Založ si blog

Mgr? ?? Kollár: “Nemám sa za čo ospravedlňovať! “ Avšak : „Takých ako Danko sme bili kýblikmi po hlave – presne takýchto!

Asi v poslednom čase nemáme šťastie na šéfov parlamentov. Paška, Danko i Kollár do ústavných funkcií nepatrili a nepatria. Ale darmo je, ak takýmto politikom dávajú Slováci bez rozmýšľania toľko hlasov, aby im to stačilo na druhú najvyššiu ústavnú funkciu, tak chybu treba hľadať v obzore voličov. Nie nadarmo sa vraví: „Aký národ, taká vláda!“, alebo „Akí sme, takú vládu si zaslúžime!“ A tak sme si zvolili podľa nášho najlepšieho vedomia a svedomia tých „najlepších, najbojovnejších a najúžasnejších“ – v danom momente. A tak máme od 92-eho roku vládnu koalíciu s najväčším počtom gaunerov, kriminálnikov, satanistov a diletantov. V civilizovaných krajinách každá informácia o kandidátoch zaberie plusovými, alebo mínusovými bodmi pre toho, ktorého kandidáta. Lenže cca 30-40 % „rozhľadených voličov na Slovensku volí nie za niekoho, ale proti niekomu. Tak to potom aj vyzerá. My sme posunuli do parlamentu a dnes je podpredsedom vlády človek, ktorý si sám sebe predal štátne pozemky OLO za smiešnu sumu, ktorý dohadoval funkciu generálneho prokurátora s dnes toxickým Kočnerom. A stačí povedať: „Ospravedlňujem sa“ a všetko je zase „supééér“! Iní z opačnej barikády za súkromné koketovanie so Zsuzsovou museli odísť z funkcií Glváč, Vanek. Samozrejme ich politických protivníkov za to isté Lipšica, či Drobu velebíme. A náš advokátsky narcis by bol podľa Matoviča výborným, ak nie najlepším generálnym prokurátorom. Veď teraz stojí predsa proti svojej internetovej plamennej láske na súdnom pojednávaní procesu roka.
Môžeme mať ďalšiu podpredsedníčku s fantastickou inteligenciou a s najšpecializovanejším vzdelaním na počítačové znalosti a súvisiacim talentom vytárať štátne tajnosti, a superšpecialistkou na finančné operácie z eurofondov a ešte s vyššou špecializáciou na kriminalizáciu politických protivníkov a svetovo uznávanou odborníčkou na škandály. Vážené dámy, ktoré neviete súvislo hovoriť, prihláste sa u nášho supersúdruha Žinčicu na Vysokú umeleckú školu a vyškolíme vás na to, ako hrať pred ľuďmi vzdelanú a inteligentnú bábku-podpredsedníčku a to so zárukou. Ak neuspejete, chyba bude určite iba u vás! Možno sa od našej kybernetickej inovátorky dozvieme, že dva dni nefungovania portálu blogov Pravdy majú na svedomí ruské a čínske tajné služby!?!?
A týmto dvom šéfuje „super bojovník“ proti korupcii za nič nezodpovedajúci šašo so správaním sa pubertiaka, hulváta a vidláka, o čom nás presviedča na každej plačovke používaním oplzlých slov. Veď to bol náš sen, tak ich máme tam, kde sme ich chceli mať. O mnohých ďalších elementoch dnešnej vlády, z ktorej iba piati dokážu kvalitne obhájiť svoj post a aj z toho sú dvaja gauneri, písať nebudem.
No a ak chcete uspieť v politike, treba aj vyštudovať prepáčte lepšie sa mi hodí vychodiť si „Kmotríkovu“ fungujúco-nefungujúcu Stredoeurópsku vysokú školu v Skalici (jednu z mnohých absurdít školských reforiem po roku 1989). Kto by uveril, že nebola v područí „polomajiteľa“ Skalice dotovača Dr.h.c, doc. PhDr. Ivana Kmotríka st., keď sa priamo podieľal na chode, ako člen Dozornej rady. No, vyštudovať „výšku“ na Záhorí!?!? Žiadny problém! Svedčia o tom aj tri tituly pred menom veľkopodnikateľa. Čo len ten kapitalizmus dokáže! (Najviac ma zaráža docentúra (rád by som videl habilitačnú prácu Kmotríka st. s jeho stále oklieštenou slovnou zásobou) a najmä doctor honoris causa (titul za zvláštne zásluhy)). Za socializmu nemal dokončenú ani učňovku. Hovorí sa tomu úspešne absolvovať. Nasledujúce riadky vravia jasne, že táto vysoká škola je pre každého solventnejšieho (stačí si pozrieť zoznam absolventov tejto prečudesnej vzdelávacej inštitúcie zo Záhoria a budete sa čudovať). Žiadne prijímacie skúšky, žiadna súťaž. Stačí vyplniť „papiere“ a môžete študovať a absolvovať vysokoškolské vzdelanie!!! No super systém!. Vysokoškolský diplom nie je teda iba pre múdrych a talentovaných!: „Prijímacie konanie sa pre uchádzača o štúdium začína doručením jeho prihlášky na štúdium (s povinnými prílohami) Stredoeurópskej vysokej škole v Skalici a realizuje sa bez prijímacích pohovorov.“(https://www.sevs.sk/sk/prijimacie-konanie/vysokoskolske-vzdelavanie/magisterske-studijne-programy/podmienky-prijatia).
