Založ si blog

Elegantné riešenie premiéra zaskočilo prezidenta a zdehonestovalo škriekajúcu opozíciu.

Včera o 19.00 hod. vyvrcholil navrhnutým elegantným riešením súboj extraligistu so štvrtoligovou opozíciou na čele s teraz už od hladu zúrivými troma kohútiskami, ich suitami a dvoma až tromi neukojenými a nenažranými sliepkami, doplnených jedným vylúčeným kohútiskom s dobrovoľným dištancom na štyri roky. Našli si zámienku. Vraždu nevýznamného začínajúceho eléva, zdatného hackera a možno o čosi významnejšej archeologičky, Slovensko ich nepoznalo a ani ich už osobne nespozná. Bol to však moment, ktorý rozhýbal 1.5 percentom voličov, aby išli do ulíc. Počas Gorily ich bolo dva a viac krát viac. Všetci triezvo dumajúci ľudia si kladú otázku, ako je možné, že dvojnásobná vražda, ktorá až z neznámych mŕtvych urobila národných hrdinov u nás a vo svete rozkrútila až také turbulencie???

Niet sa čo čudovať, veď všetci nevýrazní chcú byť innn, aby sa nedajbože nevymykali zo sivého priemeru a nedostávali viac kritiky napríklad zo strany nadriadených. Veď to je moderné, medzi ovcami, aby sa každý s vami lúčil zamerikanizovanými slovami Pekný deň (čo je podľa väčšiny slušné americké optimistické želanie „Have a nice day“ navonok a koľkí z tých, čo takto zdravia si myslia trebárs: zmizni už, daj mi už pokoj, dolám sa a pod. Pre zopičených mladých sú slušné odzdravenia ahoj, servus, dovidenia, dopočutia už pravdepodobne cudzími slovami. Prečo to spomínam? Pretože sa takýto pretvárkový postoj mladých ľudí premieta do každej ľudskej činnosti. Niečo je veľmi choré v tomto opičení sa po iných. A tak vznikajú davisti. Davisti, ktorí sa zapoja do všetkého, čo im pár ľudí – vodcov nabulíka. A pritom nerozmýšľajú nad tým, čo bude nasledovať,

A tak kriklúni opozície tvrdia, že mafia je tak blízko pri premiérovi, ako ešte nikdy predtým. A tá istá opozícia medzi sebou víta a spolčuje sa s dokázeľným bývalým mafiánom, dnes váženým podnikateľom so schránkovou firmou, ktorý, ako som už neraz spomenul, klamal celý národ, že v živote nepodnikal s jedným zastreleným mafiánskym bosom a ďalším zastreleným mafiánskym zločincom!!!! Veď Steinhübel, Deák a Kollár bola svätá trojica. Trúfam si povedať, že ak by spomínaní dvaja zastrelenci žili, tak by s ním sedeli v parlamente!!!! Veď to boli kamaráti na život a na smrť.

Včera sa vynoril zo ŠAŠostáda žrebec, ktorý doteraz mlčal. Politológ s titulmi Doc. PhDr. pred a titulmi PhD. a MBA za menom, ktorý včera v Téme na TA3 „exceloval“. Pre mňa je politológ nestranný človek, ktorý vyjadruje NESTRANNÝ a ANALYTICKÝ názor pre ľudí. Je však 37- ročný Martin Klus ešte politológom a profesionálnym, ktorý získal doktorát v odbore teória politiky? V rokoch 2013 -2014 bol jeden z najcitovanejších, ale iba v Denníku N. Objektívne Hospodárske noviny po ňom ani neštekli. A tomuto žrebcovi hodilo laso okolo krku a koníka si skrotilo pre svoje služby ŠAŠostádo.

Pýtam sa len, ako mohol dostať „politológ Klus“ toľko titulov, keď 100 tisíc davistov teda 1.5% voličov považuje za vôľu ľudu, keď vystupuje v záujme jednej opozičnej strany, keď neovláda základné právne systémy. Nehanbia sa tí, ktorí mu tieto tituly udelili za tento paškvil politológa???? Nehanbia sa ani za to, že svojimi strannými názormi ovplyvňuje študentov na prednáškach??? Veď škola je podľa našej ústavy politicky nestranná!!!! Dôkazom je Kotlebova strata učitelského zamestnania za stranné názory a to právom. Prečo nie je na všetkých rovnaký meter???? A toto je problém, jednostranné videnie všetkých, čo bažia po moci. Nebudem spomínať, ako sa včera v TA3 poslanec za SAS Martin Klus niekoľko krát ako politóg zblamoval!!!

Pristavím sa aj pri vyjadrení politológa Miroslava Kusého v TV Markíza, ako skritizoval premiéra Fica, ktorý si ho vo vyhlásení podal, za to, že ohodnotil opozíciu ostrými slovami. Opäť jednostrannosť vraj nestranného politológa. A prečo sa pán Kusý neozval, keď sa klamstvami, podlosťami, urážkami a útokmi prezentovalo najväčšie superstádo opozičných poslancov na čele so super divokými antižrebcami AntiHatatitlom a AntiIlčím??? Teda stádo, ktoré naviedlo stotisíc nedumajúcich občanov tohto štátu do ulíc a zneužilo ich na nevydarený prevrat. No život ide ďalej a rovnako aj karavána.

