Založ si blog

Matovičovho nasledovníka – „svedka“ by za nehoráznu angažovanú drzosť mali poriadne prevetrať orgány činné v trestnom konaní.

V piatok sa mi dostala do rúk fotografia oznamu firmy HVH správa domov s.r.o. určená nájomníkom bytov na ulici Hronská 431/18 vo Valasskej zo dňa 28.10. 2020. Podpísal sa Ing. Zdeno Haring ako správca bytového domu, ktorý je zároveň aj majiteľom a konateľom vyššie spomínanej firmy z Banskej Bystrice. Je až neuveriteľné, aký nacisticko-stalinistický despotizmus sála z oznamu, ktorého fotografiu pripájam.

Citujem: „ Oznamujem všetkým vlastníkom resp. nájomníkom bytov, že sú povinní sa zúčastniť v dňoch 31.10 2020 až 1.11.2020 testovania na COVID 19.

Certifikát o testovaní bezodkladne predložíte na kontrolu p. Wágnerovi. V prípade, že sa nepreukážete platným certifikátom, alebo dokumentom o vykonaní PCR testu, budem to považovať za hrubé porušenie nájomnej zmluvy s okamžitým ukončením nájomného vzťahu“. Posledným štyrom slovám rozumej vyhodím na ulicu!

Len doplním, že som dopísal do prepisu textu čiarky. Napokon je tento oznam nezmysel, pretože sa pánovi Wagnerovi nebudú môcť preukázať testom PCR, pretože na to sa objednáva niekoľko dní dopredu a celoplošné testovanie bude antigénnymi testami. Navyše pán Wagner nie je osoba, ktorá má právo nahliadať do zdravotnej dokumentácie ani jedného človeka mimo členov jeho najbližšej rodiny .To ale nie je až tak dôležité.

Dôležité je niečo celkom iné. Pán Haring sa ako správca domu, majiteľ a konateľ spoločnosti s veľkou pravdepodobnosťou dopustil trestných činov nátlaku, vydierania a vyhrážania a to v súvislosti s pôsobením svojej firmy aj ako konateľ podriadenej firmy HVH COMP s.r.o. starajúcej sa o 50 bytových domov. Presne tak ako Matovič v súvislosti s dobrovoľnými testami, keď ich zatiaľ podmienil nátlakovo domácim 10 dňovým „.žalárom“. Aká to len paralela! Pán Haring to dotiahol do despotickej dokonalosti rozkazovačnou povinnosťou!!! Takto pracovali štátne orgány počas nacizmu i socializmu, keď si pod rúškom ideológie dovoľovali preangažovaní karieristi – šéfovia firiem, len aby sa zapáčili nadriadeným, rozkazovať a prikazovať zamestnancom a občanom ponižujúce nezmysly.

Preveroval som si, či to platilo len pre tento dom, alebo pre všetky, ktoré spravuje HVH správa bytov s.r.o. Ako mi pán Haring povedal v telefonickom rozhovore, nechal sa uniesť, pretože v tomto dome bývajú neprispôsobiví občania, ktorí nedodržujú základné hygienické parametre, nenosia rúška a správajú sa nehygienicky a aj sa v tejto súvislosti ospravedlnil v piatok v reportáži Televíznych novín v Markíze .A zorganizuje aj schôdzu v dome a osobne sa im ospravedlní.

Rozmýšľam nad tým, prečo vznikol vôbec takýto nápad? Nuž, netreba chodiť ďaleko. Stačí sa pozrieť na bezprávne výroky a nezákonné konanie nášho „vzoru“ – psychopubertálneho indivídua sediaceho v premiérskom kresle. Keď sa k takému konaniu utieka vodca, tak si niektorí myslia, že to môžu ešte pritvrdiť. Tak sa upevňovali a upevňujú diktatúry. Angažovancov je všade dosť. Aj ospravedlnenie bude asi podľa príkladov členov našej vládnej koalície asi stačiť.

Za takúto nadprácu by pán Haring určite dostal od Hitlera Železný kríž za upevnenie ríše, od Brežneva Leninov rad a Novotný či Husák by mu slávnostne udelil Rad Klementa Gottwalda a k tomu aj Rad červenej hviezdy za príkladnú hrdinskú angažovanosť a rozvoj socializmu!!!

