Založ si blog

Diktátorská zúfalosť Biháriovej z témovo chudobného Progresívneho Slovenska.

To, že predsedníčka PS Biháriová nemá témy, dokázala organizáciou protestu či skôr stretnutím najfanatitckejších priaznivcov očkovania. Na štvrtkové stretnutie na Námestí Slobody v Bratislave vpúšťali iba s covid pasom zaočkovaných a iba s rúškami na tvári!!! Ešte dobre, že nemali ovečkárske angažované transparenty: Nech žije PS!, Nech žije Bihárióva!, S očkovaním na večné časy a nikdy inak! Americká vakcína náš vzor!….

Svoju prázdnotu tém dokumentovala Biháriová rečou nie na proteste, ale na zhromaždení, ako ho premenovala. Spomínala bezvýznamné už dlho omieľané veci touto stranou, ktoré s očkovaním nesúvisia a aj napriek prázdnote príhovoru moderátor podujatia označil jej prejav za štátnický. Nuž, moderátor asi nepozná definíciu slova štátnický, ale lepšie a šikovnejšie sa jej nedokázal vpratať do zadnice. K samotnému očkovaniu sa Biháriová vyjadrila aj vetou, že tento protest je vyjadrením mlčiacej väčšiny a ľudia sú tu preto, že podporujú udatných, čo sa dali zaočkovať, aby chránili seba a svojich blízkych. A samozrejme, že podporili  a ocenili aj statočnosť očkovaných, ktorí tak zvýšili odolnosť celej spoločnosti? Čo máme pod tým rozumieť? Že vedeli dopredu, že je to lotéria a potrebovali svoje obavy preklenúť odvahou nechať si vpichnúť stále iba testovanú vakcínu s podmienečným použitím, za ktorú nikto nevzal zodpovednosť? (Pripojím aj internetový výrok stránky nechapemto na zamyslenie sa: Ak za nežiadúce účinky vakcín nie je nikto zodpovedný, prečo je potom neočkovaný považovaný za nezodpovedného?“) Áno, prišla mlčiaca väčšina pri otvorení protestu po 17-tej hodine – teda po pracovnom čase a rovnala sa asi stovke ľudí, ktorá sa postupne rozrástla na možno až 300 ľudí. Naozaj skutočná veľmi pekná a početná „mlčiaca väčšina“, pri deklarovanej zaočkovanosti Bratislavy vyše 60 percent, ktorej počtu spomínaných 300 ľudí pomáhali záujemcovia o očkovanie bez registrácie nevediac o proteste. Inak by Biháriovcov bolo ešte asi o pol stovky menej.

Položme si otázku, prečo však Bratislava vedie v očkovaní? Z jednoduchých dôvodov.:

1. Z obáv pred chorobou,

2. Zo strachu pred stratou dobre plateného miesta,

3. Z túžby po zahraničnej dovolenke a následnému chválenkárstvu sa kolegom, známym a kamarátom na FB, kde všade bol a čo zažil. Veď, táto tretia možnosť zvyšuje najmä spoločenský status človeka.

4. Uvedomenie si pocitu nadčloveka a odsudzovanie i odsúvanie na nepriateľskú stranu neočkovaných. Táto posledná možnosť je ako stvorená pre fanatikov so zaklapkovanými očami, Takýmto delením ľudí s útokmi na inú skupinu ľudí sa prejavovali nacisti od svojho nástupu a pokračovali s tým komunisti v päťdesiatych rokoch minulého storočia pod heslom: Kto nie je s nami, je proti nám!!!.

Zaujímavosťou je, že z niektorých úst zaočkovaných srší nenávisť, že práve tí na druhej strane neočkovaní ich môžu nakaziť Covidom. A ja sa pýtam: „Nakaziť zaočkovaného proti Covidu Covidom?“ Tak potom sa pýtam: Dostali do tela vakcínu proti Covidu, alebo proti niečomu inému , napríklad na potlačenie strachu? Pertraktované účinnosti schválených vakcín sú od 70 do 92 percent!!! Nuž, asi to nebude tak celkom pravda, keď aj sami politici síce vyhlasovali, a vyhlasujú, že očkovanie je sloboda („Mimochodom odsúdení z Leopoldova a ďalších väzníc sa cítia byť týmto sloganom podvedení aj prezidentkou, ktorá ho vyslovila!“). A ja sa pýtam, aká sloboda, iba na cezhraničné cestovanie, futbal a zamestnanie? Kde sa podela jednoduchá logika propagátorov vynucovaného očkovania pod zámienkami všelijakých obmedzovaní síce zdravých s dostatočnou imunitou, ale neočkovaných a zvýhodňovaní očkovaných, ktorí nemusia byť len zdraví, čo sa týka koronavírusu? Veď aj Pravda v sobotu uverejnila článok o tom, že súčasné očkovanie na Delta variant nezaberá! A ja sa pýtam, proti čomu zaberá? Na prvý variant Covid 19, ktorý prakticky vymizol? To asi nemá logiku.