A takto si náš Borisko, ktorý patril pred a po „Nežnej“ do bratislavského podsvetia, kde sa podieľal na dnes už premlčaných zaujímavých zbohatlíckych aktivitách (striebro, drogy, vekslovanie, východonemecké marky, počítače atď.) spolu, ako s obľubou argumentuje so svojimi kamarátmi iba z detstva na „prašáku“ kobercov – zastrelenými mafiánmi Stenhübelom alias Žaluďom a Deákom, s ktorými ako tvrdí, ani nepodnikal (napr. PRESSBURG Invest spol. s r.o. a APEX spoločnosť s ručením obmedzeným), zaujímavo sprivatizoval a ešte zaujímavejšie spravoval lyžovačky vo Vysokých Tatrách (z jej predaja zaplnil cyperskú bankovú schránku svojej firmy Straton LTD Cyprus), ešte zaujímavejšie prišiel k Fun rádiu a v roku 2014 pri obratoch cca 18 miliónov Euro vo svojich 18-tich firmách (pardon v jednej bol „iba“ v dozornej rade a tá zaplatila s obratom cca 11 miliónov € okrem povinnej daňovej licencie 2880 € ešte úctyhodnú sumu v ročnej dani AŽ 751 €!!!), zaplatil IBA povinné daňové licencie. Podrobnejšie som o tom písal na linku (https://blogy.hnonline.sk/pavel-jacz/viac-ako-zaujimavy-danovy-a-ziskovy-striptiz-borisa-kollara-dnes-uz-verejneho-cinitela) S takýmto štítom vstúpil do politiky, s mini straničkou – teda do super biznisu. Oblbol ľudí aj individuálnym sponzoringom, ale aj sponzoringom Kočnerovej kamarátky Zsuzsovej a vyplatilo sa. Za volebný výsledok dostal od štátu už po druhý raz milióny do svojej ministraničky a pomohol pravdepodobne sanovať aj svoje podľa daňových platieb chudobné firmy.
A tento nepolitik, ako o sede hovorí, sa pred dvoma dňami dostal do zatiaľ iba priemernej paľby novinárskych otázok.
Povedzme si však podstatu jeho štúdia. Ako rodený úspešný pán Bratislavčan si vybral Vysokú školu v Skalici. Prečo asi? Jednak bola v područí jeho kamaráta Kmotríka staršieho a na jeho šťastie na škole neexistujú prijímacie skúšky. Stačí iba zaplatiť! V Bratislave by asi prijímacie skúšky neurobil. Rozmýšľam nad tým, koľko krát navštívil Vysokú školu v Skalici. Určite niekoľko krát. Pri zápise, možno na nejakej prednáške, aby spoznal aj spolužiakov, na niektorých skúškach, na štátniciach, na obhajobe diplomovky a na promócii, na rozdiel od Krištúfkovej, ktorej diplom poslali asi domov. Možno by mohli investigatívci zasondovať v rokoch 2010 -2013 v cestách služobných vozidiel Mgr. Borisa a podpisov na „prezenčkách“, koľko krát meral cestu do Skalice. Možno by sme boli prekvapení. Ale Kollár nepatrí do stále ostreľovaného, ale stále silného SMERu, takže sa toho určite nedočkáme.
To isté platí aj pre mafiánsko-pa-vdovskú dieuku a jeho „mamičku“ Krištúfkovú, ktorej „vrelo“ odporučil túto Vysokú školu aj s osvedčeným školiteľom na superdiplomovky rektorom Minďašom, ako veľmi zaneprázdnenej mamičke, super vyťaženej poslankyni a maxi spolu-straníckej noskabelke. A tá aj sa vyznamenala, rovnako ako jej exmilenec, otec jej dieťaťa a stranícky šéf, plagiátorstvom a nechala sa počuť „superinteligentnou a superlogickou“ myšlienkou: „Nedá sa porovnávať doktorandská práca a bakalárska práca s tou, čo odovzdal pán Danko“. V čom sa nedá? Možno v tom, že Krištúfková ukradla podstatne viac cudzích myšlienok!!! Táto „stredoeurópskozáhorácky vzdelaná“ poslankyňa dokázala „úžasne“ odkopírovať texty aj s gramatickými chybami!!! A to je už super vysokokvalifikovaný kopírovací výkon! A to ju aj nanominovali na funkciu splnomocnenkyne vlády pre rodinu. Minister Krajniak by mal dostať za tento super inovatívny nápad titul Slovák roka 2020, ak nie desaťročia v odbore rodinného šťastia. Keď je ešte poslankyňa, tak nech to čert vezme. V parlamente máme aj iných „inteligentných“ gaunerov. Na to sme už apatickí.
