Založ si blog

Konečne sme „zažili“ Čaputovej excelentný – vysoko vojensko – strategicky a takticky výkon s Vojanmi. ! ! ! Prečo ju všetci kritizujú?

Odvšadial čítam na našu hlavu štátu kritiku, že nepozná slovenské hydroelektrárne. Myslím si, že určite pozná. Vie toho veľa – napríklad, kam presťahovali pezinskú skládku atď., dokonca sa jej určite medzi štyrmi očami asi pochválil Zelenský, ako dokázala jeho armáda po dlhých mesiacoch bombardovania zničiť nezničiteľnú hydroelektráreň Kachovku a toto všetko si vo svojej šikovnej mozgovni naša Zuzanka rozanalyzovala a Zelenský svojou otázkou na hydroelektráreň. Doslova jej nabil na smeč. A tak Zuzanôčka prekvapujúco zažiarila, čo sa týka obrany slovenského energetického hospodárstva a samotného Slovenska. A vraj nerozumie našej krajine! Myslím si, že až veľmo!!!. Zareagovala na jeho otázku. A tak sa všetci na svete dozvedeli, že máme jedinú hydroelektráreň Vojany. Ak to povie prezidentka – nositeľka štátneho tajomstva, tak to musí sedieť ako riť na šerbli (Už sa budú prepisovať učebnice!). Touto špeciálnou odpoveďou zmiatla všetkých a najmä Ukrajinu, aby si na mape našli slovenskú hydroelektráreň Vojany, z prekladu ako sme počuli Vajany. Takto sa predsa robí vojenská taktika – zmätenie aj možných potencionálnych nepriateľov!!! Veď Ukrajina stále nie je v NATO. Tak ako nás to učili počas vojenskej služby za socializmu, keď nám stále vštepovali, že Varšavská zmluva je obranná organizácia, ale my sme sa stále učili čatu v útoku. A keďže sa nám nechcelo behať, tak som sa opýtal nášho podplukovníka na katedre, prečo sa neučíme čatu v obrane, tak bol z toho popuk na riešenie a on onemel. Vedenie Vojenskej katedry UK po dlhej spoločnej porade rozhodlo, že sa teda budeme učiť čatu v obrane. Medzi nami študentami zavládlo nadšenie, ale iba dovtedy, pokým sme nemuseli kopať zákopy v špeciálne vyberanej kamenistej pôde. Pomohli sme si, ale z jedného bahna do druhého. Chýba už len jediné, aby elektráreň Vojany mohli satelity nájsť. Treba však pred elektrárňou nasimulovať vodnú nádrž a za elektráreň rieku. Možno bude stačiť aj látkou, ktorá bude povievať ako vodná hladina a tečúca rieka. To sa dnes dá už aj svetlami, ako na hradoch a zámkoch sfarbených na žlto-modro.

Z reakcie Zuzanky je zrejmé, že chce uchrániť neposlušné Maďarsko, ktoré by haváriou v Gabčíkove doplatilo najviac. Budapešť by zmiatlo z povrchu zemského.

Takže vďaka pani prezidentka za vašu ohromujúcu reakciu, ktorá má uchrániť nielen Slovensko, ale aj Maďarsko. Určite ste po vyčerpávajúcej zelenskej záťaži načerpali sily sa vyrozprávať medzi pohodovou liberálnou mládežou a dobre naladená ste opäť išli hájiť slovenské záujmy do Vilniusu. Lepšiu ochrankyňu slovenských a maďarských záujmov už asi mať nebudeme. Veď Zuzanka absolútne rozumie Slovensku a dokázala, že ho pozná ako svoju vlastnú dlaň! Nič iné, ako potlesk si naša zlatučká Morenka nezaslúži! „Sláva Zuzanke Vojanskej“!

Pavel Jacz

INZERÁT: Zháňam pre Lojzka Hlinu 10 oviec a 10 krásnych žien. Zn. Využitie času.

20.04.2024

Keď sa človek nudí, tak zväčša niečo nové vymyslí. Géniovia objavia nový vedecký jav či súvislosť a hlupáci sprosté chujády. Predpokladá to však aj používanie nejakej narkománie, ktorú študentom odporúčal podpredseda Progresívneho Slovenska Truban. Vtedy nám mozog podľa Trubana pracuje nad mieru normálneho rozmýšľania a dokáže výnimočné veci. A tak sa [...]

Pani ministerka Šimkovičová oddeľte prosím Slovenský rozhlas od Slovenskej televízie.

05.04.2024

Začnem z celkom inej strany. Mnohí z vás určite videli film Vtedy na západe. Niektorí aj viac krát. Čo sa týka spracovania audiovizuálnej tvorby ho považujem za jedno z najlepších filmových diel. Je to vysoká škola audiovizuálneho spracovania. Správne obrazovo-zvukové dielo informuje 70-timi percentami obrazom a 30 percent zostáva na reč, ruchy a hudbu. A film Vtedy na [...]

Ako ma televízie TA3, JOJ24 a RTVS24 hlboko sklamali.

28.03.2024

Prvá slovenská spravodajská televízia TA3 začala vysielať 11.septembra 2001 a celý deň sa venovala najväčšiemu teroristickému útoku v USA, ktorý v predstihu pred plánovaným začiatkom odštartoval vysielanie TA3. Potom prišli ďalšie tragédie a teroristické útoky a TA3 tak, ako aj všetky ostatné spravodajské televízie vo svete, po celý deň vysielala aktuálne správy z [...]

Nemecká ministerka vnútra Nancy Faeserová

Rusi pripravovali útok v Nemecku, chceli odpáliť vojenskú pomoc Ukrajine. Boli odhalení

03.05.2024 14:50

Nórsko tiež podozrieva Moskvu z prípravy sabotáže proti infraštruktúre krajiny.

Tomáš Drucker, minister školstva, výskumu, vývoja a mládeže SR

Drucker: Reedukačné centrá v Bystričanoch a Trstíne sa zatvoria

03.05.2024 14:40

Deti by mali byť do konca júna premiestené do iných zariadení.

parlament, fico

Fico sa zúčastní na mierovom summite. Eštok: Ukrajina potrebuje nepretržitú podporu

03.05.2024 14:14, aktualizované: 14:32

Rusko sa na mierovom summite nezúčastní.

Rusko / Špehovanie / Kyberkontrola /

NATO aj EÚ ostro odsúdili kyberútoky na Česko a Nemecko. Rusko ponesie následky, vyhlásila Baerbocková

03.05.2024 14:00, aktualizované: 14:31

EÚ je odhodlaná využiť celú škálu opatrení, aby odvrátila, odstrašila a odpovedala na ruské nekalé správanie v kyberpriestore," uviedol Borrell.