Založ si blog

„Geniálne či genitálne“ progresívne výroky progresívcov Štefunka a Korčoka. Hotový úžas! ! !

Po ťažkompádnom rozhýbaní sa začínajú v debatných reláciách prezentovať predstavitelia najsilnejšej opozičnej strany PS. Je vlastne šťastím, že sa nepotvrdili výsledky asi dobre zaplatených volebných exitpolov, lebo by to tu vyzeralo tak, ako v predchádzajúcom volebnom období. Možno ešte horšie. Počuli sme od volieb už mnoho slovných perličiek z úst „elity“ strany Progresívneho Slovenska. Prezentovali sa „múdre mozgovne“ poslankýň Jaurovej, Plavákovej, dvoch s progresívne mužskými priezviskami Petríkovej a Juríkovej, ďalej tézami nabiflovanej Stohlovej, ktorá však nie je priaznivec memorovania!, ale aj zväčša mužskej časti progrespolikov Helebranta, Trubana, či samotného progresívneho kniežaťa Šimečku.

No dnes to budú oveľa väčšie perly, ktorí sme počuli tento týždeň v médiach. Toto sú dva geniálne, alebo skôr genitálne výroky politikov, ktoré tento týždeň zarezonovali na mediálnej scéne. Pre oboch je progresívne myslenie a príslušnosť či náklonnosť k strane s týmto prívlastkom samozrejmosťou.

V utorok večer v relácii Král na ťahu v TA3 sa stretli silní súperi zo Smeru a Progresívneho Slovenska. Samozrejme, že rezonovali témy posledných dní. Ako sa relácia rozbehla, začala byť pútavá. Moderátor Král sa správa, na rozdiel od svojich kolegov Dírera, Iieva, či najnovšie aj bývalej kolegyni Ježovej – dnes už v TV JOJ, neutrálne a vedie debaty objektívne. Nepolitizuje, ale trefne sa pýta. Prišla téma – návšteva Šimečku u českého premiéra Fialu. A potom to prišlo z úst zakladateľa a expredsedu  Progresívneho Slovenska, ktorý je dnes už iba podpredsedom strany – poslanca Štefunka. Citujem výrok v súvislosti s návštevou u českého premiéra Fialu hodný na zapísanie do análov všetkých druhov: „Šimečka je veľmi dobrý diplomat!“ a po prvý krát sa v Královej aréne rozmohol hurónsky rehot. Keď sa dosmejete, tak si to prečítajte ešte raz v pokoji: „Šimečka je veľmi dobrý diplomat!“ Ako hlboko sa teda Štefunko zaryl do Šimečkovej sedlice!!! Zabudol ešte dodať slovo kariérny! Ale to by asi Králova aréna spadla. No Štefunka to nerozladilo a v priebehu svojich vyjadrení vypúšťal ešte ďalšie perličky. Neviem, či si meno Šimečka nepomýlil s nejakým iným pravým slovenským diplomatom.

To, že pán Štefunko zľahčoval diskusnú prehru a vyvolával stávku o flašu šampanského kvôli svojej neinformovanosti, len dokreslilo ľahkovážne pôsobenie tejto opozičnej povrchnej argumentačne udupanej strany skoro v každom jednom slovnom súboji po voľbách na obrazovkách.

Druhý výrok súvisel s nevpustením vopred akreditovaného redaktora na tlačovku progresívneho prezidentského kandidáta Korčoka. Tentoraz sa vyjadroval pre Hlavný denník ( HD rovnako nedostal akreditáciu na tlačovku s prezidentským kandidátom!!! Nemáte z toho zmätok???) samotný Korčok a z jeho úst zaznelo, že internetový informačný portál E-report nie je médium! Ešte dobre, že pri rozhovore neboli diváci. Toto povie kariérny diplomat či skôr diplomatický kariérista v médiu o rovnako pôsobiacom inom médiu!!! A zopakoval to ešte niekoľko krát. Nuž, tvrdá segregácia sa zakorenila u Korčoka, ako aj u predchádzajúcej vlády, ktorej bol členom, bola jednoducho samozrejmosťou. To, čo vyčíta koalícii, robí aj on sám. To je tá progresívna objektivita, ktorá nás môže ovládnuť. Ak sa časť najmä blaváckej i bratislavskej mladej Slovače nespamätá a nezačne analyzovať i rozmýšľať mozgovňou, sami na seba si postupne upletú veľmi trvdý progresívny diktátorský bič! My postarší to už nejako doklepeme.

