Založ si blog

Nahý kráľ Matovič: „Nasral som kopu ľudí. Takéto dni ja mám rááád…“ až na toho Lukašenka.

(Na úvod sa chcem ospravedlniť všetkým slušným ľuďom (nie slušnoľuďom – prosím nepomýliť si- pre ktorých je takýto slovník normou) za pejoratívum, ktoré často používa náš diktátorík Matovič vo verbálnych prejavoch na plačovkách a v príspevkoch na sociálnej sieti Facebook, kam denno denne spriada svoje pubertálno-psychoanalytické zmýšľania. Ak by som to pejoratívum zjemnil, nemalo by to ten pravý a priamy význam a farebnosť myšlienok.)

Nie Igorko, nenasral si nás. Ty už nemáš čím, vystrieľal si svoj arzenál a my už máme vďaka tvojej mozgovňovej exkrementácie a následnej našej kolonoskopii vyprázdnené črevá. Zvykli sme si už na tvoje kraviny, blbosti, debility, primitivizmy, pubertáliny a psychiatriny. Nasral si si sám do vlastných úst. To robíš od začiatku a dennodenne nám dokazuješ, že tí, ktorí ťa volili sa veľmi zmýlili. A zo dňa na deň je ich po tvojich excesoch stále viac a viac. Nech ťa však upokojujú prieskumy skorumpovaných agentúr, že všetko robíš ohromujúco a správne.

Musím však uznať, že si ma po trochu v inej miere sklamal a teda aj trošku nasral. Neprijal si bieloruského veľvyslanca ako pravý nahý kráľ – v tielku, v kraťasoch, s hrubou reťazou na krku a so sandálmi a mohlo by byť aj bez nich (Tie socialistické tenisky, ktoré si našiel na povale ti závidím. – kvôli kvalite). To by ti najviac svedčilo k tvojej vidláckej povahe a hovnocucovému charakteru, ale v prostredí, ktoré by ti viac svedčilo, v maštali a priamo pri kydaní hnoja.

Tu mi prichádza na um nasledujúce. Kto z voličov ti dal mandát na to, aby si ľudí nasieral??? A ešte sa tým aj verejne chváliš!!!

Nenasral si ma ani svojím postojom k Bielorusku. Nič iné som od teba ani nečakal. Skôr ma naserie tvoj minister zahraničných vecí nikým nezvolený Korčok – ten európsko poopičený americký ..ujíček, ak neuzná vašu „drahú“ Svitlanku možno aj občianku Litvy a Izraela za prezidentku Bieloruska, ako to angažovane a svojvoľne, možno aj bez tvojho súhlasu urobil smerom k Venezuele len preto, že tak urobili aj iné štáty. Som však presvedčený, že ak premiéri Európy skočia do Dunaja, tak zbabelo utečie k svojmu jastrabiemu „secret ochrancovi“ za mláku, len aby si neomočil členky a nedostal reumu.

Čakám, kedy novinári mainstreamu začnú „témovať“  aj túto možnosť novej prezidentky Bieloruska. Ich doterajšie informovanie mi lezie na na nervy. Ak by to robili za socializmu, okamžite by Igorko a hlavne jeho minister životného prostredia hlásali, že robia angažovanú nadprácu. Dnes tomu hovoríme slobodné demokratické informovanie národa.

Nezaráža ma ani to, že všetci so správnym názorom uverili, že v Bielorusku neboli regulárne voľby. Osvojili ste si tento názor iba preto, lebo ho vyslovila protikandidátka a rozšírila tento názor so svojimi kumpánmi po Bielorusku a do celej Európy? Je tento názor pre teba Igorko, pre Vás pán Korčok i pre našu pani prezidentku pravda ovenčená modlou? Veď je to celkom normálna reakcia každého porazeného vo voľbách. Nie však pri pomere 80:10%! Otázka znie. Máte na to dôkazy, aby ste to mohli s takou istotou tvrdiť? Je pre politikov Európy dôkazom tvrdenie porazenej kandidátky, ktorá političkou ani nikdy nebola a ktorú pred voľbami v Bielorusku poznala možno tretina voličov. Aj to som možno veľmi, ale veľmi prehnal. A zrazu z nej robíme ovenčenú Ježišku Kristušku vyvolenú bohom na riadenie Bieloruska?

V stredu popoludní na STV v Správach oznámili, že protesty Bielorusku utíchájú. O hodinu neskôr som v Televíznych novinách v Markíze a potom aj v Novinách v Jojke počul, že demonštrácie neutíchajú, ale mohutnejú. No niekto musel dať redaktorovi verejnoprávnej televízie po nose, lebo vo večerných správach sa opäť objavili staré stále opakujúce sa zábery a slovne spojenie mohutné protesty v Minsku silnejú.

