Založ si blog

ŠachMatovič začal hasiť to, čo nepredvídal s krédom „Všetci sú si vinní, len niektorí sú si „vinnejší“! Veď „falšujeme“ štatistiky!

Dožili sme sa zase šachmatových opatrení od nášho „veľkého milovaného vodcu“. Čo to máme za babrákov premiéra a ministra zdravotníctva, ktorí si nevidia ani na špičku nosa a nedokážu vopred predvídať situáciu napriek tvrdeniam odborníkov a indíciám? Ako jedna ruka obviňujú všetkých, ktorí majú iný názor a najmä obyvateľov Slovenska. Včera dokonca v Novinách TV JOJ minister Krajči povedal, že až 30 % ľudí porušuje pravidlá. Neviem, ale tento údaj sa mi zdá prehnaný. V obchodoch som z času na čas zazrel niekoho bez rúška, ale tretina ľudí to nebola! Možno percento, aj to som si nie istý. Všetci sú si však vinní, len niektorí sú „vinnejší“! Toto je základné krédo všetkých vládcov uzurpujúcich si moc.

A tak budeme nosiť rúška aj tam, kde by sme mohli dýchať čerstvý vzduch.

„Zaujímavá“ bola aj reakcia ďalšieho „Boha ministra“ Krajniaka. „Ak niečo v Česku neurobia, budú ako v Bergame a ja sa nechcem dožiť toho, že chorých budú z nemocníc vracať domov“. Česko je náš sused. A dvaja Slováci Babiš, rovnako ako Matovič podcenili návraty z dovoleniek a teraz sú prekvapení, ako sa to prejavilo. Pamätám sa, ako v prvej vlne, počas uzatvorenia hraníc bolo pre asi 60 % ľudí, s ktorými som sa rozprával najdôležitejšou životnou potrebou cestovať za hranice. Bol som zhrozený, že to nebola starostlivosť o rodinu, práca, životná úroveň, ale cestovať do zahraničia. Kam sme to len v tejto pseudodemokracii dokráčali???

Vraví sa a je to pravda. „Kto prvý dáva, ten dva krát dáva“ a samozrejme aj veľmi často vyhráva. A táto myšlienka sa nášmu psychopubertálnemu indivíduu sediacemu v premiérskom kresle nedostala do dilinovej, prepáčte preklep, samozrejme pilinovej hmoty pod temenom hlavy. Veď do dnešného dňa nedostali všetci ľudia odmeny za prvú vlnu. Opäť sa vrátim k jeho vyjadreniu so slzami v očiach z marca, že Pellegrini spáchal trestný čin vlastizrady, keď nezaviedol nútenú karanténu v ubytovniach! Expremiér však rýchlo urobil účinné opatrenia, na ktorých sa Igorko viezol. A čo urobil počas leta náš „špecialista“ ŠachMatovič? Dohodol sa s premiérmi V „5“ že si nezatvoríme hranice. No výborne, ak to to bola modla, ktorá sa len tak nedá zrušiť. Jediný, ktorý to porušil bez mihnutia oka a zavrel hranice už v auguste bol premiér Orbán, ktorého nezaujíma nikto okrem blaha vlastného národa! Lenže ten náš sa chce zapáčiť aspoň vo V“5“, pretože v EÚ asi ťažko nájde nejakého skutočného spojenca, ak tak, tak len naoko. Všetci veľvyslanci musia predsa informovať o jeho kúskoch svojich ministrov zahraničných veci. Takže aj prezident republiky „Oho Poho“ ovláda, aké socialistické trampky nosí Matovič, keď víta veľvyslanca, ako si pochutnal asi po prvý raz v živote v Bruseli na mušliach, že vyzeral ako chudáčik pri policajtovi a to najdôležitejšie, že mení nariadenia a príkazy podľa toho, ako sa zobudí a ako mu „všemúdri fásbúkisti s tromi sivými pa-vlasmi“ nadiktujú na internete atď. Matovič tak dáva najavo svoju nekompetentnosť viesť tento národ, nespoľahlivosť a nerozhodnosť! A to je pre lídrov EÚ veľmi lacná devíza nášho ŠachMatoviča!

