Založ si blog

Zo Šeligu bude nový profesor práva. Zavádza dnes termín prezumpcia viny! ! ! Diktatúra oviec sa začína rozbiehať.

Udalosti posledných dní nám pripomínajú hon na Židov spred 80-tich rokov a útoky na kapitalistov, kulakov, továrnikov a antikomunistické sily spred 70-tich rokov. Rozdiel je iba v jednej maličkosti. Zatváraniu represívnymi zložkami asistuje zakaždým aj technický vynález televízne kamery. A tak nám spravodajstvá deň, čo deň servírujú zrejme politicky zamerané arestačné drámy najpreferovanejšími hercami súčasnosti NAKA-istami, ako tých „najväčších a opovrhnutiahodných zločincov“ odvádzajú v putách pred kamerovými očami celého Slovenska.

No, nezostáva iba pri základných informáciách. Politici vládnej koalície si potrebujú upevňovať svoje veľké EGÁ a prstami ukazujú na „zločincov“! A ako nám predvádzajú, tak nič iné neovládajú a to je málo na to, aby vydržali v politike aj po voľbách. Konajú tak asi aj preto, že potrebujú zakryť svoje prehrešky a riadia sa tým najlepším taktickým futbalovým postupom: „Útok je najlepšia obrana!“ Zaujímavé, že jednými z najväčších krikľúňov sú dvaja predstavitelia strany, ktorí sa do parlamentu dostali v područí hanby Slovenska exprezidenta – podozrivého pozemkového mafiána a podozrivého daňového kriminálnika, ktorý si v súčasnosti užíva zaručený pokojný život. Veľmi zaujímavý postoj OČTK. Vyhlasované heslo: “Jeden meter pre všetkých“ má samozrejme aj vynechané čísla, aby sa dalo pri „svojich“ uskočiť z naplánovaných koľají.

U „inteligentnej“ Remišovej reakcie z neznalosti práva sa dajú predpokladať a dostatočne nás s nimi oboznamuje vždy, keď sa dostane pred kameru. A nielen z práva si osvojila španielsku dedinu. Bude treba asi na VŠMU zmeniť vyučovacie stanovy a zaviesť základy práva. Bolo to by dobré pán vyučený obuvník, známejší ako kaderník a plagiátor zodpovedný za školstvo pre prípad, že by sa nejaký ďalší herec a ešte lepšie bábkoherec rozhodol nastúpiť na rovnakú politickú dráhu, ako naša „ vzdelaná a inteligentná polici-ikona, prepáčte preklep, samozrejme politi-ikona“ Remišová!

Samostatnou kapitolou je však protagonista protestov Za slušné Slovenska, ktorý sa vďaka spomínanému Kiskovi, aj keď to kategoricky vylučoval, ocitol bez predchádzajúce praxe v najvrcholnejšej politike. Bolo by dobré preveriť aj jeho diplomovku a najmä znalosti zo štúdia práva. Veľký vzor má v najzamestnanejšom televíznom právnikovi Lipšicovi. Obaja pri preberaní témy určite vysedávali v Kryme na pivku, pretože ich znalosti v tejto téme sú absolútne minimálne, ale naučili sa ohurovať masy. Riadia sa fantazmagóriami niektorých médii, ktoré určujú mediálne papagájske Ctrl + C zostávajúcich informačných prostriedkov.

Ako si dovoľuje tento politický zasran opitý ústavnou funkciou – teda mocou, označiť pred vynesením rozsudkov súdov podozrivých verejne za zločincov, vagabundov, podvodníkov atď. ??? Ako vlastne študoval Šeliga právnickú fakultu, keď neovláda takúto základnú vec rímskeho práva??? Po Kočnerovi a Zsuzovej, kedy dostal od súdu po nose sa tentoraz vyvŕšil na špeciálnom prokurátorovi, zopakoval svoje súdy aj pri policajných funkcionároch. No, nezaprel sa a zaperlil útok na Fica a Kaliňáka, aby išli vypovedať a aby sa priznali zo skutkov, pretože je to poľahčujúca okolnosť!!! Tu sa pýtam: Má tento predstaviteľ ministrany už dlho bez päťpercentnej podpory právo označovať politických protivníkov za zločincov? Ako sa vlastne dnes cíti vysokoškolský učiteľ, ktorý mu zapísal známku zo skúšky, v ktorej sa preberala prezumpcia neviny, ktorú sám Šeliga preonačil na prezumpciu viny!!! Pán Šeliga, povedať niečo v krčme pri pive, neznamená, že to môžete tárať celému Slovensku. Už sa teším na to, že ak sa nepotvrdia podozrenia, ako ho ním označení zločinci zažalujú a bude sa musieť zbavovať svojich úspor. Nuž, ale takúto skúsenosť pre svoje vyvreskovanie a zalenáčstvo ešte nezažil. Ale ten čas určite príde a potom Šeligovi požičiam vánkúš, aby ho nebolela hlava, keď si ju bude trieskať o stenu a rany nezanechali na ňom ďalšie výpadkové stopy.

