Založ si blog

Matovič: „Som ochotný odstúpiť“ – neznamená, že odstúpi! – Never ending story- nekonečný príbeh rozpadu koalície.

Počas minulého týždňa nás oboznamovali, že po poslednej koaličnej rade v nedeľu krízu slovenskej vlády vyriešia a ukončia. Je to skutočne tak? Vyhlásenie OĽaNO na čele s jej psychopubertálnym indivíduom nás oboznámilo s túžbami a nie jasným verdiktom! Jediný  rezultát bol odchod Sulíka z vlády a aj to formou oznámenia o fakte,  – „je absolútne nevyhnutný odchod Sulíka z vlády“. Rovnako aj prijímanie demisií Kolíkovej a Šeligu nie je fakt. A čerešnička na torte SaS už by nemala mať tri, ale len dve ministerstvá presne podľa volebných výsledkov. No a na záver vyhlásenia oznámil Matovič, že je ochotný aj odstúpiť z funkcie premiéra. Skúste si to vypočuť, ako sa mu zmenila modulácia hlasu a dva krát si musel zahmkať, aby to dokázal vysloviť!!! Zväčša sa takto hlasové orgány tela správajú vtedy, keď chcem vedome klamať, alebo a to v podstatne menšej miere, ak mi ide doslova a do písmena o nebezpečenstvo, možno aj o život.

A tak si skúste položiť otázku, čo tým chcel náš Katovič povedať? Mám mu to po všetkých tých klamstvách, ktoré vyprodukoval, uveriť? To určite nie! A keďže príbeh neukončil, zase zasadnú rady starších v SaS (tá sa už hovorí o osobnej pomste Matoviča) a Za Ľudí, aby sa poradili a prišli s nejakými návrhmi a nie s riešeniami.  To, že si s nimi Matovič vytiera zadnicu už dlho, vedia všetci. A ja sa pýtam, prečo nestáli pred kamerami všetci štyria šéfovia koalície a nepovedali novinárom a obyvateľom štátu, na čom sa dohodli??? No, lebo – preto!!!

Ako je možné, že sa nedokázali ani po piatich dňoch rokovaní jasne dohodnúť? No, lebo – preto! O nedohodách sme sa dozvedali po celý rok ich pôsobenia. Najskôr s niečim vyšli von ráno, potom to zmenil Hororovič na poludnie, ale podvečer sme sa dozvedeli niečo celkom iné a keď sme sa na druhý deň zobudili, neplatilo už nič z predchádzajúceho dňa. A takto vládli – nevládli po celý rok a dostali Slovensko svojou neschopnosťou sa dohodnúť na okraj priepasti.

Dokedy nás budú takto ťahať za nos a špekulovať v duchu vyššieho princípu – teda kriminalizovaní opozície a nahrabania vreciek z testov a ďalších štátnych propriet a stálom spomínaní o návrate mafie? Veď sa po tom triasli celých 12 rokov vlády SMER-u.,  84 percentná nespokojnosť s vládou a Matovičom počas prvého roka jeho vlády je naozaj „super“ výkon a možno aj Euro-únijný rekord. A tak sa nevedia ani rozpadnúť, lebo neobmedzená neschopnosť sa ani ich rozumami nedá prekonať.

Pavel Jacz

INZERÁT: Zháňam pre Lojzka Hlinu 10 oviec a 10 krásnych žien. Zn. Využitie času.

20.04.2024

Keď sa človek nudí, tak zväčša niečo nové vymyslí. Géniovia objavia nový vedecký jav či súvislosť a hlupáci sprosté chujády. Predpokladá to však aj používanie nejakej narkománie, ktorú študentom odporúčal podpredseda Progresívneho Slovenska Truban. Vtedy nám mozog podľa Trubana pracuje nad mieru normálneho rozmýšľania a dokáže výnimočné veci. A tak sa [...]

Pani ministerka Šimkovičová oddeľte prosím Slovenský rozhlas od Slovenskej televízie.

05.04.2024

Začnem z celkom inej strany. Mnohí z vás určite videli film Vtedy na západe. Niektorí aj viac krát. Čo sa týka spracovania audiovizuálnej tvorby ho považujem za jedno z najlepších filmových diel. Je to vysoká škola audiovizuálneho spracovania. Správne obrazovo-zvukové dielo informuje 70-timi percentami obrazom a 30 percent zostáva na reč, ruchy a hudbu. A film Vtedy na [...]

Ako ma televízie TA3, JOJ24 a RTVS24 hlboko sklamali.

28.03.2024

Prvá slovenská spravodajská televízia TA3 začala vysielať 11.septembra 2001 a celý deň sa venovala najväčšiemu teroristickému útoku v USA, ktorý v predstihu pred plánovaným začiatkom odštartoval vysielanie TA3. Potom prišli ďalšie tragédie a teroristické útoky a TA3 tak, ako aj všetky ostatné spravodajské televízie vo svete, po celý deň vysielala aktuálne správy z [...]

Medveď

Vlani 14, tento rok už 10. Stretnutie s medveďom môže mať fatálne následky. Ale čo stretnutie s diviakom?

20.04.2024 15:49

Medveď reaguje útokom alebo agresívnym prístupom častejšie voči ľuďom, ktorí sú pri stretnutiach aktívni.

Krádeže áut USA - 2016

Zo závodu ukradli a predali súčiastky za trištvrte milióna eur, polícia obvinila šesť páchateľov

20.04.2024 15:18

V prípade preukázania viny hrozí obvineným trest odňatia slobody na desať až pätnásť rokov.

Baerbock, Netanjahu

Hádka kvôli Gaze? Nie sme ako nacisti, nahneval sa Netanjahu na nemeckú ministerku

20.04.2024 14:00

Počas návštevy nemeckej šéfky diplomacie Annaleny Baerbockovej v Tel Avive došlo k ostrej výmene názorov medzi ňou a izraelským premiérom, ktorý poprel, že by ľudia v Pásme Gazy hladovali.

Peter Pellegrini

Ctite si zmluvu, odkázal Dankovi Raši: Problémom je, že sa vidí ako nástupca Pellegriniho. Majerský počul hlasy o konci Dolinkovej

20.04.2024 13:07, aktualizované: 15:06

Milan Majerský predpokladá, že poslanci KDH zahlasujú za zvolenie súčasného ministra Richarda Rašiho do funkcie predsedu parlamentu.