Založ si blog

Amerikodiziakum u nás rastie do diktatúry! Jedni policajti môžu použiť brutalitu a druhí za spútanie v stoji kráčajú pred súd! !!

(Zdroj SputnikNews) Určite sa pamätáte na video z októbra roku 2014, keď policajti pri kontrole vozidla vodičke Marte, ktorá neuposlúchla pokyny nasadili putá. Nikto ju nepovalil na zem, nikto ju neudrel, naopak ona na úvod sotila do policajta. Pri zákroku ju jeden chytil a druhý jej nasadil putá! Bol som vtedy v USA a pýtal som sa policajta v priateľskej debate, čo by urobil, ak by som do neho sotil, alebo sa ho dotkol. Povedal mi, že by mi okamžite z boku podkopol nohy, skočil na mňa a nasadil by mi putá. V akom protiklade bolo video dcéry Márie, (hodnotím ju podľa intonácie hlasu a spôsob “inteligentného“ vyjadrovania sa) ktorá mi evokuje mladú vyobliekanú slečinku vysedávajúcu v kaviarňach bratislavských obchodných stredísk. Za tento zákrok stál expolicajt Tiefenbach už po druhý raz pred Okresným súdom Bratislava V a už po druhý raz ho neprávoplatne odsúdili na tri roky podmienečne, verejné ospravedlnenie sa a 10 ročný zákaz zastávať rozhodovaciu funkciu. Asi by to bolo dnes po šiestich rokoch absurdum!!!
Nuž, ale dva najnovšie prípady policajtov, prvý s invalidom, ktorého pováľali za nenosenie rúška v podchode po zemi a druhý akcia bezrúškárov v piešťanskom Lidli sa stali príkladom útokov na občanov. A policajný prezident Hamran ide za surové zachádzanie s občanmi policajtov dokonca odmeniť!!! A minister vnútra na bezpečnostnom výbore v NRSR dokonca verejne pochválil konanie policajtov!!!! Zaujímavé, ako mainstreamové televízie zostrihali záznam z akcie v Lidli, a vystrihli momenty kopancov a časť kedy spútaného stojacieho bezrúškara udrel zo zadu päsťou do líca jeden z policajtov. A policajti to forsírujú ako útok na verejného činiteľa a žiadali väzbu pre bezrúškarov (jeden, ktorý len bránil druhého pred údermi policajtov, neprávoplatne skončil vo väzbe a zranený, našťastie ho krajský súd v Trnave z väzby prepustil). A na záver surovo zasahujúci policajti týchto „nebezpečných násilných páchateľov“ povalili na zem. Asi podľa vzoru niektorých brutálnych amerických strážcov zákona na základe doma sa udomácňujúceho amerikodiziakum. Veď je im vzorom aj prezidentka, ktorá kozmonauta Bellu nazvala astronautom. Ešteže nepovedala, že letel do vesmíru s posádkou USA. Ale toto amerikodiziakum začalo vládnuť aj v národe slovenskom, ktoré sa pomaly, ale isto zbavuje pomocou amerických výrazov (Výrazne ich používajú novinári, vrátane anglickej štylistiky, aby boli innnn a cooool a učia divákov ich používať.) svojej materinskej reči, hrajú sa na hlúpych, ako mnoho Američanov a politici im papkajú z ruky. Však páni ministri Naď, Korčok a ďalší. Chcel som si video z Lidlu ešte raz pozrieť na Youtube, ale vyžadovalo odo mňa údaje na bankovej karte, alebo odsnímať občiansky preukaz. Všetko sú to osobné údaje na identifikáciu mojej osoby a dokonca aj prístup k môjmu účtu. Absurdum nad absurdum!!! Čo na to úrad na ochranu osobných údajov?
Nuž, mne to pripadá, že sa vraciame do časov, kedy si policajti mohli dovoliť všetko!!! Kedy sa občan ani nemohol sťažovať na postup polície a dovolať sa spravodlivosti!!! Vraví sa: „Babka babce a budou kapce!“ Čo vlastne onedlho budú znamenať kapce? Domyslite si, ako postupuje represia nielen na Slovensku.
Politicko-spoločenský verklík sa po tridsiatich rokoch teda pomaly, ale isto dokrúca do celej obrátky. Čo to tu máme dnes za systém, keď policajti znova bijú ľudí za priestupky??? Zatiaľ jediný rozdiel medzi tými vyššie spomínanými a tými zo 17. novembra 1989 na Národnej triede v Prahe je len to, že obušky vymenili za päste a kopance.
A vedenie polície, konkrétne policajný prezident Hamran i minister vnútra Mikulec sa “bijú po prsiach, ako tu robia poriadky!!! A tak, čo sme si vo voľbách zvolili, to si musíme odtrpieť! Len aby si verchuška ústavne neodsúhlasila vedúcu úlohu vládnej koalície na večné časy a nikdy ina!!!. Budeme len dúfať, že už nikdy viac nebudú voliči zmyslov zbavení, aby na základe bububu a dnes sa ukazujúcich klamstiev prestala rozmýšľať nad tým, koho zaškrtnúť na volebných lístkoch. Dnes nenávidí podľa posledného prieskumu víťaza volieb Matoviča skoro 90 % občanov a znesie ho len 11 %. Politika, ktorý oklamal pol milióna naivných voličov aj doplňujúcou vetičkou: „Nebojte, dobre bude“. Takže aj takto vyzerá dobro podľa nášho psychopubertálneho indivídua vedúceho tento celý politický moloch, ktorý smeruje do bahna bahnúceho.
Pavel Jacz

