Založ si blog

INZERÁT: Zháňam pre Lojzka Hlinu 10 oviec a 10 krásnych žien. Zn. Využitie času.

Keď sa človek nudí, tak zväčša niečo nové vymyslí. Géniovia objavia nový vedecký jav či súvislosť a hlupáci sprosté chujády. Predpokladá to však aj používanie nejakej narkománie, ktorú študentom odporúčal podpredseda Progresívneho Slovenska Truban. Vtedy nám mozog podľa Trubana pracuje nad mieru normálneho rozmýšľania a dokáže výnimočné veci.

A tak sa pozrime na Olajňácko-Kádeháckeho Saskára (to sú len tri strany zo šiestich, kde tento politický chameleón pôsobil) Lojzíka Hlinu. Tento „geniálny“ mysliteľ a veľmi energický človek ľavou zadnou zvláda svoj salaš i ďalšie gastropodnikanie a rovnako ho nezaťažuje ani práca poslanca. Preto asi vysedáva na svojom salaši a pozerá sa na svojich 5 posledných ovečiek a začína dumať o tom, kde, čo a akú sprostosť (pre samotného Lojzíka užasnú múdrosť) by vymyslel, aby sa dostal do mediálneho éteru a svojím vyše 17 402 voličom (po dvoch fiaskách v KDH s 90 timi a 233-timi hlasmi celkom úspech) ) sa pripomenul, že ho múdrosť ešte nezahltila. 

Spomeňme si na dovoz tanku pred dom Biľaka či murovačku na Obchodnej ulici pred Pôžičkárňou a k tomu možno samozrejme pripomenúť jeho najnovší genitálny výmysel odvolať z funkcie šéfa výboru za fajčenie v NRSR!!! Super nápad! Prišiel na to vtedy, keď na salaši papkal z poslednej bryndze pirohy a veľmi dlho trávil. A pri trávení pracuje mozog s ťažkosťami a to Lojzík dokonalo využil na to, aby vyprodukoval z mozgovne hlúposť hlúpostí. Inými slovami, nebolo o čom, tak z obyčajného ovčieho exkrementu uplietol dokonalý kozmický koráb!!!

A tak sme ho včera v piatok videli osamelého na tlačovej besede SaS. No, skôr len vyhlásení, pretože novinári na jeho vyzvanie, aby sa pýtali, ho odignorovali. Asi nevedeli takú hlúposť spracovať. Odvolávať šéfa výboru, pretože si zapálil pri pokuse v priestoroch NRSR, je naozaj bizarnosťou všetkých svetových chujád, aké len existovali!!! Pripomína to genitalitu mozgového trustu bývalej vlády našej „milovanej“ Veronky! Charakterizoval konanie Huliaka ako „príspevok do pokladnice múdrosti“. Ja sa len opýtam, prečo radšej Lojzík nedoštudoval Vysokú poľnohospodársku školu v Nitre a chýbal na hodinách fotosyntézy aj na strednej poľnohospodárskej i na hodinách biológie na Základnej škole. Ak by ovládal základné poučky, tak by vedel, rovnako ako aj Greendealisti, že rastliny žijú z CO2 a ďalších pre nás škodlivých látok! Jednoducho povedané čistia vzduch!

Ako zarytý nefajčiar prišiel ukázať vedro farby, ktorou by mal Huliak vymaľovať kanceláriu, pretože nefajčiari nechcú užívať fajčiarske miestnosti. Zase ďalší super návod!

No a zaujal ma ešte jeden Lojzíkov bonmot, ktorý pripomína príslovie : „Zlodej kričí, chyťte zlodeja!“ Veľmi tvrdo vytkol Huliakovi porušenie zákona! Fajčil v zakázaných priestoroch! Myslím si, že to môže iba ten, kto nikdy neporušil flagrantne predpisy a zákony a to teda Lojzík určite nie je. Huliakovo fajčenie v NRSR ako pokus môžeme pokojne porovnať s Hlinovým pokusom stavať múrik bez stavebného povolenia na frekventovanom chodníku. A to určite nie je Hlinov jediný prehrešok proti zákonom. Pri jeho absurditách by sme toho naozaj našli omnoho viac.

