Založ si blog

Poslankyňa Tabaková svojou delovkou vyčarila z Bittej Ciganikovej Sibylu č. 2. Manipulácia v Markíze.

Zase sme mali pred a počas víkendu silné aj slabé slovné pingpongy politických garnitúr. V piatok na TA3 v relácii Pozrime sa na to (mimochodom je to kópia relácie Máte slovo v Českej televízii uvádzanej skúsenou moderátorkou Jílkovou) sľubovala zostava zaujímavú slovnú prestrelku. Na jednej strane silná zostava spisovateľ Banáš, vysokoškolský učiteľ, komentátor a politológ Chmelár a predseda SNS Danko a na strane druhej poslanec Dostál (OKS prifarené v OĽaNO), Poliaček (Globsec Ukrajina) a Hordová nalinkovaná neskúsená Ukrajinka. A debata o stíhačkách a o Ukrajine bola tak vášnivá, že moderátor Šivák totálne nezvládol situáciu a nastali momenty, kde sa štyria hostia navzájom prekrikovali, hádali sa medzi sebou a divák zostal totálne v ofsajde. Žiaľ, toto skákanie do reči začal sám moderátor, ktorý nechcel nechať dohovoriť Chmelára niekoľko krát, pretože nešiel v línii televízie. Ak si chcete túto reláciu pozrieť, musíte mať prístup k archívu operátora signálu, pretože TA3 ani nezaradila reprízy a ani na jej stránke reláciu nenájdete a rovnako ani na YouTube. Relácia sa totiž názorovo vymyká z jednostrannej línie informovania v médiach hlavného prúdu. Dozviete sa v nej aj fakty, ktoré poznáte iba z nezávislých zdrojov. A to je v dnešných euroúnijných časoch nežiadúce a nevhodné!

Reláciou V politike na TA3 sa začal nedeľňajší televízny diskusný maratón. Na úvod nám moderátor Iliev zase ponúkol svoj tentoraz dvojsmerný zanietený komentár na Fica a prekvapujúco urobil reklamu už aj na Matoviča! Avšak naviac v relácii zaujala zbitá poslankyňa Bittá Cigániková (SaS). Tá sa nám predstavila ako Sibyla č 2. Takže delovka od poslankyne Tabakovej jej neublížila, skôr „pomohla“. Zrodila sa totiž nová ohromujúca veštkyňa. Predpovedala nám jasnejšie výsledok vojny na Ukrajine ako ktorákoľvek iná vedma a vyslovila to tri či štyri krát za sebou: „Ukrajina porazí Rusko!!!“ Nuž, na ženu ktorá sa hrá na odborníčku v zdravotníckej tematike to bol „sizyfovský“ výkon vo vojenskej oblasti! Môžeme skandovať iba „Bravó, bravó“! A ako „mysliteľka“ sa predstavila aj pri definícii slova terorizmus, ktorý adresovala na Ruský štát a vehementne ho obhajovala. A neobstojí ani to, že NRSR schválila tento bezvýznamný chorý prívlastok Rusku. Aspoň je vidieť, aká „inteligentná“ zostava dnes vládne v slovenskom parlamente! Zbitá pani Bittá Cigániková, len pre zaujímavosť – Terorizmus je definovaný ako súhrn antihumánnych metód hrubého zastrašovania politických odporcov hrozbou sily a užitia rôznych foriem násilia. Vedľa individuálneho terorizmu existuje terorizmus skupín, niektoré koordinujú svoju činnosť na medzinárodnej úrovni (medzinárodný terorizmus).Všetko si nájdete jednoducho na linku: https://sk.wikipedia.org/wiki/ A dozviete sa, že slova terorizmus teda slovo terrere znamená vydesiť, zastrašiť. A vojna vždy odstrašuje a desí, nech je akokoľvek mierna. To je asi jediné z čoho naša „vzdelankyňa“ vychádza.

A tak podľa najnovšej teórie našej „super vzdelanej“ poslankyne za SaS je teroristický štát nielen Rusko, ale USA, Francúzsko, Veľká Británia, Izrael, Saudská Arábia, Turecko, Irak a ďalšie krajiny, i organizácia NATO, ktoré viedli hrozné vojny na cudzích územiach a samozrejme obyvateľov desili a zastrašovali!

Za zmienku ešte stojí relácia Na telo v Markize, kde s odvolaným ministrom obrany Naďom (OĽaNO) debatoval poslanec Blanár (SMER).

