Založ si blog

Opitý Lepšočlovek a super slušný vreskotáč Stanke spôsobil dopravnú nehodu.

Vodu kázal a víno pil. Pred vyše rokom vrieskal na námestiach, akí sú ľudia jeho kalibru politicky slušní a posielal neslušných do väzenia. Nášho blonďavého „Stanečka“ , ktorému pri plamenných prejavoch už len chýbali šikmá ofina, podnosové fúziky a čierna farba, dostihla karma. V pondelok spôsobil dopravnú nehodu a čo ten hnusný čert nechcel, policajti mu namerali tri štvrtiny promile alkoholu v krvi. Nuž, veľkosť nášho hereckého Lepšočloveka „Stankeového Riška“ nevydržala dlho. Spravodlivosť  síce meškala niekoľko týždňov, ale môžeme povedať, že prišla cca do roka!

Ak si dovolil s 0,75 percentom promile šoférovať v pondelok. Koľko krát predtým jazdil aj s menšou či väčšou dávkou alkoholu v krvi. A takýto slušný Lepšočlovek nám na tribúnach káže o slušnosti, o čestnosti a o spravodlivosti! A v tej súvislosti o aj o dlhoročných väzeniach pre zodpovedných. Teraz začínam rozmýšľať, či aj na „slušných tribúnach“, kde sa oddával svojím, po herecky, extrémnym pocitom, bol neoliberálne triezvy!?!?

Verím, že túto spravodlivosť, ktorú kázal, prenesie aj na seba a požiada sudcu o spravodlivý a najmä nepodmienečný trest a bude sa istý čas pozerať na politické dianie spoza mreží. Verím, že sudca v tomto prípade bude rozhodovať prísne podľa zákona. Verím, že herec Stanke svoje oduševnené slová myslel priamo zo svojho vnútra a vášnivo z celej svojej duše hlásal rovnosť pre každého a nie preto, že niektorí sú si rovní, ale iní ako on, môžu byť aj rovnejší. Som zvedavý, či bude pán herec CHLAPOM a prijme bez odvolávania sa svoj trest, možno aj nepodmienečný. Necháme sa prekvapiť!

Pavel Jacz

Pre poslancov Valášeka a Krúpu sme zistili zoznam prednášajúcich na oslavách SNP.

25.08.2024

Prehľad rečníkov: 1 Nvotová úvod – sjúper mopedrektorka na batérie program – privítanie hostí 2. Fico – ako eliminovať 9 mm projektily 3. Budaj – kúrenie v lesných ubytovniach partizánov 4. Chaves – ako sa venezuelskí partizáni naučili spôsoby boja od účastníkov SNP 5. Bin Ladin (hologram)– zdokonalenie partizánskeho boja v nepriateľských krajinách 6. [...]

Čo spôsobil Drličkov výrok? Aká to paralela s atentátom na Fica!

08.08.2024

V utorok vraj veľmi chorý preberal svoju výpoveď doma a včera v stredu síce cez zuby usmiaty exgenerálny riaditeľ SND, ale zázračne celkom zdravo pôsobil na tlačovke na nádvorí galérie po odvolaní generálnej riaditeľky SNG Kusej. Panovala tam dobrá nálada, no úsmevy boli čisto americky naškrobené. Nebudem sa zaoberať podstatou tlačovky. O tom včera už napísal kde kto. [...]

Nepoznám nadávku či prívlastok na Matoviča, ktorými by som ich neurazil, ak by som ich použil na neho.

27.06.2024

Takže, na úvod sa ospravedlňujem všetkým nadávkam a prívlastkom, ktoré použijem v súvislosti s naším „nepoškvrneným“ trnavským „Bohom zla, klamstiev, podrazov, bezcitnosti a túžbou prešľapávať a dupať so svojou pravdou po mŕtvolách“. V pléne debaty k zákonu „Lex atentát“ si takto zakecal či zatrepal za rečníckym pre neho len kecpultom či trepopultom v [...]

Russell Bentley

Donbaského kovboja z USA, ktorý bojoval za Rusov, mučili a zabili spolubojovníci. Vojakov čaká súd

20.09.2024 21:30, aktualizované: 22:02

Vojaci majú byť súdení kvôli rôznym obvineniam od prekračovania právomocí, cez užívanie fyzického násilia a mučenia a spôsobenie smrti nedbanlivosťou.

Election 2024 Trump

Zlyhania tajnej služby odhalené: Vyšetrovanie atentátu na Trumpa odkrylo pochybenia ochranky

20.09.2024 20:17

Zlyhanie Tajnej služby, ktorá poskytuje ochranu najvyšším ústavným činiteľom aj exprezidentom, je predmetom viacerých vyšetrovaní.

polícia podvodná zoo

Podvodníci sa na Facebooku vydávajú za bratislavskú zoo, okrádajú ľudí. Totálny hyenizmus, reaguje polícia

20.09.2024 18:36

Totálny hyenizmus. Podvodníci sa na Facebooku vydávajú za bratislavskú zoo v čase, keď tá skutočná čelí následkom ničivých záplav, uviedla polícia.

harrisová, trump

Predčasné voľby v USA odštartovali: Voliči troch štátov už rozhodujú, kto povedie Biely dom

20.09.2024 18:20, aktualizované: 19:14

Väčšina štátov americkej Únie umožňuje predčasné hlasovanie alebo hlasovanie poštou, aby ľudia neprišli o možnosť voliť.