Založ si blog

Prečo nás Matovič musí klamať? Pretože jeho narcistická mini „velikáštnosť“ má natvrdlo jednosmerný pohľad.

To, s akým zanietením aj včera jednosmerne argumentovalo celoplošným testovaním, ako jedinej cesty, to naše psychopubertálne indivíduum sediace v premiérskom kresle mi pripomínalo malé tvrdohlavé dieťa, alebo utečenca prchajúceho pred spŕškou smrtiacich projektilov, ktorý chce prejsť kľukatým úzkym pásom v mínovom poli. Magorovič Magorský má pred očami iba jedno – vysnívané celoplošné testovanie! A je múdrejší, ako Ded Vševed so svojimi skúsenosťami.
Argument, že sme tu mali jedno testovanie (vraj potom už nebude lockdown) a ukazujúc nám včera na grafe, ako šírenie nákazy kleslo, ale potom zase stúplo vďaka chýbajúcim testom kvôli Sulíkovi, nezodpovednosti ľudí a najmä ďalšieho nepriateľa anglickej mutácii do takých výšok, že po Česku sme druhá najhoršia krajina. A preto treba každý druhý týždeň celoplošne testovať. Tak to je naozaj klamstvo! (Nevieme, koľko ľudí sa pri tejto masovej akcii nakazilo?) Pokiaľ chceš Chaotik – Matovič nafúknuť loptu, nemôžeš mať dierky, aby ti unikal vzduch.
Prečo? No pretože sa vrátilo od polovice decembra veľmi veľa ľudí zo zahraničia a najmä z Anglicka, aby boli na Vianoce doma. A tí nemuseli mať testy a nemuseli prejsť ani povinnou, ani domácou karanténou. Pred pár dňami sa vrátila dcéra môjho kamaráta z Anglicka. Bez problémov, teda aj bez testov nastúpila v Anglicku do lietadla a priletela na Slovensko. A takto cestovali všetci pasažieri v plnom lietadle. Nemuseli mať testy! A z letiska išla dievčina autobusmi s jedným prestupom domov. Samozrejme, že chce ochrániť svoju rodinu a tak jej pripravili samé dezinfekcie a samostatnú izbu a o päť dní išla celá rodina na testovanie s výsledkom našťastie negatívnym. Ale čo v prípade, ak by bola pozitívna. Pýtam sa ťa Matovič, ako pomôže celoplošné testovanie, keď máme takéto diery v bubline? Dokedy chceš mať otvorené hranice? Veď je jasné, že od júla sa nám to sem zanieslo v tisíckach prípadoch. A túto základnú podmienku, každého poslať do povinnej karantény si od júla zanedbal!!! Pellegrinimu si vykrikoval, že nezaviedol povinnú karanténu a tým spáchal trestný čin vlastizrady. A čo ty, keď denne zomiera viac ľudí, ako celkovo počas prvej vlny? Pamätáme si, ako si ronil slzy, keď sa nakazilo po prvý krát viac ako 100 ľudí. Teraz tvojim očiam neprekážajú dvo-troj tisícové prírastky počas 24 hodín. Zobuď sa, pretože si zodpovedný za smrť dnes už skoro 3000 ľudí!!! Nehádž kvôli meškajúcim testom všetkých mŕtvych len na Sulíka. Pozri sa do zrkadla a uvidíš ten úzky priestor, ktorým pozeráš na svet a odstráň si obojstranné klapky z očí!!!
Už mnoho krát si nás presvedčil, že tvoje rozmýšľanie má veľmi krátke videnie bez predvídavosti a preto po pripomienkach všetko upravuješ aj niekoľko krát, často aj zaprieš, nerešpektuješ odborníkov a vytváraš totálny zmätok. Je jasné, že kapacita tvojho mozgu smeruje iba na SMER a zatváranie opozície a narcistické predvádzanie sa pred kamerami. LEBO JA MATOVIČ SOM VEĽKÝ!!! A ja dodám, že klamár!
Aj v nedeľu v TA3 si povedal, že nemáš problémy, ak niekto poruší zákon, alebo nariadenia , tak ho odvoláš a o 10 minút si povedal, že Sulíka, ktorý je podľa teba idiot a neschopný a nezohnal testy neodvoláš, lebo by vraj padla vláda. Neklam, nepadla, len by si nemal ústavnú väčšinu.
A všetci sa musia podriadiť, lebo TY SI SA TAK ROZHODOL! Tak ako som ťa včera počul aj v súvislosti s vrátením vysokoškolského titulu. Pred časom si vyhlásil, že ak to bude možné, tak titul vrátiš. Dnes je to možné. Dokázateľne si z celej diplomovej práce napísal iba 3 (slovom tri) strany) ostatné si od slova do slova odpísal!!! Ale zrazu si berieš príklad od ďalšieho plagiátora ministra školstva Gröhlinga. Klameš nás denno denne, pretože FUNKCIU PREDSEDU VLÁDY ABSOLÚTNE NEZVLÁDAŠ PO VŠETKÝCH STRÁNKACH.
Matovič, odstúp a bude tu pokoj! Lenže toho sa veľmi bojíš. A neprekáža Ti, že z najlepšej krajiny v prvej vlne pandémii, kde si žil z Pellegriniho rýchlych tvrdých opatrení a zožal si slávu, si Slovensko dostal na najspodnejšie priečky. TOTO JE TEN DÔKAZ, ŽE TO NEZVLÁDAŠ, PRETO NÁS MUSÍŠ STÁLE KLAMAŤ!
Pavel Jacz