Zaujímavé je aj začatie trestného stíhania proti  nepohodlnej zastupujúcej generálnej prokurátorke za porušenie karantény. io všetkých, ktorí porušia karanténu budeme súdiť?  A čo B. Kollár so svojou pipinkou, ktorý sa nehanbí z nemocničnej postele povedať, že on vždy chodí z Mosta do Bratislavy cez Dunajskú Lužnú. Tu prichádzajú iba dve možnosti. Buď Kollár klame, alebo je sprostý ako drúk, pretože Z Mosta sa do Bratislavy jazdíme cez Vrakúň. Dunajská Lužná je asi 8 km obchádzka. Výhovorka, že vždy smeruje z Mosta do Bratislavy cez Dunajskú Lužnú obstojí iba u učiteľa žiakov piatej triedy Základnej školy.

Situácia v našej krajine sa začína podobať nástupu diktatúry (v našom prípade hlavne oviec), aké sme tu už niekoľko krát prežili. Prežijeme aj túto a keďže protesty stále narastajú, treba si len počkať, ako sa to všetko vyvŕbi. No už dnes je jasné, že dnešná koalícia ekonomicky potopila množstvo rodín. A to ľudia nezabúdajú.

Pavel Jacz

Skrachovala známa super luxusná cestovná kancelária!

14.06.2024

Pred piatimi rokmi vznikla nová cestovná kancelária, ktorá prispôsobuje cesty na mieru svojim zákazníkom a všetko v jednej cene all inclusive. A bola veľmi úspešná. Dokonca ako jedna z mála cestoviek vlastnila aj luxusne zariadené lietadlo Airbus za 42 miliónov s doletom 9000 km, s ktorým zaletela so svojimi zväčša stálymi solventnými zákazníkmi do mnohých turistických [...]

Po Ilievovi, Dibákovej, Dírerovi „dobrovoľne odídu“ ďalší angažovaní neobjektívci sediaci v moderátorskych kreslách.

28.05.2024

Čistiť od obrých pliev to začali v TA3. Moderátor Iliev, ktorý nastúpil do relácie V politike po nútenom odchode neobjektívneho Dolinského, už asi nemohol zniesť na svoju útočnú opozičnú moderátorskú politickú prácu tlaky, tak sa akože „dobrovoľne“ po česky povedané „odklidil“ do svojej novej debatnej, ale už apolitickej relácie. To sme si vydýchli po prvý [...]

Vymení si moderátor spravodajstva TV JOJ Mečiar už neaktuálny odznačik na klopni svojho saka za aktuálny?

22.05.2024

Moderátor spravodajstva TV JOJ Mečiar od vraždy Kuciaka s priateľkou si pripína do každého rýdzo slovenského vysielania svoj obľúbený odznačik po napísaný po anglicky All for Jan – Všetci za Jana. Je to už 6 rokov odznačkovania sa od roku 2018, kedy sa stal tento ohavný čin. Keďže je Mečiar v tomto tvrdohlavý posledný mohykán, ktorý si pripína do každého vysielania [...]

vojna na Ukrajine, Rusko

BBC: Ruská armáda má kavalériu 21. storočia. Z motoriek

16.06.2024 08:55

Ruská armáda na ukrajinskom bojisku čoraz častejšie používa ľahkú techniku - motocykle a terénne vozidlá rôznej konštrukcie.

Izrael, Palestína, Pásmo Gazy

Izrael pozastaví každý deň boje na 11 hodín. Majú to byť 'taktické' prestávky na uľahčenie humanitárnej pomoci

16.06.2024 08:11

Izraelská armáda v časti južného Pásma Gazy každý deň na 11 hodín pozastaví vojenské operácie, aby uľahčila dodávky humanitárnej pomoci.

Čína, Si Ťin-pching v Elyzejskom paláci

USA sa nás snažia vyprovokovať k útoku na Taiwan, povedal podľa FT čínsky prezident von der Leyenovej

16.06.2024 07:35

Washington sa snaží Čínu vyprovokovať dodávkami zbraní na Taiwan aj inými krokmi, sú presvedčení viacerí v Číne.

Taliansko, Ukrajina, vojna na Ukrajine, Rishi Sunak, Volodymyr Zelenskyj

ONLINE: Zelenskyj je odhodlaný vzdorovať roky, podľa New York Times to povedal európskemu kolegovi

16.06.2024 07:00, aktualizované: 08:32

Ak nepostúpime teraz, tak to skúsime o rok, aj ďalší a ďalší. Podľa The New York Times to povedal Zelenskyj súkromne európskemu politikovi.