Založ si blog

Minister Naď včera podpísal zdrap papiera a nie platný rozkaz a Remišová sa vracia do školy na hodiny čítania cudzích slov. Trápnosti členov vlády neustávajú.

Minister Naď včera podpísal zdrap papiera a nie platný rozkaz a Remišová sa vracia do školy na hodiny čítania cudzích slov. Trápnosti členov vlády neustávajú.

Deň, čo deň sa presviedčame o tom, že viacero členov novej „obrodnej“ vlády, o ktorej ponožkové a zásuvkové indivíduum sediace v kresle premiéra tvrdí, že sa zapíše do análov Slovenskej republiky, stále nerozumie štátu a ženie ich dopredu iba pomsta, zloba a veľké huby, aby zakryli svoju nemohúcnosť! Včera sa na tlačovej besede predviedol Naď nie ,ako minister obrany,ale ako komik obrany. Zrušil všetko, čo predchádzajúci minister rozbehol. Zrušil vozidlá s pohonom 4×4 aj tie väčšie s pohonom 8×8. Veď provízie sú na dosah. Rovnako zamotal aj objednanie radarov a jednoducho povedané, všetko, čo urobil jeho predchodca bolo podľa neho na dve veci – na nič a na ho..o., okrem zbytočných drahých a zastaraných stíhačiek, ktoré sa zrazu zrušiť nedajú! Akú mal len Naď veľkú hubu ako opozičný politik. No a „skutek utek“ po „“kapkách hneď na druhý deň po voľbách v rezidencii americkej veľvyslankyne Brinkovej skáče americký odzemok!.

Ale včera minister obrany „zahviezdil“, ako v relácii Trapasstar Slovensko.

Ostentatívne na tlačovej besede podpísal rozkazy o odňatí hodností podplukovníka Boreca a „kapitáňa“ Danka. Borecov rozkaz sa ku mne nedostal, ale po podrobnom prečítaní rozkazu o Dankovi som usúdil, že je to právne neplatný dokument. Vraví sa, aký minister, taký ansámbl. A ten ministra zhovädil. Podpísal papier, ktorý na Slovensku nemá účinnosť. Nabudúce mu možno dajú podpísať aj vlastný rozsudok smrti. Už samotná hlavička dokumentu má zelenomozgový nádych. Ja nepoznám Ministerstvo obrany Slovernskej republiky, ale Slovenskej republiky. A nepoznám ani krajinu SloveRnsko. A keďže v armáde musí byť všetko tip top, tak ten zdrap papiera nemôže platiť a Danko je zatiaľ stále kapitán!!! Predpokladám, že je to rovnako aj s Borecom. A tak si môžem povedať, že asi bude chlieb lacnejší, pretože odňatie hodností, ktoré nemajú žiadny význam, iba slovný, bol jeden z najdôležitejších úkonov dnešného Ministerstva obrany. Úžas!!! No, to bol prvý humor a druhý na rozkaze, ktorý je oveľa závažnejší, že Danko nie je vojak v zálohe, ako sa uvádza v rozkaze, ale desiatnik v zálohe!!! (o odňatí tejto hodnosti nie je v rozkaze zmienka a iný nám neukázal). Takže, aký minister, taký je aj jeho super kvalitný a pomštíchtivo-zlostný, žiaľ neplatný rozkaz. Blamáž v priamom prenose. No a dobrý vojak Švejk by mal z neho radosť, že ho niekto napodobňuje!

Zaujímavé, že si to naši novinári zrazu nevšimli! Predtým im neušlo nič z chybičiek predchádzajúcej vlády. No a Cirkus OĽaNO pokračoval aj po podpise. Švejkovinový Naď chcel byť neuveriteľne zábavný a humorný, ale bolo to skôr rozmýšľanie zakomplexovaného neschopného politika, ktorý sa chcel ukázať veľkodušnosťou k Dankovi. Už len myšlienka v Naďovej hlave, že by sa mu zišiel odborník na provianty pri zásobovaní uzavretých osád a mohol Danka povolať na manévre a ten by ani nemukol, sú spôsoby hodné Rakúsko-Uhorska, Kaligulu, či fašistov a komunistov v päťdesiatych rokoch. Naď, to nebolo smiešne, to bolo zhovädenie samého seba za každú cenu. Skroťte tú nenávisť v sebe. Pozor na to. Akými zbraňami bojuješ, takými zhynieš.

