Založ si blog

Neuveriteľné! !! Propagácia fašizmu v diskusii o Kočnerovi na portáli cas. sk ako vyšitá!

Včera som si prečítal článok o procese s Kočnerom aj na portáli cas.sk. Ak ma nejaká téma zaujme, samozrejme mimo bulvárnych „ohromností“, tak si prečítam aj diskusiu. V nej je vidieť, koľko ľudí verí aj tej najmenšej vymyslenej zmienke o niekom a je stopercentne presvedčených o neomylnosti svojho presvedčeného jednostranného zmýšľania. Môžete argumentovať ako chcete, ale takých, ako na tomto portáli, je ringelov ako maku. Neuveriteľne sú „vymúdrelí“ s marmeládou pod temenom. Je až neuveriteľné ako dokážu anonymne argumentovať. Ak by sa museli diskutujúci predstaviť, tak by si rozmysleli, či by také vracaniny publikovali a samozrejme aj veci, ktoré propagujú násilie a fašizmus!

Diskusia začala medzi rozumne rozmýšľajúci diskutujúcim s nickom Winnstone a primitívom s nickom RetardoSK1, ktorý mi silno pripomína nášho ringela, alebo kacctusíka, fúrika, pupuššška a jeho ďalšie nicky. Táto račianska pravdová“ hviezda“ bude mať o dva -tri roky 60 a preto sa čudujem, že mu mozgovňa pracuje iba so slepeckou nenávisťou a zbožňovaním súčasnej vlády a neprekáža mu ani to, že koná tak, ako predchodcovia. Ba ešte horšie.

Ale vráťme sa k diskusii. Stale sa opakujúci Ringel je nezaujímavý. Zdá sa že Winnstone je znalý právnej argumentácie. Uviedol tému o tom, či je vinný, alebo nevinný Kočner v prípade vraždy Kuciaka a jeho snúbenice a či existujú dôkazy, ktoré oprávňujú sudcu ho potrestať. Ak nemajú jasné dôkazy, tak ho odsúdiť nemôžu, ak ich majú, tak by mal dostať najvyšší trest. No, okamžite sa na túto tému chytil Retardo SK1, ktorému sekundoval aj nick lubo a ktorí sú presvedčení o Kočnerovej absolútnej vine vychádzajúc z médii. Argumentácia Retarda SK1 mi pripadala, ako keby on bol hlavný svedok celého zamotaného prípadu. Určite je zbožňovateľ Lipšica a Šantu a ich argumentáciám. Ale každá minca má dve strany, u nás niekedy aj štyri a viac.  Verejnú mienku totiž rovnako ako v 50-tych rokoch minulého storočia v politických procesoch vynikajúco vymasírovali média mainstreamu. Winnstonova komunikácia bola na úrovni a trpezlivo Retardovi SK1 vysvetľoval, ale ten je tak presvedčený o svojej pravde a vine Kočnera, ako keby bol Kočnerov sledovací duch. A tak som sa pekne zabával, až som si otvoril asi štvrtú stránku diskusie.

A na nej mi udrel hrom do očí. Hákový kríž a nick SIEG HEIL tretia ríša! A už jeho prvý výrok zahrmel : „Každý deň sa modlím aby sa skvele časy tretej ríše vrátili . Dediny a mestá bez židov.. To musel byť raj na zemi“ je záležitosť pre nášho prokurátora Honza „Urválka“. A zakomplexovaný Retardo SK1 sa zapojil aj do tejto diskusie.

Skopírujem aj niektoré ďalšie príspevky SIEG HEIL tretia ríša:

Na Slovensku sú zbytočni . Tu stačí do funkcie dosadiť nejakého cigáňa. Najväčší zidaci sú na západe ako Macron. A ten nosaty z okuliarmi čo sedí v „európskom“ parlamente. Nespomeniem si na meno ale je to čistý zidak“

Prečo tu behajú NEGRI ? No a máš to“

Samozrejme že áno . Oni žijú z konfliktu.. Vyžívajú sa v utrpení iných. Sú to bastardi. A vlastne prečo tu behajú židia ? Von s nimi . Do tej ich púštnej diery. Keď ju tak veľmi chceli nech tam žijú. Tu akurát zaberajú miesto bielym ľuďom“

Viete že židov nenávideli všetky kráľovstva a šľachtici z celej Európy ? Mali ich radi iba potrati ktorí sa dostali k trónu práve kvôli týmto židovským obchodníkom. Podobá sa to na dnešnú dobu kde morálny aj duchovný odpad sedí v politike. Áno židovský mor je to čo trávi a ničí Európu. Žid je zlo ktoré sem nepatrí.“

Písal by som to aj normálne ale to by som už musel ísť pred súd a to sa mi nechce. Len za to že hovorím pravdu ,? To kde sme“ – v týchto vetách si Retardo SK1 uvedomuje, že jeho propagácia fašizmu je trestný čin!

