Založ si blog

Zo Šeligu bude nový profesor práva. Zavádza dnes termín prezumpcia viny! ! ! Diktatúra oviec sa začína rozbiehať.

Udalosti posledných dní nám pripomínajú hon na Židov spred 80-tich rokov a útoky na kapitalistov, kulakov, továrnikov a antikomunistické sily spred 70-tich rokov. Rozdiel je iba v jednej maličkosti. Zatváraniu represívnymi zložkami asistuje zakaždým aj technický vynález televízne kamery. A tak nám spravodajstvá deň, čo deň servírujú zrejme politicky zamerané arestačné drámy najpreferovanejšími hercami súčasnosti NAKA-istami, ako tých „najväčších a opovrhnutiahodných zločincov“ odvádzajú v putách pred kamerovými očami celého Slovenska.

No, nezostáva iba pri základných informáciách. Politici vládnej koalície si potrebujú upevňovať svoje veľké EGÁ a prstami ukazujú na „zločincov“! A ako nám predvádzajú, tak nič iné neovládajú a to je málo na to, aby vydržali v politike aj po voľbách. Konajú tak asi aj preto, že potrebujú zakryť svoje prehrešky a riadia sa tým najlepším taktickým futbalovým postupom: „Útok je najlepšia obrana!“ Zaujímavé, že jednými z najväčších krikľúňov sú dvaja predstavitelia strany, ktorí sa do parlamentu dostali v područí hanby Slovenska exprezidenta – podozrivého pozemkového mafiána a podozrivého daňového kriminálnika, ktorý si v súčasnosti užíva zaručený pokojný život. Veľmi zaujímavý postoj OČTK. Vyhlasované heslo: “Jeden meter pre všetkých“ má samozrejme aj vynechané čísla, aby sa dalo pri „svojich“ uskočiť z naplánovaných koľají.

U „inteligentnej“ Remišovej reakcie z neznalosti práva sa dajú predpokladať a dostatočne nás s nimi oboznamuje vždy, keď sa dostane pred kameru. A nielen z práva si osvojila španielsku dedinu. Bude treba asi na VŠMU zmeniť vyučovacie stanovy a zaviesť základy práva. Bolo to by dobré pán vyučený obuvník, známejší ako kaderník a plagiátor zodpovedný za školstvo pre prípad, že by sa nejaký ďalší herec a ešte lepšie bábkoherec rozhodol nastúpiť na rovnakú politickú dráhu, ako naša „ vzdelaná a inteligentná polici-ikona, prepáčte preklep, samozrejme politi-ikona“ Remišová!

Samostatnou kapitolou je však protagonista protestov Za slušné Slovenska, ktorý sa vďaka spomínanému Kiskovi, aj keď to kategoricky vylučoval, ocitol bez predchádzajúce praxe v najvrcholnejšej politike. Bolo by dobré preveriť aj jeho diplomovku a najmä znalosti zo štúdia práva. Veľký vzor má v najzamestnanejšom televíznom právnikovi Lipšicovi. Obaja pri preberaní témy určite vysedávali v Kryme na pivku, pretože ich znalosti v tejto téme sú absolútne minimálne, ale naučili sa ohurovať masy. Riadia sa fantazmagóriami niektorých médii, ktoré určujú mediálne papagájske Ctrl + C zostávajúcich informačných prostriedkov.

Ako si dovoľuje tento politický zasran opitý ústavnou funkciou – teda mocou, označiť pred vynesením rozsudkov súdov podozrivých verejne za zločincov, vagabundov, podvodníkov atď. ??? Ako vlastne študoval Šeliga právnickú fakultu, keď neovláda takúto základnú vec rímskeho práva??? Po Kočnerovi a Zsuzovej, kedy dostal od súdu po nose sa tentoraz vyvŕšil na špeciálnom prokurátorovi, zopakoval svoje súdy aj pri policajných funkcionároch. No, nezaprel sa a zaperlil útok na Fica a Kaliňáka, aby išli vypovedať a aby sa priznali zo skutkov, pretože je to poľahčujúca okolnosť!!! Tu sa pýtam: Má tento predstaviteľ ministrany už dlho bez päťpercentnej podpory právo označovať politických protivníkov za zločincov? Ako sa vlastne dnes cíti vysokoškolský učiteľ, ktorý mu zapísal známku zo skúšky, v ktorej sa preberala prezumpcia neviny, ktorú sám Šeliga preonačil na prezumpciu viny!!! Pán Šeliga, povedať niečo v krčme pri pive, neznamená, že to môžete tárať celému Slovensku. Už sa teším na to, že ak sa nepotvrdia podozrenia, ako ho ním označení zločinci zažalujú a bude sa musieť zbavovať svojich úspor. Nuž, ale takúto skúsenosť pre svoje vyvreskovanie a zalenáčstvo ešte nezažil. Ale ten čas určite príde a potom Šeligovi požičiam vánkúš, aby ho nebolela hlava, keď si ju bude trieskať o stenu a rany nezanechali na ňom ďalšie výpadkové stopy.

