Založ si blog

Hviezdny hrobár Matovič včera potvrdil svoju nevyspytateľný tvrdohlavý mozgový karambol.

Mám ten dojem, že ak by trnavský štricák patriaci do iného zariadenia ako je vládna inštitúcia kopal hrob pre vášho príbuzného, tak by ste vykopanej jamy možno nedožili. Stačí, aby si spomenul, že sa s vašim príbuzným kedysi pohádali v krčme a budete musieť osobne dovykopávať, pretože by si štricák povedal, že 50 cm hĺbky hrobu stačí. Veď mu zapla mozgovňa a tá vravela pohreb, nepohreb všetko jedno a hajde na pivo. Nech si tú jamu kope kto chce. A hodí lopatu o zem.

Takto to nejako vyzeralo aj pri podaní nedemisie. Argument, že podpísané dokumenty nemohol vytrhnúť z ruky, pretože nie sú pokrčené, rovnako ako hodené nepoškodené lopaty je len prostoduchá výhovorka. Máte ten dojem, že všetci držíme každý jeden dokument tak silno, aby nám ho niekto nevytrhol z ruky? A navyše ešte v prezidentskej kancelárii, kde musí byť všetko tip top a narába sa s dokumentami až nadmieru jemne?

Nuž, ak sa niekomu stále atomizálne preskupujú neutróny v dehonestovanej mozgovni, tak na to existuje iba jedna liečba na záchranu života. Štyri steny.

V podobnom duchu sa niesli aj tlačovky OĽaNO pred a po hlasovaní o nedôvere vlády. Ešte pred ním  Matovič – krotký ako myška, nezvyklo prečítal podlízavý prosebný doslova žobroniaci text, ktorého by nedokázal byť v živote autorom. No a po hlasovaní vyurážaný odvolaný Matovič spustil svoju pravú primitívnu gansterskú podobu. A zase sme počuli, že mafia SMER-ov a fašistov bude vládnuť a demokracia skončila. To, že možno viac ako 80 % občanov nebude voliť vraj demokratické strany zahrňujúcu podľa Hegera prívlastky proreformnú, proeurópsku a proukrajinskú vládu – teda nie proslovenskú (skôr čudné vystavané jednoosobové hnutie a strany) je to, že demokratickí voliči sa vraj strácajú. Na to, ako v mnohých prípadoch vláda nedemokraticky konala, zatvárala ústa, protiústavne nútila nosiť náhubky aj na uliciach sme sa pozerali. Tých “demokratických“ konaní počas dva a pol roka by sme našli neúrekom.

Kedy už konečne pochopí tento hrobár vládnej koalície, že voľby sú demokratické vyjadrenie voličov a voliči nie sú ani demokratickí ani nedemokratickí. Sú to jednoducho voliči, ktorí si volia svojich zástupcov. A to je tá pravá demokracia – rešpektovať aj iný názor!!! A podľa neohrababca a ďalších koaličných “hviezd“ ako sú Remišová, Šeliga, Sulík, Heger, Šipoš a ďalší z OĽaNO i bývalý „OĽaNOINTELIGENT“ Krúpa, ktorý s iba 1864 hlasmi z vyše štyroch miliónov voličov, sa stal šéfom branno bezpečnostného výboru parlamentu zásadne ovplyvňuje a rozhoduje o bezpečnosti štátu!!! Je choré, že náš volebný systém je tak deravý, že dopusti takéto kalkulačné nedemokratické zvrátenosti!!! Zopakujem ešte raz 1864 hlasov kamarátov, rodiny a známych z vyše 4-roch miliónov voličov!!! Koľko je to stotín či tisícin percenta???

Na tomto príklade poukazujem na celé vládnutie a pôsobenie strany, na ktorej čele stojí hrobár-deštrucionalista. To je ten, ktorý stále tvrdí, že takú dobrú vládu Slovensko, skôr pod jeho vedením Zlovensko ešte nemalo. Má pravdu, len zabudol dodať, že tak dobrú na exkrement vládu snáď nemajú ani v imperiálnom, diktátorskom, moslimskom kráľovstve na ostrove OHO-POHO.

Preto si spomínaní neberte do úst termíny – demokracia, demokratické sily, demokratická vláda, demokratickí voliči, ktorými urážate voličov Slovákov, len preto, že sa im pohli mozgové závity, pretože ste sa v škole podstatu slov demokracia a demokratický/í/á nenaučili!!! A prosím prestaňte urážať vyše 80% voličov Slovenskej republiky!!!

Pavel Jacz

INZERÁT: Zháňam pre Lojzka Hlinu 10 oviec a 10 krásnych žien. Zn. Využitie času.

20.04.2024

Keď sa človek nudí, tak zväčša niečo nové vymyslí. Géniovia objavia nový vedecký jav či súvislosť a hlupáci sprosté chujády. Predpokladá to však aj používanie nejakej narkománie, ktorú študentom odporúčal podpredseda Progresívneho Slovenska Truban. Vtedy nám mozog podľa Trubana pracuje nad mieru normálneho rozmýšľania a dokáže výnimočné veci. A tak sa [...]

Pani ministerka Šimkovičová oddeľte prosím Slovenský rozhlas od Slovenskej televízie.

05.04.2024

Začnem z celkom inej strany. Mnohí z vás určite videli film Vtedy na západe. Niektorí aj viac krát. Čo sa týka spracovania audiovizuálnej tvorby ho považujem za jedno z najlepších filmových diel. Je to vysoká škola audiovizuálneho spracovania. Správne obrazovo-zvukové dielo informuje 70-timi percentami obrazom a 30 percent zostáva na reč, ruchy a hudbu. A film Vtedy na [...]

Ako ma televízie TA3, JOJ24 a RTVS24 hlboko sklamali.

28.03.2024

Prvá slovenská spravodajská televízia TA3 začala vysielať 11.septembra 2001 a celý deň sa venovala najväčšiemu teroristickému útoku v USA, ktorý v predstihu pred plánovaným začiatkom odštartoval vysielanie TA3. Potom prišli ďalšie tragédie a teroristické útoky a TA3 tak, ako aj všetky ostatné spravodajské televízie vo svete, po celý deň vysielala aktuálne správy z [...]

HIMARS

USA ohlásili nákupy vojenského materiálu pre Ukrajinu za šesť miliárd, vybavenie však zrejme nedorazí niekoľko rokov

26.04.2024 21:43

Na dodanie materiálu si však budú musieť Ukrajinci počkať, lebo proces jeho obstarávania je len na začiatku.

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.