Takže Matovič: „Spáchal si trestný čin vlastizrady a choď sa sám udať, nehádž vinu na všetkých dookola. Všetci sú u teba (používam schválne malé písmeno t pri oslovení pre stratu úcty) nekompetentní, mudrosráči, posralci, nasralci, talafatkisti, sabotážisti atď. Len ty a tvoja vláda si náš „veľký, neomylný“ a za svoje náhodné zlyhania a chyby, na ktoré ti novinári prídu, sa ospravedlňujúci Mat. Veď, ak skončíš v politike, tak ťa nezaslepení ľudia nebudú ani opľúvať. Radšej tú slinu preglgnú, lebo im nebudeš hodný ani vydýchnutého vzduchu pri pľuvaní. Už ste osmy mesiac pri kormidle a stále sa vyhovárate na predchádzajúcu vládu. Čo má SMER spoločné s vašimi hrúbkami počas leta. Prečo ste nemohli zaviesť karanténu a otestovať hneď na hraniciach a potom ešte o päť dní v nútenej karanténe ľudí prichádzajúcich z dovoleniek, aby ste tu nemali takú paseku, ako dnes? Uvedom si, že ty zastupuješ štát a že, čo štát zakázal, to musí zaplatiť a rýchlo a nie sa vyhovárať na schvaľovanie a byrokraciu. Veď ty si svojím nekonaním počas leta spôsobil štátu nenahraditeľné finančné straty a psychické stresy zatváraním prevádzok a zákazom podujatí.

Ak budeš takto nepredvídane riadiť aj našu ekonomiku a život v krajine, tak sa nemusíš dožiť dlhého veku a možno ani slobody, keď na teba podajú pozostalí a budúci skrachovanci – podnikatelia trestné oznámenia za zbytočnú smrť svojich blízkych. Veď pomstychtivcov s túžbou po peniazoch tu behá neúrekom. A to ti nebude stačiť ani 20 miliónov od Pavlínky“.

Už viem, ako sa budeš obhajovať v Bruseli, keď sa Ťa opýtajú, čo sa to tam u vás na Slovensku porobilo, že ste z najlepšej krajiny klesli na posledné miesta v Európe. Jednoducho im odpovieš, že to nie je pravda, sfalšovali sme štatistiky, aby sme neboli zase najlepší“!!!

Pavel Jacz

INZERÁT: Zháňam pre Lojzka Hlinu 10 oviec a 10 krásnych žien. Zn. Využitie času.

20.04.2024

Keď sa človek nudí, tak zväčša niečo nové vymyslí. Géniovia objavia nový vedecký jav či súvislosť a hlupáci sprosté chujády. Predpokladá to však aj používanie nejakej narkománie, ktorú študentom odporúčal podpredseda Progresívneho Slovenska Truban. Vtedy nám mozog podľa Trubana pracuje nad mieru normálneho rozmýšľania a dokáže výnimočné veci. A tak sa [...]

Pani ministerka Šimkovičová oddeľte prosím Slovenský rozhlas od Slovenskej televízie.

05.04.2024

Začnem z celkom inej strany. Mnohí z vás určite videli film Vtedy na západe. Niektorí aj viac krát. Čo sa týka spracovania audiovizuálnej tvorby ho považujem za jedno z najlepších filmových diel. Je to vysoká škola audiovizuálneho spracovania. Správne obrazovo-zvukové dielo informuje 70-timi percentami obrazom a 30 percent zostáva na reč, ruchy a hudbu. A film Vtedy na [...]

Ako ma televízie TA3, JOJ24 a RTVS24 hlboko sklamali.

28.03.2024

Prvá slovenská spravodajská televízia TA3 začala vysielať 11.septembra 2001 a celý deň sa venovala najväčšiemu teroristickému útoku v USA, ktorý v predstihu pred plánovaným začiatkom odštartoval vysielanie TA3. Potom prišli ďalšie tragédie a teroristické útoky a TA3 tak, ako aj všetky ostatné spravodajské televízie vo svete, po celý deň vysielala aktuálne správy z [...]

Jemen, USS Carney

Loď v Červenom mori zostrelila raketu, k útoku sa prihlásili húsíovia

25.04.2024 08:40

Vypálená raketa pravdepodobne mierila na loď MV Yorktown plaviacu sa pod americkou vlajkou.

súdne pojednávanie, Mikuláš Černák

Zvrat v prípade Černáka. V miestnosti bol len pár minút, rozhodovať o jeho prepustení sa dnes nebude

25.04.2024 08:00, aktualizované: 09:06

Kedy sa dozvieme verdikt, zatiaľ nie je známe. V prípade ešte stále pribúdajú návrhy na doplnenie dokazovania a procesné strany ich môžu podať aj počas pojednávania.

vojna na Ukrajine, Charkov

Poľsko chce poslať Ukrajincov domov bojovať. Podľa ministra sú Poliaci pobúrení, keď vidia mladých z Ukrajiny vysedávať v ich kaviarňach

25.04.2024 06:24

Poľsko je pripravené pomôcť Ukrajine pri návrate mužov vo vojenskom veku, uviedol poľský minister obrany.

SR ÚV MZ Fico Dolinková rokovanie kontrola TK BAX

Kontrolóri o stave zdravotníctva: Štát na jeho riadenie rezignoval, dôsledky pre pacientov sú alarmujúce

25.04.2024 06:05

Nemáme prehľad o financiách, nemodernizujeme a najakútnejším problémom je chýbajúci lekársky a ošetrovateľský personál.