Založ si blog

Juraj Krúpa (OľaNO): Putin patrí medzi takých zločincov, ako Al Kaida, Boko Haram, ISIS…

Takto sa prezentoval svojimi „geniálno-úžasno-objaviteľskými myšlienkami“ predseda Výboru pre obranu a bezpečnosť NRSR Juraj Krúpa na svojom facebookovom profile.

Dokonca sa aj „ospravedlnil“ ruskému prezidentovi, že do jeho partičky nezaradil najteroristickejšie organizácie na svete. Neuveriteľná husaco-buldočia „inteligencia“ srší vraj z doktora filozofie, ktorý ako som dlho hľadal na internete, študoval na Fakulte politických vied a medzinárodných vzťahov na Univerzite Mateja Bela v Banskej Bystrici. To, či absolvoval štúdium a získal titul asi až v tomto volebnom období som darmo hľadal. Ten sa zrazu objavil pred menom poslanca J.K. Ak je to tak, nehanbia sa čelní predstavitelia spomínanej fakulty a univerzity, že odovzdali doktorát takémuto „inteligentnému“ USÁckemu vojnovému štváčovi, ako je poslanec OĽaNO Juraj Krúpa?

Hlavou sa mi preháňajú všelijaké myšlienky. Pán Krúpa, aký ste to oficiálny zástupca Slovenskej republiky, čo Vám vyplýva z funkcie predsedu výboru pre obranu a bezpečnosť NRSR, že takto osočujete prezidenta krajiny, ktorá má aj so Slovenskom zatiaľ veľmi obstojné vzťahy? Ak by to napísal hocaký občan, tak je to jeho súkromný názor bez váhy oficiality. Vy ste to napísali ako volený zástupca našej krajiny, ktorý dokáže zo seba zakaždým, keď Vám priložia mikrofón k ústam, dostávať zo seba len štvavé výroky na všetky strany bez zodpovedajúcich argumentov!!! Koho Vy vlastne reprezentujete? Čo by ste povedali potom, ak by sa Putin naozaj správal bezohľadne ako pomstychtivý zločinec a zavrel nám kohútiky s plynom a ropou? Čo budete potom trepať? Asi nič, lebo Vám zamrzne úsmev na tvári a zaleziete do kanálov, aby ste sa ohriali. Nehnevajte sa na mňa, ale to, čo je napísané v titulku dokáže zo seba dostať asi iba vysoko „inteligentný“ zakomplexovaný tupec s klapkami na očiach, ktorý si nevidí ani na koreň nosa, nie to ešte na jeho konček! a ktorý neslúži Slovenskej republike, ale niekomu inému!!! Preto sa Vás musím opýtať : „Naozaj ste taký element v slovenskej politike?“ Diplomatické slová, ktoré sú povinnosťou každého potentáta štátu smerujúce do zahraničia zostali teraz poriadne v ofsajde. Je až neuveriteľné, ako malý komárik zaútočil na gulivera svetovej politiky. Vy sa pán Krúpa nemôžete očami pozerať ani na Putinove opätky, pretože ste úrovňou aspoň  o 1000 km nižšie a tak na ne ani zdola nedovidíte! To, že Putina neokrôchane označil Biden za zločinca, (ak to vôbec tak bolo, čo popísali média!) neoprávňuje nejakého politika z takej malej krajiny, ktorú veľkí hráči neberú ani za „mušku jenom pozlátenou“, ako je Slovensko replikovať tieto urážky!

Veď sa presvedčte, čo pred pár dňami dokázal zo seba dostať na svojom facebooku Krupa:

Dovoľujem si vysloviť ospravedlnenie Vladimírovi Putinovi za nepresnosti, ktoré som uviedol vo svojom statuse na jeho adresu, keď som ho zaradil do spoločnosti teroristov z Islamského štátu a somálskych pirátov.

Zabudol som do tejto „mierotvornej“ partičky pridať totiž šialencov z Boko Haram, Al Kaidy, alebo starorímskych travičov. A táto partička sa musí cítiť skutočne dotknutá….“

