Založ si blog

Politický ejakulátor Matovič dostal v slovnom pingpongu po „chrápe“ od moderátora Bielika.

V internetovej relácii denníka Pravda Ide o pravdu vznikla ohnivá slovná bezkoltová a treba dodať, že aj bez pästná prestrelka ako vo westernenovej krčme. Trnavský šaškoejakulát Matovič opäť potvrdil, že v jeho mozgovni sa dejú veľmi čudné procesy. Jeho pravda je „ohromujúco-exkluzívna primárna, prvá, jedna, jediná a jedinečná“. Presne tak, ako to tvrdíme o diktátoroch. Žiaľ, pravda o jeho vzdelaní a diplomovke, ktorú po útočení na vzdelanie a na kvalifikáciu moderátora, mu chrstol Bielik priamo do očí, ho vyprovokovala do šialeného ejakulačného stavu. Okamžite začali matovičo-blúznivé hormóny zúfalosti v jeho mozgovni produkovať štiplavé urážky. Nazval Bielika chrapúňom a skorumpovaným novinárom, ktorý za pár Euro útočí na politikov. Dozvedeli sme sa teda presný opak skutočnosti. Musím povedať, že moderátor Bielik je jedna zo svetlých slovenských výnimiek politických diskusií v celom hlavnom prúde médií. Nemá sklony k tomu, aby svojimi guľometnými otázkami a skákaním do rečí chcel počuť svoju pravdu od respondenta, ako to robia jeho dvaja kolegovia v nedeľňajších reláciách TA3 V politike a aj ďalšie moderátorky a moderátori štvrtkovej a nedeľňajších diskusných politických relácii. Samozrejme ale iba k vybraným politickým subjektom. Nuž, ako skorumpovaný určite nevyzerá a neverím, ako ho poznám, že by sa k niečomu takému so svojím pohľadom na život a výchovou z domu uchýlil. Jeho otázky majú vždy hlavu a pätu a najmä racio. O jeho informačnom prehľade a z toho rezultujúcej podkutosti môže trnavský šaškár iba snívať, o inteligencii a vzdelaní ani nevravím. Z trojminútovej roztržky si každý, kto ju videl musí urobiť svoj vlastný názor. Nie geniálny, ale doslova genitálny argument Matoviča bol v tom, že jeho kavaifikáciou je 200 Euro pre rodiny! Týmto sa pasoval za rektora rektorov svetových univerzit!!!  Bielik si zachoval absolútny pokoj a neuveriteľne pokojne prešiel na inú tému, ako by sa nechumelilo. Bolo to doslova čaro. Peter, sklápam Vám klobúk!

Neverím, že sa po takejto prezentácii politika, ktorý za pravdu, o kúpenej diplomovke a štúdiu, povedanú priamo do očí v útokoch na novinára stonásobne predčil Mečiara i Fica, sa nájde ešte 7 percent voličov, aby ho posunuli do parlamentu. Zaškrtnúť stranu OĽaNO a priatelia a najmä jeho meno na .volebnom lístku môžu zaškrtnúť iba tí, ktorí majú rovnako šialený matovičov ejakulátny pohľad na vec a ktorým je ľahostajný osud Slovenska. 

Som trochu zarazený, že sa novinárska obec zatiaľ vôbec nepostavila za moderátora Bielika až na pár výnimiek z alternatívnych médií. Za Tódovú po odhalení jej vzťahu so Záleskou mala žltá časť novinárskeho spektra samé články podpory. Dokonca perlil aj uletený pratibetský hlúposťou samoprerastený génius Nvotová! Žiaľ, Bielikovi chýba asi vo vienku homosexualita. Potom by asi boli v sociálnych sieťach vidieť samé teplárenské vztýčené emotikárne palce. Moderátor Bielik sa však medzi touto vrieskajúcou tragikomickou minikomunitou nenachádza, takže ho nemá kto podporiť. Dokonca nereagovala ani Jančkárová v Sobotňajších dialógoch, za ktorú sa pri vyhrážkach dôchodcu postavil celý ansámbl médií hlavného prúdu. Novinári si zapichli hlavu do piesku a z vysoka na Bielika kašlú. Čakal som s touto napísanou poznámkou od soboty do pondelka, ale nič a ani dnes predpoludním som nenašiel podporu novinárskej cti zo strany jeho kolegov, alebo novinárskej organizácie. Istý čas som takúto situáciu pocítil aj na vlastnej koži potom, ako ma dokopali v 1. mája 1990 mafiáni na čele so Žaluďom (Steinhübelom). Možno sa niekto po týchto slovách zobudí a vystúpi na jeho obranu. Čakal by som to najmä zo strany Pravdy, TA3 a novinárskej organizácie. Od našej prezidentky to napríklad vôbec neočakávam. Ale možno motyka vystrelí a pri bicyklovaní ju aspoň zapadajúce slnko osvieti a zareaguje, pretože aj ona nemá dobrý vzťah s trnavským pagejzom, ktorý na ňu rovnako chrli samé invektívy. Nový čas len spomenul debatu, ale bulvárnym spôsobom.

