Založ si blog

Čo si to len „dovolili“ televízni spravodajci z TA3 a STV a s nimi aj redaktori Pravdy, Hlavných správ a cas. sk?

Je až neuveriteľné, ako sa v piatok 4.12.2020 zachovali v titulku spomínané médiá. „Dovolili“ si totiž navštíviť tlačovku SMER-u a uverejniť z nej správu, kde predseda strany hovoril o škandále na Špeciálnej prokuratúre. Neviem, či mám veriť Ficovi, že na tlačovku prišli až traja novinári. Ale ak vezmeme, že televízie tam mali asi len kameramanov, tak to vychádza. Ako to, že na tému o donucovaco-vydieračských praktikách špeciprokurátorov Repu a Šúreka, na ktorých podáva SMER trestné oznámenie, prišlo tak málo novinárov??? Pozrite si tlačovú besedu: (https://www.youtube.com/watch). Predstavte si, že by to bol škandál SMER-u. Tak by sa novinári bili o stoličky!!!
Je to až neuveriteľne opovážlivé, že spomínané média neišli v línii danej najmä DenníkomN, SME, Markízou a Jojkou i ďalších „hlavných“ medií, ktoré sa titulujú termínom, že majú objektívne spravodajstvá. Z televízie Markíza mi chýbal zurvalecký redaktor Serebriakov, ak ide o témy SMER-u a keďže je to rodený Ukrajinec, tak aj nenávisť k Rusku a Bielorusku a z JOJ-ky ďalší zanietený SMERofób Nemec. Kde boli títo dvaja, aby sa predsedu SMER-u už x stý krát opýtali, ako chutila kola na Vazovovej. Čakám, kedy zainovujú a opýtajú sa či bola Kola originál, ochutená a čím, Light, alebo Zero a navyše aj by som chcel vedieť či bola chladená. Už po ničom inom netúžim, len aby som vedel, aké len chúťky má ten Fico. Len chcem stoj, čo stoj vedieť sortu koly, pričom štyri z piatich sú určite nielen kriminálne, ale najmä toxické!!! Ostatné ma predsa nemá čo zaujímať. Prepáčte, ešte som okrem korony zvedavý samozrejme aj na zatýkanie policajných a sudcovských špičiek a tentoraz aj jedného z najbohatších oligarchov. Neviem, ako prežije väzbu. Jedno má však cela spoločné s jeho domácnosťou, takže by mu to malo pripomínať domov. Ani v cele nemá automatickú práčku. Len či mu budú dozorcovia každý deň kupovať a nosiť nové značkové oblečenie, tak ako sa tým kedysi oligarchovia pochválili. Obávam sa, že bude používať slipy možno aj týždeň a naučí sa ich prať v rukách.
A dovolím si pachtiť aj po téme rozdeľovania Haščákových milionových geršlí akčnej päťke vo Fonde národného majetku. Len neviem, či to nie je nanajvýš opovážlivé, ak medzi ňou figuruje aj dnešný samozrejme  „NEVINNÝ“ (Inú možnosť si nedovolím pripustiť!!!) Göringovský minister Krajniak!
Myslím si, že by malo naše psychopubertálne indivíduum sediace v premiérskom kresle zakročiť, aby si už žiadny novinár nedovolil prísť na tlačovky SMER-u po unblock (angl.), alebo en bloc (franc.) vzore tlačových besied strany LSNS, ako náhle budú ako opozícia chcieť odkryť škandály nášho vodcu, jeho vlády a spriazneného ústavného kamaráta, o ktorého sa namiesto sestričiek už dnes  v jeho modernom kaštieli starajú jeho predané nevesty, skôr nevestičky, alebo, že by predané neviestky?
Nuž Igorko, tvoj informačný diktát s angažovanými novinármi má trhliny. Mal by si pustiť viac ako 10 miliónov Eurogeršlí pre investigatívcov a nezabudni ich ešte aj navrhnúť na štátne vyznamenania ako Rád Júliusa Fučíka, či Železný kríž za príkladné bojové plnenie novinárskeho pera žlčou. Len či na to budeš mať, pretože že je tu problém pri schvaľovaní európskeho rozpočtu (Ale nasľubovať sa predsa dá, ako všetkým, ktorí sa dostali vďaka tvojim opatrenia a korone na dno!). Dvaja Slováci na čele dvoch spriaznených vlád ste sa vykašlali na Maďarov a Poliakov ako partnerov V4 pri čudesných podmienkach Európskej únie pri poskytovaní miliárd Euro. Azda títo dvaja Slováci chcú svojich občanov exČeskoslovenska zahltiť emigrantami, a inými poslušnými „demokratickými“ úkonmi, ako si to tvrdo želá aj nemecké predsedníctvo rady EÚ?
Nuž, nechajme sa prekvapiť. Možno Igorko uprosí Pavlínku, aby mu požičala nejakých 10 miliónov jeho Eurojudášov, aby už nemal neposlušných novinárov. Veď, prečo by nemali zaradiť „mafiánsku“ stranu SMER na úroveň „fašistickej“ strany LSNS, na ktorej tlačovky média hlavného prúdu ani nepáchnu. Našťastie je tu zatiaľ ešte voľný internet, takže tí, ktorí chcú mať informácie aj z druhej strany nie sú ukrátení.
Pavel Jacz
P.S. Informácia pre tých „rozumových“ – fejtón píšeme kurzívou – teda nakloneným písmom.

