Založ si blog

Ďalší prerod Borisa Kollára je naozaj „podnetný a inšpirujúci“ počin! ! !

Prečo píšem o prerode? Pretože mám stále pred očami „ohromujúce“ billboardy Kollára s mottom spred volieb v roku 2016, ktorým ohuroval najmä dámy a medzi nimi aj zlatokopky. Ja nie som politik, ja som Boris Kollár. No prešiel určitý čas a z Borisa sa stal politik. Neveríte? Sám sa k tomu priznal vetou: „My politici musíme….“ v nedávnom príhovore v Slovenskej televízii po hlavnej spravodajskej relácii. Takže už nemáme Borisa, ale politika a to poriadne pokrúteného a po česky povedané prelhaného.
Aj v utorok sa prezentoval ďalším klamstvom v súvislosti s jeho otáznym príjmom za predaj spoločnosti. 10 miliónov, alebo aj niekoľko stoviek miliónov Euro je však pre Borisa suma, ktorú si predsa nemôže presne pamätať. (Máš pravdu, ani ja si nepamätám na využitie nejakých 10 či 100 Euro spred 18-tich rokov a nepamätám si ako som kopal do lopty, keď som mal tri roky. To som videl na fotografii.) Ak je to jeho najväčší obchod, tak si to určite pamätá a nechce nám to povedať a vyhovára sa, že si po 18–tich rokoch presnú sumu nepamätá. Pripusťme, že si ju nepamätá. To sa dá vtedy, ak takýchto podvodných obchodov urobil minimálne 6-8 krát a môže sa mu to pliesť. Ale na desiatky miliónov Euro si nepamätá, ale po 52-och rokoch si jasne pamätá na tank z augusta 68. A to je naozaj geniálne, pamätať si to ako trojročný, pretože absolútna väčšina ľudí si začne pamätať veľké veci až ako 5-6 ročných bezstarostných detí, aj to v tom lepšom prípade. Ale Ty máš predsa tvrdo vydretý skalicko-kmotríkovský titul Mgr. takže aj tu pramení tvoja úžasno-ohromujúca plagiátorská pamäť!!! (Ešte by som rád vedel, či si spomenieš, koľko krát si sedel v učebniach Skalickej univerzity!) Táto sultánska genialita predurčuje Borisa na vládcu celej zemegule a ak si spomenie ešte na svoj najlukratívnejší obchod, tak sa kvalifikuje na vládcu celej našej galaxie. A to preskočí aj genialitu takých, ako boli Stalin, Lenin, Brežnev, Hitler, na jednej strane, alebo Ghandí, Einstein, Newton, Luther King, Castro či ďalších na strane druhej.
Ale keďže sa Boris už zrazu zrodil ako politik, tak jeho klamstvá priamo charakterizujú jeho osobnostné vlastníctvo – ako horného z horných – politika. Archaicky panské huncúctvo, dnes vozenie sa na vlne bohapustých klamstiev! No a v nielen v takomto móde sa dnes prezentuje náš druhý najvyšší ústavný činiteľ.
Spomeňme aj jeho ďalšie klamstvá. Ja nevstúpim do takej koalície, ktorá neponechá sociálne vymoženosti a bude ich rušiť.
Dobré ráno Borisko! Čo ešte hľadáš v takej koalícii, ktorá zrušila 13-te dôchodky, za ktoré si s plnou vervou hlasoval, ktorá zruší obedy pre školákov z dielne koaličného partnera,(Ten Ťa do koalícii tiež nechcel a toto je asi jeho pomsta.) ktorá napriek platnému zákonu znížila minimálnu mzdu a to z priamo z dielne tvojho gorilovacieho podpredsedu strany SMEjkovská rodina? Alebo ešte nemáš ráno a sladko spinkáš na parlamentných vavrínoch a snívaš o tom, ako zveľadiť svoje podnikanie s pomocou nás všetkých? Teda, aby som bol konkrétny – samozrejme z našich daní?
Ale Tebe stačí sa nevyjadrovať, rovnako ako k tvojej najnovšej internetovej afére s dámou so stoporeným obuškom, kde by si najradšej úchylne používal svoje ústa a jazyk. Je to predsa len slastnejšia časť života, ako sa nechať len voziť a reprezentovať, aj keď to zachraňuje tvoje podnikanie. Som zvedavý, ešte koľko bude treba na, to aby si odstúpil z druhej najvyššej ústavnej funkcie, aby o nás nemecký denník nepísal a predchádzajúci paprezident netvrdil, aký sme to štát!
Aby som bol objektívny, spomeniem tvoje vyjadrenie k procesu roka, kde si zaujal rovnako ako ministerka Kolíková normálne stanovisko a nebol si šokovaný ako naša prezidentka a náš psychopubertálny šašo sediaci v premiérskom kresle. Ak sa rozpamätáš, verím, že áno, lebo výpadky pamäte máš iba 18, ale nie 29 rokov a viac, ako si falošne pomohol svojím dielom svojmu kamarátovi mafiánovi Peťkovi, aby nedôkazy premohli dôkazy. Média s ideologickou a finančnou pomocou západu vtedy tvrdili, že Mečiarova pracovná metóda je klamstvo. V súvislosti s Tebou si to nemyslím, v súvislosti s Tebou to viem!
A jediné, dve veci, čo Ti môžem odporúčať, je ráno sa veľmi pozorne pozrieť do toho nepríjemného zrkadla v kúpeľni a rýchlo zdrhni, kade ľahšie a bez ochranky, najlepšie za kamošmi na Belize, aby Ťa nemuseli vrátiť.
Pavel Jacz