Podľa myšlienky: „Vakcína nútene pre všetkých!“ Progresívne Slovensko zorganizovalo protest , prepáčte, podľa Irenky len zhromaždenie za očkovanie, ktorého organizátori sa báli nákazy, keď na protest nemohli prísť neočkovaní a všetci museli mať na voľnom priestranstve rúška na tvárach a samozrejme covid pasy!!! Čoho sa strana Progresívneho Slovenska touto segregáciou a títo očkovaní báli. Asi len konfliktov, čo by im aj mohlo vyhovovať, aby mohli ukázať svetu posledné a propagandisticky výhodné sekundy záberov videí, ako to pravidelne robia naše televízne spravodajstvá pri konfliktoch.

Zaujímavá otázka obľúbeného dôvtipného inšpektora Colomba mi prišla správou do telefónu: „ Promiňte, chtěl jsem se ješte zeptať. Říkate opravdu, že neočkovaný člověk ohrožuje očkovaného tím, že by ho mohl nakazit nemocí, proti které je očkovaný očkován???“

Myslím si, že človek, ktorému pracuje aspoň malá časť mozgovne, sa trochu zamyslí nad celým problémom tohto pohnutého obdobia. Dnes už diktátorstvo od politických strán, čo deklarovala aj strana Progresívne Slovensko sa prediera vďaka vytvorenému strachu v spoločnosti dopredu pod heslom Záchrana zdravia národa. Naozaj je to tak? Asi áno, lebo táto strana asi nemá iné témy, ktorými by si naháňala percentá v prieskumoch. Je to naozaj veľká bieda superliberálov vedeného „ohromujúcou štátničkou“ Biháriovou.

Pavel Jacz

INZERÁT: Zháňam pre Lojzka Hlinu 10 oviec a 10 krásnych žien. Zn. Využitie času.

20.04.2024

Keď sa človek nudí, tak zväčša niečo nové vymyslí. Géniovia objavia nový vedecký jav či súvislosť a hlupáci sprosté chujády. Predpokladá to však aj používanie nejakej narkománie, ktorú študentom odporúčal podpredseda Progresívneho Slovenska Truban. Vtedy nám mozog podľa Trubana pracuje nad mieru normálneho rozmýšľania a dokáže výnimočné veci. A tak sa [...]

Pani ministerka Šimkovičová oddeľte prosím Slovenský rozhlas od Slovenskej televízie.

05.04.2024

Začnem z celkom inej strany. Mnohí z vás určite videli film Vtedy na západe. Niektorí aj viac krát. Čo sa týka spracovania audiovizuálnej tvorby ho považujem za jedno z najlepších filmových diel. Je to vysoká škola audiovizuálneho spracovania. Správne obrazovo-zvukové dielo informuje 70-timi percentami obrazom a 30 percent zostáva na reč, ruchy a hudbu. A film Vtedy na [...]

Ako ma televízie TA3, JOJ24 a RTVS24 hlboko sklamali.

28.03.2024

Prvá slovenská spravodajská televízia TA3 začala vysielať 11.septembra 2001 a celý deň sa venovala najväčšiemu teroristickému útoku v USA, ktorý v predstihu pred plánovaným začiatkom odštartoval vysielanie TA3. Potom prišli ďalšie tragédie a teroristické útoky a TA3 tak, ako aj všetky ostatné spravodajské televízie vo svete, po celý deň vysielala aktuálne správy z [...]

HIMARS

USA ohlásili nákupy vojenského materiálu pre Ukrajinu za šesť miliárd, vybavenie však zrejme nedorazí niekoľko rokov

26.04.2024 21:43

Na dodanie materiálu si však budú musieť Ukrajinci počkať, lebo proces jeho obstarávania je len na začiatku.

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.