Založ si blog

Ficove slová prezidentovi Kiskovi pri demisii vlády: „Andrej, ja nikam neodchádzam“ sa začínajú plniť.

(Zdroj Sputnik News) Prešli tri roky a z jednorazového prezidenta sa vykľul zatiaľ jednorazový spisovateľ a Fico politicky vstáva z popola a trúfa si vyhrať voľby. A musíme povedať, že vďaka súčasnej piatoligovej vláde rastie s Ficom aj SMER. Veľmi tomu pomáha, že od bezradnej vládnej koalície už druhý rok počúvame reklamu – lebo Fico, lebo SMER. A tak sa plnia Ficove slová Kiskovi spred troch rokov . A „demokratické“ nezákonné sledovanie opozície na poľovníckej chate pod pláštikom pytliactva mu len určite môže pomôcť. A môžu sa novinári mainstreamu a žltých médii aj roztrhať a škandalizovať niektoré repliky rozhovorov, normálnemu človeku len putujú po mysli otázky, nesledujú aj mňa, nešpehujú moju rodinu, nemáme kamery v zamestnaní?

Kiska mal obrovsky veľké oči pred voľbami a už už si prisvojoval, ako kedysi Sulík, miesto premiéra (Funkcia prezidenta je hierarchicky najvyššie a má byť odmenou za dlhoročné pôsobenie v politike či v práci, aby prezidenta rešpektovali a po nej sa už nastupuje do politického dôchodku, ale u nás sme tento postup už prestali rešpektovať). A tak Kiskove veľké oči skončili výsledkami volieb a ceráky mu cvakli naprázdno! Práve jeho strana „plná odborníkov“!!! a plná pomsty, ako to prezrádzali reklamné slogany sa dostala do parlamentu len tak tak s odretými ušami a neskôr na čele s Remišovou, ako nám to dokázala počas 1 a pol roka padá a padá na dno. A tak sa nádejný premiér radšej s hanbou porúčal z politiky. Prečo by mal byť iba nejakým podradným ministrom či poslancom a nie premiérom? Nuž, voliči ocenili jeho „úžasné“ prezidentské pôsobenie. Odignorovali ho aj Európske špičky a okrem Macrona, V4 a Rakúska. Neprijali ho ako prezidenta ani v Bielom dome (Obama mu venoval iba fotografický termín na stretnutí NATO, s ktoré nazval prijatie u prezidenta USA!), ale bratal sa s dnes trestne stíhaným fašistickým Porošenkom, ktorý zničil Ukrajinu a ktorého povýšil na svojho priateľa a na Ukrajine bol preto varený pečený.

Svojskú misiu ako prezident splnil. Doslova rozoštval celé Slovensko pod vienkom spravodlivé potrestanie SMERákov. Jeho dovolenky a súkromné zahraničné cesty boli nad povinnosťami prezidenta. Pracoval iba tri dni do týždňa. To bola jeho jednorázova politická púť – prezident na jedno použitie – pripomínajúca strany ako Luptáková „keľňa“ ZRS či Ruskova ANO. Kiska odôvodnil svoj koniec zdravotnými problémami (pravdepodobne kamuflovanými), ktoré určite začali po prvej povolebnej schôdzke lídrov dnešnej koalície, po ktorej sa pred novinármi ani poriadne nevyjadril a stál v úzadí s tvárou červenou ako paprika, pravdepodobne od rozčúlenia z nesplnenej túžby byť premiérom a slovnému útoku Kollára. Potom sa po ňom zľahla zem. A pod zem sa zľahlo aj jeho trestné stíhanie z daňových podvodov (Čo na to nový policajný prezident Hamran?), keď si kampaň na prezidenta zarátal do daňového vyúčtovania svojej firmy. Objavilo sa iba video ako dohaduje kšefty s pozemkami s mafiánom, ktorý ako dôležitý svedok zrazu záhadne zomrel.

A sám Kiska sa opäť zrodil pred niekoľkými dňami, keď mu média urobili zadarmo reklamnú kampaň na jeho knihu o prezidentovaní, ale ako vymyslený príbeh, v ktorom môže beztrestne kydať na svojho úhlavného nepriateľa Fica, rovnako ako predvolebný film Čiara z dielne, scenáristu Balka a poliitcky zameraného režiséra Bebjaka, čo dali v Čiare jasne najavo.

A neodpustil si v rozhovoroch samozrejme aj kydanie hnoja. Jeho slová „Fico rastie, lebo sa bojí“ majú „obrovskú inteligentnú a výpovednú hodnotu!!! Pravda je taká, ak by bola súčasná vláda aspoň trošku normálne fungujúca, tak by jeho rast nebol taký, že už teraz ohrozuje povolebného lídra Pellegriniho a v niektorých prieskumoch ho už aj poráža.

