Založ si blog

Ministerka – zloba, minister – hovädo, ďalší minister americký hnus a prezidentka mení názory a tak nás zavádzala s referendom!

(Keďže ma stále v blokujú na úvodnej stránke a článok sa Vám bude páčiť, povedzte aj známym, že si ho môžu vyhľadať a prečítať. Vďaka.)

To je len časť tých, ktorí nám aj dnes pod stratení dôvery vládnu. Začnime ministerkou Remišovou. A jej vyjadrením k predčasným voľbám. Bábkoherečka vie, že SMER bude vo vláde a tak sa aj správa. Ona je zásadne proti predčasným voľbám a ak náhodou, tak zo zlomyselnosti až v septembri, aby to SMER-u neuľahčili a aby chaos, ktorý vytvoril si aj sám dal do poriadku. Nespomínala nikoho, ale mala na mysli opozičné najsilnejšie strany. Pani Remišová, kto vytvoril tento chaos? Nie náhodou súčasná vládna koalícia? Tak by ste sa s tým mali vyrovnať aj Vy osobne.

No a k tej prvej poznámke – Remišová sa prejavila ako Baba-Jaga-Zloba. A to je až taká zloba, ktorá z pomstychtivosti a zúfalosti z čiernej budúcnosti jej dvojpercentnej strany sa prejavuje ohňometom z jej úst. Ešte šťastie, že bývam na prízemí a tak si ju nemôžem vziať za ženu a počúvať jej zloby, ale ak by som býval na 11. poschodí, dalo by sa o tom uvažovať, lebo oslavný let z balkóna by bol nešťastnou istotou!

Aj minister Káčer Donald sa prejavil. Z jeho úst vychádzajú len hromy a blesky a je jasné, že americké zadnice mu nie sú neznáme. Bolo by dobré vedieť, koľko ich dôverne pozná, pretože jeho nedávne vyjadrenia smerom k Rusku a Ukrajine charakterizovali, koľko má tento káčer Donald v sebe nenávisti a pseudodemokracie. On by bol najradšej, keby ľudí majúcich iný názor na vojnu stíhali a zatvárali!!! Donaldko Káčer – Vy ste nejaký demokrat, alebo ste sa nič nenaučili o demokracii a slobode názorov v USA na školeniach a počas veľvyslancovania???

A sme pri ministrovi, ktorého som poctil titulom hovädo (zároveň sa ospravedlňujem tomuto prívlastku, že som ho použil na človeka, ktorý nás zaťahuje do konfliktu). Tí, ktorí si tipli ministra Naďa, tušili správne. Zo slušnosti vždy vykám a používam verzál pri slovách Vy a Ty, aj keď kritizujem, ale v tomto prípade túto moju zvyklosť poruším. A zároveň sa ospravedlňujem za moju neúctivú nahnevanú reakciu.

Počúvaj, ty hovädo jedno, čo si to dovoľuješ hovoriť o oslavách protifašistických bojovníkov v Poltári? Akým právom chceš ty slizký modroknižák, ako minister obrany už bez dôvery zrušiť podporu bojovníkom proti fašizmu a účastníkom osláv a nepozývať ich na SNP a výročné spomienky oslobodenia Československa??? Ty minister – šašo bez dôvery na ceste do podzemných kanálov, kde sa budeš musieť pohybovať, aby ťa občania neopľúvali!!! Čo si to dovoľuješ??? Ak by nebolo Červenej armády, nežiješ ani ty ani ja. Ja som kvôli nacistickým Nemcom, ktorých potomkov velebíš, nespoznal dvoch starých rodičov a dvoch strýkov (moja mama zostala sirotou a život si zachránila u partizánov, kde bola aj s mojím vtedy dvojročným bratom a prvým manželom v horách) ,ktorí bojovali za našu slobodu a ty krpatý veľkokrikľúň ideš dehonestovať naše oslobodenie a zapieraš, aby prišli veteráni z Ruska, ktorí nás oslobodzovali? Čo si ty za hajzlové hovädo? Ty, ktorý si nikdy nedržal zbraň v ruke, ktorý len v každom príhovore štveš proti Rusku a ako si potvrdil, tak preferuješ kolektívnu vinu, tak ako ju požívali nacisti počas druhej svetovej vojny. Si cigáň – spáliť, alebo zastreliť, si žid –  do koncentráku, kde práca oslobodzuje, ale až v plynovej komore a ak by to dokonali, tak potom by prišli na rad Slovania. Uvedomuješ si toto ty hovädo? Ešte raz sa ospravedlňujem, ale hnev vo mne vykypel a moje rozhorčenie na tohto pseudodemokratického a pseudopolitika je naozaj obrovské. Čudujem sa, že zostal ticho predseda parlamentu Kollár!!!

