prečo si máme ešte viac pohoršiť so SaSancami? Ale asi to potrebujeme (ako v prípade SDKÚ, na čo doplácame na energiách doteraz , aby sme zmúdreli aj s inovovanou SaSaneckou agendou 2020.

A potrebujeme aj demokratického prezidenta, ktorý bude kráčať v „šľapiskách“ tohto „úžasného“ Kiskamuža. Rozmýšľam, čo je nedemokratické na zostávajúcich kandidátoch, keď demokratická menšina národa označuje za demokratických kandidátov iba Čapútovú a Mistríka (jeho včerajší comeout – teda odchod zo scény ocenila iba demokratická menšina) ? Čo je to za geniálnu hlúposť??? V čom sú ostatní kandidáti nedemokratickí? V tom, že chcú kandidovať?

Dávno som predpovedal, že Mistrík je iba bublina vďaka dávnopredvolebnej bilboardovej kampani. Lenže voliči spozorneli. Toto sme tu už mali pri Kiskamužovi, čo sa, ako mnohí pochopili, neosvedčilo a už túto ksychtoinováciu všetci voliči celkom nezhltli. Nuž, mám ten dojem, že demokratický kandidát je iba ten, čo nemal s politikou doteraz nič spoločné a preto nemá politické zmýšľanie, vybrali ho ako „vhodne“ rozmýšľajúceho a dá sa teda ľahko manipulovať! No a má v sebe zabudovanú wifi a bluetooth. A Rozumy majú diaľkové ovládače. A Kiskamuž to presne ako nepolitik spĺňal.

Ale vráťme sa k hlavnej myšlienke. K súboju SuperMužov. Hodenú rukavicu Ficomuža zbabelo odmietol Kiskamuž. Kiskamuž sa už nebude baviť s Ficomužom. Prečo asi? Pretože by si sám pod sebou podpílil konáre? Tie sa už dávno zlomili. Dnes už nemá čo píliť. Asi sa bojí, že by sa našiel nejaký ďalší tímlíderský udavač na strane nedemokratickej väčšiny, ktorý by sa chcel vyrovnať radovému SaSancovi Dočkalovi a hneď by išiel bonzovať malému zlostnému „Kocúrovi v Čižnách“!

Prišlo však vyjadrenie kecateľa Kiskamuža, že tento „chlap“ sa už nepostaví zoči voči súperovi! V časoch minulých by ním opovrhovali všetky dámy, ak by odmietol pištoľový, či kordový súboj, aby si zachoval česť a svedomie. Ale tieto atribúty asi náš Kiskamuž nepozná. A preto za neho budú hovoriť iní – teda advokáti. A ten jeden, najviac pracujúci televízno-narcisový – vodič Lipšic v treste, so svojím novinárskym stádom (má ho stále pred chrbtom -teda pred veľkou hruďou), ktorého výrečnosť zlyhala pri kontaktoch a trojnásobnom rande s vlasatou väzobkyňou – pravdepodobnou objednávateľkou, je pre Kiskamuža asi najlepšia voľba. Teším sa na ďalšie rozuzlenie tohto veľmi zamotaného prípadu. Čakám, kedy stávkové kancelárie vyhodia kurzy na 7-12.

Pavel Jacz

INZERÁT: Zháňam pre Lojzka Hlinu 10 oviec a 10 krásnych žien. Zn. Využitie času.

20.04.2024

Keď sa človek nudí, tak zväčša niečo nové vymyslí. Géniovia objavia nový vedecký jav či súvislosť a hlupáci sprosté chujády. Predpokladá to však aj používanie nejakej narkománie, ktorú študentom odporúčal podpredseda Progresívneho Slovenska Truban. Vtedy nám mozog podľa Trubana pracuje nad mieru normálneho rozmýšľania a dokáže výnimočné veci. A tak sa [...]

Pani ministerka Šimkovičová oddeľte prosím Slovenský rozhlas od Slovenskej televízie.

05.04.2024

Začnem z celkom inej strany. Mnohí z vás určite videli film Vtedy na západe. Niektorí aj viac krát. Čo sa týka spracovania audiovizuálnej tvorby ho považujem za jedno z najlepších filmových diel. Je to vysoká škola audiovizuálneho spracovania. Správne obrazovo-zvukové dielo informuje 70-timi percentami obrazom a 30 percent zostáva na reč, ruchy a hudbu. A film Vtedy na [...]

Ako ma televízie TA3, JOJ24 a RTVS24 hlboko sklamali.

28.03.2024

Prvá slovenská spravodajská televízia TA3 začala vysielať 11.septembra 2001 a celý deň sa venovala najväčšiemu teroristickému útoku v USA, ktorý v predstihu pred plánovaným začiatkom odštartoval vysielanie TA3. Potom prišli ďalšie tragédie a teroristické útoky a TA3 tak, ako aj všetky ostatné spravodajské televízie vo svete, po celý deň vysielala aktuálne správy z [...]

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

novela Trestného zákona, parlament

Poslanci majú v roku 2024 zarábať vyše 6600 eur. K platu patria ešte paušálne náhrady

26.04.2024 17:17

Plat poslanca určuje zákon o platových pomeroch niektorých ústavných činiteľov SR.