Založ si blog

ŠachMatovič začal hasiť to, čo nepredvídal s krédom „Všetci sú si vinní, len niektorí sú si „vinnejší“! Veď „falšujeme“ štatistiky!

Dožili sme sa zase šachmatových opatrení od nášho „veľkého milovaného vodcu“. Čo to máme za babrákov premiéra a ministra zdravotníctva, ktorí si nevidia ani na špičku nosa a nedokážu vopred predvídať situáciu napriek tvrdeniam odborníkov a indíciám? Ako jedna ruka obviňujú všetkých, ktorí majú iný názor a najmä obyvateľov Slovenska. Včera dokonca v Novinách TV JOJ minister Krajči povedal, že až 30 % ľudí porušuje pravidlá. Neviem, ale tento údaj sa mi zdá prehnaný. V obchodoch som z času na čas zazrel niekoho bez rúška, ale tretina ľudí to nebola! Možno percento, aj to som si nie istý. Všetci sú si však vinní, len niektorí sú „vinnejší“! Toto je základné krédo všetkých vládcov uzurpujúcich si moc.

A tak budeme nosiť rúška aj tam, kde by sme mohli dýchať čerstvý vzduch.

„Zaujímavá“ bola aj reakcia ďalšieho „Boha ministra“ Krajniaka. „Ak niečo v Česku neurobia, budú ako v Bergame a ja sa nechcem dožiť toho, že chorých budú z nemocníc vracať domov“. Česko je náš sused. A dvaja Slováci Babiš, rovnako ako Matovič podcenili návraty z dovoleniek a teraz sú prekvapení, ako sa to prejavilo. Pamätám sa, ako v prvej vlne, počas uzatvorenia hraníc bolo pre asi 60 % ľudí, s ktorými som sa rozprával najdôležitejšou životnou potrebou cestovať za hranice. Bol som zhrozený, že to nebola starostlivosť o rodinu, práca, životná úroveň, ale cestovať do zahraničia. Kam sme to len v tejto pseudodemokracii dokráčali???

Vraví sa a je to pravda. „Kto prvý dáva, ten dva krát dáva“ a samozrejme aj veľmi často vyhráva. A táto myšlienka sa nášmu psychopubertálnemu indivíduu sediacemu v premiérskom kresle nedostala do dilinovej, prepáčte preklep, samozrejme pilinovej hmoty pod temenom hlavy. Veď do dnešného dňa nedostali všetci ľudia odmeny za prvú vlnu. Opäť sa vrátim k jeho vyjadreniu so slzami v očiach z marca, že Pellegrini spáchal trestný čin vlastizrady, keď nezaviedol nútenú karanténu v ubytovniach! Expremiér však rýchlo urobil účinné opatrenia, na ktorých sa Igorko viezol. A čo urobil počas leta náš „špecialista“ ŠachMatovič? Dohodol sa s premiérmi V „5“ že si nezatvoríme hranice. No výborne, ak to to bola modla, ktorá sa len tak nedá zrušiť. Jediný, ktorý to porušil bez mihnutia oka a zavrel hranice už v auguste bol premiér Orbán, ktorého nezaujíma nikto okrem blaha vlastného národa! Lenže ten náš sa chce zapáčiť aspoň vo V“5“, pretože v EÚ asi ťažko nájde nejakého skutočného spojenca, ak tak, tak len naoko. Všetci veľvyslanci musia predsa informovať o jeho kúskoch svojich ministrov zahraničných veci. Takže aj prezident republiky „Oho Poho“ ovláda, aké socialistické trampky nosí Matovič, keď víta veľvyslanca, ako si pochutnal asi po prvý raz v živote v Bruseli na mušliach, že vyzeral ako chudáčik pri policajtovi a to najdôležitejšie, že mení nariadenia a príkazy podľa toho, ako sa zobudí a ako mu „všemúdri fásbúkisti s tromi sivými pa-vlasmi“ nadiktujú na internete atď. Matovič tak dáva najavo svoju nekompetentnosť viesť tento národ, nespoľahlivosť a nerozhodnosť! A to je pre lídrov EÚ veľmi lacná devíza nášho ŠachMatoviča!

