Založ si blog

Matovič si ušil na seba bič, podľa jeho slov sám spáchal trestný čin!

Aj po ôsmych mesiacoch vládnutia máme ešte v živej pamäti jeho osočovania na predchodcov, keď prebral vládu od Pellegriniho. Hneď, ako nastúpil do premiérskeho kresla, tak sa narcisticky denno denne predvádzal pred kamerami a moderoval svoje plačovky. Pamätáme si na to, kedy počet nakazených prekročil stovku. Jeho teatrálne vystúpenie so slzami v očiach nás otrlejších veľmi „dojímalo“! Dnes sa ani pri osemstovke nerozplače! Oťukal sa chlapec! Na svojich plačovkách poctivo útočí na predchádzajúce vlády SMER-u a to hromami a bleskami. SMER sem – SMER tam, Fico sem – Fico tam. Mafia, zlodeji podvodníci, čakať a šúchať nohami, ale jeden z tých útokov sa vryl mnohým ľuďom do pamäti. Svojho predchodcu osočil nasledujúcimi slovami: „Pellegrini spáchal trestný čin vlastizrady, že nenariadil povinnú karanténu v izolovaných ubytovacích zariadeniach a tak sme to museli urobiť my.“ Opakujem to pre tých, ktorí na to pozabudli ešte raz – Pellegríni spáchal trestný čin vlastizrady tým, že nenariadil povinnú karanténu v izolovaných ubytovacích zariadeniach!!!

A ja sa pýtam prečo náš podpriemer (iné miesto písmena i nie je chyba, ale zámerom autora) ŠachMatoOvič, ako psychopubertálne indivíduum sediace v premiérskom kresle, nenariadil povinnú karanténu pre tých, ktorí sa vracali z dovoleniek. Tu ma zarážali aj názory ľudí počas prvého uzamknutia republiky. U 60% percent som zaznamenal, že je pre nich najdôležitejšou životnou potrebou cestovať za hranice!!! Hotový úžas!  Igorove vysvetlenie, že to všetko nechal na ministra zdravotníctva, lebo sa venoval obnove Slovenska obstojí možno pred učiteľkou štvrtej a možno aj piatej triedy Základnej školy. Kto teda vlastne riadil vládu celé leto, keď sa ŠachMatOvič venoval projektu obnovy. Ale dnes vidíme, že ministra zdravotníctva Krajčiho ovládol duch svätý a tak pandémiu nechal na pospas bohovi so satanom. No výborne a dnes nám zbytočne zomierajú ďalší. Krajči a jeho „poradcovia – špecialisti“ počas leta ani nepredvídali, že vďaka Covidu bude oveľa väčší záujem o vakcíny proti chrípke. Skúste si ju dnes zohnať. Jednoducho je to „supermanažer“ ten Krajči!

Ako sa včera ŠachMatOvič vyjadril v Slovenskej televízii jemu záleží na každom živote Slováka. Nuž asi nie, keď sme všetci vedeli, že druhá vlna koronavírusu príde v septembri po dovolenkách a on ako papremiér neurobil nič, na zabránenie šírenia tejto choroby!!! A argumentovať, že počas leta neodpočívali a naplnili štátne hmotné rezervy a že nekomunikovali poriadne s ľuďmi je naozaj scestné. A tak si to vysvetľujem, že počas leta nezaháľali, lebo sa len pripravovali na druhú vlnu. A to je naozaj veľmi málo.

A odvolávanie sa na zlú komunikáciu a nechať šíriť podľa neho hoaxy (mnoho je od renomovaných vedeckých lekárskych špičiek,(podľa ŠachMatOviča mudroráčov z celého sveta), ktorému podľahli nezodpovední občania, je naozaj také, ako keby nás mal za totálnych blbcov.

