Založ si blog

Jeden Biľak už zomrel a objavili sa dvaja noví Biľaci Naď s Korčokom a to tak, že môžeme mať z toho opäť okupačný biľag.

(Zdroj SputnikNews) Takmer 23 rokov sme na území Československa mali „dočasne“ Sovietske vojská. A ak by nebol padol socializmus, tak by tu určite boli dodnes. Medzi piatimi autormi pozývacieho listu (Alois Indra, Drahomír Kolder, Oldřich Švestka, Antonín Kapek) bol aj jeden rusínsky Slovák – Vasil Biľak. Jeho meno dodnes rezonuje v národe slovenskom. Nikoho z týchto piatich vysokých komunistických funkcionárov, okrem verejného morálneho odsúdenia, nepotrestali československé a následne české a slovenské súdy. A to i napriek tomu, že im pripisovali trestný čin vlastizrady. A tak sme to prekryli hrubou čiernou čiarou.

Avšak Biľak bude už 8 rokov po smrti, ale jeho myšlienky, túžby, duch a spriaznenosť s prítomnosťou cudzích armád sú stále živé! Asi ako Leninove! Objavili sa v slovenskej vláde nanovo v podobe dvoch ďalších nasledovníkov. Naozaj nemôžem inak poprívlastkovať ministrov Naďa a Korčoka, iba ako dvoch Biľakov s rovnakými myšlienkovými postojmi, túžbami, krvou a srdcami. Jediný rozdiel od Biľaka je v tom, že majú opačne obrátené kompasy. Tam, kde bol kedysi východ, je dnes západ. Nerozumiem, prečo „zmenil“ výrobca smerového prístroja svetové strany? Žiaľ, spomínaní dvaja slovenskí jastraby chcú za smiešne peniaze obetovať a odovzdať dve vojenské letiská v Kuchyni na Záhorí a na Sliači cudzej armáde na minimálne 10 rokov. Majú na to vôbec dôvod? Ohrozuje Slovenskú republiku niekto? Ohrozuje nás Rusko či Bielorusko, nedajbože Ukrajina, Poľsko, Rakúsko či Maďarsko? Česko v rámci super vzťahov do ohrozenia nerátam, i keď registrujeme negatívny postoj Česka k Rusku a aj konflikt medzi Ruskom a Ukrajinskou politickou garnitúrou mohutne podporovanou americkou vojenskou loby.

Pokiaľ, v predchádzajúcej Ficovo-Pellegrinovej vláde pod Lajčákovým presadzovaním dohody, sa o stopku zmluvy s americkým NATO postarala Slovenská národná strana na čele s predsedom Dankom, dnes sa vo vládnej koalícii zatiaľ nenachádza ani jeden zdravý rozum, ktorý by takéto možno aj vlastizradné počínanie ministrov Naďa a Korčoka zastavil. Tu môžeme chápať aj podstatu pádu Ficovej vlády, ktorej predchádzali turbulentné udalosti, ktoré odchod Fica dokonali a ani nasledujúca vláda nemala na ružiach ustlaté!

Nebudem sa zmieňovať o pripravovanej zmluve. Všetci, ktorí sa o túto problematiku zaujímajú si ju určite na internete prečítali. A musí im byť jasné, ako sa dokážeme pchať do amerických zadočiskov, rovnako ako pred vyše tridsiatimi rokmi do sovietskych pozadí a odovzdať im nielen slovenské právo i colné predpisy, ale aj územie.

Bez mihnutia oka môžeme povedať, že zmluva sa výsledkom vyrovná s pozývacím listom z roku 1968. Takže tu ide pravdepodobne rovnako o trestný čin vlastizrady. V tomto prípade by mala opozícia spracovať a spustiť petíciu za referendum o tom, či si občania Slovenska želajú mať na svojom území zase „dočasne“ umiestnené vojská iného štátu. Som presvedčený, že by súhlasilo maximálne 30 % ľudí hodne zastúpených mladými ľudmi, ktorým už tridsať rokov v školách a médiach vymývajú mozgy. A myslím si, že aj tak som to s výškou percent prestrelil. Veď ani oni nechcú prísť o mierový život a tým aj o svoj životný luxus vojnou! Či áno? Pozitívne je, že už sa na internete objavili petície proti pa-kroku vládnej koalície do blatovo-zhnitej kaluže.

