Založ si blog

Ako sa dokážeme v davoch vtierať do USAdnice a tým aj falšovať dejiny!

V podlizovaní sa, v pochlebovaní a zaradení sa do davu priemeru, aby sme nevyčnievali ,máme obrovskú prax už niekoľko pokolení. Veď v jednote je sila.  Vždy však záležalo na tom, kto a ako šikovne na úvod ktosi významnejší koho velebí a koho začne haniť. Presne na tomto princípe pracuje reklama a marketing. A keďže sme ľahko ovládateľný národ davu, tak sa dokážeme bez mihnutia oka a najmä bez zapnutia aj minimálneho počtu mozgových buniek nakloniť aj na tú najkrutejšiu stránku života. Slováci žili odjakživa v porobe a tak sa z hľadiska svojho prežitia museli prispôsobovať situáciám. Veľkú úlohu hrá v tomto egoizmus každého človeka. Čím je väčší, tak dokáže burcovať aj k tomu najhoršiemu zlu ,ale i k dobru viacerých.
Do 1938-roku sme sa išli zblázniť do slobody, keď nás opustil v roku 1918 rakúsky cisariát. Potom veľká väčšina žila do konca vojny so svalovicou pravej ruky od heilovania. Mnohí si nechali narásť úzky pásik fúzov podľa svojho vodcu. V 45-tom roku sa im konečne uľavilo a hneď tí istí, čo dvíhali vystreté paže pred davmi, žiadali tvrdé tresty pre každého, kto by mohol odhaliť aj ich pravý pocitový fašizmus. A tak sa v rámci sebazáchrany začalo udávať a tvrdo popravovať (658 trestov smrti z toho 80 žien a dve priame príbuzné Horákovej a to len počas troch rokov znovuobnovenej Benešovej demokracie).
No a potom prišiel podľa dnešných ďalších a ďalších kabátnikov krvavý komunistický režim s tretinovým počtom trestov smrti za 40 rokov a okolo 200 zastrelenými na hraniciach. Všetci sa začali súdružkovať a podieľať sa na disciplinovanejšom živote s vidinou červenej budúcnosti.
A keďže tento „super“ režim vo východnej Európe padal, po dlhom váhaní sme si jeho pád sami vynútili.
A opäť sa najväčší červení krikľúni a to už som sám zažil, stali najväčšími ziapačmi nového davového šialenstva, s vidinou bohatstva a luxusu, mnohí tí, ktorí si socializmus so svojím pritakávaním a nadprácou užívali plnými dúškami vďaka pochlebovaniu vidiny komunizmu.
No a prišla nová slobodná éra. Marketing a reklama zo začiatku plnila funkciu iba informatívnej stránky, pretože ľudia na drahé OMO a iné pracie prášky, kávy, autá a elektroniku nemali. Ale spomínané zložky sa pomaly predierali do údernej sily v predaji. A po rozšírení internetu plnou silou zasiahli aj túto sféru oblbovania zákazníkov. A tu sme sa opäť stali davovými slepcami. Reklama si plnila svoju úlohu. Pred pár rokmi sa objavil dobre na bilboardoch dobre vyzerajúci model so strniskom na brade. Najskôr bol sám, no a pozrite sa dnes. Na každom kroku stretnete chlpaté torpéda, v mnohých prípadoch vyzerajúce ako dravé zvery. O mužnejší vzhľad sa usilujú aj pubertiaci a aj mnohí dospelí, ktorým chlpy rastú na každom kilometri a vyzerajú ako vačice po chemoterapii. Nuž davová psychóza v tejto čudesnej „módnosti“ sa stáva kvalifikáciou. Chlpaté torpéda aj s vačicami vyzerajúci , ako keby ich manželka vyhodila z domu, alebo ako neupravených bezdomovcov, máme aj na najvyšších miestach (predseda vlády, generálny prokurátor, poslancov atď.) Nuž, čudesná to móda vyzerať mužne. Určite to nespôsobili zarastení migranti z moslimských krajín, ale tešia sa z prvej vlny zatiaľ iba vizážnej islamizácie Európy a určite sú z toho nadšení najmä na Slovensku. Náš premiér ako jediný v EǓ príde na zasadnutie do Bruselu neoholený! Vivat demokracia aj v tomto smere!!!
A tak sa u nás pustila do politiky, rovnako ako boli za Hitlera úzke fúziky, dnes zarastená brada podmienkou vstupu do služieb aj našej budúcej prezidentky ( možno aj ona onedlho príde s vizážou Conchity Würst). A tak všetci, ktorí majú záujem stať sa poradcom alebo liberálnym „človekom“ nech sa hlásia u súdruha Žinčicu. Podmienka,  nemať doma žiletku a vyzerať ako holohlavé chlpaté torpédo, prípadne aj ako progresívna vypelíchaná líška. A rovnako je to v niektorých iných stranách, kde síce politici vyzerajú innnnnn, ale slovami skôr zaostávajú v rozumnom videní sveta.
No a dostali sme sa k súčasnej situácii, kde sa v niektorých veciach vraciame do „krvavého socializmu“! Nenávisť a nenávisť a k tomu potieranie iného názoru. Som presvedčený, že tí, ktorí dnes šíria nenávisť z neznalosti, by sa po otočení momentálneho davového kurzu zbabelo obrátili spolu so smerovaním na opačnú stranu.