Ešte sa vrátim k výroku Štefunka. Na tomto príklade je vidieť, čo všetko dokážu politici tohto spektra vyludiť zo svojich mozgovní. Základným prvkom je zveličovanie vo všetkých možných súvislostiach. Chytajú sa každej slamky, aby z nej vymodelovali mohutný dub, alebo na druhej strane statný satan. Úžas, ako dokážu z každého exkrementu upliesť dokonalú lokomotívu. Spomeniem aspoň ako z ohnutého semaforu dokázali urobiť národnú tragédiu, zo stretnutia s Lavrovom absolútnu izoláciu Slovenska a z mnohých ďalších činov koalície všetky pekelné scenáre pre Slovenska. Dokazujú tým, že okrem kydania hnoja, nedokážu nič prospešné ponúknuť. No, ale s tým súvisí politika. Ako opozícia majú na to právo a tak je na tých, ktorí sa nechodia pre chýbajúci osobný program zábavne sa vykričať na ich demonštrácie, aby spozorneli a začali uvažovať o tom, čo vlastne táto strana, ktorá prebrala stále nezobudených voličov bývalého Matovičovho Olajna chce dokázať. Či len haniť, kritizovať, škandalizovať a podrážať súperovi nohy, alebo chce okrem moci aj niečo dokázať. Ale na to dokazovanie jej asi chýba mozgový potenciál. A celkom na záver. Oba výroky by mali zapísať veľkým písmom do Análneho šlabikára sprostostí bielou kriedou do toho najvyššieho čierneho komína!!!

Pavel Jacz

INZERÁT: Zháňam pre Lojzka Hlinu 10 oviec a 10 krásnych žien. Zn. Využitie času.

20.04.2024

Keď sa človek nudí, tak zväčša niečo nové vymyslí. Géniovia objavia nový vedecký jav či súvislosť a hlupáci sprosté chujády. Predpokladá to však aj používanie nejakej narkománie, ktorú študentom odporúčal podpredseda Progresívneho Slovenska Truban. Vtedy nám mozog podľa Trubana pracuje nad mieru normálneho rozmýšľania a dokáže výnimočné veci. A tak sa [...]

Pani ministerka Šimkovičová oddeľte prosím Slovenský rozhlas od Slovenskej televízie.

05.04.2024

Začnem z celkom inej strany. Mnohí z vás určite videli film Vtedy na západe. Niektorí aj viac krát. Čo sa týka spracovania audiovizuálnej tvorby ho považujem za jedno z najlepších filmových diel. Je to vysoká škola audiovizuálneho spracovania. Správne obrazovo-zvukové dielo informuje 70-timi percentami obrazom a 30 percent zostáva na reč, ruchy a hudbu. A film Vtedy na [...]

Ako ma televízie TA3, JOJ24 a RTVS24 hlboko sklamali.

28.03.2024

Prvá slovenská spravodajská televízia TA3 začala vysielať 11.septembra 2001 a celý deň sa venovala najväčšiemu teroristickému útoku v USA, ktorý v predstihu pred plánovaným začiatkom odštartoval vysielanie TA3. Potom prišli ďalšie tragédie a teroristické útoky a TA3 tak, ako aj všetky ostatné spravodajské televízie vo svete, po celý deň vysielala aktuálne správy z [...]

Dmitrij Peskov

Peskov: Neexistujú žiadne predpoklady pre mierové rokovania Ruska a Ukrajiny

27.04.2024 13:29

Špeciálna vojenská operácia, ako Rusko označuje vojnu na Ukrajine, bude pokračovať, pre mierové rokovania nie sú podľa Moskvy žiadne predpoklady.

Alexej Navaľnyj

WSJ: Putin zrejme nenariadil zabiť Navaľného, konštatovali americké tajné služby

27.04.2024 12:42

Americké tajné služby podľa nemenovaných predstaviteľov dospeli k záveru, že Putin pravdepodobne nenariadil, aby Navaľného vo februári zabili.

Demmin

Keď matky topili svoje deti. Hromadné samovraždy v nacistickom Nemecku

27.04.2024 12:00

Nacistická propaganda a strach z Červenej armády v apríli 1945 spôsobili, že v mestečku Demmin spáchalo samovraždu najmenej 900 ľudí.

vezuv

V okolí sopky Vezuv zaznamenali silnejšie zemetrasenie

27.04.2024 11:51

Oblasť okolo sopky Vesuv neďaleko juhotalianskej Neapola dnes ráno zasiahlo zemetrasenie o sile 3,9 stupňa.