Založ si blog

Jáá – Kollár jedenácty, hlava pomazaná, z boží vůle předsedokrál, : „A neodstúpim! “

Ak by som odstúpil, tak (stranička) SME-rodina odíde z vládnej koalície. Musí, alebo bude chcieť odísť, pretože tie tri plány, s ktorými išiel do koalície ako veľkootecko (preto jedenácty) a veľkopodnikateľ sa asi začínajú rozplývať. A tak Kollár kalkuluje – buď všetko, alebo nič! Ale on predsa poctivo podľa právnych noriem napísal diplomovku a neodpisoval, iba trošku (24.5 alebo iba 54% – veď to nie je až tak veľa) a je čistý, ako tá najbielejšia ľalia na svete! Jeho pochmúrna vekslácko-mafiánsko-podvodno-špekulatívana minulosť neprekážala voličom, tým stačili sľuby s ľúbivými rečičkami, tak prečo sa teraz všetci zaujímajú o takú prkotinu, ako je kombinácia tlačidiel Ctrl + A, Ctrl+C a Ctrl+V. Veď to mal všetko pod kontrolou!!!

Veľmi sa mi “zaliečali“ slová, že každý študent si všetko zľahčuje ako môže, tak si to zľahčil aj on. Ale on predsa nemal 23 rokov, kedy sa končí riadne štúdium. Mgr. Boris Kollár bol už zrelý muž a osvedčený kvalitný inseminátor, pomaly doťahoval 50-tku, bol otec už nadštandardného počtu detí, ktorým by mal ísť príkladom a on si musel zľahčovať domáce úlohy???!!! Tieto vlastnosti sa nezískavajú v zrelom veku, tie vznikajú príkladom od detských čias a určite sa priradili aj tie z „prašáku“ kobercov s Deákom a Steinhübelom alias Žaluďom a sprevádzajú ho po celý život. „Čo sa za mladi naučíš, na starobu, ako keby si našiel.“

Tu prezentoval svoj pokrivený charakter, ako aj to, že poctivosť a disciplína je pre túto hanbu sediacu v kresle druhého najvyššieho ústavného činiteľa jeho životnou španielskou dedinou! Ale hlavne, že tento bohatý „dobromil“, pomáha ľuďom – pred kamerou. Pripomínam iba, aby nám navodil, aký je on najúžasnejší nadľudský tvor. Mimo kamier si aj občas zakope do svojich neposlušných partneriek. A možno sa pri dnešnom pohone na supersamca objaví aj jedno veľmi zaujímavé „“videjko“. A kvôli nemu by mohol byť Borisko aj vydieraný.

Jeho egoizmus sa prejavil na celej čiare. Ja, ja a len ja môžem všetko. Ostatní nesmú nič. Spomeňme si na jeho silné plamenné reči k jeho predchodcovi pri plagiátorstve, ktorý mal rozdielne životné hodnoty a kréda, ale nedokázal tak oblbovať voličov.

Niečo podobné sa začína črtať aj v Česku, kde tvrdo pracuje na svojej prezidentskej kandidatúre majiteľ TV Barandov Jaromír Soukup. A zo všetkých troch kanálov v upútavkach a sponzoringoch denne počuť aspoň stokrát meno majiteľa, pričom prime time hlavného kanála je len Soukupov. Od 19,30 do 23.00 hod v pracovné dni moderuje všetky možné relácie a oblbuje ľudí. Tento pred jeho príchodom bol pozerateľný kanál s vynikajúcimi filmami Soukup zdegradoval na svoj osobný marketing. Dnes sú všetky tri kanály Barandova len o Soukupovi, o vzťahoch, o béčkových a céčkových filmových hnojoch, o amerických seriálových kriminálkach a o teleshopingu.

Ešte dobre, že má Kollár iba Fun radio pre mladých, ale veľmi ovplyvniteľných poslucháčov so syndrómom volebnej davovej psychózy. Je to celkom dobrý ťah.

Zaujala ma ešte jedna vec. Nášmu predsedovi parlamentu chýba vlastný rozum. Potvrdil to vo včerajších vyjadreniach: „Povedali mi, aby som sa ospravedlnil a tak som tak urobil. Potom mi povedali, aby som vrátil titul Mgr. a tak ho nebudem používať počas mojej politickej púte. Potom mi povedali že sa mám ospravedlniť za zlú komunikáciu a tak som sa ospravedlnil na facebooku a teraz chcú, aby som odstúpil z funkcie a potom budú chcieť aby som opustil parlament.“ A ja sa pýtam, náš predseda parlamentu nemá svoj vlastný rozum? Nevie, čo sa patrí?  Funguje na diaľkové ovládanie, keď koná tak, ako mu našepkávajú?

Boris a čo ak by Ti na úvod povedali – skoč do Dunaja a všetko bude v poriadku. Skočil by si? Možno je aj škoda, že to jeho koaličným partnerom nezišlo na um. Ve by ťa tvoj parlamentný kolega v Budapešti vylovil.