INZERÁT: Zháňam pre Lojzka Hlinu 10 oviec a 10 krásnych žien. Zn. Využitie času.

20.04.2024

Keď sa človek nudí, tak zväčša niečo nové vymyslí. Géniovia objavia nový vedecký jav či súvislosť a hlupáci sprosté chujády. Predpokladá to však aj používanie nejakej narkománie, ktorú študentom odporúčal podpredseda Progresívneho Slovenska Truban. Vtedy nám mozog podľa Trubana pracuje nad mieru normálneho rozmýšľania a dokáže výnimočné veci. A tak sa [...]

Pani ministerka Šimkovičová oddeľte prosím Slovenský rozhlas od Slovenskej televízie.

05.04.2024

Začnem z celkom inej strany. Mnohí z vás určite videli film Vtedy na západe. Niektorí aj viac krát. Čo sa týka spracovania audiovizuálnej tvorby ho považujem za jedno z najlepších filmových diel. Je to vysoká škola audiovizuálneho spracovania. Správne obrazovo-zvukové dielo informuje 70-timi percentami obrazom a 30 percent zostáva na reč, ruchy a hudbu. A film Vtedy na [...]

Ako ma televízie TA3, JOJ24 a RTVS24 hlboko sklamali.

28.03.2024

Prvá slovenská spravodajská televízia TA3 začala vysielať 11.septembra 2001 a celý deň sa venovala najväčšiemu teroristickému útoku v USA, ktorý v predstihu pred plánovaným začiatkom odštartoval vysielanie TA3. Potom prišli ďalšie tragédie a teroristické útoky a TA3 tak, ako aj všetky ostatné spravodajské televízie vo svete, po celý deň vysielala aktuálne správy z [...]

Rusko Ukrajina Putin výcvikové stredisko návšteva uarus

Dvaja ruskí vojaci sa priznali ku chladnokrvnej trojnásobnej vražde. Zabili starostku aj ich kolegu

26.04.2024 10:10

Páchatelia v snahe zamaskovať zločin telo poliali horľavinou a potom do domu vhodili granát, ktorého výbuch spôsobil požiar.

Andrej Danko, upratovanie Dúbravky,

Danko upratuje Dúbravku. Zaplatil pokutu tisíc eur a chce ukázať dôkaz o vylomenom zube

26.04.2024 09:26, aktualizované: 09:41

Danko sa zaviazal zametať Dúbravku potom ako v januári zdemoloval semafor a z miesta činu ušiel. Nájsť sa ho podarilo podľa olejovej škrvny.

Abrams, Ukrajina

Americké tanky Abrams nestačia na ruské drony, Ukrajina ich stiahla z boja

26.04.2024 07:37

Ukrajina už prišla o päť tankov Abrams M1A1.

France Macron

ONLINE: Európa poslala Kyjevu miliardy, dieru po USA to nezacelilo. Grécko nedá Ukrajine svoje Patrioty

26.04.2024 06:25, aktualizované: 10:15

Od leta 2023 európske príspevky na pomoc Ukrajine trvalo prevyšovali tie od Spojených štátov.