Keď som počul najsilnejšieho amerického blonďáka v prvom prejave na dni D (chyba prekladateľa to asi nebola), tak mi skoro vyskočila sánka. Jeho slová, že bez vylodenia sa spojencov v Normandii by sa Európa nezbavila fašizmu a že spojenecké vojská v tomto zohrali najväčšiu úlohu abola to najväčšia bitka v dejinách. Nuž, spojenci boli nútení sa vysadiť v Europe, lebo Červená armáda by sa zastavila až samotnej Normandii. A to predsa nemohli dopustiť. Dovtedy žiadosti o pomoc pre Červenú armádu vytvorením západného frontu „spojenci odmietali. Taká je žiaľ pravda.
Podľa Trumpa  to bola „najväčšia“ vojenská operácia v histórii. Zúčastnilo sa na nej 326 tisíc spojeneckých vojakov proti 250 000 Nemcom a zahynulo približne 13 000 Američanov a 42 000 ostatných spojencov a 200 000 Nemcov..
A tak si povedzme, že pri Stalingrade bojovalo 2 milióny vojakov na oboch stranách a milión päťdesiat tisíc ich zahynulo!
V rozhodujúcej bitke 2. svetovej vojny v bitke o Kursk sa zúčastnilo dva a pol milióna Sovietskych a skoro milión nemeckých vojakov a zahynulo vyše milióna zúčastnených.
Rozmýšľam teda, ako propaganda dokáže preonačovať dejiny!!!
Čudujem sa tomu, pretože Československo okrem Plzne oslobodila Červená armáda (Slovensko hlavne Červená armáda bez západných spojencov) a my dávame v mainstreamoch neuveriteľné množstvo času uctievania padlých v Normandii. Priame prenosy celých prejavov šéfov štátov USA, VB, Francúzska a dokonca pri oslavách OVerload bola aj Merkelová (že by v 21. storočí sa prehodnocovali dejiny a už aj porazení Nemci boli osloboditelia? A vtedy ešte Sovieti, dnes Rusi sa asi len pozerali z Moskvy na 2. svetovú vojnu ďalekohladmi, keď nepozvali Putina?) a ďalších na TA3 ma udivili. Nerozumiem tomu. Oslobodil nás Sovietsky zväz s Červenou armádou a 9. mája sme sme z osláv víťazstva na fašizmom v Moskve videli v spravodajstvách 40 sekundové obrazové skratky a mnoho krát predklon Danka k Putinovi stojaceho na minimálne 40 centimetrov vysokom schodíku so slovami úklon až po zem. Mainsteam a opozíciu pohltila táto scénka. Možno urobil o dve hlavy vyšší Danko chybu. že nezostúpil zo schodíka, aby sa nemusel až tak zohnúť. To, že nás oslobodila Červená armáda a neexistovali dnes nie je zaujímavé a nielen v mediach, ale ani v školách. Presne ako komunisti, tak aj dnešní demokrati zamlčujú a falšujú dejiny. Školáci nemajú šajnu o niektorých významných míľnikoch Slovenska a Československa.
Dnes velebíme Nemcov, ktorí nás v rámci čistoty árijskej rasy chceli všetkých vykántriť (Včera vysielaný francúzsky dokument na ČT2 o 23.30 hod. Honba na nacistov by si mali pozrieť všetci, ktorí ešte stále pochybujú) a haníme Rusov, ktorí nás z tejto poroby oslobodili. A to len preto, že nás v 68-om roku obsadili vojská Varšavskej zmluvy (Poliaci, Maďari, východní Nemci, Bulhari a nie len Rusi, ale aj 1. Ukrajinský zbor!!! teda Ukrajinci.) Tak teda z veľkej miery Ukrajinci, ktorí sú vďaka našej zvláštnej hlave štátu viac ako bratia a to spolu s uznanými Banderovcami. Hlave štátu, ktorý ani nedostal pozvánku na deň D, ako povedal jeho hovorca, ale Slovensko ju dostalo. A prečo by mal ísť na oslavy, keď ako prezident o pár dní už končí??? Veď radšej zostane doma pri deťoch! Vedomosti našich mladých o tejto udalosti dokázal asi zbláznený redaktor spravodajstva Markízy, podľa ktorého sa vylodilo v Normandii 165 000 spojeneckých vojsk (asi z viacerých galaxií) a nie vojakov. Gloriolizácia západných spojencov a nenávisť k Rusom je základnou doménou „múdro orientovaných“ poslancov Csefelvayovej, Beblavého, Klusa, Šebeja a ďalších, ktorým už asi „zohrievajú sedadlá v americkom kongrese“. A keďže je to dnes innn a coool, tak im dávajú na takéto názory naše média denno denne vysielací priestor. Presne v duchu. 100 krát opakovaná lož a nenávisť sa stáva super pravda, presne ako v reklame!
Rozmýšľam len nad tým, ak by sa čosi udialo, ako v americkej bestsellerovej tv sérii Príbeh služobníčky, ako budú dnešní mladí, ktorí sa stali vďaka internetu ľahko ovládateľnou masou bez uvažovania a základných znalostí, vysvetľovať svojim deťom stratu svojho občianskeho ja. Pretože, tak ako je to dnes u nás, začínali, podľa osvedčených scenárov, všetky zmeny štátnych systémov a medzi nimi vznikali aj krutovlády.
Pavel Jacz