Zaráža ma ešte jedna vec. V Bielorusku nemajú telefóny s videami. (Ten zlý Lukašenko im určite predáva smart telefóny bez funkcie obrazového záznamu!!!) . Do našich televízii sa nedostal jeden jediný záber mobilného telefónu z brutality zásahov, ako to bolo po pokuse o prevrat v Turecku. z protestov žltých viest z Francúzska, po demonštráciach za slobodné Katalánsko, či z mohutných odporov za zabitého afroameričana z nedávna. Viem,viem, že trollovia budú argumentovať: „Lukašenko zrušil internet!“  Pokiaľ viem, do Bieloruska sá dá aj telefonovať.

Videli sme akurát dva zásahy policajtov na demonštrantov, ako zatýkal demonštrantovi. A naše televízie ich vysielajú dookola ako na verklíku! Škoda, že nebolo vidieť v zábere aj to, čomu to predchádzalo. Modriny na chrbáte a na zadkoch od obuškov (Viem, bieloruskí , ruskí, čínski, severokorejskí, venezuelskí, kubánski a severokórejskí policajti môžu mať obušky len na ukazovanie a okrasu! Ako si ich len dovolili chytiť do ruky??? Americkí, tureckí, francúzski či španielski ich môžu kedykoľvek používať.), ale to, za čo dostali obuškami vidieť nebolo. A videli sme aj chrbát po dvoch gumových projetiloch. Koľko takých krúžkov bolo pod žltými vestami a na katalánskych telách, či na Afroameričanoch? Vyše 150 mŕtvych počas jedného víkendu protestov za narkomana Loyda nikoho to nevzrušovalo. Ale najviac ma zaujal záber vraj prvej obete, ktorú vraj zastrelili poriadkové sily. Nuž bol to veľmi zlý herec, keď sa zrazu len zosypal na zem. A strela, ktorá ho len tak z ničoho „zasiahla“, ním ani len netrhla. Jednoducho kontrolovane spadol na zem, ako v starých westernoch. Video je však propagandisticky účinná zbraň. Dnes si už dajú režiséri pozor na to, aby nielen zvukovo, ale aj obrazovo bolo cítiť zásah strely.

Ani u nášho druhého najvyššieho ústavného činiteľa Kollára, ktorý sa poopičil s osvetlením hradu po našej prezidentke ma nenasralo vyjadrenie, že to čo robi Lukašeko a spol. slušní ľudia nerobia. Slušní ľudia na Slovensku však naprcajú desiatim ženám jedenásť detí, (veď ucelená Smeťo rodina!), slušní ľudia vekslovali, dovážali  a obchodovali s drogami, nepreclievali – teda pašovali striebro a počítače, obchodovali a podnikali s gangstrami – mafiánmi, špekulovali s východonemeckými markami, krivo svedčili z kamarátstva na súde, stranícke teda štátne peniaze prelievajú na súkromné potreby a mohol by som pokračovať. Borisko – radšej buď ticho a neangažuj sa vo sférach slušnosti. Ty jej nemáš ani ako šafranu. Ale cením si, že aspoň nechodíš vítať hostí v socialistických teniskách a v rifliach. Vidno, že nie si vidlák.

Ešte k záberom z Bieloruska. Pracoval som v televízii skoro 40 rokov a viem veľmi dobre, ako sa dá narábať so zábermi, aby vyjadrovali to, čo chce vládna garnitúra vidieť. Aj keď ma do toho mnoho krát nútili, nepodľahol som tomu a ukazoval som skutočnú realitu Preto som aj skeptický k záberom z Bieloruska. Nastrihali ich tak, aby naši dnešní slovenskí jastrabkovia mohli  krákoriť, jačať, škriekať, odsudzovať a nadávať na vyvolený cieľ s menom Lukašenko. Bielorusko nepatrí do Európskej únie a tak sa pýtam: „Na základe čoho sa stará naša vláda a ústavní činitelia do vnútorných záležitosti iného teda cudzieho štátu???“ Azda sa niekto staral do nás v prípade vraždy Kuciaka a ponúkal našim študentom bezplatné štipendia. Vyhrážal sa nám niekto, že na nás uvalí sankcie, čo nakoniec zablokovalo Grécko? O tom mainstream mlčí! Vysvietil niekto niekde nejaký prezidentský palác. monument, či hrad našou trikolórou??? Naozaj zošaleli naši dvaja najvyšší ústavní činitelia, alebo si robia PR a nadprácu ako za socializmu?  A spravodajstvá slovenských televízii chrlia každý deň len Bielorusko a Bielorusko a Coronu s Covidom19. A čo ak by média uverejňovali aj počty úmrtí a pacientov s chrípkami, s rakovinami a so srdcovými ochoreniami? Asi by sme tým rozdielom v neprospech Corony boli veľmi prekvapení. Covidové čísla by sa určite strácali. Ktorý denník sa na to konečne podujme na úvodnej strane?