Prečo? Pretože jeden z najlepších európskych premiérov Róbert Fico po dohode so skúseným šachistom ešte ostrieľanejším Bélom Bugárom predviedol nikým neočakávaný elegantný taktický ťah, ktorý si nikto nepripúšťal a odstavil celú opozíciu od ťahania povrázkov. Tí sa na nič iné nezmohli a v repete sme si opäť vypočuli, že šéf Mostu Híd je zradca zradcov, pretože si uvedomil vzniknutú situáciu a dal po druhý raz tláchajúcej a v politike tápajúcej opozícii košom. Tá od zúrivosti, že jej opäť ušli vládne autá a stolce pení a pení. Azda by mala nastúpiť Štátna veterinárna správa a urobiť prísne opatrenia, aby sa vzniknutá besnota nerozšírila. Azda by bola najúčinnejšia aspoň polročná karanténa. ŠAŠka si už nechala poradiť a prestala sa spolčovať v parlamente. Okamžite sa zvýšila produktivita tejto fabriky na zákony.

Na nové voľby rezignoval aj náš prezident a nemohol odmietnuť tento super gól v podaní predsedu vlády a urobiť ďalší Kiks. Po vyhlásení vysmiateho a ako vždy pokojného budúceho premiéra Petra Pellegriniho prišiel s vyhlásením aj prezident. Ešte som ho ani raz nevidel tak zúrivého, že sa mu stratil v diaľave ŠAŠorýchlik s príveskami Matom a Rodinomatom a prakticky musel rešpektovať tento superťah zo strany nenávideného premiéra Fica a akceptovať ho. Z očí mu pri vyhlásení šľahali hromy a blesky, až sa obávam, či vôbec dôjde k rezignácii predsedu vlády a k vymenovaniu nového premiéra. Za dverami mu určite lekári ihneď merali tlaky a dávali injekcie na upokojenie. Je to totiž jeho ďalší veľký mat v politickej kariére prezidenta.

Pavel Jacz

INZERÁT: Zháňam pre Lojzka Hlinu 10 oviec a 10 krásnych žien. Zn. Využitie času.

20.04.2024

Keď sa človek nudí, tak zväčša niečo nové vymyslí. Géniovia objavia nový vedecký jav či súvislosť a hlupáci sprosté chujády. Predpokladá to však aj používanie nejakej narkománie, ktorú študentom odporúčal podpredseda Progresívneho Slovenska Truban. Vtedy nám mozog podľa Trubana pracuje nad mieru normálneho rozmýšľania a dokáže výnimočné veci. A tak sa [...]

Pani ministerka Šimkovičová oddeľte prosím Slovenský rozhlas od Slovenskej televízie.

05.04.2024

Začnem z celkom inej strany. Mnohí z vás určite videli film Vtedy na západe. Niektorí aj viac krát. Čo sa týka spracovania audiovizuálnej tvorby ho považujem za jedno z najlepších filmových diel. Je to vysoká škola audiovizuálneho spracovania. Správne obrazovo-zvukové dielo informuje 70-timi percentami obrazom a 30 percent zostáva na reč, ruchy a hudbu. A film Vtedy na [...]

Ako ma televízie TA3, JOJ24 a RTVS24 hlboko sklamali.

28.03.2024

Prvá slovenská spravodajská televízia TA3 začala vysielať 11.septembra 2001 a celý deň sa venovala najväčšiemu teroristickému útoku v USA, ktorý v predstihu pred plánovaným začiatkom odštartoval vysielanie TA3. Potom prišli ďalšie tragédie a teroristické útoky a TA3 tak, ako aj všetky ostatné spravodajské televízie vo svete, po celý deň vysielala aktuálne správy z [...]

Najvyšší správny súd, budova

Opozícia žiada zasadnutie výboru ku kontrole rezortu spravodlivosti na Najvyššom súde

26.04.2024 15:28

Predseda výboru Miroslav Čellár reagoval, že zatiaľ podanie opozičných poslancov neeviduje. Ak ho dostane, výbor zvolá.

Vuong Dinh Hue

Komunista dobrovoľne odstúpil z postu šéfa parlamentu. Hue „porušil stanovy strany“

26.04.2024 15:02

Vuong Dinh Hue je ďalším popredným vietnamským činiteľom, ktorý prišiel o funkciu v rámci prebiehajúcej protikorupčnej kampane.

čaputová

Čaputová sa na záver úradovania v Košiciach stretla s Schusterom

26.04.2024 14:08

Súčasťou jej piatkového programu bola aj diskusia so študentmi žurnalistiky a politológie Filozofickej fakulty Univerzity P. J. Šafárika o význame slobodných médií pre demokraciu.

Fico, Kmec

Peniaze z plánu obnovy môžu byť podľa Fica štartom veľkých modernizačných programov

26.04.2024 13:54

Premiér Robert Fico to uviedol po pracovnom stretnutí s podpredsedom vlády SR pre Plán obnovy a odolnosti a využívania eurofondov Petrom Kmecom.