Vďaka tejto bizarnosti, teda hľadám darcov aspoň 10 ovečiek, níe baranov a 10 krásnych dobrovoľníčiek (môžu byť medzi nimi aj masérky i fitnesky), aby vyplnili Lojzíkovi to množstvo voľného času, počas ktorého mu pracuje nakrivo mozgovňa. Veď dojiť o desať ovečiek viac, strihať ich a vyháňať na pašu mu zoberie časť voľného času a naplno si ho vyplní aj s 10-timi krásnymi dievkami. Lojzík bude ukonaný a nebude sa zaoberať grotesknými chujádami a od únavy sa aj dobre vyspí!

Pavel Jacz

Pani ministerka Šimkovičová oddeľte prosím Slovenský rozhlas od Slovenskej televízie.

05.04.2024

Začnem z celkom inej strany. Mnohí z vás určite videli film Vtedy na západe. Niektorí aj viac krát. Čo sa týka spracovania audiovizuálnej tvorby ho považujem za jedno z najlepších filmových diel. Je to vysoká škola audiovizuálneho spracovania. Správne obrazovo-zvukové dielo informuje 70-timi percentami obrazom a 30 percent zostáva na reč, ruchy a hudbu. A film Vtedy na [...]

Ako ma televízie TA3, JOJ24 a RTVS24 hlboko sklamali.

28.03.2024

Prvá slovenská spravodajská televízia TA3 začala vysielať 11.septembra 2001 a celý deň sa venovala najväčšiemu teroristickému útoku v USA, ktorý v predstihu pred plánovaným začiatkom odštartoval vysielanie TA3. Potom prišli ďalšie tragédie a teroristické útoky a TA3 tak, ako aj všetky ostatné spravodajské televízie vo svete, po celý deň vysielala aktuálne správy z [...]

„Geniálne či genitálne“ progresívne výroky progresívcov Štefunka a Korčoka. Hotový úžas! ! !

15.03.2024

Po ťažkompádnom rozhýbaní sa začínajú v debatných reláciách prezentovať predstavitelia najsilnejšej opozičnej strany PS. Je vlastne šťastím, že sa nepotvrdili výsledky asi dobre zaplatených volebných exitpolov, lebo by to tu vyzeralo tak, ako v predchádzajúcom volebnom období. Možno ešte horšie. Počuli sme od volieb už mnoho slovných perličiek z úst „elity“ [...]

EÚ / Eurovoľby /

Koľko zarábajú europoslanci? Pôsobenie v EP im prináša tisíce eur aj po odchode do penzie. Aké sú ich právomoci?

03.05.2024 11:49

Europoslanci zastupujú v Bruseli asi 450 miliónov občanov EÚ.

Izrael Gaza vojaci

Bola potvrdená ďalšia vražda rukojemníka v Gaze. Turecko obnoví obchod s Izraelom až v prípade mieru

03.05.2024 11:20

Turecko vo štvrtok zastavilo všetok vývoz a dovoz do a z Izraela s odvolaním sa na "zhoršujúcu sa humanitárnu tragédiu" na palestínskych územiach.

Polícia prehľadáva súdy, bomba

Na bratislavských školách nahlásili bombu. Polícia evakuuje študentov, niektoré rušia vyučovanie

03.05.2024 10:35, aktualizované: 11:32

Výhražný e-mail obdržali vo viacerých školách aj v bratislavskom Starom Meste.

Praha / Policie CZ /

Do českého gymnázia násilne vtrhol neznámy muž, polícia evakuovala študentov

03.05.2024 10:20

Polícia neskôr na Twitteri (X) uviedla, že zadržala podozrivého.