Založ si blog

„Zmierlivosť“ od extraligových štváčov SME, Denníka N a aktuality. sk, ! Aké „poetické“! „Chce se mi blejt! “

Po brutálnom útočnom atentáte na premiéra Fica sa snaží pohnúť svedomie u šéfredaktorov tých troch najštvavejších plátkov na Slovensku. Použil som sloveso snažiť sa. No len to nestačí. Tento politicky besniaci triumvirát hravo prirovnám k socialistickým hlavným médiám Rudému Právu, Moskovskej Pravde i bývalej TASS (Tlačová agentúra Sovietskeho zväzu). Prečo si to dovolím tvrdiť? Nie raz som sa pýtal tv. redaktorov odkiaľ majú tieto nepravdivé informácie? A odpovede? Veď to napísal Denník N, SME, prípadne aktuality!!! A to neboli redaktori iba z jednej televízie, či rádia. Tento triumvirát svojím ideovo – štvavým zameraním názorovo riadil a riadi ako boh média hlavného prúdu. Nevzdelaní, beznázoroví – teda nie celkom schopní racionálne uvažujúci redaktori tv a rozhlasových spravodajstiev ich majú za modly. Reprodukujú od nich všetky štvavé klamstvá a ich šéfovia to schválne prehliadajú, lebo Fico, lebo SMER, lebo Putin, lebo Rusko, lebo, lebo, lebo….

No a zrazu sa v šéfredaktoroch týchto troch štvavoplátkov pohlo falošné svedomie a sú na čele zoznamu nasledujúceho vyhlásenia:

Odsudzujeme útok na premiéra Roberta Fica. Útok na Roberta Fica je útokom na nás všetkých. Je to cesta nenávisti, ktorá nemôže ovládať Slovensko, lebo nás posunie na najtemnejšie miesta na mape. Tak ako po vražde nášho kolegu Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej opäť stojíme na rázcestí. Rozhodujeme sa, či chceme byť krajinou, kde si niekto pripustí vraždu ako riešenie.

Tento ohavný čin nesmie spustiť ďalšiu agresiu, verbálne útoky a pomstu. Nesmie to byť čas zneužívania atentátu na politické ciele alebo rozdúchavanie ešte vyostrenejších vášní. Ak je nenávisť vypustená do verejného priestoru, nie je možné ju ovládať a všetci sme ohrození. (Koľkokrát sme tú nenávisť od triumvirátu zažili? Pozn. autora)

Vyzývame politikov, aby ďalej nerozdeľovali spoločnosť a nehľadali okamžite vinníkov. (Kto okamžite po vražde novinára a snúbenice našiel vinníka mafiu SMER atď.? Pozn. Autora) Teraz je čas na spájanie. Všetci sa musíme pokúsiť o upokojenie situácie. Inak sa napätie a násilie bude stupňovať.

My šéfredaktori a zástupcovia médií na Slovensku hlboko odsudzujeme útok na premiéra a želáme mu skoré uzdravenie.“

Toľko teda vyhlásenie. Dumám nad tým, či je to len snaha, faloš, zavádzanie, figliarstvo, taktika, alebo po česky povedané vychytralost?

To je ako keby si Černák po prvej vražde, potom po druhej, po.., po 10-tej vstúpil do svedomia a vyhlásil, že už viac vraždiť nebude, alebo by si povedali Messi a Ronaldo, že po prvých 10-tich, 20-tich, 50-tich…. góloch ich už strieľať nebudú. K tomu môžem len spomenúť porekadlo:

Ohýbaj ma mamko,

pokým som ja Janko.

Keď ja budem Jano,

neohneš ma mamo!“

Pod vyhlásenie sa podpísalo ďalších 20 šéfredaktorov, riaditeľov spravodajstiev a vedúcich redaktorov spravodajstiev zo všetkých druhov médií na počudovanie s výnimkou RTVS, kde si asi povedali, že :“Mlčanie je zlato“!.

Žiaľ, nedokázal som v texte nájsť ani jedno jediné ospravedlňujúce slovíčko!!! A práve ten triumvirát so svojimi štvavými informácia ovplyvňoval všetky média hlavného prúdu a samozrejme sfanatizovaných priaznivcov liberálnych progresívcov. A tak rozmýšľam nad tým, či chcú súkromné média byť týždeň dva servilné a teda nečítané a stratové? Alebo celá táto kamufláž má čitateľom, divákom a poslucháčom načrtnúť, že útoky, štvanie, neobjektívne informácie budú dva týždne skladovať v už preplnenej  komore a potom vychŕlia spŕšku progresívneho smradľavého hnoja?