Je pochopiteľné, že svetoví magnáti chcú mať druhú Ukrajinu. Tí už dnes nemajú koho kolonizovať v Afrike a Južnej Amerike. U nás a v bývalom socialistickom bloku,aj  v Líbyi, v Iraku i u našich východných susedov na Ukrajine a ďalších krajinách dobre a lacno nakúpili. A nie iba elektrické hodiny či plynomery, alebo chladničky, sporáky či dokonca MB-éčky a ďalšie propriety. Trošku omnoho viac, skoro všetko. Pod Lukašenkovým vedením sa im to nedarí a tak robia všetko preto, aby mu podrážali nohy a po jeho odchode mohli rovnako výhodne nakúpiť všetko, čo im prinesie zisky. Všetko začína slovom demokracia. Demokracia podmanenia si ďalšieho štátu a narúšanie bezpečnosti Ruska je na programe. Veď mať aj rakety necelých 200 kilometrov od Moskvy je výhodný artikel. Lenže zabúdajú na to, že aj Bielorusi sú Rusi. A nie sú rozdelení na dvoch rovnocenných súperov ako Ukrajina. A oba ruské národy budú držať spolu. A tí naši politici už zabudli na to, že zdemokratizovanie situácie na Ukrajine zbedačilo národ a už skoro 5 miliónov Ukrajincov preto z krajiny odišlo. Uvidíme, akých podlých, podvratných a politických trikov sa ešte dožijeme v Bielorusku aj s pomocou našich poskokov v službách iných. Tých budúcich „nákupčích“! Nestarajte sa prosím do Bieloruska. Nech si to vyriešia vlastnými hlavami. Takže Igorko ty psychopubertálne indivíduum sediace v premiérskom kresle – môžeš mať také dní ráááád…, ale nenasral si nás a už nás ani nenaserieš!!! Stratil si charizmu nasierania a už na to nemáš!

Pavel Jacz

INZERÁT: Zháňam pre Lojzka Hlinu 10 oviec a 10 krásnych žien. Zn. Využitie času.

20.04.2024

Keď sa človek nudí, tak zväčša niečo nové vymyslí. Géniovia objavia nový vedecký jav či súvislosť a hlupáci sprosté chujády. Predpokladá to však aj používanie nejakej narkománie, ktorú študentom odporúčal podpredseda Progresívneho Slovenska Truban. Vtedy nám mozog podľa Trubana pracuje nad mieru normálneho rozmýšľania a dokáže výnimočné veci. A tak sa [...]

Pani ministerka Šimkovičová oddeľte prosím Slovenský rozhlas od Slovenskej televízie.

05.04.2024

Začnem z celkom inej strany. Mnohí z vás určite videli film Vtedy na západe. Niektorí aj viac krát. Čo sa týka spracovania audiovizuálnej tvorby ho považujem za jedno z najlepších filmových diel. Je to vysoká škola audiovizuálneho spracovania. Správne obrazovo-zvukové dielo informuje 70-timi percentami obrazom a 30 percent zostáva na reč, ruchy a hudbu. A film Vtedy na [...]

Ako ma televízie TA3, JOJ24 a RTVS24 hlboko sklamali.

28.03.2024

Prvá slovenská spravodajská televízia TA3 začala vysielať 11.septembra 2001 a celý deň sa venovala najväčšiemu teroristickému útoku v USA, ktorý v predstihu pred plánovaným začiatkom odštartoval vysielanie TA3. Potom prišli ďalšie tragédie a teroristické útoky a TA3 tak, ako aj všetky ostatné spravodajské televízie vo svete, po celý deň vysielala aktuálne správy z [...]

Andrej Danko, upratovanie Dúbravky,

Danko upratuje Dúbravku. Zaplatil pokutu tisíc eur a chce ukázať dôkaz o vylomenom zube

26.04.2024 09:26

Danko sa zaviazal zametať Dúbravku potom ako v januári zdemoloval semafor a z miesta činu ušiel. Nájsť sa ho podarilo podľa olejovej škrvny.

Abrams, Ukrajina

Americké tanky Abrams nestačia na ruské drony, Ukrajina ich stiahla z boja

26.04.2024 07:37

Ukrajina už prišla o päť tankov Abrams M1A1.

France Macron

ONLINE: Európa poslala Kyjevu miliardy, dieru po USA to nezacelilo. Grécko nedá Ukrajine svoje Patrioty

26.04.2024 06:25, aktualizované: 08:42

Od leta 2023 európske príspevky na pomoc Ukrajine trvalo prevyšovali tie od Spojených štátov.

Rusko, Ukrajina, vojna na Ukrajine

Ficove reči o mieri vyvracia samotné Rusko. Trump môže byť v boji proti Putinovi tvrdší ako Biden, tvrdí generál Macko

26.04.2024 06:05

Peniaze na muníciu nepodporujú vojnu, ale prežitie Ukrajiny, hovorí generál Pavel Macko.