Založ si blog

Sulíkova politická chrbtová kosť a koža na tvári sú zrelé na Levinov korzet a plastiku.

Vyše 93 percent tých, ktorí za zúčastnili na voľbách ocenili „najlepší“ program s kódom 11 44 a „najlepší“ tím odborníkov, ako aj očistenú SaS, ako to tvrdil v kampani šéf SaS Sulík, nevšímavosťou. Ako druhý ostatok pred Žaluďmi v parlamente sa dostal do dnešnej vlády. A povedzme si na rovinu, že ak by podvodne nekandidovali bratislavský župan Droba a najmä europoslankyňa Ďurišova manželka Nicholsonová, o ktorých bolo jasné, že v drese SaS nemajú záujem sedieť v parlamente, ale iba naháňali volebné áno, tak by Riško dnes iba tíško sedel vo svojej obývačke a hral sa s deťmi, závistlivo by pozeral politické debaty, nadával by na Matoviča ako v kampani a možno by sa aj vďaka ponorkovej chorobe hádal s manželkou.

No táto špekulácia zhmotnená vo volebnom podvode na voličoch ho dostala do koaličnej vlády. Oklamal teda svojich voličov. Oproti predchádzajúcim voľbám v roku 2016 získala SaS o skoro 50% percent menej. Z 12,14 % klesla na 6,22 %. V každej normálnej demokratickej krajine, kde si ctia morálku, etiku a zodpovednosť, predseda a vedenie strany pri takom poklese odstupuje. Rovnako to malo byť aj po sasankových raňajkách, no tu stačilo slovíčko pardon!!! Ale Sulík je zatiaľ ako Lenin – večne živý!

Zastavme sa teraz pri predvolebnom klamstve ako máme vyčistenú stranu a najlepší tím odborníkov. A ja sa pýtam: Naozaj? Asi to nebola pravda, čo Sulík tvrdil, keď musí využívať odídencov zo strany. Odídencov, ktorým voliči povedali vo voľbách jasné nie!!!

Ale bezchrbtový Mihál, ktorému nepomôže žiadna chrbtová podpora, sa po štvornožky priplazil s kajúcnosťou i prosíkaním do SaS a účel svätí prostriedky. Sulík ho za stranu SaS nanominoval do funkcie štátneho tajomníka za stranu SaS. Tak teda zhrňme si to. Voliči odmietli stranu vo voľbách a tak sa rozhodol prestúpiť do strany, ktorá len tak – tak preliezla do parlamentu a dnes je vo vládnej koalícii!!! Toto nie je fikcia, ale fakt! Amerika je krajinou neobmedzených možností, ale Slovensko je na tom oveľa lepšie. Je krajinou neobmedzených nemožností!

Ale to ešte nestačilo, keď som videl predchádzajúci víkend exSaSkárku a potom šéfku volebného tímu odmietnutých demokratov Kiššovú (aj napriek tomu, že z postu skôr odstúpila) predchádzajúci víkend v Horskom parku v Bratislave trénovať na maratón, tak som si myslel, že ju uvidím na olympiáde. Tá je vďaka Koronavírusu neistá, a tak Kiššová zmenila zameranie kariéry. Zrazu sa objaví v blízkosti Sulíka. Ten bez hanby včera informoval, že bude jeho poradkyňa. Nuž “veľmo súci sedliacky postup bratislavsko-prešpekulovaného mestského pupáka“!

