Založ si blog

„Víťaz matematickej olympiády“ Matovič má „najlepšiu“ logiku, pubertálne zmýšľanie a najpremiérskejšie móresy na svete.

Keď sa započúvate do niektorých argumentov nášho „skvelého premiéra“ tak žasnete. Aj v nedeľu v relácii Na telo v TV Markiza opäť potvrdil, že funkcia šéfa vlády mu prerástla cez hlavu. Predviedol sa stratou pamäti, „vynikajúcou“ matematikou a svojimi „super logickými“ argumentami. Najskôr povedal, že Pellegrini nakúpil predražené testy, hneď na to, že jeho vláda ušetrila 4 milióny Euro, keď ich odmietla, ale nakúpila iba pol milióna tých, ktoré Matovič posielal do Dunaja. Ale, že tie isté testy od toho istého výrobcu nakúpil o jedno Euro navyše za kus, tak logicky“ ušetril 4 milióny €. Jeho argument si mýli pojmy s dojmami: „Vyjednali sme obrovskú zľavu 4 milióny, kedže sme kúpili polovicu testov!“ Matematickú Nobelovku nemôže získať predsa nikto iný, ako náš trnavský víťaz matematickej olympiády! Takže vysvetlime si „super logiku“ Matoviča. Milión testov za cenu 8,90 € za kus sú predražené a pol milióna rovnakých testov za 9,90 € za kus je šetrenie. No nemáme ich milión, ale iba pol milióna a to bol hlavný argument šetrenia. Ak ich budeme ešte potrebovať viac, určite ušetríme zase, keď budú stáť už 10,90, alebo 11,90 €. Aká to „úžasná“ logika indivídua sediaceho v kresle premiéra. Asi veľa blicoval, keď mali skúšanie a písomky z matematiky!

Aj jeho druhý matematický argument ako reakcia na Tomáša zo Smeru, ktorý kritizoval situáciu v domovoch dôchodcov, sa odvíja od matematiky. Aby zhodil súpera zo schodov, vymyslí aj čerta. SMERáci podľa Matoviča kúpili 1000 minerálok pre zamestnancov DSS a ako to povedal samotný Matovič, citujem: Keď som to prepočítal, tak ich to stálo 50 Euro.“ Výborne Zmatkovič, len povedz všetkým dôchodcom, kde kúpia minerálku za 5 centov. „Úžasné matematické schopnosti“ má náš 25 percentný zázrak z Trnavy! Veď 600 km denne, ktoré najazdila jeho mama – určite zautomatizovaná železná lady s Fabiou, tomu plne zodpovedá. No a blíži sa téma oživovania ekonomiky. Uvidíme, ako bude „víťaz matematickej olympiády“ zvládať aj túto náročnú úlohu!

Navyše Matovič tvrdí, že si nepamätá, čo povedal vo februári o špeciálnom prokurátorovi, že sa s ním stretne a povie mu, aby sa porúčal. Doteraz sa s ním nestretol.  No, to nie je jediný prípad, on mnoho ráz zabudol, čo povedal pred jedným dňom. Zabudol sa aj zobudiť a nielen zo spánku. Takže na Matoviča, ako svedka sa nespoliehajte, lebo súdne pojednávania trvajú aj niekoľko rokov. No a mať v kresle premiéra človeka, ktorý trpí po vyše mesiaci stratou pamäti je „úžasná“ výhra. Veď preto môže trepať dve na tri.

No a zaklincoval to „superlogickými“ argumentami na prieskum o zvládaní pandémie, keď prehral s Pellegrinim o 17 %. Všetko dva krát presmeroval iba na počet testov a kľukov, ktoré však nedokumentujú jeho slová o zvýšení počtu nakazených, ktoré tak rád vyslovoval. (Čísla nám zvýšilo jedno seniorské centrum, prišelci, pre ktorých je zrazu Slovensko, na ktoré kašlali po 15-20-tich rokoch záchranou a cigánske, pardon, aby mi opäť nevyhodili článok, tak marginalizované, alebo rómske osady. A jednu v Bystranoch nám Slovákom dal za vzor. Aká to pocta Matovič! A my sa teda musíme ešte veľa učiť ako nepracovať, ako brať sociálne dávky, ako si nectiť zákony, predpisy, čistotu a poriadok, rozmnožovať sa so sestrou, dcérou, či vnučkou. Vďaka za návod bezstarostného života!). Na to sa ale agentúra nepýtala, ale na celkove zvládnutie krízových opatrení. Ani všetci jeho voliči si nemyslia, že to lepšie zvláda. Veď má zásluhu na tom, že nemá dostatočnú kapacitu v mozgovni, že mu chýbajú pamäťové bunky, a absentujú u neho rozmýšľanie , logika a predvídavosť. A tieto schopnosti rozumového centra, či chceme, alebo nie, sa u Matoviča poriadne nevyvinuli! A z toho rezultuje, že má navyše aj detinsko-pubertálne spôsoby.

