Založ si blog

Ospravedlňujúci sa zlodej Matovič kričí: Chyťte zlodejov, ale iba tých mafiánskych SMERáckych! !! Na tých našich zabudnite. U nich sa vyšetrovanie skončilo.

Keď naše psychopubertálne indivíduum sediace v premiérskom kresle vyhlasovalo, že jeho vládu si budeme dlho pamätať, tak to už splnil do bodky. Áno, budeme ju spomínať ešte veľmi dlho už aj po úvodných štyroch mesiacoch stále pokračujúcich kotrmelcoch a zaúčania sa a aj keď by vládna zlodejská sebranko-koalícia nedokončila celé svoje obdobie. Matovičizmus, výstižnejšie bude Zmätkovičizmus, nás bude mátať ešte niekoľko desaťročí!
Dám krk na to, že doma u dvoch z troch našich ústavných činiteľov i u ministra školstva popraskali všetky zrkadlá. Už ani odrážajúce sa sklá sa nedokázali pozerať každé ráno na farizejov, zlodejov i u dvoch z nich daňových špekulantov. Mám ešte ďalej pokračovať? Môžem, ale všetci už viete, že by som sa v mnohých veciach opakoval.
Ospravedlnenie je pre nich ako hlavný argument bezúhonosti. Ospravedlnil sa Sulík, že raňajkovával s Kočnerom a dnes je podpredsedom vlády, ospravedlnil sa Kollár, že dotoval Zsuzsovú a nielen to, že sa kontaktoval so 14 ročnou, zaprel, že by bol dokopal svoju kolegyňu poslankyňu a zaprel ďalšie svoje činy, veďsú to len kamaráti z prašiaku nas koberce a je predseda parlamentu. Žiaľ, na takéto fígle neprišli Vanek, Šufliarsky, Glváč a aj SAMO sudcovia sediaci vo väzbe. Nuž, pre orgány činné v trestnom konaní ospravedlnenie neplatí. Žiaľ, pre  časti našich voličov, pre politikov a pre ich v niektorých prípadoch pa-strany a ktorí sú momentálne pri válovoch je to očistec a už sa určite boli vyspovedať aj v kostole, alebo u „najpovolanejších satanoduchov svätých“ Krajčího, alebo Hegera.
Matoviča to ešte len čaká. No určite mu to teraz v Bruseli dajú najavo. Aký národ, takí líder a tak budú aj pristupovať k Slovensku. Myslíte si, že doplatí na to on, čo sa priznal k opísaniu diplomovky a zlodejine, ale nepriznal sa k daňovým podvodom i k 600 km denne najazdených jeho mamou? A tento nevychovaný vidlák, daňový kriminálnik a zlodej, ako o sebe sám napísal v príspevku na Facebook-u, reprezentuje našu krajinu a tvári sa, ako keby všetky tieto prešľapy, ktoré urobil, boli kvalifikáciou na tretiu najvyššiu ústavnú funkciu. A jeho veta po diplomovkovej paľbe otázok novinárom: „Zgustnite si!“ je naozaj pohŕdaním siedmej veľmoci. No a tí sa veľmi nezodrali, tak ako pri mnohých aj vymyslených škandáloch SMER-ákov a SNS-ákov.
„Ďakujem, že sa Matovič priznal aj z kriminalnej činnosti, lebo si ešte dobre pamätám, ako z neho obvinil Pellegriniho, že nezariadil povinnú karanténu. A čo máme teraz? Vyšší dennný prírastok nakazených Covidom-19, ako v úvodnej časti pandémie. A k tomu sa pridávajú aj novinári, z ktorých polovica určite nevie a tretina možno len tuší, čo je to kĺzavý medián. A každý deň počujeme a čítame tento čisto špeciálny ekonomický termín. To nie je priemer, ale výsledok najčastejších čísiel. A tak z týždňových hodnôt 0,0,1000,0,5500,0 a 2 bude výsledný kĺzavý medián na hodnote 0 (slovom nula) – teda najčastejšie číslo. Čo tam potom, že nakazených by bolo 6502. Ozaj ten kĺzavý medián „relevantnejšia“ hodnota oproti priemeru 929, ktorému rozumie každý, kto chodil do školy.
Zaujímavé, ako zmizla z obehu a teda aj z tlačoviek „hviezda“ Denníka Nenávisti (ako ho nazval Murín, alebo Marcinko) Tódová!!! Jej mnohopočetné otázky, ktorými tlačila SMER-ákov k svojím dedukciám a fikciám mi tu chýbajú. Zrazu stratila atrament v pere. Asi ju uniesli Zsuzsovej ľudia, alebo politici s politickým smerovaním, s ktorým sa aj ona stotožňuje, jej už za to nestoja, aby sa najedla na tlačovke chlebíčkov a nenávistne sa predvádzala?
Aj ďalšia osôbka, s ktorou mám osobnú skúsenosť, ako s najagilnejším SMER-ákom iba pred komunálnymi voľbami (po voľbách už nemal čas), dnes prebehlíkom ku Kollárovi, ma zaujal svojím výrokom. Po oznámení sociálnych opatrení povedal, že príde k rodičom dôchodcom a oznámi im s radosťou, že budú mať trinásty dôchodok. Ja verím, že jeho otec, bývalý reprezentačný päťbojár prezývaný Bimbo, ešte nájde v sebe silu a poriadnu svojmu synovi uvalí, že im nie, že vylepší Vianoce, ale že im aj on ukradol peniaze z pôvodného 460 eurového 13-teho dôchodku.
A čo veľkohubožaluďový Šeliga? Naučil sa vrieskať a trepať na pódiách Za slušné Slovensko a trepe morálne reči aj dnes. Ale iba trepe, čo už ocenili aj trojpercentné „úspechy“ pohrebného sprievodu tejto strany. Keď mu Kollár povedal, že je farizej, tak zareagoval dva krát. Prvý krát sa reakčne ohradil a po druhý raz to farizejtsvo so svojou stranou i stranou SaS hlasovaním potvrdil.
Pred záverom „ďakujem“ celej vládnej koalícii za dôchodcov, že ich okradnú na Vianoce o peniaze, a že doplatky za lieky sú po vysvetlení tak nejasné, že skôr to zostane rovnaké, ako lepšie. „Ďakujem“ aj za tie deti, ktoré zrušenie povinných obedov opäť „donútia“, pojedať keksíky, arašidy, zemiakové lupienky, coly, sladké malinovky a iné vychytávky jedla a pitia, ktoré sa odzrkadlia na ich zdravotnom stave už v mladom veku.
„Ďakujem aj za zamestnancov, ktorý dostanú zatiaľ deklarovaných minimálne 620, namiesto 650 € a aj za tých, čo po minimálne 12-tich mesiacoch bez práce dostanú ešte minimálnejšiu mzdu 465 €. Tak toto by nevymyslel ani Darwin, Einstein, Newton vo vedeckých teóriách, či Goethe a Puškin vo svojich literárnych dielach. Ale máme tu ministra Krajniaka, ktorý sa týmto vylepšeniam a rozdeľovaniu štátnych majetku vyučil pri aktívnom Gorilovom pôsobení! Ešte je tu však jedna Krajniakova možnosť. Odkrajniakoval to podľa teórie Harryho Pottera.
Pri doprave zadarmo pre dôchodcov mi však chýba pre tých, ktorí už nedokážu zájsť ani na zastávku, zadarmo taxíky. Potom by to bolo top. Ale to by som nesmel mať v mozgovni takýto fantazijný realizmus. Na všetkých pozemských úrovniach sú to zatiaľ slová. Uvidíme, ako to bude v praxi.
Zvlášť „ďakujem“ hlavnému kočišovi Matovičovi vyhlasujúc o sebe, že je zlodej, ktorý celú túto čudnú banditskú dostavnícku karavánu (česť trom výnimkám) kočíruje. Len stále neviem kam. K Apačom, ku Komančom, k Hurónom, k Šošonom, k Siuxom, na juh k Inkom, alebo ešte nižšie ku Castrovcom,, nedajbože aj ku Korčokovým zrazu miláčikom – nelegitímnym Guaidovcom,(v tomto prípade – lebo všetci v EÚ) alebo na sever k Trumpovcom. Myslím si, že ani stávkové kancelárie by nedokázali stanoviť kurzy, aby neprerobili.
Som úprimne rád, že už nemáme vládnuci SMER. Veď to bola 12 rokov na sociálnych sieťach nuda. Dnes sa to hemží humorom a denne sa niekoľko razy z chuti zasmejem. Takže „ďakujem“ Matovič, že vôbec existuješ a staráš sa aj so svojimi kumpánmi o naše zdravie. Veď smiech uzdravuje a ako kedysi povedal legendárny televízny PÁN moderátor zábavy Horníček: „Úsmev tri krát okrášľuje každú ženu!“ Hneď je ten život krajší, aspoň pre nás chlapov.
Pavel Jacz