Pri tejto falošnosti, klamstvách a volebnom podvode Sulíka sa nebudem čudovať, ak mu budú ďalší odídenci a neúspešní vo voľbách slúžiť. Po týchto slovenských neobmedzenostiach si viem predstaviť, že Galko bude Sulíkovým ochrankárom a zároveň mu bude radiť, ako odpočúvať novinárov a lepšie vrieskať pred mikrofónom a Rajtár mu bude robiť vodiča vládnej limuzíny a samozrejme aj poradcu pre skúmanie bankových účtov opozície a trieskanie nezmyslov. Čakám, že sa ďalšími Sulíkovými poradcami budú aj ďalší vyradení vo voľbách Truban, o ktorom hneď po voľbách tvrdil, že by ho využil v štátnom aparáte, ďalej Beblavý, Harabín, Bugár, Drucker i Bárdos. A tak sa pýtam, načo sú nám voľby? Starosta Hornej Dolnej by určite jasne a bez otáľania povedal: „Na parádu!!!“

Sulík sa teda stal podpredsedom vlády, ktorá sa chce hrdiť morálkou, čistou hrou a férovosťou. No mám pochybnosti o tejto fantazijnej teórii. keď nominácie odmietnutých vo voľbách neprekážajú ani „spravodlivému“ revolucionárovi – premiérovi Matovičovi, rovnako ako dať Žaludom ministerstvo spravodlivosti, aby nedajbože exprezidenta nenanútili hrať siahodlhé šachové partie s Bašternákom.

Pavel Jacz

INZERÁT: Zháňam pre Lojzka Hlinu 10 oviec a 10 krásnych žien. Zn. Využitie času.

20.04.2024

Keď sa človek nudí, tak zväčša niečo nové vymyslí. Géniovia objavia nový vedecký jav či súvislosť a hlupáci sprosté chujády. Predpokladá to však aj používanie nejakej narkománie, ktorú študentom odporúčal podpredseda Progresívneho Slovenska Truban. Vtedy nám mozog podľa Trubana pracuje nad mieru normálneho rozmýšľania a dokáže výnimočné veci. A tak sa [...]

Pani ministerka Šimkovičová oddeľte prosím Slovenský rozhlas od Slovenskej televízie.

05.04.2024

Začnem z celkom inej strany. Mnohí z vás určite videli film Vtedy na západe. Niektorí aj viac krát. Čo sa týka spracovania audiovizuálnej tvorby ho považujem za jedno z najlepších filmových diel. Je to vysoká škola audiovizuálneho spracovania. Správne obrazovo-zvukové dielo informuje 70-timi percentami obrazom a 30 percent zostáva na reč, ruchy a hudbu. A film Vtedy na [...]

Ako ma televízie TA3, JOJ24 a RTVS24 hlboko sklamali.

28.03.2024

Prvá slovenská spravodajská televízia TA3 začala vysielať 11.septembra 2001 a celý deň sa venovala najväčšiemu teroristickému útoku v USA, ktorý v predstihu pred plánovaným začiatkom odštartoval vysielanie TA3. Potom prišli ďalšie tragédie a teroristické útoky a TA3 tak, ako aj všetky ostatné spravodajské televízie vo svete, po celý deň vysielala aktuálne správy z [...]

kvet, strom, sneh, úroda, mrazy

Mrazy v Česku boli pre ovocinárov fatálne. Mnohí hlásia stopercentnú škodu

25.04.2024 16:52

Hovorí sa o najhoršej situácii za posledných sto rokov. Odhadom už bolo zničených približne 100 000 ton ovocia.

SIS / Slovenská informačná služba /

Slovensko dostáva už len filtrované informácie od tajných služieb, tvrdí Galko. Gašpar to označil za hoax

25.04.2024 16:16

Poslanec Tibor Gašpar dodal, že výmeny informácií na úrovni spravodajských služieb nie sú verejné veci.

harvey Weinstein

Súd zrušil odsúdenie Weinsteina za sexuálne delikty, začne sa nový proces

25.04.2024 16:02, aktualizované: 16:09

Na slobodu sa 72-ročný Weinstein podľa CNN nedostane.

bielorusko, cvičenia

Minsk bol napadnutý, odrazili sme útok z Litvy, tvrdí Bielorusko. Absolútny nezmysel, hlási Vilnius

25.04.2024 15:58

Takéto vyhlásenia je možné pokladať za neustálu nepriateľskú provokáciu a informačný útok proti nám, ktoré nemajú nič spoločné s realitou, tvrdí Litva.