Myslím si, že my nie sme Poliaci, ktorí historicky nenávidia Rusko – tiež slovanský národ. My sme Slováci a my sme Červenej armáde vďační (žiaľ Poliaci nie) za to, že žijeme a že nás nemeckí nacisti nevykynožili v koncentračných táboroch zo sveta. Slovania boli totiž po židoch prví na rade! Zaujímavé, ako si dnes Nemecko ctíme i keď tu v histórii zanechali skoro v každej rodine nacisti obrovské krvavé stopy. Žiaľ, „Alzheimer“ slovenského národa v istých smeroch pracuje naplno.

Uvažujem, prečo potrebujeme mať na Slovensku dve americké letiská a byť i žiť pod zacielenými raketami možno aj atómovými na naše územie? Kde máme stopercentnú záruku v tom, že nejaká tlupa šialencov nestlačí tlačidlá s nápisom štart či „agoň“ (oheň). Potom nám už zostane iba sledovať obrovský záblesk a rátať časovo, ako ďaleko je od nás vzdialené epicentrum výbuchu. A tak by vznikla naša posledná činnosť na planéte Zem. Naozaj chcú dvaja znovuzrodení Biľaci ministri Naď s Korčokom spolu s nami všetkými zažiť takýto zánik, keď po Ficovo-Pellegrinovskej neúspešnej rokovačke vďaka SNS, vôbec pristúpili na rokovanie a spracovanie čertovsky nevýhodnej zmluvy – rovnajúcej sa zániku nás všetkých??? A možno sa vládna koalícia bez slovenského vlasteneckého pudu sebazáchovy a sebavedomia riadi možnosťou: Vylíž poriadne americké zadnice a potom si môžeš s vlastným národom robiť to, čo sa Ti zapáči, pretože nikto zo zahraničia nebude premyslene zasahovať formou štrajkov vďaka zneužitej vražde dovtedy málo známeho internetového novinára a štvavej vymyslenej propagandy do despotickej politiky na Slovensku.

Pavel Jacz

INZERÁT: Zháňam pre Lojzka Hlinu 10 oviec a 10 krásnych žien. Zn. Využitie času.

20.04.2024

Keď sa človek nudí, tak zväčša niečo nové vymyslí. Géniovia objavia nový vedecký jav či súvislosť a hlupáci sprosté chujády. Predpokladá to však aj používanie nejakej narkománie, ktorú študentom odporúčal podpredseda Progresívneho Slovenska Truban. Vtedy nám mozog podľa Trubana pracuje nad mieru normálneho rozmýšľania a dokáže výnimočné veci. A tak sa [...]

Pani ministerka Šimkovičová oddeľte prosím Slovenský rozhlas od Slovenskej televízie.

05.04.2024

Začnem z celkom inej strany. Mnohí z vás určite videli film Vtedy na západe. Niektorí aj viac krát. Čo sa týka spracovania audiovizuálnej tvorby ho považujem za jedno z najlepších filmových diel. Je to vysoká škola audiovizuálneho spracovania. Správne obrazovo-zvukové dielo informuje 70-timi percentami obrazom a 30 percent zostáva na reč, ruchy a hudbu. A film Vtedy na [...]

Ako ma televízie TA3, JOJ24 a RTVS24 hlboko sklamali.

28.03.2024

Prvá slovenská spravodajská televízia TA3 začala vysielať 11.septembra 2001 a celý deň sa venovala najväčšiemu teroristickému útoku v USA, ktorý v predstihu pred plánovaným začiatkom odštartoval vysielanie TA3. Potom prišli ďalšie tragédie a teroristické útoky a TA3 tak, ako aj všetky ostatné spravodajské televízie vo svete, po celý deň vysielala aktuálne správy z [...]

gangy, švédsko

Na podujatie švédskej Ľavicovej strany vtrhli útočníci, hlásia troch zranených

24.04.2024 23:24

Večerné podujatie v Štokholme malo byť o rastúcom fašizme vo Švédsku.

bombic

Británia rozhodla o vydaní extrémistu Bombica na Slovensko. Odkázal, že nikam nejde

24.04.2024 22:40

Rozhodnutie súdu nie je právoplatné, môže sa proti nemu odvolať.

ATACMS, vojna na Ukrajine

Kyjev už nasadil strely dlhého doletu ATACMS. Američania ich dodali tajne

24.04.2024 20:54

Zbrane prišli na Ukrajinu tento mesiac, oznámilo americké ministerstvo zahraničných vecí.

Francois Fillon

Francúzsky súd potvrdil odsúdenie expremiéra Fillona v kauze sprenevery

24.04.2024 19:16

Sprenevery sa dopustil vytvorením fiktívneho pracovného miesta pre svoju manželku Penelope.