Založ si blog

„Česť vašej práci pasúdruh Kiska! Odpočívajte v pokojnom prezidentskom dôchodku! “ Najväčšie politické zlo konečne odpochodovalo!

Včerajší snem strany Za ľudí potvrdil, že jej predseda exprezident v politike oficiálne skončil. Fakticky to bolo už po povolebnom obede na hrade, keď mu na prvom koaličnom rokovaní asi Kollár vyčistil svedomie za kydanie u prezidentky. Na nasledujúcom vyhlásení bolo vidieť, aký bol červený od rozčúlenia a pripomínal pravého Indiána, alebo maďarskú červenú papriku.

Čo mu asi Kollár pripomenul? Jeho mafiánske spôsoby z Popradu? Alebo mu  všetci dali najavo, že o premiérskom kresle môže iba snívať. Kiska teda neslávne skončil ako exprezident, ktorý pracoval tri dni v týždni, ktorého nikde nepozývali okrem jeho fašistického priateľa Porošenka a z povinnosti predstavitelia V štvorky a Rakúska. Vedeli aj prečo. Jeho fotografia s prezidentom Obamom bola len fototermínom na zasadnutí NATO v New Yorku, kde jeho prejav zanikol pri prejave Zemana, ako ihla v kope sena a nie ako nás oklamal, že ho Obama prijal. Ako prezidenta ho po celom svete ignorovali! Veď, kto by chcel privítať úžerníka, porušovateľa ústavy, pozemkového podvodníka, „poľovnícko-čudného“ obchodníka so zbraňami v Stredoafrickej republike a navyše aj ako vysokoškolsky vzdelaného upratovača na čerpacej stanici v USA, lebo inak by neprežil. Bol to prezident, ktorý si z prezidentskej kancelárie spravil cestovnú, dopravnú a leteckú kanceláriu. Ešteže si to čiastočne žehlil darovaním celého prezidentského platu na charitu.

Slováci mu vďaka charite rovnako ako pri Kollárovi naleteli a vôbec ich a ani novinárov mainstreamu nevyrušovala ich pohnutá minulosť!!! A tak si Kisku zvolili ako politicky neskúseného a navyše naivného prezidenta, ktorý ako vyhlásil, chce poľudštiť politiku a bude stmeľovať spoločnosť. No jeho práca vyznela opačne – v jeho zákerných obviňovaniach a v jej rozoštvávaní. A namiesto poľudštenia sme boli svedkami zákulisných špinavostí. Hrdí sa, že Fica zosadil z premiérskeho trónu a že ho v prezidentských voľbách porazil. Áno, nálada bola voliť nie za Kisku, ale proti Ficovi, ktorý bol terčom mainstreamových médii a bol „zodpovedný“ za všetko, aj za špinavé verejné toalety a nepokosenú burinu. Ak by bol na mieste Kisku na doživotie zatvorený Černák, alebo hocaký bezdomovec či cigánsky vajda, tak by rovnako tiež uspeli.

Bol to prezident, ktorý dokázal politicky rozvrátiť Slovensko, dokonca rozoštval samotných ľudí. Jana Žitňanská ho po sobotňajšom sneme strany označila za fenoména! Áno v rozbíjaní jednoty národa to fenomém bol, ale nie v tom, čo sa od prezidenta vyžaduje. A odchodom tohto „fenoména“ a nástupom veľmi „inteligentnej“ bábkoherečky na stranícky trón sa začal pravdepodobne pohrebný sprievod tejto strany toaletného charakteru.

Vyjadril sa aj samotný Kiska, ktorý sa vraj pre zdravie odhodlal na odchod z politiky. Píšem vraj, pretože zrazu z jeho tváre sálalo absolútne zdravie a už vyrovnaný pokoj v duši.

Sklamanie z ušami-odretého vstupu do parlamentu a z neobsadenia premiérskej stoličky v ňom vyfrustrovalo vhodením uteráka do ringu. Nemôžem si pomôcť, ale jeho zmiznutie a chorobičky mi trochu pripomínajú taktiku Majského pri 16 ročnej púti mimo práva. A keďže sme už zažili strany na jedno použitie v parlamente, tak sa Kiska pripojil ako predseda strany k politikom na jedno použitie, ako Rusko, či Ľupták alias „Keľňa“ a ďalší jednoparlamenťáci.

