Založ si blog

Neuveriteľné, čo stvára odvolaný pseudopredseda vlády „demokrat“ Heger, ktorý hľadá pohľadnú 76-tku.

Na úvod: Od marca ma stále blokuju na úvodnej stránke. Ak sa Vám môj fejton páči, povedzte aj známym, aby si ho prečítali. Vďaka.

To, že v našej vláde panuje pseudodemokratický egoizmus, ktorým predstavitelia vládnej koalície nazývajú sami seba falošne demokratickými politikmi, vieme. Demokrati sa stále hádajú, stále niečo pripravujú, stále rokujú, stále hasia mesiac po dvanástej a stále klamú verejnosť o tom, ako ľuďom pomohli a ako im pomôžu! Aspoň tak chápem z ich úst spomínaný termín demokrati, ktorým sa hrdia. Či právom? To nechám na čitateľov. Že si vymýšľam? Nie, nevymýšľam! Spomeňme si aspoň na vyhlásenie „demokrata“ Sulíka, ako sa dohodol s dodávateľmi energií a najmä s elektrárňami (Memorandum nie je záväzné a nie je to zmluva a tak to aj zatiaľ dopadlo!!!), že ceny zostanú na úrovni roka 2022. Dnes sa „demokrat“ Heger čuduje, že občania dostali neskutočne zvýšené platby práve od elektrární. A on ako premiér to nedokázal v nedeľu v štúdiu v STV pochopiť. Veď, ak je niekto minister, tak má predsa právo na dovolenku, čo tam potom, že mu horí rezort! A druhý minister skonštatuje, že si budeme platiť za lekárske ošetrenie, ale utečenci pred vojnou nie. Tí ešte dostanú navyše! Čo na tom, že Ústavu SR vytlačili asi na toaletnom papieri!!!

Nuž, to netreba chápať, to je potreba okamžite riešiť a nie len tretí rok kecať verklíkové útočné opakovačky o SMER-e a HLAS-e a tárať o tom, že na tom začali pracovať a musia sa na to pozrieť. A čo robili doteraz? Váľali si šunky? Nie, nevyvaľovali, riešili samých seba a ich kreslá, lebo my občania sme pre nich handry.

Dnes nám horia ambulancie, štátom dávno predaná najväčšia hlinikáreň v strednej Európe hasí svoje pece, v súkromných rukách aj železiarne na východe utlmujú výrobu a ďalšie podniky a farmári končia. Ak štát okamžite nezakročí, schyľuje sa k zatváraniu škôl, domácnosti dostávajú zvýšené platby evokujúce následné exekúcie, služby i pohostinstvá zatvárajú prevádzky a tento odvolaný pseudopremiér Heger hľadá 76-tku.

Preto prosím aspoň sto pestovaných pohľadných 76-ročných voľných dám, aby sa obetovali, aby sa rozdelili na polovicu a postavili sa pred vládu a parlament, aby si náš ženatý kecálkový „demokrat“ Heger našiel konečne 76-stku. Sľubujem, že tú, ktorú si Heger nájde a vyberie, budem uctievať ako hrdinku do konca života a písať o nej v superlatívoch. Len nech to je čím skôr. Táto obeta môže urýchlenie prispieť pomoci občanom, pretože náš pseudický vládca bude mať konečne čas poobzerať sa po riešeniach, aby sme mohli tieto kruté časy prežiť.

Vo včerajšej debate na JOJ-ke sme zase počuli tliachania „demokrata“ Šipoša. Jeho nejasné reakcie na Šutaja Eštoka boli typicky „demokratické“ ala OĽaNO. Teda nič objavné nám tento „inteligentný“ šéf poslancov „demokratickej“ Matovičogrupy neprezradil. A dokonca je tak neznalý zákonov, že nevyvrátil rovnako ako moderátorka Krescanková Dibáková, Šutaj Eštokovo klamstvo o valorizácii dôchodkov. „Nedemokrat“ (termín podľa „demokratov“) Šutaj Eštók prisvojil valorizáciu dôchodkov vláde Pelegriniho. Slušné klamstvo. Asi som bol v kóme  (Nepamätám si na ňu, veď to sa ani nedá!) v roku 2003, keď štát viedla Pellegriniho vláda. Ak by som veril Šutaj Eštókovi, tak Pelegriniho vláda schválila zákon 461 z roku 2003, kde sa v paragrafe 82 píše o valorizácii dôchodkov. Nebol to náhodou „demokrat“ Dzurinda, ktorý predal elektrárne a plynárne do súkromných rúk a dnes na to doplácame všetci . Ten „demokrat“, ktorý sa dnes opäť snaží montovať do politiky s „demokratickými“ kopijami s názvom Antifikopelle, alebo ak chcete Antipellefiko. Nechám na vašu tvorivosť. A dáva dokopy niečo, čo sa zase bude hádať po vznešených sľuboch a držania balónikov po pár mesiacoch ako zúrivé besné psy. Veď už naša „demokratická“ europoslankyňa Ďurišová Nicholsonová prisľúbila verejnosti, že bude šéfkou tohto „superdemokratického“ kopijovo-raketového veľkopapuľnatého zoskupenia. Nuž, to by bolo len volebné bicyklové eso! Veď ona a zostavovateľ majú spoločnú záľubu bicyklovanie. Otázne je, ako by dopadli preteky medzi nimi dvoma. Máme tu teda superdemokratickú omáčku, ktorá má ohurovať masy „demokratických“ voličov. Žiaľ, je ich podstatne menej ako „nedemokratických“!