Ďalšou prisvojenou vetou od vládnej koalície (nepredpokladám, že je to z Kiskovej hlavy), že Fico ohrozuje celú republiku svojím postojom voči očkovaniu!!! Asi to vyplýva zo súčasnej veľkej podpory obyvateľstva bývalému trojnásobnému premiérovi, ktorý sa v opozícii cíti ako ryba vo vode, že voliči totiž precitli. A toto Kiska nedokáže preglgnúť. Pritom voličov SMERu sa dalo očkovať podstatne viac ako troch koaličných strán dokopy. Nespomíname tu percentá priaznivcov strán, pretože tie nemajú pri výške preferencií výpovednú hodnotu k počtu zaočkovaných.

A neodpustil si ani slová: „Očista už začala, pretože mnohí, ktorí boli na čele tejto mafie sú už vo väzení a mnohí sa už priznali“. Opäť prevzal slová od Matoviča, Mikulca, Remišovej, Šipoša a spol. Nič nového nepovedal, len recitoval druhých. Žiaľ, Kiskova očista samého seba v OČTK stále chýba. Nuž, spravodlivosť na Slovensku, či možno na súčasnom Zlovensku platí iba pre opozíciu.,

Názor väčšiny národa je, že bol najhorší slovenský prezident po 89-tom roku, ktorý nespájal, ale rozoštval masy. Koniec koncov, dali mu to najavo vo voľbách, kde vďaka iba 0,78 percenta sa predral do parlamentu. Stranu Za ľudí volilo iba 166 325 voličov a ak by zle zostavená koalícia PS a Spolu dostala o 4 desatiny percenta hlasov viac, po prerátaní percent by Kiskova strana odišla s dlhým nosom. No, ale ako prílepok k trom stranám s dvoma ministrami koalície a doplnením ústavnej väčšiny sa to hodilo. Dnes sa Kiskova rozpadajúca strana Za ľudí na čele s Remišovou – „super odborníčkou oplývajúcou ohromujúcimi múdrosťami“ a životom neskúseným tribúnovým krikľúňom a fantasmagorom Šeligom potáca s výsledkami pod dvoma percentami preferencií na chvoste. A tak si môžeme povzdychnúť, že  toto zlo vo svojej podstate malo dnes našťastie veľmi krátke trvanie.

Pavel Jacz

Ako ma televízie TA3, JOJ24 a RTVS24 hlboko sklamali.

28.03.2024

Prvá slovenská spravodajská televízia TA3 začala vysielať 11.septembra 2001 a celý deň sa venovala najväčšiemu teroristickému útoku v USA, ktorý v predstihu pred plánovaným začiatkom odštartoval vysielanie TA3. Potom prišli ďalšie tragédie a teroristické útoky a TA3 tak, ako aj všetky ostatné spravodajské televízie vo svete, po celý deň vysielala aktuálne správy z [...]

„Geniálne či genitálne“ progresívne výroky progresívcov Štefunka a Korčoka. Hotový úžas! ! !

15.03.2024

Po ťažkompádnom rozhýbaní sa začínajú v debatných reláciách prezentovať predstavitelia najsilnejšej opozičnej strany PS. Je vlastne šťastím, že sa nepotvrdili výsledky asi dobre zaplatených volebných exitpolov, lebo by to tu vyzeralo tak, ako v predchádzajúcom volebnom období. Možno ešte horšie. Počuli sme od volieb už mnoho slovných perličiek z úst „elity“ [...]

Otvorený list budúcemu šéfovi SaS Gröhlingovi.

07.03.2024

Dobrý deň pán poslanec, mám o Vás už dlhšie svoju mienku, ale nemyslel som si, že v rámci vašej šialenej ideológie dokážete byť pomstychtivá argumentačne tvrdá guma. To, čo ste v nedeľu predviedli ohľadom Ukrajiny v televízii TA 3 v relácii V Politike ma presvedčilo, že Vám absolútne chýbajú dva základné pohľady. Prvý je späť a druhý dopredu. Na ten druhý sa [...]

trieda, vyučovanie, učiteľ, stredná škola, užitočná,

Čaputová: Učitelia napĺňajú svoje poslanie napriek ich podmienkam

28.03.2024 15:11

Prezidentka sa pedagógom prihovorila pri príležitosti Dňa učiteľov.

machaj

SNS vyzýva riaditeľa RTVS Machaja, aby sa vyjadril k svojmu majetkovému priznaniu

28.03.2024 15:05

Národniari zároveň oznámili, že sa v tejto súvislosti obrátia na príslušný výbor Národnej rady SR.

žena, nemocnica, lôžko, pacient, tehotná, tehotenstvo, gravidita, pankreas, cukrovka

Fatálne zlyhanie v pražskej nemocnici. Žene urobili potrat pri kontrole, splietli si pacientky

28.03.2024 14:52

V pražskej Fakultnej nemocnici na Bulovke došlo k obrovskému omylu.

Mahmúd Abbás

Palestínska samospráva má novú vládu

28.03.2024 14:51

Jej predsedom bude dlhoročný poradca prezidenta Muhammad Mustafá.