Zaujímavé je aj začatie trestného stíhania proti  nepohodlnej zastupujúcej generálnej prokurátorke za porušenie karantény. io všetkých, ktorí porušia karanténu budeme súdiť?  A čo B. Kollár so svojou pipinkou, ktorý sa nehanbí z nemocničnej postele povedať, že on vždy chodí z Mosta do Bratislavy cez Dunajskú Lužnú. Tu prichádzajú iba dve možnosti. Buď Kollár klame, alebo je sprostý ako drúk, pretože Z Mosta sa do Bratislavy jazdíme cez Vrakúň. Dunajská Lužná je asi 8 km obchádzka. Výhovorka, že vždy smeruje z Mosta do Bratislavy cez Dunajskú Lužnú obstojí iba u učiteľa žiakov piatej triedy Základnej školy.

Situácia v našej krajine sa začína podobať nástupu diktatúry (v našom prípade hlavne oviec), aké sme tu už niekoľko krát prežili. Prežijeme aj túto a keďže protesty stále narastajú, treba si len počkať, ako sa to všetko vyvŕbi. No už dnes je jasné, že dnešná koalícia ekonomicky potopila množstvo rodín. A to ľudia nezabúdajú.

Pavel Jacz

INZERÁT: Zháňam pre Lojzka Hlinu 10 oviec a 10 krásnych žien. Zn. Využitie času.

20.04.2024

Keď sa človek nudí, tak zväčša niečo nové vymyslí. Géniovia objavia nový vedecký jav či súvislosť a hlupáci sprosté chujády. Predpokladá to však aj používanie nejakej narkománie, ktorú študentom odporúčal podpredseda Progresívneho Slovenska Truban. Vtedy nám mozog podľa Trubana pracuje nad mieru normálneho rozmýšľania a dokáže výnimočné veci. A tak sa [...]

Pani ministerka Šimkovičová oddeľte prosím Slovenský rozhlas od Slovenskej televízie.

05.04.2024

Začnem z celkom inej strany. Mnohí z vás určite videli film Vtedy na západe. Niektorí aj viac krát. Čo sa týka spracovania audiovizuálnej tvorby ho považujem za jedno z najlepších filmových diel. Je to vysoká škola audiovizuálneho spracovania. Správne obrazovo-zvukové dielo informuje 70-timi percentami obrazom a 30 percent zostáva na reč, ruchy a hudbu. A film Vtedy na [...]

Ako ma televízie TA3, JOJ24 a RTVS24 hlboko sklamali.

28.03.2024

Prvá slovenská spravodajská televízia TA3 začala vysielať 11.septembra 2001 a celý deň sa venovala najväčšiemu teroristickému útoku v USA, ktorý v predstihu pred plánovaným začiatkom odštartoval vysielanie TA3. Potom prišli ďalšie tragédie a teroristické útoky a TA3 tak, ako aj všetky ostatné spravodajské televízie vo svete, po celý deň vysielala aktuálne správy z [...]

France Macron

Uvidia Parížania Macrona plávať v rieke? Minister spravodlivosti sa nepridá, lebo mu prekáža teplota vody

30.04.2024 15:00

Od leta 2025 umožnia ľuďom zaplávať si v Seine, v ktorej platí zákaz kúpania už od roku 1923. Pozdĺž troch úsekov rieky budú mať k dispozícii šatne i sprchy.

Rusko, Ukrajina, vojna na Ukrajine

Takmer storočná Ukrajinka prešla podľa polície desať kilometrov z okupovaného územia

30.04.2024 14:45

"Prežila som tamtú vojnu a prežijem aj túto vojnu," povedala.

blaha ľuboš

Blaha poskytol propagandistický rozhovor ruskej televízii, podľa Šimečku konal v rozpore so zahraničnou politikou Slovenska

30.04.2024 14:35

Líder PS konštatoval, že za svoje výroky by sa mal Blaha okamžite ospravedlniť.

Netanjahu

Netanjahu: Izrael podnikne inváziu do Rafahu bez ohľadu na výsledok rokovaní

30.04.2024 14:25

Rafah leží v Pásme Gazy pri hranici s Egyptom a po vypuknutí vojny tam našlo útočisko viac ako 1,5 milióna Palestínčanov.