Verím však, že tento oznam bude dostatočný dôkaz na to, aby NAKA začala trestné stíhanie správcu Haringa a náš špeciprokurátor Honzo „Urválek“ v tomto konaní nezhliadne len nacistickú a komunistickú nejakú symboliku čísiel (o ktorej vďaka nemu vytiahnutým na svetlo nás oboznámil ,pretože predtým to nikomu nič nepripomínalo a nikoho neoslovovalo), ale doslova trestne vykonávanú prax! Myslím si, že by v tomto prípade mali pouvažovať aj zodpovedné orgány v Banskej Bystrici, pretože takéto konanie hrubo narušuje normy demokratického spolunažívania.

A na záver sa pýtam: Na základe akého predpisu, alebo zákona sa správca takto prihovoril obyvateľom???

Pavel Jacz

Ako ma televízie TA3, JOJ24 a RTVS24 hlboko sklamali.

28.03.2024

Prvá slovenská spravodajská televízia TA3 začala vysielať 11.septembra 2001 a celý deň sa venovala najväčšiemu teroristickému útoku v USA, ktorý v predstihu pred plánovaným začiatkom odštartoval vysielanie TA3. Potom prišli ďalšie tragédie a teroristické útoky a TA3 tak, ako aj všetky ostatné spravodajské televízie vo svete, po celý deň vysielala aktuálne správy z [...]

„Geniálne či genitálne“ progresívne výroky progresívcov Štefunka a Korčoka. Hotový úžas! ! !

15.03.2024

Po ťažkompádnom rozhýbaní sa začínajú v debatných reláciách prezentovať predstavitelia najsilnejšej opozičnej strany PS. Je vlastne šťastím, že sa nepotvrdili výsledky asi dobre zaplatených volebných exitpolov, lebo by to tu vyzeralo tak, ako v predchádzajúcom volebnom období. Možno ešte horšie. Počuli sme od volieb už mnoho slovných perličiek z úst „elity“ [...]

Otvorený list budúcemu šéfovi SaS Gröhlingovi.

07.03.2024

Dobrý deň pán poslanec, mám o Vás už dlhšie svoju mienku, ale nemyslel som si, že v rámci vašej šialenej ideológie dokážete byť pomstychtivá argumentačne tvrdá guma. To, čo ste v nedeľu predviedli ohľadom Ukrajiny v televízii TA 3 v relácii V Politike ma presvedčilo, že Vám absolútne chýbajú dva základné pohľady. Prvý je späť a druhý dopredu. Na ten druhý sa [...]

20. rokov od vstupu Slovenska do NATO, prezidentka Zuzana Čaputová, Marián Kurilla

Garancia bezpečnosti či strata suverenity? Slovensko chráni povestný „bezpečnostný dáždnik“ z NATO už dvadsať rokov

29.03.2024 09:30

NATO presadzuje predovšetkým mierové riešenie sporov. Ak však diplomatické úsilie zlyhá, disponuje vojenskými silami pre zabezpečovanie krízového manažmentu.

Maryland most

Maryland dostane od vlády po zrútení mosta 60 miliónov dolárov

29.03.2024 08:37

Dvoch robotníkov sa podarilo zachrániť, u ďalších šiestich už úrady potvrdili úmrtie.

Fabrika Kia - Teplička nad Váhom

Vláda chce zaplátať migrantmi zo Strednej Ázie dieru na trhu práce. Ako útok v Moskve zmení tento zámer?

29.03.2024 08:00

Po tom, čo skupina teroristov pôvodom z Tadžikistanu zabila v Moskve 139 ľudí, sa slovenské zložky rozhodli posilniť bezpečnostné opatrenia

Rusko, Ukrajina

ONLINE: Masívny útok opäť cielil na ukrajinskú energetiku. Poliaci poslali do vzduchu lietadlá

29.03.2024 07:45, aktualizované: 09:06

Rusko masívne útočí na ukrajinskú energetiku, ktorá je v zložitej situácii. Keď Rusi spúšťajú útoky, Poliaci posielajú do vzduchu lietadlá.