Založ si blog

Čaputová, Kollár, a Heger sa správali ako monarchovia. Predviedli amorálne zneužitie funkcie ústavného činiteľa.

Len jedno mi prišlo na rozum, keď som počúval a pozeral správy z druhého dňa návštevy pápeža. Čo si to vlastne dovoľujú tieto tri najvyššie ústavné osoby Slovenskej republiky. Zneužili veľkorysosť a dobrotu pápeža Františka a oficiálny protokol ústavného činiteľa využili na rodinkárstvo. Rodinkárstvo, proti ktorému všetci traja navonok bojujú. Ale iba dovtedy, pokým na to nájdu možnosť, aby zneužili svoju vysokú ústavnú funkciu!!! Všetci traja si prisvojili protokolárne práva monarchu, ktorý ako jediný má právo súkromnej audiencie aj s rodinou. K tomu, aby sme sa to dozvedeli sme nepotrebovali Facebook, nahradili ho novinári, ktorým sa pochválili naši „ústavní králi“. Žiaľ, veci neznalým redaktorom to ani prekážať nemohlo. Aj preto je Slovensko krajina NEobmedzených NEmožností najmä pre VYvolených!!!

13. september Medzinárodný deň čokolády spomínané trio slovenských panovníkov zmenilo na pachuť slovenskému národu. Koľko nábožensky založených rodín by chcelo absolvovať audienciu u pápeža. Môžu ju mať, ak si zájdu do Vatikánu a vystoja si niekoľko dní rad a budú mať to šťastie, ak ich vyberú a ak vôbec pápež prijíma. Svieti v tom totiž mnoho krát slovíčko ak.

To  slovíčko ak však neplatí pre rodiny tria našich najvyšších „ústavnej kráľovnej a dvoch ústavných kráľov“!!!

Prezidentka Čaputová ako „príklad“ pre národ si vyhradila právo dokonca priamo v Prezidentskom paláci pre svoju rodinu a partnera, ktorý prvého „dámača“ doteraz nerobil a ani robiť nemieni. Ale v tomto prípade sa mu to veľmi hodilo, že bol súčasťou súkromnej audiencie našej prezidentskej kráľovny! Veď doteraz pápeža určite videl iba na obrazovke, ako väčšina. Niet nad to si s ním ešte podať ruku, rozprávať sa a „sedieť pri jednom stole“.

Ani premiérsky kráľ „oduševnený teologista“ Heger neotáľal a doviezol si do kúrie v Horskom parku v Bratislave, kde pápeža ubytovali, svoju manželku a deti.

No a vrchol všetkému dodala punc audiencia v susedstve kúrie bývajúceho kráľovského predsedu parlamentu Kollára s mamou a so svojimi desiatimi deťmi, ako sa pochválil. Neviem, či sa vôbec pápež dozvedel, históriu tejto osoby a že jeho deti má s desiatimi matkami. To by ho asi veľmi hnal z kúrie cez plot domov. Hlavne, že sa Kollár novinárom pochválil, že preberali s pápežom 4-té prikázanie – cti otca a matku svoju. O kompletnej rodine, by asi zbytočne hovorili. A nezaregistroval som, že by sa  niekto z prítomných novinárov nad tým pozastavil. Je neuveriteľné, kam až siaha drzosť spomínaných ústavných aktérov. Koľko egoistickej amorálnosti nosí v sebe toto „kráľovské“ trio ovládajúce našu krajinu. Je mi z nich naozaj zle, ale určite nielen mne.

Spomeňme si na trojnásobného majstra sveta Sagana, ktorého pred tri a pol rokom prijal pápež vo Vatikáne a musel si dlhšie počkať až potom mohol k pápežovi. Ale iba s manželkou a synom. Sagan starší musel zostať mimo. A porovnajme si, čo urobil pre Slovensko trojnásobný majster sveta, sedemnásobný nositeľ zeleného trička na najslávnejších cyklistických pretekoch Tour de France a víťaz vyše stovky etáp v profesionálnom cyklistickom kolotoči a čo dokázala a urobila pre Slovensko počas sedenia na ústavných stoličkách naša „svätá kráľovská trojica“!

Pavel Jacz

 

INZERÁT: Zháňam pre Lojzka Hlinu 10 oviec a 10 krásnych žien. Zn. Využitie času.

20.04.2024

Keď sa človek nudí, tak zväčša niečo nové vymyslí. Géniovia objavia nový vedecký jav či súvislosť a hlupáci sprosté chujády. Predpokladá to však aj používanie nejakej narkománie, ktorú študentom odporúčal podpredseda Progresívneho Slovenska Truban. Vtedy nám mozog podľa Trubana pracuje nad mieru normálneho rozmýšľania a dokáže výnimočné veci. A tak sa [...]

Pani ministerka Šimkovičová oddeľte prosím Slovenský rozhlas od Slovenskej televízie.

05.04.2024

Začnem z celkom inej strany. Mnohí z vás určite videli film Vtedy na západe. Niektorí aj viac krát. Čo sa týka spracovania audiovizuálnej tvorby ho považujem za jedno z najlepších filmových diel. Je to vysoká škola audiovizuálneho spracovania. Správne obrazovo-zvukové dielo informuje 70-timi percentami obrazom a 30 percent zostáva na reč, ruchy a hudbu. A film Vtedy na [...]

Ako ma televízie TA3, JOJ24 a RTVS24 hlboko sklamali.

28.03.2024

Prvá slovenská spravodajská televízia TA3 začala vysielať 11.septembra 2001 a celý deň sa venovala najväčšiemu teroristickému útoku v USA, ktorý v predstihu pred plánovaným začiatkom odštartoval vysielanie TA3. Potom prišli ďalšie tragédie a teroristické útoky a TA3 tak, ako aj všetky ostatné spravodajské televízie vo svete, po celý deň vysielala aktuálne správy z [...]

Vuong Dinh Hue

Komunista dobrovoľne odstúpil z postu šéfa parlamentu. Hue „porušil stanovy strany“

26.04.2024 15:02

Vuong Dinh Hue je ďalším popredným vietnamským činiteľom, ktorý prišiel o funkciu v rámci prebiehajúcej protikorupčnej kampane.

čaputová

Čaputová sa na záver úradovania v Košiciach stretla s Schusterom

26.04.2024 14:08

Súčasťou jej piatkového programu bola aj diskusia so študentmi žurnalistiky a politológie Filozofickej fakulty Univerzity P. J. Šafárika o význame slobodných médií pre demokraciu.

Fico, Kmec

Peniaze z plánu obnovy môžu byť podľa Fica štartom veľkých modernizačných programov

26.04.2024 13:54

Premiér Robert Fico to uviedol po pracovnom stretnutí s podpredsedom vlády SR pre Plán obnovy a odolnosti a využívania eurofondov Petrom Kmecom.

SR Bratislava RTVS protestný pochod BAX

PS organizuje ďalší protest, vláda podľa hnutia valcuje Slovensko po vzore autokratov

26.04.2024 13:30

Hlavnou témou protestu je boj proti ovládnutiu RTVS.