Prejdime na večernú tlačovku ďalšej hviezdy Trapasstar Remišovej. O tom, že to bola nezmyselná tlačovka, lebo oznámenie o niekoho odvolaní sa oznamujú prostredníctvom agentúr, prípadne hovorcov. Ale TA3 a ďalšie média naklusali ako poslušný šíriteľ myšlienok.

Trochu odbočím. Ako sa novinári zabávali na breptoch politikov z opačného tábora. Napríklad, keď si pomýlil Gašparovič Slovensko so Slovinskom. To nebola neznalosť, ale hovorový omyl, čo sa stáva každému. Ako sa len novinári odbavovali na angličtine Jahnátka, ktorú nám mesiac sprístupňovali masmédia. To bolo zábavy! No o včerajšej neznalosti vyslovovania mena s prehlasovaným o – teda ö z úst našej bábkoherečky nešlo o brept. Išlo o totálnu neznalosť bábkoherečky, ktorá by mala ovládať výslovnosť cudzích mien. No to by sme od „inteligentnej“ Remišovej chceli asi veľa a tak sme počuli Poteová sem, Poteová tam. Upozorňujem, že tu nešlo o brept, ale o neznalosť výslovnosti!!! Ešte, že nasledujúci rečník na 7 minútovej zbytočnej tlačovke, ktorá má asi pomôcť zdvihnúť miznúce preferencie Žaluďov, vyslovil meno správne Pötheová. Ak Remišova nie je hluchá, tak sa musela cítiť veľmi trápne. Ale hlavne, že nám divákom, rovnako ako Naď boli na smiech. Nuž, po denných Matovičových kabaretoch, Krajčim, Klusovi, Milanovej atď. sa ďalší „dvaja kompetentní“ členovia vlády predviedli. Len tak ďalej, veď sa vraví, čím horšie, tým lepšie a vládny cirkus bude stále kvetnatejší.

Pavel Jacz

INZERÁT: Zháňam pre Lojzka Hlinu 10 oviec a 10 krásnych žien. Zn. Využitie času.

20.04.2024

Keď sa človek nudí, tak zväčša niečo nové vymyslí. Géniovia objavia nový vedecký jav či súvislosť a hlupáci sprosté chujády. Predpokladá to však aj používanie nejakej narkománie, ktorú študentom odporúčal podpredseda Progresívneho Slovenska Truban. Vtedy nám mozog podľa Trubana pracuje nad mieru normálneho rozmýšľania a dokáže výnimočné veci. A tak sa [...]

Pani ministerka Šimkovičová oddeľte prosím Slovenský rozhlas od Slovenskej televízie.

05.04.2024

Začnem z celkom inej strany. Mnohí z vás určite videli film Vtedy na západe. Niektorí aj viac krát. Čo sa týka spracovania audiovizuálnej tvorby ho považujem za jedno z najlepších filmových diel. Je to vysoká škola audiovizuálneho spracovania. Správne obrazovo-zvukové dielo informuje 70-timi percentami obrazom a 30 percent zostáva na reč, ruchy a hudbu. A film Vtedy na [...]

Ako ma televízie TA3, JOJ24 a RTVS24 hlboko sklamali.

28.03.2024

Prvá slovenská spravodajská televízia TA3 začala vysielať 11.septembra 2001 a celý deň sa venovala najväčšiemu teroristickému útoku v USA, ktorý v predstihu pred plánovaným začiatkom odštartoval vysielanie TA3. Potom prišli ďalšie tragédie a teroristické útoky a TA3 tak, ako aj všetky ostatné spravodajské televízie vo svete, po celý deň vysielala aktuálne správy z [...]

SR Bratislava NRSR parlament 9. schôdza BAX

Opozícia kritizuje neskorú voľbu kandidátov na sudcu ÚS i počet uchádzačov

30.04.2024 11:05

Parlament by sa mal následne venovať aj návrhu na odvolanie členov súdnej rady, ktorí sú volení parlamentom.

DN - SIAF

Tohtoročný SIAF sa bude niesť v znamení osláv troch výročí i krstu stíhačky F-16

30.04.2024 10:31

Podujatie sa uskutoční na leteckej základni Kuchyňa-Malacky 31. augusta a 1. septembra.

nehoda, priechod, bratislava

Na priechode pre chodcov v Bratislave zrazilo auto 16-ročné dievča

30.04.2024 10:26

Alkohol v dychu vodiča nezistili.

Daniel Lipšic

Lipšic sa mal na generálnej prokuratúre dopustiť protiprávneho konania. Normalizácia pokračuje, reagoval prokurátor

30.04.2024 09:29

Prokurátor tvrdí, že rozhovor absolvoval počas obedňajšej prestávky.