Takže Matovič: „Spáchal si trestný čin vlastizrady a choď sa sám udať, nehádž vinu na všetkých dookola. Všetci sú u teba (používam schválne malé písmeno t pri oslovení pre stratu úcty) nekompetentní, mudrosráči, posralci, nasralci, talafatkisti, sabotážisti atď. Len ty a tvoja vláda si náš „veľký, neomylný“ a za svoje náhodné zlyhania a chyby, na ktoré ti novinári prídu, sa ospravedlňujúci Mat. Veď, ak skončíš v politike, tak ťa nezaslepení ľudia nebudú ani opľúvať. Radšej tú slinu preglgnú, lebo im nebudeš hodný ani vydýchnutého vzduchu pri pľuvaní. Už ste osmy mesiac pri kormidle a stále sa vyhovárate na predchádzajúcu vládu. Čo má SMER spoločné s vašimi hrúbkami počas leta. Prečo ste nemohli zaviesť karanténu a otestovať hneď na hraniciach a potom ešte o päť dní v nútenej karanténe ľudí prichádzajúcich z dovoleniek, aby ste tu nemali takú paseku, ako dnes? Uvedom si, že ty zastupuješ štát a že, čo štát zakázal, to musí zaplatiť a rýchlo a nie sa vyhovárať na schvaľovanie a byrokraciu. Veď ty si svojím nekonaním počas leta spôsobil štátu nenahraditeľné finančné straty a psychické stresy zatváraním prevádzok a zákazom podujatí.

Ak budeš takto nepredvídane riadiť aj našu ekonomiku a život v krajine, tak sa nemusíš dožiť dlhého veku a možno ani slobody, keď na teba podajú pozostalí a budúci skrachovanci – podnikatelia trestné oznámenia za zbytočnú smrť svojich blízkych. Veď pomstychtivcov s túžbou po peniazoch tu behá neúrekom. A to ti nebude stačiť ani 20 miliónov od Pavlínky“.

Už viem, ako sa budeš obhajovať v Bruseli, keď sa Ťa opýtajú, čo sa to tam u vás na Slovensku porobilo, že ste z najlepšej krajiny klesli na posledné miesta v Európe. Jednoducho im odpovieš, že to nie je pravda, sfalšovali sme štatistiky, aby sme neboli zase najlepší“!!!

Pavel Jacz

„Geniálne či genitálne“ progresívne výroky progresívcov Štefunka a Korčoka. Hotový úžas! ! !

15.03.2024

Po ťažkompádnom rozhýbaní sa začínajú v debatných reláciách prezentovať predstavitelia najsilnejšej opozičnej strany PS. Je vlastne šťastím, že sa nepotvrdili výsledky asi dobre zaplatených volebných exitpolov, lebo by to tu vyzeralo tak, ako v predchádzajúcom volebnom období. Možno ešte horšie. Počuli sme od volieb už mnoho slovných perličiek z úst „elity“ [...]

Otvorený list budúcemu šéfovi SaS Gröhlingovi.

07.03.2024

Dobrý deň pán poslanec, mám o Vás už dlhšie svoju mienku, ale nemyslel som si, že v rámci vašej šialenej ideológie dokážete byť pomstychtivá argumentačne tvrdá guma. To, čo ste v nedeľu predviedli ohľadom Ukrajiny v televízii TA 3 v relácii V Politike ma presvedčilo, že Vám absolútne chýbajú dva základné pohľady. Prvý je späť a druhý dopredu. Na ten druhý sa [...]

Kto je vlastne nula? Fico, alebo Magda Vašáryová?

29.02.2024

Najideálnejšie je porovnávať dvoch ľudí, alebo kolektívy, ktoré bojujú len v jednej kategórii. Tak napríklad môžeme porovnať dvoch rockerov, dvoch šachistov, futbalové, či hokejové mužstvá či ženské družstvá, i tenistov. Teda tých, ktorý súťažia s rovnakými podmienkami o rovnaké méty. A to svojím jednoduchým „unikátnym“ postrehom! Pri našich dvoch [...]

pellegrini, korčok

Čo sa dialo po prvom dueli prezidentských kandidátov: Korčok hovoril o čudnej kampani, Pellegrini sa porovnával s Bidenom

19.03.2024 00:51

Pravda sledovala zákulisie prvej debaty dvoch najpopulárnejších uchádzačov o prezidentský post

Izrael / Tunel / Hamas /

Zástupca šéfa ozbrojeného krídla Hamasu je podľa USA po smrti

18.03.2024 23:29

Biely dom potvrdil smrť tretieho muža Hamasu Marwána Ísu.

pellegrini

Pellegrini o prezidentskej kampani: Očakáva od Matoviča podpásový útok?

18.03.2024 22:54

A ako vníma, že nedostal podporu od koaličného partnera SNS?

korčok

Korčok hodnotí kampaň. Ako chce mobilizovať voličov?

18.03.2024 22:44

Prezidentský kandidát jasne pomenoval, čo mu v kampani najviac prekážalo.