INZERÁT: Zháňam pre Lojzka Hlinu 10 oviec a 10 krásnych žien. Zn. Využitie času.

20.04.2024

Keď sa človek nudí, tak zväčša niečo nové vymyslí. Géniovia objavia nový vedecký jav či súvislosť a hlupáci sprosté chujády. Predpokladá to však aj používanie nejakej narkománie, ktorú študentom odporúčal podpredseda Progresívneho Slovenska Truban. Vtedy nám mozog podľa Trubana pracuje nad mieru normálneho rozmýšľania a dokáže výnimočné veci. A tak sa [...]

Pani ministerka Šimkovičová oddeľte prosím Slovenský rozhlas od Slovenskej televízie.

05.04.2024

Začnem z celkom inej strany. Mnohí z vás určite videli film Vtedy na západe. Niektorí aj viac krát. Čo sa týka spracovania audiovizuálnej tvorby ho považujem za jedno z najlepších filmových diel. Je to vysoká škola audiovizuálneho spracovania. Správne obrazovo-zvukové dielo informuje 70-timi percentami obrazom a 30 percent zostáva na reč, ruchy a hudbu. A film Vtedy na [...]

Ako ma televízie TA3, JOJ24 a RTVS24 hlboko sklamali.

28.03.2024

Prvá slovenská spravodajská televízia TA3 začala vysielať 11.septembra 2001 a celý deň sa venovala najväčšiemu teroristickému útoku v USA, ktorý v predstihu pred plánovaným začiatkom odštartoval vysielanie TA3. Potom prišli ďalšie tragédie a teroristické útoky a TA3 tak, ako aj všetky ostatné spravodajské televízie vo svete, po celý deň vysielala aktuálne správy z [...]

HIMARS

USA ohlásili nákupy vojenského materiálu pre Ukrajinu za šesť miliárd, vybavenie však zrejme nedorazí niekoľko rokov

26.04.2024 21:43

Na dodanie materiálu si však budú musieť Ukrajinci počkať, lebo proces jeho obstarávania je len na začiatku.

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.