Založ si blog

Nepoznám nadávku či prívlastok na Matoviča, ktorými by som ich neurazil, ak by som ich použil na neho.

Takže, na úvod sa ospravedlňujem všetkým nadávkam a prívlastkom, ktoré použijem v súvislosti s naším „nepoškvrneným“ trnavským „Bohom zla, klamstiev, podrazov, bezcitnosti a túžbou prešľapávať a dupať so svojou pravdou po mŕtvolách“.

V pléne debaty k zákonu „Lex atentát“ si takto zakecal či zatrepal za rečníckym pre neho len kecpultom či trepopultom v parlamente, citujem: A toto je presne takéto poviem finálne štádium diktátora, do ktorého sa Fico už dostal. Človeka, ktorý si myslí, že on je štát. On je slnko, on je štát, on je boh. On môže rozhodovať o výhodách pre seba prostredníctvom svojich vlastných poslancov. Nechcem hovoriť, teraz sa zbabelo skrýva v nemocnici, bolo by samozrejme od neho chlapskejšie, keby sa sem postavil a predkladal by on ten návrh, ale radšej mu teraz vyhovuje byť ticho niekde v kúte a budú robiť špinavú robotu ostatní, však teda Kaliňák znesie – v pohode spraví“, koniec citátu.

Nezabehlo Vám pri týchto slovách? To je ale super skrížený patogenizovaný hyenizmus s cynizmom, však!

Tento trnavský posero a zbabelec sa predviedol počas známeho incidentu pred úradom vlády, kedy provokatívne ako autisticko tvrdohlavé decko rušil tlačovku SMER-u. Keď ho prstami poťukal po tvári SMER-ák Glück, lebo viac nedočiahol (Škoda, zaslúžil by si poriadnu facku!), tak Matovič začal tak zavýjať a zvíjať sa, ako keď idú sviňu zakálať. Odvtedy si majstri mäsiari zakálači pred zabíjačkou môžu vypočuť zakaždým Matovičovu kapúrkovú motlitbovú bolestnú áriu zo priamo svinskej papuli. Predstavte si, že by mu Glück urobil monokel. Určite by bol doteraz na PN, ak by to bolo možné a súdil by sa minimálne o 10 miliónov Euro bolestného. A vyhováral by sa určite aj 10 rokov na to, že ho to obmedzuje vo videní sveta.

Potrebuje ešte nejaký komentár tento chudáčik a zároveň chujád z Trnavy? Myslím si, že nie. Urážal by som všetky prívlastky a nadávky, ak by som ich použil. A bolo by ich neúrekom. Aj tak sa tým, niektorým ospravedlňujem za použitie v súvislosti s pamozgovo posunutým indivíduom.

Pavel Jacz 

Pre poslancov Valášeka a Krúpu sme zistili zoznam prednášajúcich na oslavách SNP.

25.08.2024

Prehľad rečníkov: 1 Nvotová úvod – sjúper mopedrektorka na batérie program – privítanie hostí 2. Fico – ako eliminovať 9 mm projektily 3. Budaj – kúrenie v lesných ubytovniach partizánov 4. Chaves – ako sa venezuelskí partizáni naučili spôsoby boja od účastníkov SNP 5. Bin Ladin (hologram)– zdokonalenie partizánskeho boja v nepriateľských krajinách 6. [...]

Čo spôsobil Drličkov výrok? Aká to paralela s atentátom na Fica!

08.08.2024

V utorok vraj veľmi chorý preberal svoju výpoveď doma a včera v stredu síce cez zuby usmiaty exgenerálny riaditeľ SND, ale zázračne celkom zdravo pôsobil na tlačovke na nádvorí galérie po odvolaní generálnej riaditeľky SNG Kusej. Panovala tam dobrá nálada, no úsmevy boli čisto americky naškrobené. Nebudem sa zaoberať podstatou tlačovky. O tom včera už napísal kde kto. [...]

Skrachovala známa super luxusná cestovná kancelária!

14.06.2024

Pred piatimi rokmi vznikla nová cestovná kancelária, ktorá prispôsobuje cesty na mieru svojim zákazníkom a všetko v jednej cene all inclusive. A bola veľmi úspešná. Dokonca ako jedna z mála cestoviek vlastnila aj luxusne zariadené lietadlo Airbus za 42 miliónov s doletom 9000 km, s ktorým zaletela so svojimi zväčša stálymi solventnými zákazníkmi do mnohých turistických [...]

Erdogan

Erdogan vyzval na vytvorenie moslimskej aliancie proti Izraelu

07.09.2024 22:35

Turecký prezident vyhlásením reagoval na smrť aktivistky s tureckým a americkým občianstvom, ktorú zabila izraelská armáda počas protestu.

letisko, vide, schwechat

Muž chcel prepašovať cez rakúske letisko kokaín v opierke invalidného vozíka. Odhalili ho policajné psy

07.09.2024 21:50

Muž vzbudil u polície podozrenie. Tá následne odhalila 14 kilogramov kokaínu v hodnote približne 1,5 milióna eur.

Michel Barnier

Vo Francúzsku vyšli do ulíc tisícky demonštrantov. Nesúhlasia s vymenovaním Barniera za premiéra

07.09.2024 20:26

Na protesty proti Macronovi ešte pred Barnierovým vymenovaním vyzvala ľavica, ktorá síce vyhrala voľby, ale nedostala šancu zostaviť vládu.

nehoda, kúty, hasiči

Mladík šoféroval bez vodičáku, s autom skončil v rieke. So spolujazdcami utrpeli vážne zranenia

07.09.2024 19:29

Po náraze sa auto prevrátilo na strechu. Najmladší účastník nehody mal iba 11 rokov.