Pamätáte sa, keď jeden poslanec spomenul v parlamente Matovičoveho rodinného príslušníka? Náš Igorko stojac pri „kecpulte“ išiel herecky skoro do kotla slzavého údolia a potom sa rozčertil a zúrivostne bránil rodinu. No a jeho rozhorčenie ho vnieslo do roztrhaných nervovopolitických buniek, ktoré spôsobili hromy a blesky s prskajúcim supercyklónom. No i napriek tejto skúsenosti sa neštítil v debate s Bielikom zaútočiť na jeho otca s tvrdením, ak bude Bielik hovoriť o jeho vzdelaní a diplomovke (pripomínam, že to bola pre štricáka krutá pravda), on bude útočiť na Bielikovho otca!!! Logika hodná udelenia neapartmánových pivničných priestorov v blázninci!!!

Zúfalosť Matoviča zo slabnúcej podpory voličov ho provokujú k noseniu infantilných tričiek a k činom smerujúcim k stredobodu pozornosti. A je jedno, akým spôsobom. Lenže v Matovič žije v chimére z minulých volieb. Ľudia vedeli, že je jednoduché nekultúrne indivíduum, ale dovtedy to nepocítili na vlastnej koži. Preto mu naletelo 25 percent na SMER nahnevaných voličov. Lenže vyše trojročná stratená nádej na lepší život, nadávky a kriminalizácia na SMER sa rozplynula, nepriniesla lepší život a voliť ho budú len skalne skamenelí s neprerobiteľným, teda neuvažujúcim myslením. Verím, že ich bude menej, pretože pokoj v politike od štváčov ako je Matovič, Remišová z OĽaNO a „demokratov“ Šeligu, Naďa a ďalších „ostro hubých štrbavých zubáčov“ bude len na prospech celého Slovenska.

Na záver môžem konštatovať, že moderátor Peter Bielik tento skoro 4 minútový slovný pingpong z celej relácie vyhral na celej čiare a ukázal Matovičovi, ako rýchlo sa má zošmyknúť nadol do uzavretých netransportných kanálov.

Pavel Jacz

INZERÁT: Zháňam pre Lojzka Hlinu 10 oviec a 10 krásnych žien. Zn. Využitie času.

20.04.2024

Keď sa človek nudí, tak zväčša niečo nové vymyslí. Géniovia objavia nový vedecký jav či súvislosť a hlupáci sprosté chujády. Predpokladá to však aj používanie nejakej narkománie, ktorú študentom odporúčal podpredseda Progresívneho Slovenska Truban. Vtedy nám mozog podľa Trubana pracuje nad mieru normálneho rozmýšľania a dokáže výnimočné veci. A tak sa [...]

Pani ministerka Šimkovičová oddeľte prosím Slovenský rozhlas od Slovenskej televízie.

05.04.2024

Začnem z celkom inej strany. Mnohí z vás určite videli film Vtedy na západe. Niektorí aj viac krát. Čo sa týka spracovania audiovizuálnej tvorby ho považujem za jedno z najlepších filmových diel. Je to vysoká škola audiovizuálneho spracovania. Správne obrazovo-zvukové dielo informuje 70-timi percentami obrazom a 30 percent zostáva na reč, ruchy a hudbu. A film Vtedy na [...]

Ako ma televízie TA3, JOJ24 a RTVS24 hlboko sklamali.

28.03.2024

Prvá slovenská spravodajská televízia TA3 začala vysielať 11.septembra 2001 a celý deň sa venovala najväčšiemu teroristickému útoku v USA, ktorý v predstihu pred plánovaným začiatkom odštartoval vysielanie TA3. Potom prišli ďalšie tragédie a teroristické útoky a TA3 tak, ako aj všetky ostatné spravodajské televízie vo svete, po celý deň vysielala aktuálne správy z [...]

EÚ / Eurovoľby /

Koľko zarábajú europoslanci? Pôsobenie v EP im prináša tisíce eur aj po odchode do penzie. Aké sú ich právomoci?

03.05.2024 11:49

Europoslanci zastupujú v Bruseli asi 450 miliónov občanov EÚ.

Izrael Gaza vojaci

Bola potvrdená ďalšia vražda rukojemníka v Gaze. Turecko obnoví obchod s Izraelom až v prípade mieru

03.05.2024 11:20

Turecko vo štvrtok zastavilo všetok vývoz a dovoz do a z Izraela s odvolaním sa na "zhoršujúcu sa humanitárnu tragédiu" na palestínskych územiach.

Polícia prehľadáva súdy, bomba

Na bratislavských školách nahlásili bombu. Polícia evakuuje študentov, niektoré rušia vyučovanie

03.05.2024 10:35, aktualizované: 11:32

Výhražný e-mail obdržali vo viacerých školách aj v bratislavskom Starom Meste.

Praha / Policie CZ /

Do českého gymnázia násilne vtrhol neznámy muž, polícia evakuovala študentov

03.05.2024 10:20

Polícia neskôr na Twitteri (X) uviedla, že zadržala podozrivého.