Založ si blog

Poslanec Valášek z PS sa zaradil medzi amerických „sjúper“ vedcov, ktorí objavili bublinu a vodu.

Slovensko americký poslanec vyštudovaný v USA – progresívny vyznávač vojny či milenec zbraní a zbrojenia, ktorý bol asi aj omylom veľvyslancom i keď v NATO, sa svojím nediplomatickým spôsobom zase prejavil ako štváč. Pripadá mi to, ako keby mal jeho hrdelnú slučku v rukách nejaký zodpovedný uťahovač za mlákou. To, čo v pondelok Valášek natáral o vojne na Ukrajine v Analýzach 24 v TV JOJ 24 progresívne viac ako naklonenej moderátorke Ježovej, ktorá sa svojím pôsobením radí ku klasickým Ilievovo-Dírerovským Rusofóbom, Smerofóbom a Ficofóbom, sa v niektorých momentoch nedalo počúvať. Jeho nos zamačknutý v americkej zadooblúkovke sa prejavil na plnej čiare. So svojou ohromujúco ohraničenou pentagono-jastrabnou mozgovňou dokázal vedeckým hlbokým výskumom odkryť ako známi „americkí vedci mnohých životných odhalení“ úžasný objav. Len dobre čítajte Valášekovo progresívne „sjúper“ odhalenie:

Avdejevka padla preto, lebo Slovensko prestalo dodávať ukrajinskej armáde zbrane!“

Opakujem ešte raz, ak ste nerozumeli!

Avdejevka padla preto, lebo Slovensko prestalo dodávať ukrajinskej armáde zbrane!“

Nevedel som, že iba Slovensko dodávalo Ukrajine toľko zbraní ako jediný štát na svete, že sa na celom fronte dokázala brániť dva roky! Toto som si o veľkohubých štátoch Európskej únie, Veľkej Británie, USA a Kanady nemyslel, že dokážu o zbraniach iba po česky povedané „žvaniť“a všetko zachraňujeme len my! Len či Valášeka nepoženú za prezradenie štátnych tajomstiev pred súd!!! Už chápem, prečo pre taký „ušľachtilý“ cieľ nedokážeme postaviť 34 rokov diaľnicu do Košíc.

Čakám už len na to, kedy Ukrajina prehrá vojnu a náš permanentne rozčertený Supertalent Tomáško bude vykrikovať ako v škôlke, že Slovensko sa bude musieť za jej prehru zodpovedať ako vojnový nezločinec pred Haagskym súdom!!!

Nuž, je to výrok hodný chlpatého a ešte aj zhrdzaveného Pátrovičového paOscara! Treba o inteligencii poslanca, ktorý sa zaradil na úroveň úžasných mysliteľských poslaneckých „vedkýň a vedcov“ ako Remišová (Pod jej predsedníctvom v strane Za ľudí nasal hlavné inteligenčné gény.), Stohlová, Petríková, Plaváková, Jaurová, Holečková, Pročko, Šipoš. Šimečka, či Truban niečo povedať? Asi nie. Azda len to, lebo Rusko, lebo Putin, lebo Fico, lebo SMER a Avdijivka padla a zemeguľa je plochá i kosoštvorcová a obieha okolo Pentagonu i Ženevského jazera!!!

Pavel Jacz

INZERÁT: Zháňam pre Lojzka Hlinu 10 oviec a 10 krásnych žien. Zn. Využitie času.

20.04.2024

Keď sa človek nudí, tak zväčša niečo nové vymyslí. Géniovia objavia nový vedecký jav či súvislosť a hlupáci sprosté chujády. Predpokladá to však aj používanie nejakej narkománie, ktorú študentom odporúčal podpredseda Progresívneho Slovenska Truban. Vtedy nám mozog podľa Trubana pracuje nad mieru normálneho rozmýšľania a dokáže výnimočné veci. A tak sa [...]

Pani ministerka Šimkovičová oddeľte prosím Slovenský rozhlas od Slovenskej televízie.

05.04.2024

Začnem z celkom inej strany. Mnohí z vás určite videli film Vtedy na západe. Niektorí aj viac krát. Čo sa týka spracovania audiovizuálnej tvorby ho považujem za jedno z najlepších filmových diel. Je to vysoká škola audiovizuálneho spracovania. Správne obrazovo-zvukové dielo informuje 70-timi percentami obrazom a 30 percent zostáva na reč, ruchy a hudbu. A film Vtedy na [...]

Ako ma televízie TA3, JOJ24 a RTVS24 hlboko sklamali.

28.03.2024

Prvá slovenská spravodajská televízia TA3 začala vysielať 11.septembra 2001 a celý deň sa venovala najväčšiemu teroristickému útoku v USA, ktorý v predstihu pred plánovaným začiatkom odštartoval vysielanie TA3. Potom prišli ďalšie tragédie a teroristické útoky a TA3 tak, ako aj všetky ostatné spravodajské televízie vo svete, po celý deň vysielala aktuálne správy z [...]

oheň, kozub, kachle, plameň

Kysucký hotel Marlene horel, požiar strechy už lokalizovali

28.04.2024 19:09

Strechu hotela v Oščadnici zasiahol v nedeľu popoludní požiar, rozšíril sa aj do jeho podkrovných priestorov a ubytovacej časti.

Russia Lenin Death Anniversary

Ruskí komunisti zúria. Tvrdia, že Putinov obľúbený filozof bol silný zástanca fašizmu

28.04.2024 17:00

Komunisti žiadajú prokuratúru, aby posúdila tvorbu filozofa Ivana Iľjina. Riaditeľ školy, ktorú po ňom pomenovali, vidí v pozadí sprisahanie Západu.

spišiak

Ďalšia nehoda politika, Spišiak narazil do plota: Oslepilo ma slnko, vysypali sa na mňa papieriky

28.04.2024 16:54

Poslanec Progresívneho Slovenska Jaroslav Spišiak mal dopravnú nehodu, narazil do plota.

Titanic - fotografia ľadovca

Hodinky najbohatšieho muža na Titaniku sa predali za viac ako milión libier

28.04.2024 16:28

Zlaté vreckové hodinky, ktoré patrili najbohatšiemu cestujúcemu na palube Titaniku, sa predali za takmer 1,2 milióna libier.