Ako ma televízie TA3, JOJ24 a RTVS24 hlboko sklamali.

28.03.2024

Prvá slovenská spravodajská televízia TA3 začala vysielať 11.septembra 2001 a celý deň sa venovala najväčšiemu teroristickému útoku v USA, ktorý v predstihu pred plánovaným začiatkom odštartoval vysielanie TA3. Potom prišli ďalšie tragédie a teroristické útoky a TA3 tak, ako aj všetky ostatné spravodajské televízie vo svete, po celý deň vysielala aktuálne správy z [...]

„Geniálne či genitálne“ progresívne výroky progresívcov Štefunka a Korčoka. Hotový úžas! ! !

15.03.2024

Po ťažkompádnom rozhýbaní sa začínajú v debatných reláciách prezentovať predstavitelia najsilnejšej opozičnej strany PS. Je vlastne šťastím, že sa nepotvrdili výsledky asi dobre zaplatených volebných exitpolov, lebo by to tu vyzeralo tak, ako v predchádzajúcom volebnom období. Možno ešte horšie. Počuli sme od volieb už mnoho slovných perličiek z úst „elity“ [...]

Otvorený list budúcemu šéfovi SaS Gröhlingovi.

07.03.2024

Dobrý deň pán poslanec, mám o Vás už dlhšie svoju mienku, ale nemyslel som si, že v rámci vašej šialenej ideológie dokážete byť pomstychtivá argumentačne tvrdá guma. To, čo ste v nedeľu predviedli ohľadom Ukrajiny v televízii TA 3 v relácii V Politike ma presvedčilo, že Vám absolútne chýbajú dva základné pohľady. Prvý je späť a druhý dopredu. Na ten druhý sa [...]

Polícia / Pomáhať a chrániť / Policajné auto /

Polícia vyšetruje prípad sexuálneho zneužitia dvoch dievčat pri Košiciach

28.03.2024 16:01

Mali byť v aute sexuálne zneužité dve 11-ročné dievčatá.

APTOPIX Russia Belarus

Prečo Lukašenko vyvracia Putinovu ukrajinskú verziu teroru? Útočníci z Crocusu chceli utiecť do Bieloruska, tvrdí

28.03.2024 16:00

Diktátor Alexandr Lukašenko svojím vyhlásením, že teroristi od podmoskovskej haly Crocus pôvodne unikali smerom do Bieloruska, podkopal naratív Kremľa o ukrajinskej stope.

SR Bratislava politika vláda 19. schôdza BAX

Poslanci z SNS predložili zmeny v zákone o neziskových organizáciách

28.03.2024 15:53

Novela hovorí aj o právomoci Ministerstva vnútra SR rozpustiť občianske združenie.

trieda, vyučovanie, učiteľ, stredná škola, užitočná,

Čaputová: Učitelia napĺňajú svoje poslanie napriek ich podmienkam

28.03.2024 15:11

Prezidentka sa pedagógom prihovorila pri príležitosti Dňa učiteľov.