Založ si blog

Matovič si pomstychtivec sediaci v kresle premiéra. Otvorený list indivíduu sediacemu na premiérskej stoličke.

Matovič, nebudem ti vykať a ani ťa oslovovať s veľkým písmenom T, pretože v čase, keď si ešte nebol poslanec, dostával som tvoj reklamný plátok s tvojimi fantazijnými výplodmi do schránky na chalupe na Záhorí. Začalo mi to prekážať a tak som ti slušne napísal, aby si nefabuloval a neutočil bez dôkazov. A tvoja odpoveď bola : „Ty si debil!“ A nič viac. Preto si nezaslúžiš, aby som ti vykal a ctil si ťa ako občana. Pre mňa si a budeš, čo aj teraz denne dokazuješ, jeden pomstychtivý,hochštapler, grobian, gauner a hulvát. Toľko na úvod.

Od soboty ti z úst strieka iba kyselina a splašky smerom na bývalú vládu namiesto toho, aby si za dane nás daňových poplatníkov makal na tom, aby sa tu nerozširoval Koronavírus. Zdravie a život je teraz pre každého občana Slovenska to najdôležitejšie a nie tvoje útoky na predchodcov. To, že si  šašo, že si psychicky labilný a že nepatríš na premiérsku stoličku si myslí 75 percent voličov. To, že si svojimi kúskami pobláznil 25 percent voličov s klapkami na očiach s rovnakou nenávisťou voči bývalej vláde je síce momentálna nálada v spoločnosti, ktorú okamžite stratíš, ak nebudeš pokračovať v rýchlosti rozbehnutého vlaku, ktorý ti rozbehol na rozdiel od teba Pán premiér Pellegrini, ktorému ty inteligenčne, rozumovo a spôsobmi nesiahaš ani 100 km pod členky a tak ho len fiktívne obviňuješ, čo všetko pokazil a neurobil. To, že ti odovzdal krajinu s ôsmym najnižším počtom nakazených ľudí v EÚ a 13 -tu v Európe si dodnes neocenil. A dnes je ešte vďaka jeho opatreniam v EÚ už na 6-7 mieste a to prepropaganduješ tým, že sa toľko netestovalo!!! Zaujímavé, začali ste masívnejšie testovať a až na jednu výnimku sa počet nakazených zvyšuje v priemere denne od 6 do cca 15 ľudí. Za posledné dva dni to bolo 20, čiže denne po 10. Ja som síce bratislavský mestský pupák, ale ty si naozaj jeden obmedzený trnavský vidlák, ktorý si nevidí ďalej od nosa. Tak teda makaj na tom, aby si ustrážil a vymietol nákazu zo Slovenska. Nech to stojí, čo to stojí. Začal si veľkými rečami, že začnete okamžite v sobotu makať. Dodnes bolo počuť iba prskanie a nie to, čo mienite urobiť.

Jediné, načo si sa zmohol, tak bude zasadať krízový štáb nonstop a odvolal si šéfa hlavných hmotných rezerv, ktorého si vyškandalizoval. Urobil si presne to, čo iní urobili tvojmu ministrovi vnútra. Ľudia budú v krízovom štábe vyčerpaní, hoci to nie je vôbec potrebné, aby sedeli na štábe aj v noci , ale tvoja inteligencia ti vôbec nenaznačí, že unavený a vyčerpaný človek robí viac chýb! Už si zabudol na to, že aj ty si pre únavu zabudol prísť do štúdia a že si zaspal na podpis koaličnej zmluvy a možno si aj dnes meškal na tlačovú besedu pol hodinu? Zase si zaspal, alebo je Trnava tak ďaleko, či vládna limuzína  nefungovala? A napriek tomu žiadaš od podriadených, aby sa vysilili bez toho, aby to malo nejaký význam!

Zostavil si vládu s viacerými diletantami a s niekoľkými nemorálnymi ľuďmi. Iba štyria či piati znesú oslovenie odborník. To, že vyučeného obuvníka, nevyučeného vizážistu – maskéra a absolventa práva na Bratislavskej VŠP si akceptoval ako ministra školstva, že si vyštudovanou bábkoherečkou obsadil ekonomický post, kde sa budú rozdeľovať eurofondy a ktorá vďaka svojmu manželovi, ktorý podľa ÚVO už pohltil z eurofondov v 20-tich obstarávaniach 4 375 286 € je v konflikte záujmov, že si z učiteľky urobil ministerku kultúry, ktorá sa kultúre vyučila ako poslankyňa náhradníčka v kultúrnom výbore a ani v posledných voľbách ju neprekrúžkovali do parlamentu ako absolútne neznámu osobu (Som zvedavý, či po skončení epidémie budú dnes žobrajúci umelci o finančnú podporu vykrikovať pred ministerstvom kultúry?) a mohol by som pokračovať . To čo som spomenul, je vizitkou tvojej pudovosti, nedokonalej prezieravosti, a neznalosti veci. Vláda sa neskladá hurá spôsobom. Zaráža ma najmä post ministerky spravodlivosti, ktorú si obsadil stranou Za ľudí. Veľmi chceli post ministra vnútra, ale keď si videl, že Kiskovu sťažnosť prokuratúra odmietla, tak ho treba zachrániť na súde. A ty mi tu ideš niečo hovoriť o morálke? Áno je to ten trestne stíhaný exprezident Kiska – najväčšie zlo v slovenskej politike, ktorý na súkromnej večeri prijal Dalajlámu a nezabudol prizvať aj televízne štáby, aby celý svet a Čína vedeli, aký je proamerický „demokrat“. Dnes, keď sme v problémoch sa nemôžeme veľmi obrátiť na Čínu, ale prezident Zeman ktorého domáce média išli pre kontakty a niekoľko návštev Číny roztrhať ,dovážajú materiál aj pre nás. Tu je vidieť, kto je štátnik a kto sa len hrá na politika, ako bol Kiska (Ten sa stratil zo slovenského povrchu zemského a šíria sa reči, že je aj so svojím súkromným lietadlom už za horami, dolami i za moriami) a hráš sa na neho aj ty.