V tejto súvislosti spomeniem jeden fakt po atentáte na premiéra Fica. Na všetky štátne inštitúcie sa hrnuli zo zahraničia účastné listy. Samozrejme aj našej progresívnej prezidentke.

Jedným z prvých bol zverejnený list od prezidenta Putina, kde vyzdvihol premiéra Fica. Ale naše média hlavného prúdu uverejnili správu, že kancelárii prezidenta nikto poštu od Putina nedoručil. Pýtal som sa dvoch redaktorov, ktorí túto správu vypustili von. Vraj im to potvrdil hovorca Strižinec. A tak si kladiem dve otázkové možnosti. Napáchol diplomatický kuriér, čo nie je klasická pošta, kde sa môže list stratiť, progresívnou kultúrou a jednoducho list od Putina zahodil do koša, alebo hovorca Strižinec oklamal redaktorov? Odpovedzte si si sami.

Pokiaľ mi bolo z vyhlásenia opozičných strán na vracanie, tak tentoraz je to na emotívnejšiu českú vetu: „Chce si mi blejt!“

Pavel Jacz

Skrachovala známa super luxusná cestovná kancelária!

14.06.2024

Pred piatimi rokmi vznikla nová cestovná kancelária, ktorá prispôsobuje cesty na mieru svojim zákazníkom a všetko v jednej cene all inclusive. A bola veľmi úspešná. Dokonca ako jedna z mála cestoviek vlastnila aj luxusne zariadené lietadlo Airbus za 42 miliónov s doletom 9000 km, s ktorým zaletela so svojimi zväčša stálymi solventnými zákazníkmi do mnohých turistických [...]

Po Ilievovi, Dibákovej, Dírerovi „dobrovoľne odídu“ ďalší angažovaní neobjektívci sediaci v moderátorskych kreslách.

28.05.2024

Čistiť od obrých pliev to začali v TA3. Moderátor Iliev, ktorý nastúpil do relácie V politike po nútenom odchode neobjektívneho Dolinského, už asi nemohol zniesť na svoju útočnú opozičnú moderátorskú politickú prácu tlaky, tak sa akože „dobrovoľne“ po česky povedané „odklidil“ do svojej novej debatnej, ale už apolitickej relácie. To sme si vydýchli po prvý [...]

Vymení si moderátor spravodajstva TV JOJ Mečiar už neaktuálny odznačik na klopni svojho saka za aktuálny?

22.05.2024

Moderátor spravodajstva TV JOJ Mečiar od vraždy Kuciaka s priateľkou si pripína do každého rýdzo slovenského vysielania svoj obľúbený odznačik po napísaný po anglicky All for Jan – Všetci za Jana. Je to už 6 rokov odznačkovania sa od roku 2018, kedy sa stal tento ohavný čin. Keďže je Mečiar v tomto tvrdohlavý posledný mohykán, ktorý si pripína do každého vysielania [...]

mekka

Počet obetí púte do Mekky presiahol tisíc, teploty atakovali 52 stupňov

20.06.2024 13:48

Najviac pútnikov, ktorí zomreli, pochádzalo z Egypta.

Praha / Policie /

Vrah z Karlovej univerzity sa len tesne minul s hliadkou, polícia o jeho zámere nevedela

20.06.2024 13:38

Policajný prezident Martin Vondrášek pripustil chyby napríklad v komunikácii s vedením fakulty.

Británia aktivisti lietadlo

Britskí aktivisti posprejovali súkromné ​​lietadlá na letisku Stansted

20.06.2024 13:07

Na letisku údajne parkovalo luxusné lietadlo americkej speváčky Taylor Swiftovej.

Macron

Polovica Francúzov považuje rozpustenie parlamentu po eurovoľbách za odôvodnené

20.06.2024 12:35

Z prieskumu tiež vyplýva, že až 68 percent respondentov sa obáva, že víťazstvo krajnej pravice vo voľbách bude mať vo Francúzsku za následok nárast násilia.