Von der layen ty sprznena ŽIDOVSKÁ štetka. Váš plán znegrit a zasvinit Európu zvieratami si vyhoďte z hlavy !!“

SIEG HEIL EUROPA za bielu Európu bez negrov a židov !! Zvíťazíme a ich zdegenerovane potkanie telá hodíme do mora. Tie tmavé podrasy sú úplne zbytočné..“ Toľko z citácii anonyma, ktorý ako bolo zrejmé z citácii iných prispievateľov na diskusii už niekoľko razy perlil.

Pred každým príspevkom v nicku svieti tento hákový kríž.

A ja sa pýtam, čo robí jednak administrátor cas.sk a čo robia elitní počítačoví policajní hackeri, ktorí disponujú zručnosťami, ktorými dokážu takýchto anonymov odhaliť a ako bude konať náš elitný špeciálny prokurátor Honz „Urválek“? Samozrejme, že je ľahšie stíhať politikov za čísla, hviezdy, názory a citácie a novinárov ako takýchto anonymných propagátorov fašizmu! Nebudem sa čudovať, ak ma prídu navštíviť vyšetrovatelia NAKA, že som si dovolil okomentovať, zverejniť, odsúdiť a upozorniť orgány činné v trestnom konaní, aby takéhoto jedinca odhalili a postavili za propagáciu fašizmu pred súd. Uvidíme, či odhalia pisateľa a či sa pochvália aj týmto úlovkom, ako sa chvália s každým prípadom.

Pavel Jacz

Pripájam aj fotografie zo včerajšej diskusie, ktorá je portáli cas.sk zatiaľ nedotknutá, aby som zdokumentoval  moje tvrdenia.


 

Pani ministerka Šimkovičová oddeľte prosím Slovenský rozhlas od Slovenskej televízie.

05.04.2024

Začnem z celkom inej strany. Mnohí z vás určite videli film Vtedy na západe. Niektorí aj viac krát. Čo sa týka spracovania audiovizuálnej tvorby ho považujem za jedno z najlepších filmových diel. Je to vysoká škola audiovizuálneho spracovania. Správne obrazovo-zvukové dielo informuje 70-timi percentami obrazom a 30 percent zostáva na reč, ruchy a hudbu. A film Vtedy na [...]

Ako ma televízie TA3, JOJ24 a RTVS24 hlboko sklamali.

28.03.2024

Prvá slovenská spravodajská televízia TA3 začala vysielať 11.septembra 2001 a celý deň sa venovala najväčšiemu teroristickému útoku v USA, ktorý v predstihu pred plánovaným začiatkom odštartoval vysielanie TA3. Potom prišli ďalšie tragédie a teroristické útoky a TA3 tak, ako aj všetky ostatné spravodajské televízie vo svete, po celý deň vysielala aktuálne správy z [...]

„Geniálne či genitálne“ progresívne výroky progresívcov Štefunka a Korčoka. Hotový úžas! ! !

15.03.2024

Po ťažkompádnom rozhýbaní sa začínajú v debatných reláciách prezentovať predstavitelia najsilnejšej opozičnej strany PS. Je vlastne šťastím, že sa nepotvrdili výsledky asi dobre zaplatených volebných exitpolov, lebo by to tu vyzeralo tak, ako v predchádzajúcom volebnom období. Možno ešte horšie. Počuli sme od volieb už mnoho slovných perličiek z úst „elity“ [...]

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

šimkovičová

Šimkovičová kritizuje slovenské umenie na Bienále v Benátkach: Nerobte hanbu kultúre už aj v zahraničí

19.04.2024 19:30

Ide o reakciu na prítomnosť bývalej ministerky kultúry Silvie Hroncovej na Bienále v Benátkach. Súčasťou vernisáže bol aj protest zástupcov kultúrnej obce.

Andrej Babiš, Monika Babišová

Šokujúci rozchod po 30 rokoch. Babiš s manželkou Monikou oznámili koniec vzťahu

19.04.2024 18:06

Ubezpečili, že ich rodinné väzby zostanú aj kvôli deťom pevné.

kravy

Kmeň vtáčej chrípky H5N1 detegovali aj v kravskom mlieku, upozornila WHO

19.04.2024 17:46

Nateraz nie je známe, ako dlho môže vírus v mlieku prežiť.