Skutočne „ohromujúca“ myšlienka pán Krúpa hodná minimálne „Malinovej ceny za mier“ a Vy sa hrdíte funkciou poslanca Národnej rady Slovenskej republiky a ešte aj funkciou predsedu výboru!?!?!? A keďže Vám štát ešte za funkciu pripláca navyše, musíte o čosi viac zo seba vypudiť v záujme tých, ktorí Vás neplatia a popritom pod stolom kopú do lýtok?. Na ne sa kritickými výrokmi vôbec nezameriate a pritom po amerických prezidentoch zostali po celom svete mŕtvi, zmrzačení a nie po desiatkach či stovkách, ale v miliónoch a samozrejme zničené krajiny! Verím, že sa vaši exvoliči už nikdy nepomýlia a vaše meno si na volebnom lístku jednoducho nevšimnú, lebo pre nich celkom vybledne. Nikto nechce vojnu, stačí nám pandémia a som presvedčený, že skrývať sa pred guľkami a čakať, či vás trafí nejaká raketa z odpaľovacej základne, z dronu, z tanku, z vrtuľníka či stíhačky, alebo šliapnete na mínu, prípadne sa nadýchate otravy, to nechcete zažiť ani Vy! A určite ani Vy nechcete vidieť obrovský záblesk s prachovo-oblačným hríbom, aby ste si začali rátať vzdialenosť a zároveň aj svoje zmiznutie z povrchu zemského. Žiaľ, nesprávate sa ako zástupca Slovenska, ale presne naopak – ako pravý provokatér a pravý vojnový štváč plný nenávisti! Podujali ste sa na obzvlášť špinavú prácu provokovať, kydať a rozoštvávať obrovské etnikum Slovanov. Zobuďte sa prosím z vojnového sna a prestaňte na pokyn kaviarne provokovať, urážať a naštrbovať vzťahy medzi Slovenskom a Ruskom len preto, že existuje nejaký nabrúsený šéf NATO Stoltenberg a uznesenie zo stretnutia krajín G7, kam Slovensko zatiaľ oficiálne nepatrí. Komu sa potrebujete zapáčiť a komu vytierať zadnicu pán Krúpa, keď dokážete vypudiť takéto urážajúce bludy z vašej naštrbenej mozgovne?

Pavel Jacz

 

INZERÁT: Zháňam pre Lojzka Hlinu 10 oviec a 10 krásnych žien. Zn. Využitie času.

20.04.2024

Keď sa človek nudí, tak zväčša niečo nové vymyslí. Géniovia objavia nový vedecký jav či súvislosť a hlupáci sprosté chujády. Predpokladá to však aj používanie nejakej narkománie, ktorú študentom odporúčal podpredseda Progresívneho Slovenska Truban. Vtedy nám mozog podľa Trubana pracuje nad mieru normálneho rozmýšľania a dokáže výnimočné veci. A tak sa [...]

Pani ministerka Šimkovičová oddeľte prosím Slovenský rozhlas od Slovenskej televízie.

05.04.2024

Začnem z celkom inej strany. Mnohí z vás určite videli film Vtedy na západe. Niektorí aj viac krát. Čo sa týka spracovania audiovizuálnej tvorby ho považujem za jedno z najlepších filmových diel. Je to vysoká škola audiovizuálneho spracovania. Správne obrazovo-zvukové dielo informuje 70-timi percentami obrazom a 30 percent zostáva na reč, ruchy a hudbu. A film Vtedy na [...]

Ako ma televízie TA3, JOJ24 a RTVS24 hlboko sklamali.

28.03.2024

Prvá slovenská spravodajská televízia TA3 začala vysielať 11.septembra 2001 a celý deň sa venovala najväčšiemu teroristickému útoku v USA, ktorý v predstihu pred plánovaným začiatkom odštartoval vysielanie TA3. Potom prišli ďalšie tragédie a teroristické útoky a TA3 tak, ako aj všetky ostatné spravodajské televízie vo svete, po celý deň vysielala aktuálne správy z [...]

Most v Poprade

V Poprade hrozí, že skolabuje doprava. Pomôcť má bezplatná jazda po diaľnici okolo mesta

25.04.2024 12:45

Je to problém, ktorý trápi vodičov v Poprade už roky. Štvorprúdovka vedúca z centra mesta do Kežmarku sa pod železničným mostom zužuje do dvoch pruhov.

polícia

Opitý vodič zdemoloval tri autá, nafúkal takmer 2,7 promile

25.04.2024 12:19

Škodu na vozidlách predbežne vyčíslili na približne 4 200 eur.

Alexander Lukašenko

Rusi takmer nepostupujú, na fronte je pat, je čas na mierové rokovania, vyhlásil Lukašenko

25.04.2024 12:10

Paradoxom Moskvy je, že na mierovú konferenciu odmieta prísť, rokovanie bez jej účasti však označuje za nezmyselné.

Spain Election

Čisté ruky zašpinili dobré meno španielskeho premiéra. Zavinila to jeho žena. Odstúpi z čela vlády?

25.04.2024 12:00

Má pre mňa cenu zostať na čele vlády napriek tomu, že ma krajná pravica a pravica obhadzujú bahnom? Španielsky líder na svoju otázku čoskoro odpovie.