Ako ma televízie TA3, JOJ24 a RTVS24 hlboko sklamali.

28.03.2024

Prvá slovenská spravodajská televízia TA3 začala vysielať 11.septembra 2001 a celý deň sa venovala najväčšiemu teroristickému útoku v USA, ktorý v predstihu pred plánovaným začiatkom odštartoval vysielanie TA3. Potom prišli ďalšie tragédie a teroristické útoky a TA3 tak, ako aj všetky ostatné spravodajské televízie vo svete, po celý deň vysielala aktuálne správy z [...]

„Geniálne či genitálne“ progresívne výroky progresívcov Štefunka a Korčoka. Hotový úžas! ! !

15.03.2024

Po ťažkompádnom rozhýbaní sa začínajú v debatných reláciách prezentovať predstavitelia najsilnejšej opozičnej strany PS. Je vlastne šťastím, že sa nepotvrdili výsledky asi dobre zaplatených volebných exitpolov, lebo by to tu vyzeralo tak, ako v predchádzajúcom volebnom období. Možno ešte horšie. Počuli sme od volieb už mnoho slovných perličiek z úst „elity“ [...]

Otvorený list budúcemu šéfovi SaS Gröhlingovi.

07.03.2024

Dobrý deň pán poslanec, mám o Vás už dlhšie svoju mienku, ale nemyslel som si, že v rámci vašej šialenej ideológie dokážete byť pomstychtivá argumentačne tvrdá guma. To, čo ste v nedeľu predviedli ohľadom Ukrajiny v televízii TA 3 v relácii V Politike ma presvedčilo, že Vám absolútne chýbajú dva základné pohľady. Prvý je späť a druhý dopredu. Na ten druhý sa [...]

Juraj Blanár

Blanár: Vstup do NATO bol významný krok, potvrdzujúci váhu aj dnes

28.03.2024 21:53

Aliancia je predovšetkým obranná a mierová organizácia, zdôraznil minister.

Izrael Palestína Hamas Vojna humanitárna pomoc

Súdny dvor nariadil Izraelu, aby nebránil humanitárnej pomoci smerujúcej do Gazy

28.03.2024 21:38

Hlavný súdny orgán OSN reagoval na podnety Juhoafrickej republiky. Tá obvinila Izrael z genocídy.

Tragická nehoda slovenského autobusu v Chorvátsku.

Autobus v JAR sa zrútil z mosta, zahynulo 45 cestujúcich

28.03.2024 21:15

Nehodu prežilo len osemročné dieťa, ktoré záchranári previezli s vážnymi zraneniami do nemocnice.

SR Strážske Počasie Búrka KEX

Nie všade sa sviatky začnú prívetivým počasím, platí aj druhá najvyššia výstraha

28.03.2024 20:13

Vietor môže dosahovať priemernú rýchlosť do 105 kilometrov za hodinu.