V tejto súvislosti spomeniem referendum, ktoré bude v sobotu. Neverím poslancom, že odsúhlasia novelu a budú to naťahovať z „objektívnych“ príčin až do maxima. Žiaľ, mnohí si myslia, že referendová otázka je len v prospech SMER-u, aby vládol. Majú z časti pravdu, ale je tu veľké ALE. Čím neskôr budú voľby, víťazstvo opozičných strán bude o to vyššie. To nevidia len hlupáci, ako stúpajú preferencie SMER-u , HLAS-u a Republiky. Volebné výsledky vládnej koalície sa každým dňom znižujú a to si neuvedomuje aj naša bábkoministerka.

Referendum je aj proti SMER-u a je vlastne proti všetkým vládam, na základe ktorého môže 76 (nie 90, ako chce vládna koalícia) poslancov, alebo ďalšie referendum skrátiť volebné obdobie a vyvolať predčasné voľby, ak sa im počínanie vládnej koalície nebude pozdávať. Toto sú tie písmená B, ktoré vládna koalícia a mainstreamové média zatajujú a všetci len tvrdia, že to pomôže iba opozičným stranám. Nuž, je to presne to, čo tu tretí rok robí dnešná koalícia. Je to strategická a taktická nedomyslenosť krokov, ktoré robí a urobila. Preto musela x krát opravovať svoje zákony a vyhlášky, lebo predvídavý pohľad do budúcnosti týchto vraj demokratických a naivno hlúpych politikov je na úrovni žiakov piatej triedy Základnej školy. Je to odraz nášho spotvoreného školstva po nežnej. Preto im referendum nevonia.

A rovnaký postoj má zrazu aj naša prezidentka, preto odcitujem jej slová ešte ako podpredsedníčky Progresívneho Slovenska: „V Progresívnom Slovensku máme na to jednoznačný názor v zmysle, ak sú tu prvky priamej demokracie ako je napríklad referendum, tak má byť urobené všetko preto, aby ho ľudia mohli realizovať a boli o ňom informovaní a tak isto výkon poslaneckého mandátu má mať vytvorené všetky predpoklady na to, aby bol vykonávaný nezávisle a v súlade so svojím svedomím a vedomím a mandátu, ktorý im bol daný od občanov.“

