Založ si blog

Je Remišová naozaj hlúpa, alebo to len na nás hrá?

To, čo vyprodukovala okolo zasadnutia predsedníctva veľmi „inteligentná“ šéfka ministraničky, ktorá sa len tak tak prekoprcla cez 5 percentnú hranicu do parlamentu je obdivuhodné. Azda jediná v strane nepochopila, o čo ide jej podriadeným spolustranníkom. Stále tárala o nepokojoch v strane, predsednícke ambície druhých, o porušení stanov a o túžbe po pokoji v strane, aby neklesala ku dnu. Presne, ako som to definoval v predchádzajúcom blogovej poznámke s príkladom tečúceho Dunaja, Remišovej odpovede a reakcie stále zahmlievajú skutočný stav v strane a po Remišovsky odkláňa podstatu na celkom inú tému.

Pani Remišová, naozaj ste taká hlúpa a nepochopili ste, o čo ide? Ak to teda chcete vedieť, tak ide o Vás, o vašu „múdrosť“ o vašu „ inteligenciu“ a najmä o hlúposti, ktoré trepete a ktoré dostávajú od začiatku pôsobenia vo vláde stranu pomaly, ale isto na dno. To, že funkciu predsedníčky strany nezvládate, rovnako ako svoj ministerský rezort, si už aj vrabce čvirikajú. Len Vám „nedoklapuje,“ že ide o Veroniku Remišovú a nie o vzburu. Asi ste nepochopili, že Veroniku Remišovú už nechcú jej podriadení straníci za predsedníčku strany Za ľudí, lebo strana s istotou  zmizne z politickej scény, keď budete predsedníčkou strany Vy!!!

Remišovej vyjadrenia sú ako posledné kopance skapínajúcej kobyly (mysliac tým samozrejme koňa z príslovia). Odvolanie dvoch členov predsedníctva mi pripomína normalizáciu a známe to vtedajšie slová Husáka: „Všetko, čo je nestabilné, nespoľahlivé a oportunistické musí odísť zo strany.“ A až potom nám Remišová vtĺka do hlavy: „poďme sa dohodnúť normálnym civilizovaným spôsobom a nie pučistickým spôsobom, ktorý škodí strane“. Tak takto normálne pracovali nedemokratickí politici, ktorí nerešpektovali názory iných!!!

Hlúposti a nezmysly, ktoré bábkoherečka doteraz natárala pred televíznymi kamerami nevidí iba slepý a nepočuje iba hluchý. Jej vyjadrovanie má úroveň umeleckej kaviarenskej kofičky, len si to nechcete priznať a hrá zo seba inteligentný výkvet spoločnosti. Pani Remišová, nedokážete reagovať na úrovni ani adekvátne odpovedať na základné otázky, všetko zahmlievate a témy odvádzate na iné oblasti. Niet pochýb o tom, že máte obrovské medzery v politickom a ekonomickom vzdelaní, ktoré sa okato prejavujú v debatách s opozičnými politikmi, ktorí Vás jeden za druhým uzemňujú argumentami či faktami, o ktorých ani netušíte a žijete si vo svojom žiaľ, len v sne vzdelanej a nadradenej dámy. Veď sa z Vás smeje celé Slovensko a nielen preto, že ste politička, ale preto, že ste asi veľmi hlúpa politička!!! Veď, už len váš predvolebný plagát , že všetkých pozatvárate a všetkým zhabete majetky i vaše pexeso  je výplod vašej vyumelkovanej inteligencie a po česky povedané „pošetilého“ zmýšľania na úrovní školáčky, ktorej sa zapaľujú lýtka.

Ak toto všetko nechápete, tak to svedčí o vašej bohorovnosti, ktorá Vám nedovolí zbaliť si „pakšametle“ a vypadnúť z politiky do zabudnutia. Nič lepšie nemôžete urobiť, aby strana, ktorú dirigujete mala akú takú nádej na prežitie. Aj to je pri osobnostných predpokladoch ostatných členov veľmi otázne.

Dobré ráno Veronika, zobuďte sa prosím z celoročného zimného spánku celebrity a nehrajte na nás pseudoumenie!

Pavel Jacz

INZERÁT: Zháňam pre Lojzka Hlinu 10 oviec a 10 krásnych žien. Zn. Využitie času.

20.04.2024

Keď sa človek nudí, tak zväčša niečo nové vymyslí. Géniovia objavia nový vedecký jav či súvislosť a hlupáci sprosté chujády. Predpokladá to však aj používanie nejakej narkománie, ktorú študentom odporúčal podpredseda Progresívneho Slovenska Truban. Vtedy nám mozog podľa Trubana pracuje nad mieru normálneho rozmýšľania a dokáže výnimočné veci. A tak sa [...]

Pani ministerka Šimkovičová oddeľte prosím Slovenský rozhlas od Slovenskej televízie.

05.04.2024

Začnem z celkom inej strany. Mnohí z vás určite videli film Vtedy na západe. Niektorí aj viac krát. Čo sa týka spracovania audiovizuálnej tvorby ho považujem za jedno z najlepších filmových diel. Je to vysoká škola audiovizuálneho spracovania. Správne obrazovo-zvukové dielo informuje 70-timi percentami obrazom a 30 percent zostáva na reč, ruchy a hudbu. A film Vtedy na [...]

Ako ma televízie TA3, JOJ24 a RTVS24 hlboko sklamali.

28.03.2024

Prvá slovenská spravodajská televízia TA3 začala vysielať 11.septembra 2001 a celý deň sa venovala najväčšiemu teroristickému útoku v USA, ktorý v predstihu pred plánovaným začiatkom odštartoval vysielanie TA3. Potom prišli ďalšie tragédie a teroristické útoky a TA3 tak, ako aj všetky ostatné spravodajské televízie vo svete, po celý deň vysielala aktuálne správy z [...]

vojna na Ukrajine, Olaf Scholz, dron

ONLINE: ISW: Zmraziť front? To je predčasné, víťazstvo Ukrajiny netreba odpisovať

27.04.2024 06:30

Debaty o nutnosti zmraziť frontovú líniu sú predčasné, tvrdí americký Inštitút pre štúdium vojny.

koľajnice, zmena

V Nemecku horel vlak, dvaja cestujúci sú zranení

27.04.2024 06:08

Dvaja ľudia utrpeli zranenia po tom, čo regionálny vlak v južnom Nemecku zastavil použitím rýchlobrzdy a následne začal horieť.

Russia Putin

Prepych a pád Putinovho generála. Aký luxus si užíval a ohrozí jeho škandál ministra obrany?

27.04.2024 06:00

Timur Ivanov protekčne prideľoval zákazky podnikateľovi, ktorý mu na revanš bezplatne postavil vilu a zadarmo obnovil nehnuteľnosť z 19. storočia.

Ondrej Lunter, župan, Michal Urda, primár, Martin Caudt

„Pľúciarov“ je zúfalo málo: Pacienti čakajú mesiace a čoraz viac ich zostáva úplne bez lekára

27.04.2024 06:00

Podľa posledných údajov NCZI na Slovensku 163 pneumologických a ftizeologických ambulancií, teda 303 lekárov a sestier, vybavilo za rok 763 709 návštev pacientov.