Založ si blog

Že sa premiér Heger nehanbí rozdávať iba 500 eurové odmeny za dobrú reprezentáciu krajiny, ťažkú prácu, záchranu majetkov a najmä riskovanie životov!

Keď som si včera pozeral televízne spravodajstvá, tak som žasol nad „ekonomicko-humanitným“ výkonom nášho premiéra, ktorému o kilometer ďalej odsekundovala vďaku našim hasičom aj naša „úžasná“ prezidentka. Obaja s dávkou hrdosti totiž prijali našich hrdinov, ktorí sa úspešne podieľali na hasení rozsiahleho požiaru v Grécku a úspešnej reprezentácii krajiny. 75 hasičov riskovalo svoje životy, hasili rozsiahle požiare, zachránili mnoho obydlí a to v 45 – 50 stupňových teplotách podporovaných vyžarovaním tepla z ohňa a urobili najmä kvalitnou prácou dobré meno Slovenska v zahraničných televíziách.

A odmena od nášho premiéra? Doslova a do písmená minivšimné – chudobných 500 Euro na hlavu. Pre 75 hasičov je to celkovo 37 500 Euro. Koľko je to v porovnaní s diskutovanou nevyplatenou výhernou sumou z očkovacej lotérie?.

Čakal som, že dostanú aspoň skutočnú odmenu a to 10 krát vyššiu – teda po 5 000 „evráčoch“. Ak premiér súhlasil s nezmyselnou očkovacou lotériou, ktorá nás všetkých stojí niekoľko desiatok miliónov Euro, tak tá poltisícovka odmeny sa javí ako úbohá sponzorská žobračenka s barličkami pre beznohého a nemého. Ak by pridelil každému hasičovi adekvátny 10 násobok, ktorý by nedosiahol ani na mesačné platy vyvolených pracovníkov na ministerstvách, tak by suma nedosiahla ani neudelenú výhru 400 tisíc, o ktorej zaplatenie sa veľmi usiluje náš pseudo financminister. Výhernú sumu môžeme charakterizovať ako bezpracný zisk, za dva vpichy injekčnou striekačkou.

Naozaj je to hanba, lebo tých 75 hasičov nečakalo sediac v kresle s pivom v ruke na šťastie  pri televíznej obrazovke. Našich odvážych bojovníkov s ohňom, ktorí majú aj neadekvátne platy k svojmu riskantnému povolaniu, odmeniť takouto nízkou sumou je obrovská dehonestácia ich výkonu, ale najmä obrovská hanba nášho premiéra. Vyše dvojtýždňové nasadzovanie vlastných životov si premiér Heger cenil na 500 € !!! Aspoň je vidieť, ako si skutočne cení premiér ako „Obyčajný človek“ naozaj obyčajného, ale výnimočného človeka a navyše reprezentáciu Slovenska, ťažkú drinu a riskovanie života. Ak by som bol hasič, tak na tú 500-vku poriadne napľujem a prilepím Hegerovi na čelo, aby vedel, že si takého premiéra cením na úbohých 500 Euro, teda možno šesť rodinných nákupov v supermarkete či jednu elektro-kolobežku! Na nej by sa Heger mohol rýchlejšie pratať do zabudnutia.

Náš premiér svojimi nejasnými a vágnymi vyjadreniami zažíva jednu pohanu za druhou. Zlízol si nadávky na minulo-týždňových návštevách v Poltári i v Kališti, odkiaľ sa radšej rýchlo pratal.

Žiaľ, každý neschopák si o sebe myslí, že je geniálny. Toto sebavedomie môžeme priradiť k viacerým členom súčasnej vlády a aj k slovenskému predsedovi vlády. On určite včera zaspával s výborným pocitom, ako „fantasticky“ odmenil našich obetavých hasičov. Jemu to nevezmeme, ale národ musí premiéra považovať za úbohého politika! Je mi naozaj zle, že takýto človek „odborník“ a ako sa predviedol včera aj „ekonomický humanista“ vedie najvyšší výkonný orgán a tak „súcitne“ riadi život občanov v tejto republike. Pán Heger, to je naozaj obrovská hanba, ktorú ste včera predviedli. Ak Vám komunikačné oddelenie vôbec predostrie tento článok, tak sa choďte za tento propagandistický hriech 10 krát vyspovedať, nechajte sa poriadne vyhrešiť od vášho Satana a odriekajte si po celý rok aspoň 100 krát denne zdravas, aby ste sa vôbec mohli pozrieť každé ráno do zrkadla.

Pavel Jacz

INZERÁT: Zháňam pre Lojzka Hlinu 10 oviec a 10 krásnych žien. Zn. Využitie času.

20.04.2024

Keď sa človek nudí, tak zväčša niečo nové vymyslí. Géniovia objavia nový vedecký jav či súvislosť a hlupáci sprosté chujády. Predpokladá to však aj používanie nejakej narkománie, ktorú študentom odporúčal podpredseda Progresívneho Slovenska Truban. Vtedy nám mozog podľa Trubana pracuje nad mieru normálneho rozmýšľania a dokáže výnimočné veci. A tak sa [...]

Pani ministerka Šimkovičová oddeľte prosím Slovenský rozhlas od Slovenskej televízie.

05.04.2024

Začnem z celkom inej strany. Mnohí z vás určite videli film Vtedy na západe. Niektorí aj viac krát. Čo sa týka spracovania audiovizuálnej tvorby ho považujem za jedno z najlepších filmových diel. Je to vysoká škola audiovizuálneho spracovania. Správne obrazovo-zvukové dielo informuje 70-timi percentami obrazom a 30 percent zostáva na reč, ruchy a hudbu. A film Vtedy na [...]

Ako ma televízie TA3, JOJ24 a RTVS24 hlboko sklamali.

28.03.2024

Prvá slovenská spravodajská televízia TA3 začala vysielať 11.septembra 2001 a celý deň sa venovala najväčšiemu teroristickému útoku v USA, ktorý v predstihu pred plánovaným začiatkom odštartoval vysielanie TA3. Potom prišli ďalšie tragédie a teroristické útoky a TA3 tak, ako aj všetky ostatné spravodajské televízie vo svete, po celý deň vysielala aktuálne správy z [...]

Andrej Danko, upratovanie Dúbravky,

Danko upratuje Dúbravku. Zaplatil pokutu tisíc eur a chce ukázať dôkaz o vylomenom zube

26.04.2024 09:26, aktualizované: 09:41

Danko sa zaviazal zametať Dúbravku potom ako v januári zdemoloval semafor a z miesta činu ušiel. Nájsť sa ho podarilo podľa olejovej škrvny.

Abrams, Ukrajina

Americké tanky Abrams nestačia na ruské drony, Ukrajina ich stiahla z boja

26.04.2024 07:37

Ukrajina už prišla o päť tankov Abrams M1A1.

France Macron

ONLINE: Európa poslala Kyjevu miliardy, dieru po USA to nezacelilo. Grécko nedá Ukrajine svoje Patrioty

26.04.2024 06:25, aktualizované: 09:48

Od leta 2023 európske príspevky na pomoc Ukrajine trvalo prevyšovali tie od Spojených štátov.

Rusko, Ukrajina, vojna na Ukrajine

Ficove reči o mieri vyvracia samotné Rusko. Trump môže byť v boji proti Putinovi tvrdší ako Biden, tvrdí generál Macko

26.04.2024 06:05

Peniaze na muníciu nepodporujú vojnu, ale prežitie Ukrajiny, hovorí generál Pavel Macko.