Skúste si tieto slová spred prezidentovania porovnať s krokmi dnešnej prezidentky. Je to presná tá istá osoba a volá sa Zuzana Čaputová.  Naozaj urobila ako prezidentka všetko pre referendum? Asi nedemokraticky dozrela, alebo demokraticky nedozrela!! Prečo ľúbivé slová otočila o 180 stupňov. Nepáči sa jej, že jej neobľúbená strana iniciovala referendum? Ak by jej to Ústava nezakazovala, tak by petíciu umiestnila do pivnice a bolo by. Vôbec sa neriadila a neriadi vo svojom konaní slovami z minulosti (Porovnám to s konaním aktívnych komunistov spred a po nežnej, kedy sa zo všetkých aktívnych straníkov zrazu stali kydací antikomunisti!). Takže túto taktiku ľúbivých slov používa Progresívne Slovensko. Je viac príkladov, kde je to markantné. Len ma niečo udivuje. Strana, o ktorej nie je ani počuť, ktorej vďaka nezáujmu ľudí o európske voľby stačilo niekoľko tisíc hlasov na europoslancovanie a ich kroky sú často protislovenské, sa v prieskumoch umiestňuje na treťom mieste!!! Zopakujem, strana o ktorej nie je ani počuť je v prieskumoch na treťom mieste!!! Čo nám to chcú prieskumné agentúry nanútiť? Možno, že chce vytvoriť v Slovákoch zmenu názvu nie iniciálok, ale významu z Progresívneho na Protislovenské Slovensko. Len tak ďalej pani prezidentka, veď – Sľuby sa sľubujú a Slováci Vám zožerú aj hnilé rohlíky. Že nemáte v sebe aspoň kúsok hanby a zapierate ako prezidentka svoje vlastné názory!!!

Pavel Jacz

INZERÁT: Zháňam pre Lojzka Hlinu 10 oviec a 10 krásnych žien. Zn. Využitie času.

20.04.2024

Keď sa človek nudí, tak zväčša niečo nové vymyslí. Géniovia objavia nový vedecký jav či súvislosť a hlupáci sprosté chujády. Predpokladá to však aj používanie nejakej narkománie, ktorú študentom odporúčal podpredseda Progresívneho Slovenska Truban. Vtedy nám mozog podľa Trubana pracuje nad mieru normálneho rozmýšľania a dokáže výnimočné veci. A tak sa [...]

Pani ministerka Šimkovičová oddeľte prosím Slovenský rozhlas od Slovenskej televízie.

05.04.2024

Začnem z celkom inej strany. Mnohí z vás určite videli film Vtedy na západe. Niektorí aj viac krát. Čo sa týka spracovania audiovizuálnej tvorby ho považujem za jedno z najlepších filmových diel. Je to vysoká škola audiovizuálneho spracovania. Správne obrazovo-zvukové dielo informuje 70-timi percentami obrazom a 30 percent zostáva na reč, ruchy a hudbu. A film Vtedy na [...]

Ako ma televízie TA3, JOJ24 a RTVS24 hlboko sklamali.

28.03.2024

Prvá slovenská spravodajská televízia TA3 začala vysielať 11.septembra 2001 a celý deň sa venovala najväčšiemu teroristickému útoku v USA, ktorý v predstihu pred plánovaným začiatkom odštartoval vysielanie TA3. Potom prišli ďalšie tragédie a teroristické útoky a TA3 tak, ako aj všetky ostatné spravodajské televízie vo svete, po celý deň vysielala aktuálne správy z [...]

Sheffield

Britská polícia zadržala tínedžera, ktorý útočil v škole v Sheffielde

01.05.2024 21:49

Polícia uviedla, že chlapec útočil ostrým predmetom - predpokladá sa, že šlo o sklenený črep.

Tank / Gaza /

V Gaze je viac vojnového odpadu než na Ukrajine, tvrdí OSN

01.05.2024 21:31

Pre porovnanie, frontová línia na Ukrajine má dĺžku takmer tisíc kilometrov, Pásmo Gazy 40 kilometrov.

Gruzínsko / Tbilisi /

Gruzínska polícia počas protestov v Tbilisi zadržala desiatky osôb. V putách skončil aj líder opozície

01.05.2024 21:19

Na rozohnanie davu ľudí, ktorí sa zišli na zhromaždení proti prijatiu zákona o transparentnosti zahraničného vplyvu, použila gruzínska polícia slzotvorný plyn, vodné delá a obušky.

Zuzana Čaputová

Prezidentka Čaputová: Hlas Slovenska po vstupe do EÚ zosilnel

01.05.2024 20:46

Hlava štátu to uviedla pri príležitosti stredajšieho 20. výročia vstupu SR do EÚ.