A navyše si súhlasil a strpíš zastupujúceho ministra a poradkyňu ministra zo strán, ktorí prepadli vo voľbách. Ak by si nerozumel, znamená to, že ich voliči odmietli!!! To je tvoja úbohá morálka, o ktorej si pred voľbami rečnil, ako fantázijec!!!

Z hľadiska mojej choroby som pri nákaze adept na to, aby mi obliekli drevené sako, preto do svojej závete nechám dopísať, ak by sa tak stalo, tak moji príbuzní musia podať na teba trestné oznámenie za neumýselne zabitie, pretože si ako tváriaci sa vedúci predstaviteľ tejto krajiny zanedbal zdravie občanov, čo viedlo k mojej smrti. A z toho sa budeš ťažko dostávať, pretože určite moja pozostalá rodina nebude sama, kto na teba podá takéto trestné oznámenie.

Takže ešte raz na záver. Prestaň s vylučovaním žlče a staraj sa o zdravie a životy občanov Slovenska!!!

Pavel Jacz

P.S. Konečne si sa dnes správal na tlačovej besede, ako sa má. Z množstva opatrení, ktoré si predstavil, si zaslúžia pozornosť, odložené povinné lekárske preventívne prehliadky, lokalizácia pohybu od mobilných operátorov, minimálnu garantovanú výšku platov lekárov v ambulanciách, otváracie hodiny obchodov pre dôchodcov a ich zatvorenie v nedeľu kvôli dezinfekcii, výnimky pre notárov, advokátov a odloženie exekúcii a dražieb, prítomnosť polície a armády v nemocniciach, kde sú problémy s neprispôsobivými občanmi, a odberné miesta pred každou nemocnicou, kde sa uskutočňujú odbery, čo už čiastočne fungovalo. Ďalej dočasné zrušenie bezplatného cestovania študentom vo vlakoch. Dvojmetrové odstupy múdri už aplikujú a povinné meranie teploty pred obchodmi môže pomôcť, ale  nie až od 30. marca. To treba okamžite zariadiť!  Všetky ostatné tu už platia a nie sú nóvum. A ešte raz, správaj sa vždy ako dnes, lebo tvoje invektívy už nikoho nezaujímajú!!! Zaujíma nás zdravie a samotný život.

Ako ma televízie TA3, JOJ24 a RTVS24 hlboko sklamali.

28.03.2024

Prvá slovenská spravodajská televízia TA3 začala vysielať 11.septembra 2001 a celý deň sa venovala najväčšiemu teroristickému útoku v USA, ktorý v predstihu pred plánovaným začiatkom odštartoval vysielanie TA3. Potom prišli ďalšie tragédie a teroristické útoky a TA3 tak, ako aj všetky ostatné spravodajské televízie vo svete, po celý deň vysielala aktuálne správy z [...]

„Geniálne či genitálne“ progresívne výroky progresívcov Štefunka a Korčoka. Hotový úžas! ! !

15.03.2024

Po ťažkompádnom rozhýbaní sa začínajú v debatných reláciách prezentovať predstavitelia najsilnejšej opozičnej strany PS. Je vlastne šťastím, že sa nepotvrdili výsledky asi dobre zaplatených volebných exitpolov, lebo by to tu vyzeralo tak, ako v predchádzajúcom volebnom období. Možno ešte horšie. Počuli sme od volieb už mnoho slovných perličiek z úst „elity“ [...]

Otvorený list budúcemu šéfovi SaS Gröhlingovi.

07.03.2024

Dobrý deň pán poslanec, mám o Vás už dlhšie svoju mienku, ale nemyslel som si, že v rámci vašej šialenej ideológie dokážete byť pomstychtivá argumentačne tvrdá guma. To, čo ste v nedeľu predviedli ohľadom Ukrajiny v televízii TA 3 v relácii V Politike ma presvedčilo, že Vám absolútne chýbajú dva základné pohľady. Prvý je späť a druhý dopredu. Na ten druhý sa [...]

SR Strážske Počasie Búrka KEX

Nie všade sa sviatky začnú prívetivým počasím, platí aj druhá najvyššia výstraha

28.03.2024 20:13

Vietor môže dosahovať priemernú rýchlosť do 105 kilometrov za hodinu.

minister jozef bires, Jozef Bíreš

Prekvapujúci krok Takáča. Odvolal šéfa veterinárnej správy Bíreša

28.03.2024 19:50

Verím, že organizáciu nechávam v takej kondícii, že môže ďalej napredovať, uviedol Bíreš.

Ivan Korčok, Peter Pellegrini

Sebavedomý Korčok a rétor Pellegrini. Podpora neúspešných kandidátov sa nesmie preceňovať, hovorí po dueli politológ

28.03.2024 19:30

Kandidáti majú za sebou druhý duel. V čom vynikol Korčok a v čom Pellegrini?

Rím, Taliansko, koloseum, Forum romanum

Desaťmetrová prepadlina pohltila v Ríme dve autá

28.03.2024 19:29

Prepady ciest a následné diery sa vo veľkých talianskych mestách objavujú často.