No a slová o vydieraní z úst Kollára sú cez čiaru, pretože on sám vydiera. Keď nie ja, tak ani celá strana! Dozvieme sa to všetko v pondelok.

Zaujímavé bolo vyjadrenie aj poslankyne Tabaka, alebo poslanca Tabakovej po debate Kollára na poslaneckom klube OĽaNO. Neviem presne, ale Tabak vyzeral ako žena. Ju, ako oslovenú zo schodov na proteste proti Jankovskej „urobili“ ako sa pochválila, poslankyňu a jej vyjadrenie charakterizovalo jej priezvisko, vzdelanie a odbornosť. Kollár ju zrazu svojou aurou presvedčil. A keď sa jej novinári pýtali na konkrétne veci, tak nevedela odpovedať a radšej od nich utiekla. Nuž, učenlivá „šikulka“ to je, mala sa to od koho naučiť – od našej novej ministerky Remišovej.

Boris, prosím Ťa, kúp si riedidlo na super lepy, aby ťa predsednícke kreslo vypustilo, spakuj si počas víkendu svoje pakšametle na hradnom kopčeku z hlavnej kancelárie a sadni si do auditória ako poslanec a navrhni svojho straníckeho nástupcu (máš ich viac ako Pelle) a nevydieraj vládnu koalíciu odchodom do opozície, ak Ty najväčší Kollár jedenácty, hlava pomazaná, z boží vůle předsedokrál nebudeš mať najvyššie kreslo, nič sa nestane. Veď v tej funkcii nikto nemôže nič pokaziť. A navyše Ty mu budeš veliť, ako šéf strany. Že nemáš koho navrhnúť? Ako to? Veď máš „veľkú“ straničku! Dve zo strán Ti síce dali červenú, ale ten najzarytejší bojovník proti korupcii a zlodejine Ťa tľapká po pleci. To je hotová „“úžasnosť!!! Spomeň si na Danka. Neodstúpil a dnes je v zabudnutí. A to isté pri rovnakom postupe čaká aj na Teba! Ale na to potrebuješ rozmýšľať. Verím, že v hlave ešte niečo máš, tak si rozhýb ten mozgostroj!

Pavel Jacz

INZERÁT: Zháňam pre Lojzka Hlinu 10 oviec a 10 krásnych žien. Zn. Využitie času.

20.04.2024

Keď sa človek nudí, tak zväčša niečo nové vymyslí. Géniovia objavia nový vedecký jav či súvislosť a hlupáci sprosté chujády. Predpokladá to však aj používanie nejakej narkománie, ktorú študentom odporúčal podpredseda Progresívneho Slovenska Truban. Vtedy nám mozog podľa Trubana pracuje nad mieru normálneho rozmýšľania a dokáže výnimočné veci. A tak sa [...]

Pani ministerka Šimkovičová oddeľte prosím Slovenský rozhlas od Slovenskej televízie.

05.04.2024

Začnem z celkom inej strany. Mnohí z vás určite videli film Vtedy na západe. Niektorí aj viac krát. Čo sa týka spracovania audiovizuálnej tvorby ho považujem za jedno z najlepších filmových diel. Je to vysoká škola audiovizuálneho spracovania. Správne obrazovo-zvukové dielo informuje 70-timi percentami obrazom a 30 percent zostáva na reč, ruchy a hudbu. A film Vtedy na [...]

Ako ma televízie TA3, JOJ24 a RTVS24 hlboko sklamali.

28.03.2024

Prvá slovenská spravodajská televízia TA3 začala vysielať 11.septembra 2001 a celý deň sa venovala najväčšiemu teroristickému útoku v USA, ktorý v predstihu pred plánovaným začiatkom odštartoval vysielanie TA3. Potom prišli ďalšie tragédie a teroristické útoky a TA3 tak, ako aj všetky ostatné spravodajské televízie vo svete, po celý deň vysielala aktuálne správy z [...]

kočner, kuciak

Pojednávanie v kauzách Donovaly a Báč zrušili, obžalovaným je aj Kočner

25.04.2024 14:27

Kauzy sa týkajú páchania ekonomickej trestnej činnosti.

Radek Sikorski

Chceme byť jednou z krajín, ktoré určujú smerovanie EÚ, znie z Poľska. Sikorski poslal ostré slová Moskve

25.04.2024 14:27

Poľské ministerstvo zahraničných vecí uviedlo, že Sikorského vízia je úzko prepojená s víziou francúzskeho prezidenta Emmanuela Macrona.

remišová

Remišová: Konanie premiéra vykazuje známky zastrašovania súdnej moci

25.04.2024 13:50

Remišová to uviedla v reakcii na utorkovú kontrolu rezortu spravodlivosti na najvyššom súde.

SR súdy Kuffovci napadnutie farmár POX

Pojednávanie s Kuffovcami bude pokračovať v júli

25.04.2024 13:18

Súdny proces pokračoval výpoveďou ďalšej svedkyne.