Národ zostáva a politici odchádzajú, no Kiska si zašprintoval. Predčil aj nášho medailistu Volka! Výstrelom k šprintu odštartovalo klamstvo, že v politike skončí ako prezident, no ale čo čert nechcel, zrazu všetko čudesným prieskumom sa vetou: „Že iba blázon by nemenil svoje postoje!“ (Dnes máme podľa týchto slov na čele vlády vyspelého ponožkového neblázna, ktorý mení jedno rozhodnutie za druhým!) rozhodol založiť si stranu a opäť s čudesnými vysokými preferenciami. No, ale preferencie sú jednou stranou mince, ale jej volebný rub, v podobe voličských hlasov už o čosi múdrejšieho národa, dal Kiskovi riadne po papuli a ešte mu aj voľby s užitím 0,78 % odrali ušiská. A keďže sa mu rozplynuli sny o stoličke premiéra (rovnako ako Trubanovi a v predchádzajúcich voľbách Sulíkovi), tak sme prišli o najväčšie zlo v slovenskej politike a doteraz najhoršieho prezidenta Slovenskej republiky a to vďaka spravodlivej karme.

Ako vyhlásil Kiska: „Fica som porazil raz a porazím ho znova“. Avšak iba malým dielom s pyrhovým nádýchom Fico 243 463 hlasov a Kiska 100 081 hlasov, ( Naozaj super porážka!) pričom SMER získal viac ako 3 násobný počet hlasov ako strana Za ľudí a aj bez tejto umierajúcej strany by existovala vládna koalícia. Kiska zanechal výrazne páchnucu stopu a verím, že sa čoskoro dozvieme po verdikte skutočne nezávislých súdov o jeho nekalej a protiprávnej činnosti a skončí tam, kam posielal SMER a Fica. To bude „najslávnostnejšie“ zakončenie jeho „úspešnej“ podnikateľsko-mafianskej, úžerníckej, podvodníckej a prezidentskej činnosti. Česť vašej práci pasúdruh Kiska! Odpočívajte v pokojnom prezidentskom dôchodku a nezabudnite po Matovičovsky „šúchať nohami“ a čakať!“

Pavel Jacz

Ako ma televízie TA3, JOJ24 a RTVS24 hlboko sklamali.

28.03.2024

Prvá slovenská spravodajská televízia TA3 začala vysielať 11.septembra 2001 a celý deň sa venovala najväčšiemu teroristickému útoku v USA, ktorý v predstihu pred plánovaným začiatkom odštartoval vysielanie TA3. Potom prišli ďalšie tragédie a teroristické útoky a TA3 tak, ako aj všetky ostatné spravodajské televízie vo svete, po celý deň vysielala aktuálne správy z [...]

„Geniálne či genitálne“ progresívne výroky progresívcov Štefunka a Korčoka. Hotový úžas! ! !

15.03.2024

Po ťažkompádnom rozhýbaní sa začínajú v debatných reláciách prezentovať predstavitelia najsilnejšej opozičnej strany PS. Je vlastne šťastím, že sa nepotvrdili výsledky asi dobre zaplatených volebných exitpolov, lebo by to tu vyzeralo tak, ako v predchádzajúcom volebnom období. Možno ešte horšie. Počuli sme od volieb už mnoho slovných perličiek z úst „elity“ [...]

Otvorený list budúcemu šéfovi SaS Gröhlingovi.

07.03.2024

Dobrý deň pán poslanec, mám o Vás už dlhšie svoju mienku, ale nemyslel som si, že v rámci vašej šialenej ideológie dokážete byť pomstychtivá argumentačne tvrdá guma. To, čo ste v nedeľu predviedli ohľadom Ukrajiny v televízii TA 3 v relácii V Politike ma presvedčilo, že Vám absolútne chýbajú dva základné pohľady. Prvý je späť a druhý dopredu. Na ten druhý sa [...]

Rusko Navaľnyj úmrtie

Biskup na Veľký piatok prirovnal zaobchádzanie s Navaľným k osudu Ježiša

29.03.2024 15:17

„Skončil až v neľudskom gulagu v polárnom ľade," povedal. Zvyšok sveta uvidí "jeho posolstvo slobody" vo večnosti, povedal biskup.

Rural Emergency Hospitals

Slováci si skryli kódy pod klobúky a nadchli špičkových amerických technológov

29.03.2024 15:00

Organizácia Slovak PRO pomáha Slovákom uchytiť sa na americkom trhu. Kto má skvelé nápady, má šancu uspieť aj v silnej konkurencii v USA.

zalužnyj, syrskyj

Syrskyj: Rusi vypália šesťkrát viac munície. V Charkove sme mohli dosiahnuť viac

29.03.2024 14:16, aktualizované: 15:55

Ukrajinské obranné sily pozdĺž celej rozsiahlej frontovej línie podľa neho majú len minimum zbraní a munície.

Maďarsko polícia pobodanie péter baumann

Obeť a dvoch zranených si vyžiadal výbuchu v bytovke v Budapešti

29.03.2024 13:10, aktualizované: 15:42

Evakuovať museli 50 ľudí.