Založ si blog

Utajené obvinenie objednávateľa dvojvraždy? Prečo mainstream mlčí?

Nemôžem začať vetou: Správa obletela Slovenskom. Žiaľ, musím konštatovať, že správa o označení objednávateľa najsledovanejšej slovenskej dvojvraždy Zsuzsovou je mimo záujmu mainstreamových médií. O čo ide?

Iba o obyčajnú manipuláciu. Novinári sa idú potrhať, dokonca to niektorí aj presvedčivo zo srdca tvrdia, že K&K=K , čo znamená, že si vraždu Kuciaka s Kušnírovou objednal Kočner. Ak by to povedala obvinená Zsuzsová, nič iného by sme nečítali, iba túto správu na polovici strán každého jedného čísla vo všetkých denníkoch, internetových médiách a neustále by nám to omieľali v spravodajstvách a publicistikách radií i televízií a to aj napriek tomu, že by to bola novinárska kačica. A to aj napriek tomu, že Kočnera z tohto skutku stále neobvinili. Naposledy to viac ako jasne naznačil aj exutajený svedok Tóth, ktorému tak verím, ako Bohu. Ešte šťastie, že som neverec, inak by som si myslel, že Tóth je viac ako boh!

Lenže Zsuzsová, ako uniklo z vyšetrovania vraj označila za objednávateľa šéfa všemocnej Penty Haščáka. A čuduj sa svetu, na svet s tým prišiel DenníkN, až potom zareagoval penťácky Plus jeden deň). Avšak DenníkN o tom písal, ale nie vo zvyčajnom štýle ako to zvykne. Informácie sa zhostila moja „milá a obľúbená“ kolegyňa z Denníka N Tódová. Ale ako? Presne opačne, ako sme si zvykli od tejto zúrivej novinárky. Hlavne, že vyvracala túto správu, ako nemožnú. A to u nej nebýva zvykom. Že by sa Tódová umravnila a odteraz už bude písať o súvislostiach o vražde, ale aj o iných kriminálnych činoch len chválospevy? Pochybujem. Stačí si uvedomiť, kto založil a prečo Denník N vznikol a kto stojí v jeho pozadí a hneď nám bude všetko jasné.

A zaujímavo včera zareagovalo spravodajstvo televízie JOJ. Tiež si nevšimlo toto pravdepodobné obvinenie, ako pri iných menách, ale dokonca uverejnilo zoznam troch najbohatších Slovákov, ktorí sa zaradili medzi najbohatších ľudí na planéte. No a figuruje tam aj spomínaný šéf Penty Haščák. Zaujímavý to postoj. Viac písať netreba, veď „všetko dobré a úctyhodné vraví za Haščáka“!

Pavel Jacz

Pani ministerka Šimkovičová oddeľte prosím Slovenský rozhlas od Slovenskej televízie.

05.04.2024

Začnem z celkom inej strany. Mnohí z vás určite videli film Vtedy na západe. Niektorí aj viac krát. Čo sa týka spracovania audiovizuálnej tvorby ho považujem za jedno z najlepších filmových diel. Je to vysoká škola audiovizuálneho spracovania. Správne obrazovo-zvukové dielo informuje 70-timi percentami obrazom a 30 percent zostáva na reč, ruchy a hudbu. A film Vtedy na [...]

Ako ma televízie TA3, JOJ24 a RTVS24 hlboko sklamali.

28.03.2024

Prvá slovenská spravodajská televízia TA3 začala vysielať 11.septembra 2001 a celý deň sa venovala najväčšiemu teroristickému útoku v USA, ktorý v predstihu pred plánovaným začiatkom odštartoval vysielanie TA3. Potom prišli ďalšie tragédie a teroristické útoky a TA3 tak, ako aj všetky ostatné spravodajské televízie vo svete, po celý deň vysielala aktuálne správy z [...]

„Geniálne či genitálne“ progresívne výroky progresívcov Štefunka a Korčoka. Hotový úžas! ! !

15.03.2024

Po ťažkompádnom rozhýbaní sa začínajú v debatných reláciách prezentovať predstavitelia najsilnejšej opozičnej strany PS. Je vlastne šťastím, že sa nepotvrdili výsledky asi dobre zaplatených volebných exitpolov, lebo by to tu vyzeralo tak, ako v predchádzajúcom volebnom období. Možno ešte horšie. Počuli sme od volieb už mnoho slovných perličiek z úst „elity“ [...]

blinken

Vojaci USA odchádzajú z Nigeru. Krajina sa zbližuje s Ruskom

20.04.2024 06:07

Spojené štáty v piatok súhlasili so stiahnutím svojich viac ako 1000 vojakov z Nigeru a ukončením svojej prítomnosti v tejto krajine.

kastiel cunovo

Mestá a obce kritizujú nápad rezortu kultúry. Odkazujú: predaj pamiatok je zložitý, novinky situáciu zhoršia

20.04.2024 06:00

Rezort pripustil, že nemá v rozpočte vyčlenené prostriedky na ich kúpu a doteraz si predkupné právo neuplatnil ani raz.

Russia International Women's Day

Putin stratil na Ukrajine už oveľa viac vojakov ako Brežnev v Afganistane. A koľko padlých má Zelenskyj?

20.04.2024 06:00

Ukrajinci tvrdia, že zlikvidovali viac ako 450-tisíc Rusov. Moskva však hovorí len o 6-tisícoch svojich padlých. K reálnemu údaju sa asi priblížila BBC.