Horšie je, že druhú najvyššiu ústavnú funkciu obsadil človek, ktorý na každé odhalenie jeho minulosti odpovie jasne a stručne – klamstvom. Prečo klamstvom? Mám dôvod neveriť jeho taľafatkám iba o kamarátstve s mafiánmi, keď prišiel krivo svedčiť na súd  v 90-tom roku (a to už nebol chlapček hojdajúci sa na „prašáku“ kobercov s Peťkom) aj napriek tomu, že nebol na mieste činu. Ako mi povedal, urobil to pre svojho dobrého kamaráta z detstva Peťka Steinhübela z dvora.
Zaujímavý bol aj „lajster“ Kontrola originality s 24,5 percentami. Ak niekto dokáže podvádzať vo vážnejších veciach, tak mu nerobí problém si zaobstarať aj takýto dokument. Veď celý úvod diplomovky skopíroval z práce svojho školiteľa Mindáša. Včera sme sa dozvedeli, že s jeho súhlasom – veď bol školiteľ!!! A ktorý rektor a školiteľ by si sám na seba nakydal? Veď by poprel svoju vlastnú identitu odbornosti! Len tak pre právnu stránku veci. Aj keď mám ústny súhlas na kopírovanie, tak musím aj tak uviesť zdroj. Inak je to obyčajná krádež duševného vlastníctva. Ale pre Mgr. Borisa to nie je žiadny problém!!! Boris a čo ak by si mi v tichosti požičal bez svedkov a per huba milión Euro? Veď Ti ich „určite“ vrátim! A ak by si náhodou zomrel, tak ich „určite“ rozdelím tvojim potomkom. Dávam Ti 1000 percentnú záruku. Neveríš?

Skopírované internetové stránky v diplomovke Kollára sú ako vystrihnuté z propagačného turistického sprievodcu. Posúďte: sami: “ Pozývame Vás do kraja drotárov, oblých kopcov, čarovných zákutí a horských kaplniek z Kysúc.“. Mimochodom ani chybu si Kollár v závere neopravil. Správne je na Kysuciach, v oblasti Kysúc. Ale u neho nič nové. Danko nevedel časovať a skloňovať a Kollár nevie ako ústavný činiteľ poriadne po slovensky. Slová ako velice, neni a doporučiť do slovenčiny nepatria, ale tam, kde vyrastal, vo vychytených kaviarňach s vychytenými exživými postrieľancami, ale aj s tými, ktorí stále mútia náš život okrášleným blatom. Pre nich je to bežná prax. Ale aký pán, taký krám a nikto mu to z jeho suity a ani zo „spindoktoriek“ exfrajeriek nedokáže povedať, aby odporúčal. Veď, na čo by vedeli aj jeho fiflenky po slovensky, keď na neho civia ako na boha??? Predseda NRSR je neustále pod dozorom verejnosti a má byť vzorom pre všetkých a vo všetkom a toto Boris Kollár nespĺňa. Jeho diplomová práca s názvom: „Zmena klímy a bioklimatický potenciál cestovného ruchu v oblasti Kysúc“ ho kvalifikuje akurát tak na Generálneho riaditeľa spolku koscov, bačov a honelníkov a nie na druhú najvyššiu ústavnú funkciu – predsedu parlamentu.
A pri takejto veľmi „náročnej a intelektuálnej“ téme musel kopírovať! Asi veľa o nej nevedel, ak ju vôbec on písal. Na záver tlačovej besedy, keď ho redaktori pritlačili otázkami, poprel úvodné slovo, že nič nekopíroval citujem: “Niektoré state som zobral z internetu. V tom čase som mal veľa práce. Jasné, každý študent si to nejakým spôsobom zľahčuje. Áno, zľahčil som si to aj ja. Priznávam to. Neni to pekné. Priznávam to, ospravedlňujem sa za to, ale to neznamená, že som nesplnil podmienky, aby som mohol pristúpiť k záverečnej skúške a že by som túto prácu odflákol“. Odflákol? To určite nie. Poriadne pod dozorom dnes už trestne stíhaného školiteľa a rektora školy v Skalici skopíroval aj jeho texty! Takže tým, že plagiátoval, splnil podmienky! Boris si zľahčil diplomovú prácu a čo ešte? Vstup do čudného podnikania a tým aj svoj život ? Koľko charakteru a na opačnej strane mierky klamstva musí v sebe nosiť človek, ktorý dokáže zahlasovať v parlamente za odstúpenie Danka z funkcie a popritom vie, že spáchal takú istú krádež myšlienok!!! Borisko, vodu kážeš a vínko piješ. Ale môžeš byť spokojný. Nie si sám v tejto koalícii. Je Vás tam takých ako Ty, až – až. A spája vás všetkých iba ťaženie proti silnému SMERu, nič viac!