Nemôžem obísť ani referendum. Mnohí známi, s ktorými som hovoril nechcú ísť referendovať, aby Ficovi neumožnili návrat. Tomu nezabránia ani neúčasťou. A čím skôr budú voľby, tým menej hlasov bude mať Fico, pretože táto odvolaná vláda by do konca volebného obdobia vypustila aj Liptovskú Maru, len aby sa udržala. Títo moji známi si neuvedomujú, že ak bude referendum úspešné, bude to bič aj na nasledujúce vlády, ktoré bude možné odvolať už po dvoch rokoch a teda aj Ficovej, či Pellegrinovej vlády. A žiadny politik sa nebude oháňať tým, že my sme zabetónovaní na 4 roky a basta fidli, ako to dnes počúvame od našich „vysnívaných demokratov“!!!.

Pavel Jacz

Pani ministerka Šimkovičová oddeľte prosím Slovenský rozhlas od Slovenskej televízie.

05.04.2024

Začnem z celkom inej strany. Mnohí z vás určite videli film Vtedy na západe. Niektorí aj viac krát. Čo sa týka spracovania audiovizuálnej tvorby ho považujem za jedno z najlepších filmových diel. Je to vysoká škola audiovizuálneho spracovania. Správne obrazovo-zvukové dielo informuje 70-timi percentami obrazom a 30 percent zostáva na reč, ruchy a hudbu. A film Vtedy na [...]

Ako ma televízie TA3, JOJ24 a RTVS24 hlboko sklamali.

28.03.2024

Prvá slovenská spravodajská televízia TA3 začala vysielať 11.septembra 2001 a celý deň sa venovala najväčšiemu teroristickému útoku v USA, ktorý v predstihu pred plánovaným začiatkom odštartoval vysielanie TA3. Potom prišli ďalšie tragédie a teroristické útoky a TA3 tak, ako aj všetky ostatné spravodajské televízie vo svete, po celý deň vysielala aktuálne správy z [...]

„Geniálne či genitálne“ progresívne výroky progresívcov Štefunka a Korčoka. Hotový úžas! ! !

15.03.2024

Po ťažkompádnom rozhýbaní sa začínajú v debatných reláciách prezentovať predstavitelia najsilnejšej opozičnej strany PS. Je vlastne šťastím, že sa nepotvrdili výsledky asi dobre zaplatených volebných exitpolov, lebo by to tu vyzeralo tak, ako v predchádzajúcom volebnom období. Možno ešte horšie. Počuli sme od volieb už mnoho slovných perličiek z úst „elity“ [...]

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

šimkovičová

Šimkovičová kritizuje slovenské umenie na Bienále v Benátkach: Nerobte hanbu kultúre už aj v zahraničí

19.04.2024 19:30

Ide o reakciu na prítomnosť bývalej ministerky kultúry Silvie Hroncovej na Bienále v Benátkach. Súčasťou vernisáže bol aj protest zástupcov kultúrnej obce.

Andrej Babiš, Monika Babišová

Šokujúci rozchod po 30 rokoch. Babiš s manželkou Monikou oznámili koniec vzťahu

19.04.2024 18:06

Ubezpečili, že ich rodinné väzby zostanú aj kvôli deťom pevné.

kravy

Kmeň vtáčej chrípky H5N1 detegovali aj v kravskom mlieku, upozornila WHO

19.04.2024 17:46

Nateraz nie je známe, ako dlho môže vírus v mlieku prežiť.