Dnes sa snaží zahasiť plamenisko, ktoré zažal jeho minister zdravotníctva. Vyzerá to , ako keby to Krajči aj chcel (Za menšie  a aj vymyslené zlyhania odvolával riaditeľov nemocníc!!!). A tak nám tu Igorko vyhlásil Šach Mat v podobe Núdzového stavu. Ale ubezpečil všetkých, že si to občania štátu ani nevšimnú! Igorko toto Ti neuverí, ani Špejbl s Hurvínkom a ani Kollárove mamičky, ktoré majú hlavné životné, ekonomické a vedomostné krédo – volajúce sa luxus od sponzora, za ktoré sa nechali opeliť.

V súvislosti s Covidom sa pozastavím pri Sulíkovom víkendovom vyjadrení v TA3, že naše zdravotníctvo je v dezolátnom stave, za ktoré môže SMER. Ja netvrdím, že je najlepšie, ale predpokladám, že patrí medzi 20 najlepších na svete. Veď sme mali najmenej mŕtvych na Covid a ešte máme. Aj to je predsa vizitka nášho zdravotníctva a zdravotnej starostlivosti. A bolo by ešte lepšie, ak by exminister Zajac  zrekonštruoval a nezrušil mnoho nemocníc na Slovensku (len v bratislavskom Starom meste – polikliniku na Bezručovej, pôrodnicu na Šulekovej ulici, ortopédiu a urológiu na Hlbokej ceste (z týchto dvoch sú apartmánové domy), nemocnicu a transfúznu stanicu na Partizánskej, a ORL a ďalšiu pôrodnicu na Zochovej ulici, z ktorej sa stáva pomaly ruina, ktorú občas robotníci zachraňujú. Ako by sa len dnes tieto nemocnice zišli…

Ale toto okydávanie je charakteristické pre všetkých koaličných žrebcov. Nie je vystúpenie ani jedného z nich, čo by neobhajoval svoju podstatu útočením na SMER. Ak im vedomostne a manažérsky „najväčší odborníci vo vláde“ nestačia, musia aspoň kydať hnoj, aby sa mali od čoho odpichnúť, mali ako argumentovať a o čom rozprávať. Užitočnejšie by bolo, ak by chyby opravovali a nerečnili o tom. Ale ovládajú a produkujú najmä búrania.

A Igorov argument, že musí pomáhať Krajčimu, lebo má toho veľa, vďaka mafiánskym praktikám SMERu, je len zásterka toho, že to už nechce nechať iba na neho. Jednoducho neverí jeho duchom svätým.

Vrátim sa ešte k prvej vlne. ŠachMatOvič vedel veľmi dobre, že sa viezol na vlne Pellegriniho skorých a účinných opatreniach a pridal iba povinnú izolovanú karanténu pre prišelcov. A ak by sa Pellegrini správal ako Krajči, tak by sme od začiatku mali dnešný 30 násobok od začiatku výskytu pliagy Covidu 19.

A čo sa týka pozitívnych testov. Nie som si celkom istý, či sú všetky pravdivé a spoľahlivé. Stáva sa to aj pri ostatných vyšetreniach. Je to poriadny kšeft pre laboratória, ktoré do súkromných rúk opäť predal spomínaný exminister Zajac, ktorý si dnes nemôže užívať svoju vilu v Španielsku kvôli Korone a tak ho často môžete so psom stretnúť v Horskom parku. Prečo sa aj pri jeho vile sa Igorko nezastavil so slovenskými nálepkami, ako v Cannes u Počiatka? S falošnými výsledkami som sa stretol osobne nielen ja, ale aj mnoho mojich známych a na závažnejšie infekcie ako je Covid. A ak Vám oznámia takýto nepríjemný výsledok, no nedajte sa otestovať ešte raz. A na jednom teste zarobia súkromné laboratória niekoľko desiatok až stovku Euro. Super kšeft, však? No a teraz majú súkromné laboratóriá zlatú horúčku. Preto sa pýtam, nestačia im horibilné sumy, ktoré im doslova tečú na účty, keď je mnoho prípadov s falošnou pozitivitou ( A ten potrebuje dva krát otestovať s negatívnym výsledkom!!!), či ľudí bez príznakov? Už som počul aj výhovorku, že testy sú tak citlivé a dokonalé, že dokážu zistiť všetko. Áno, verím, že sú a zistia všetko a aj to, čo neexistuje, lebo to tak niekto chce. Pretože sú také „dokonalé“!!! Ak nie sú falošné pozitívne, ale skutočne pravé, tak mi nejde do hlavy, že nezomierajú tak vehementne babičky a dedkovia z nedávno nakazených domovov sociálnych služieb, tak ako to bolo v prípade DSS v prvej vlne, ktoré nám pridalo myslím, že 18 mŕtvych.