Na otázku moderátora Kovačiča, prečo chceme byť prví, ktorí pošlú stíhačky na Ukrajinu sme sa dozvedeli od Naďa, že už štyri krajiny dodali lietadlá na Ukrajinu a na otázku Kovačiča, ktoré krajiny už dodali stíhačky, sme počuli čudesnosť. Naď odpovedal, že to je tajné!!! Škoda, že Kovačičovi neprišla na rozum ešte nasledujúca reakcia? Tak tajné, ako tajné, ale prečo o našom úmysle vie celý svet a o štyroch krajinách nikto??? Som zvedavý, ako by sa Naď zatváril a ako by to vysvetľoval? Nuž, slová Naďa vyzneli ako ďalšie klamstvo, ktoré dokázal verejne vysloviť.

Zaujali aj čísla fanúšikov na FB. Meranie začalo v tretej minúte pomerom Blanár – Naď 64:36, po šiestej minúte už bolo 48:52 a v tridsiatejprvej minúte už 27:73. Nepamätám si, že by sa v relácii tak obrátilo skóre! Okatosť vyskakovala najmä vďaka neobľúbenosti slovenského modroknižkového mini Napoleóna. Takže heslo: Všetko je celkom inak“ sa nám pripomenulo. Uveril tomu niekto?  Nakoniec sme sa v utorok dozvedeli z úst predsedu SMERu Fica, že sa riaditeľ Markízy Settele ospravedlnil za manipuláciu v hlasovaní. Kto a ako to zmanipuloval sme sa však už na tlačovke nedozvedeli.

Tých drobných jednostranných propagandistických úletov a útokov proti opozícii i proti Rusku začína byť v našich médiach hlavného prúdu akosi priveľa. A to ešte nebude koniec, pretože predvolebný boj ešte len začína a tak ľudia radšej sledujú správy na internetových portáloch, kde sa dozvedia aj pravdu.

Vraví sa, že: Babka k babce a budou kapce. Lenže tie naše kapce sa asi premenia na deravé galoše a potom sa asi Slováci preberú, keď im začnú nohy mrznúť.

Pavel Jacz

Ako ma televízie TA3, JOJ24 a RTVS24 hlboko sklamali.

28.03.2024

Prvá slovenská spravodajská televízia TA3 začala vysielať 11.septembra 2001 a celý deň sa venovala najväčšiemu teroristickému útoku v USA, ktorý v predstihu pred plánovaným začiatkom odštartoval vysielanie TA3. Potom prišli ďalšie tragédie a teroristické útoky a TA3 tak, ako aj všetky ostatné spravodajské televízie vo svete, po celý deň vysielala aktuálne správy z [...]

„Geniálne či genitálne“ progresívne výroky progresívcov Štefunka a Korčoka. Hotový úžas! ! !

15.03.2024

Po ťažkompádnom rozhýbaní sa začínajú v debatných reláciách prezentovať predstavitelia najsilnejšej opozičnej strany PS. Je vlastne šťastím, že sa nepotvrdili výsledky asi dobre zaplatených volebných exitpolov, lebo by to tu vyzeralo tak, ako v predchádzajúcom volebnom období. Možno ešte horšie. Počuli sme od volieb už mnoho slovných perličiek z úst „elity“ [...]

Otvorený list budúcemu šéfovi SaS Gröhlingovi.

07.03.2024

Dobrý deň pán poslanec, mám o Vás už dlhšie svoju mienku, ale nemyslel som si, že v rámci vašej šialenej ideológie dokážete byť pomstychtivá argumentačne tvrdá guma. To, čo ste v nedeľu predviedli ohľadom Ukrajiny v televízii TA 3 v relácii V Politike ma presvedčilo, že Vám absolútne chýbajú dva základné pohľady. Prvý je späť a druhý dopredu. Na ten druhý sa [...]

forró, fico, galanta

Člen predsedníctva Aliancie: Pellegriniho podporil len Forró, nie celá strana. Inak sa to čítať nedá

29.03.2024 12:00

Szabolcs Mózes pre Pravdu uviedol, že ich rozhodnutie Krisztiána Forróa zaskočilo.

Jaroslav Naď

Naď: Najväčšou výzvou pre NATO bude odolať dezinformačným útokom

29.03.2024 11:47

Podľahnutie premysleným kampaniam, na ktoré je podľa štatistík Slovensko náchylné, môže podľa Naďa oslabiť celkovú dôveru v NATO a Alianciu samotnú.

mimoriadne1, mim1, zemetrasenie, seizmograf

Juhozápad Grécka zasiahlo pomerne silné zemetrasenie

29.03.2024 11:04

Otrasy bolo cítiť aj na Kréte a v Aténach.

Poľsko, NATO

Odborníci: Jednostranným vyslaním vojakov sa nestane celé NATO účastníkom vojny

29.03.2024 10:25

Na zatiaľ nepublikovanú správu nemeckých odborníkov sa odvoláva agentúra DPA.