Založ si blog

Opitý Lepšočlovek a super slušný vreskotáč Stanke spôsobil dopravnú nehodu.

Vodu kázal a víno pil. Pred vyše rokom vrieskal na námestiach, akí sú ľudia jeho kalibru politicky slušní a posielal neslušných do väzenia. Nášho blonďavého „Stanečka“ , ktorému pri plamenných prejavoch už len chýbali šikmá ofina, podnosové fúziky a čierna farba, dostihla karma. V pondelok spôsobil dopravnú nehodu a čo ten hnusný čert nechcel, policajti mu namerali tri štvrtiny promile alkoholu v krvi. Nuž, veľkosť nášho hereckého Lepšočloveka „Stankeového Riška“ nevydržala dlho. Spravodlivosť  síce meškala niekoľko týždňov, ale môžeme povedať, že prišla cca do roka!

Ak si dovolil s 0,75 percentom promile šoférovať v pondelok. Koľko krát predtým jazdil aj s menšou či väčšou dávkou alkoholu v krvi. A takýto slušný Lepšočlovek nám na tribúnach káže o slušnosti, o čestnosti a o spravodlivosti! A v tej súvislosti o aj o dlhoročných väzeniach pre zodpovedných. Teraz začínam rozmýšľať, či aj na „slušných tribúnach“, kde sa oddával svojím, po herecky, extrémnym pocitom, bol neoliberálne triezvy!?!?

Verím, že túto spravodlivosť, ktorú kázal, prenesie aj na seba a požiada sudcu o spravodlivý a najmä nepodmienečný trest a bude sa istý čas pozerať na politické dianie spoza mreží. Verím, že sudca v tomto prípade bude rozhodovať prísne podľa zákona. Verím, že herec Stanke svoje oduševnené slová myslel priamo zo svojho vnútra a vášnivo z celej svojej duše hlásal rovnosť pre každého a nie preto, že niektorí sú si rovní, ale iní ako on, môžu byť aj rovnejší. Som zvedavý, či bude pán herec CHLAPOM a prijme bez odvolávania sa svoj trest, možno aj nepodmienečný. Necháme sa prekvapiť!

Pavel Jacz

INZERÁT: Zháňam pre Lojzka Hlinu 10 oviec a 10 krásnych žien. Zn. Využitie času.

20.04.2024

Keď sa človek nudí, tak zväčša niečo nové vymyslí. Géniovia objavia nový vedecký jav či súvislosť a hlupáci sprosté chujády. Predpokladá to však aj používanie nejakej narkománie, ktorú študentom odporúčal podpredseda Progresívneho Slovenska Truban. Vtedy nám mozog podľa Trubana pracuje nad mieru normálneho rozmýšľania a dokáže výnimočné veci. A tak sa [...]

Pani ministerka Šimkovičová oddeľte prosím Slovenský rozhlas od Slovenskej televízie.

05.04.2024

Začnem z celkom inej strany. Mnohí z vás určite videli film Vtedy na západe. Niektorí aj viac krát. Čo sa týka spracovania audiovizuálnej tvorby ho považujem za jedno z najlepších filmových diel. Je to vysoká škola audiovizuálneho spracovania. Správne obrazovo-zvukové dielo informuje 70-timi percentami obrazom a 30 percent zostáva na reč, ruchy a hudbu. A film Vtedy na [...]

Ako ma televízie TA3, JOJ24 a RTVS24 hlboko sklamali.

28.03.2024

Prvá slovenská spravodajská televízia TA3 začala vysielať 11.septembra 2001 a celý deň sa venovala najväčšiemu teroristickému útoku v USA, ktorý v predstihu pred plánovaným začiatkom odštartoval vysielanie TA3. Potom prišli ďalšie tragédie a teroristické útoky a TA3 tak, ako aj všetky ostatné spravodajské televízie vo svete, po celý deň vysielala aktuálne správy z [...]

Britain Clinton

Brusel chce uľahčiť život v Británii aj mladým Slovákom. Použije na nich Londýn dvojaký meter?

23.04.2024 14:00

Európska komisia by rada zmäkčila nepríjemné dopady brexitu na občanov členských štátov EÚ vo veku do 30 rokov. Aký postoj zaujali politici v Londýne?

Reedukačné centrum Bystričany

PS vyzýva na zatvorenie reedukačného centra v Bystričanoch. Dochádzalo tam údajne k sexuálnemu násiliu

23.04.2024 13:36, aktualizované: 14:15

Predstavitelia Progresívneho Slovenska realizovali vlastný prieskum zariadenia, v ktorom podľa ich slov dochádza k porušovaniu pravidiel.

medveď

Odstrelom problémového medveďa v L. Mikuláši sa bude zaoberať enviropolícia

23.04.2024 12:55

Občianska iniciatíva My sme les spochybňuje, že pri Liptovskom Mikuláši došlo k usmrteniu správneho medveďa.

Pellegrini

Web ČTK napadli hackeri, vydali správy o zmarenom atentáte na Pellegriniho

23.04.2024 12:36, aktualizované: 13:08

Udalosťou sa zaoberá česká Bezpečnostná informačná služba a ďalšie úrady.