INZERÁT: Zháňam pre Lojzka Hlinu 10 oviec a 10 krásnych žien. Zn. Využitie času.

20.04.2024

Keď sa človek nudí, tak zväčša niečo nové vymyslí. Géniovia objavia nový vedecký jav či súvislosť a hlupáci sprosté chujády. Predpokladá to však aj používanie nejakej narkománie, ktorú študentom odporúčal podpredseda Progresívneho Slovenska Truban. Vtedy nám mozog podľa Trubana pracuje nad mieru normálneho rozmýšľania a dokáže výnimočné veci. A tak sa [...]

Pani ministerka Šimkovičová oddeľte prosím Slovenský rozhlas od Slovenskej televízie.

05.04.2024

Začnem z celkom inej strany. Mnohí z vás určite videli film Vtedy na západe. Niektorí aj viac krát. Čo sa týka spracovania audiovizuálnej tvorby ho považujem za jedno z najlepších filmových diel. Je to vysoká škola audiovizuálneho spracovania. Správne obrazovo-zvukové dielo informuje 70-timi percentami obrazom a 30 percent zostáva na reč, ruchy a hudbu. A film Vtedy na [...]

Ako ma televízie TA3, JOJ24 a RTVS24 hlboko sklamali.

28.03.2024

Prvá slovenská spravodajská televízia TA3 začala vysielať 11.septembra 2001 a celý deň sa venovala najväčšiemu teroristickému útoku v USA, ktorý v predstihu pred plánovaným začiatkom odštartoval vysielanie TA3. Potom prišli ďalšie tragédie a teroristické útoky a TA3 tak, ako aj všetky ostatné spravodajské televízie vo svete, po celý deň vysielala aktuálne správy z [...]

Cikajúceho chlapca v Bruseli obliekli do detvianskeho kroja

Cikajúceho chlapca v Bruseli obliekli do detvianskeho kroja

04.05.2024 21:52

Desiatky ľudí aj krajania zo Slovenska boli v sobotu poobede svedkami oblečenia bruselskej sochy Manneken Pis do detvianskeho kroja.

sanitka, záchranka

Po nehode vetroňa v Martine evidujú minimálne jednu obeť. Situáciu komplikuje požiar

04.05.2024 19:53, aktualizované: 20:36

Na mieste v týchto chvíľach stále prebieha zásah záchranných zložiek.

Sadiq Khan

Labourista Sadiq Khan bol tretíkrát po sebe zvolený za starostu Londýna. Ide o rekord

04.05.2024 19:32

Syn pakistanských prisťahovalcov vďaka dnešnému výsledku predstihol svojho predchodcu a bývalého premiéra Borisa Johnsona, ktorý bol vo funkcii dve volebné obdobia.

Germany Nazi Villa

Vilu šéfa Hitlerovej propagandy ponúkajú zadarmo. Ak sa nenájde záujemca, buldozéry ju zrovnajú so zemou

04.05.2024 19:00

V honosnej vile pri jazere Joseph Goebbels pracoval, oddychoval a aj sa zabával s milenkami. Prečo je niekdajšia luxusná nehnuteľnosť už dlhé roky neobývaná?