Na záver sa pýtam toho nášho vládneho bossa. Tak čo Igorko, nepôjdeš podať na seba a na Krajčiho trestné oznámenie za to, že ste spáchali vlastizradu za to, že ste nenariadili povinnú karanténu dovolenkárov v izolovaných ubytovacích zariadeniach, samozrejme podľa tvojej teórie? Ale za pokus by to stálo, „či“?

Pavel Jacz

„Geniálne či genitálne“ progresívne výroky progresívcov Štefunka a Korčoka. Hotový úžas! ! !

15.03.2024

Po ťažkompádnom rozhýbaní sa začínajú v debatných reláciách prezentovať predstavitelia najsilnejšej opozičnej strany PS. Je vlastne šťastím, že sa nepotvrdili výsledky asi dobre zaplatených volebných exitpolov, lebo by to tu vyzeralo tak, ako v predchádzajúcom volebnom období. Možno ešte horšie. Počuli sme od volieb už mnoho slovných perličiek z úst „elity“ [...]

Otvorený list budúcemu šéfovi SaS Gröhlingovi.

07.03.2024

Dobrý deň pán poslanec, mám o Vás už dlhšie svoju mienku, ale nemyslel som si, že v rámci vašej šialenej ideológie dokážete byť pomstychtivá argumentačne tvrdá guma. To, čo ste v nedeľu predviedli ohľadom Ukrajiny v televízii TA 3 v relácii V Politike ma presvedčilo, že Vám absolútne chýbajú dva základné pohľady. Prvý je späť a druhý dopredu. Na ten druhý sa [...]

Kto je vlastne nula? Fico, alebo Magda Vašáryová?

29.02.2024

Najideálnejšie je porovnávať dvoch ľudí, alebo kolektívy, ktoré bojujú len v jednej kategórii. Tak napríklad môžeme porovnať dvoch rockerov, dvoch šachistov, futbalové, či hokejové mužstvá či ženské družstvá, i tenistov. Teda tých, ktorý súťažia s rovnakými podmienkami o rovnaké méty. A to svojím jednoduchým „unikátnym“ postrehom! Pri našich dvoch [...]

Jaroslav Haščák

V kauze Gorila opäť obvinili Haščáka a ďalšie osoby

19.03.2024 09:36, aktualizované: 09:57

Ide o trestné činy založenia, zosnovania a podporovania zločineckej skupiny či korupčné trestné činy.

Kurimany, zrútený most

Nemeckú statičku Sabine H. uznal súd za nevinnú v kauze spadnutého mosta na Spiši

19.03.2024 09:24

Tragédia si v novembri 2011 vyžiadala štyri ľudské obete a ďalších zranených.

Štefan Harabin, ta3

VIDEO: Prezidentský kandidát Štefan Harabin. Rusko nepovažuje za agresora, chce neutralitu Slovenska

19.03.2024 07:00

O post prezidenta Slovenskej republiky vo voľbách v roku 2024 sa uchádza 10 ľudí.

vojna na Ukrajine

ONLINE: Michel: Aby bol v Európe mier, musí sa pripraviť na vojnu. Volá po vojnovej ekonomike

19.03.2024 06:15, aktualizované: 09:39

Ak nebude reakcia EÚ správna a neposkytne Ukrajine dostatočnú podporu, aby zastavila Rusko, budeme ďalší na rade, tvrdí šéf Európskej rady Michel.