Priam pubertálne vyzneli dva z jeho mnohých čudných facebookových výlevov. Prvý obrázok so smradľavými premiérskymi ponožkami počas zasadnutia vlády a druhý – otvorená zásuvka z kancelárie premiéra so zabudnutými dojčenskými potrebami vraj od Pellegriniho. Tento predpubertálny nápad – teda také niečo podobné dokážu zverejniť škaredšie 11 až 13 ročné závistlivé, senzáciechtivé a pomstychtivé dievčatá na tie krajšie. No, indivíduum sediace v kresle premiéra ich statočne tromflo.

Zaujímavé bolo aj jeho chválenkárstvo na včerajšej tlačovej besede, ktorú si sám moderoval. Ozrejmil nám Matovičov neúctivý prístup k európskym špičkám, keď na otázku: Igor, ako to u Vás robíte, že máte také dobré čísla pri Covide? A Igor (pochybujem, že ho niekto z európskych, na rozdiel od nášho, slušne vychovaných premiérov takto oslovil, keďže sa ešte osobne nepoznajú, iba cez telemosty) im odvetil, ako povedal s humorom, že falšujeme čísla!!! Všetci šéfovia vlád EÚ majú určite o Matovičovi všetky informácie. Aj to, aký to je šašo. A ak to bola pravda, tak to o sebe len potvrdil. Len, aby mal v budúcnosti možnosť s niekym sa aj v súkromí porozprávať a čosi pre Slovensko vybaviť!?!? Obávam sa toho, aby ho nebrali, ako nútený element do počtu dvadsať sedmičky. Slušnosť, úcta a pokora je pre toto slovenské indivíduum z Trnavy španielska dedina. A tak platí staré pravidlo. Akí sme, takú vládu si zaslúžime!

Pavel Jacz

INZERÁT: Zháňam pre Lojzka Hlinu 10 oviec a 10 krásnych žien. Zn. Využitie času.

20.04.2024

Keď sa človek nudí, tak zväčša niečo nové vymyslí. Géniovia objavia nový vedecký jav či súvislosť a hlupáci sprosté chujády. Predpokladá to však aj používanie nejakej narkománie, ktorú študentom odporúčal podpredseda Progresívneho Slovenska Truban. Vtedy nám mozog podľa Trubana pracuje nad mieru normálneho rozmýšľania a dokáže výnimočné veci. A tak sa [...]

Pani ministerka Šimkovičová oddeľte prosím Slovenský rozhlas od Slovenskej televízie.

05.04.2024

Začnem z celkom inej strany. Mnohí z vás určite videli film Vtedy na západe. Niektorí aj viac krát. Čo sa týka spracovania audiovizuálnej tvorby ho považujem za jedno z najlepších filmových diel. Je to vysoká škola audiovizuálneho spracovania. Správne obrazovo-zvukové dielo informuje 70-timi percentami obrazom a 30 percent zostáva na reč, ruchy a hudbu. A film Vtedy na [...]

Ako ma televízie TA3, JOJ24 a RTVS24 hlboko sklamali.

28.03.2024

Prvá slovenská spravodajská televízia TA3 začala vysielať 11.septembra 2001 a celý deň sa venovala najväčšiemu teroristickému útoku v USA, ktorý v predstihu pred plánovaným začiatkom odštartoval vysielanie TA3. Potom prišli ďalšie tragédie a teroristické útoky a TA3 tak, ako aj všetky ostatné spravodajské televízie vo svete, po celý deň vysielala aktuálne správy z [...]

Russia Putin

Prepych a pád Putinovho generála. Aký luxus si užíval a ohrozí jeho škandál ministra obrany?

27.04.2024 06:00

Timur Ivanov protekčne prideľoval zákazky podnikateľovi, ktorý mu na revanš bezplatne postavil vilu a zadarmo obnovil nehnuteľnosť z 19. storočia.

Ondrej Lunter, župan, Michal Urda, primár, Martin Caudt

„Pľúciarov“ je zúfalo málo: Pacienti čakajú mesiace a čoraz viac ich zostáva úplne bez lekára

27.04.2024 06:00

Podľa posledných údajov NCZI na Slovensku 163 pneumologických a ftizeologických ambulancií, teda 303 lekárov a sestier, vybavilo za rok 763 709 návštev pacientov.

koláž, fotky, mReportér

Známe kúpeľné mesto je pýchou Slovenska, ale aj ikonický vodopád, pri ktorom nakrúcali seriál, ktorý milujú milióny ľudí

27.04.2024 05:00

Toto sú najlepšie videá týždňa, ktoré zachytili naši mReportéri.

HIMARS

USA ohlásili nákupy vojenského materiálu pre Ukrajinu za šesť miliárd, vybavenie však zrejme nedorazí niekoľko rokov

26.04.2024 21:43

Na dodanie materiálu si však budú musieť Ukrajinci počkať, lebo proces jeho obstarávania je len na začiatku.