Pani ministerka Šimkovičová oddeľte prosím Slovenský rozhlas od Slovenskej televízie.

05.04.2024

Začnem z celkom inej strany. Mnohí z vás určite videli film Vtedy na západe. Niektorí aj viac krát. Čo sa týka spracovania audiovizuálnej tvorby ho považujem za jedno z najlepších filmových diel. Je to vysoká škola audiovizuálneho spracovania. Správne obrazovo-zvukové dielo informuje 70-timi percentami obrazom a 30 percent zostáva na reč, ruchy a hudbu. A film Vtedy na [...]

Ako ma televízie TA3, JOJ24 a RTVS24 hlboko sklamali.

28.03.2024

Prvá slovenská spravodajská televízia TA3 začala vysielať 11.septembra 2001 a celý deň sa venovala najväčšiemu teroristickému útoku v USA, ktorý v predstihu pred plánovaným začiatkom odštartoval vysielanie TA3. Potom prišli ďalšie tragédie a teroristické útoky a TA3 tak, ako aj všetky ostatné spravodajské televízie vo svete, po celý deň vysielala aktuálne správy z [...]

„Geniálne či genitálne“ progresívne výroky progresívcov Štefunka a Korčoka. Hotový úžas! ! !

15.03.2024

Po ťažkompádnom rozhýbaní sa začínajú v debatných reláciách prezentovať predstavitelia najsilnejšej opozičnej strany PS. Je vlastne šťastím, že sa nepotvrdili výsledky asi dobre zaplatených volebných exitpolov, lebo by to tu vyzeralo tak, ako v predchádzajúcom volebnom období. Možno ešte horšie. Počuli sme od volieb už mnoho slovných perličiek z úst „elity“ [...]

čaputová

Prezidentka odcestovala do Poľska, Duda jej odovzdá štátne vyznamenanie

16.04.2024 08:28

Čaputová navštívi aj jediné slovenské pamätné miesto spojené s protifašistickým odbojom.

Rusko opozícia Navaľnyj pohreb

Vzácny verdikt: Ruský súd priznal miliónové odškodné pozostalým po obete policajného mučenia

16.04.2024 08:03

22-ročný Ilnaz Pirkin spáchal samovraždu v októbri 2017 krátko potom, čo ho pustili zo strážnice v Nižnekamsku.

Trump Hush Money

V prvý deň procesu s Trumpom v kauze pornoherečky porotcov nevybrali

16.04.2024 07:50

Trump sa v pondelok ako prvý bývalý prezident v dejinách USA postavil pred súd v trestnom konaní.

SR ÚV MZ Fico Dolinková rokovanie kontrola TK BAX

Fico vyzval Dolinkovú, aby zabezpečila výstavbu nemocníc. Zostávajú jej dva roky, odborníci sú skeptickí

16.04.2024 07:30

Opozícia rezortu vyčíta zlú komunikáciu, nerealizovanie viacerých potrebných zmien, ustupovanie koaličnej SNS či záujmom finančnej skupiny Penta.