No a na včerajšom vyhlásení (na otázky novinárov nemal čas i keď meškal pol hodinu, asi by sa opäť preriekol) poprel to, čo povedal na tlačovej besede. Prečítal samozrejme obhajobné vyjadrenie Mindaša, ako rektora školy (Mgr. Boris mohol si ten papier , ktorý má hodnotu toaletného papiera, pobozkať, ako Danko výložky!), zamával opäť 24,5 percentným toaleťákom a vyhlásil zrazu, že on sa nemá za čo ospravedlňovať!!! A dnes ráno, ako povedal pred chvíľou Šeliga od Za ľudí na tlačovke, sa na sociálnej sieti zase ospravedlnil!!! A opäť  odkopíroval, tentoraz aj obľúbenú rozprávku a slová kráľa princeznej. Odvolávam, čo som nariadil a nariaďujem to, čo som odvolal!!! Tak čomu máme u Kollára uveriť ? Ospravedlneniu, alebo jeho zapretiu??? Borisko a to Ti máme veriť, že si Boriséčko Markíz anjelov, alebo princ Bajaja? Veď si bol až tak nervózny, že Ti vyschlo v hrdle, pot sa Ti tlačil na čelo, oči ti lietali a preskakoval hlas rovnako ako Jankovskej, keď tvrdila, že nepozná Kočnera! Ale veď máš čisté svedomie, ako si povedal. A my Ti predsa „veríme“ a budeme „veriť“, lebo Ty čo povieš, tak dodržíš. Len mi nejde do hlavy jedno. Prečo si Danka vyzýval na odstúpenie a od seba to nežiadaš??? Svojím osobným, nie straníckym odchodom z funkcie, v ktorej nemôžeš nič pokaziť a na ktorú si sa po voľbách tešil, ako malý chlapec, by si nepovalil vládu. Veď by si mohol do nej nanominovať nejakú tvoju najzaslúžilejšiu „mamičku“. Ale pozor, tá posledná desiata zo 7. mája ešte nemá také veľké zásluhy. Zatiaľ dostala za pôrodné bolesti na úvod Land Rover a to stačí. A to, že možno až štyri roky nebudeš používať Mgr. pred menom nás netrápi, ale vieme o tom, že si sa  na túto chvíľu „maximálne“ vytrestal. Ale čo, ak by si titul naďalej používal a doplnil by si ho dvoma hláskami samohláskou a i samohláskou o. To by Ťa lepšie a výstižnejšie otitulovalo.
Aj pre víťaza volieb Matoviča, čo Dankovi, ktorý je oveľa slušnejší človek ako jeho nástupca, ktorý robil svoje teatrálne hysterické a plamenné vystúpenia v parlamente, je zrazu dôležitejšie povýšenie „opravy zraneného štátu“ a porazenie mafie nad krádež myšlienok a ohodnotil to len ako: „kopanec do zadku vláde“ a podvod . Logiku to má. S exmafiánom sa mafia lepšie poráža! A to musí urobiť a nerozbije koalíciu, lebo to sľúbil voličom!!! Ale sľúbil im, že nestrpí žiadne podvody a rozkrádačky. Lenže túto predvolebnú telenovelu Matovič už nevysiela ani v repríze. Veď má toto psychopubertálne indivíduum sediace v premiérskom kresle ZODPOVEDNOSŤ!!!!! A to nevraviac o tom, ako Matovičovi zosmolili diplomovú prácu iní! Takže „Igórek od Térnavy by išol sám proci sebe“.
A tak náš nenahraditeľný“ Borisko zostane prilepený superkombináciou lepidiel Chemoprén-Kanagon k stoličke predsedu parlamentu, lebo bez jeho nenahraditeľnej osoby by táto koalícia padla na zadok a možno ešte nižšie ako tvrdí s ďalším plagiátorom diplomovky Matovičom, ktorý si diplomovku ani sám nepísal, pardon možno neprepisoval! A to aby sa odlepil od kresla Kollár by sme predsa nechceli, a dobre urobil, že nebude, pokým bude v politike, používať titul Mgr. ako ho hneď pochválil aj minister Budaj na následnej tlačovej konferencii. Všetci vieme prečo. Ved pred zákonmi a vzdelaním majú byť všetci rovnocenní.

?gr. Borisko, čo ak by si požiadal aspoň dve z tvojich mamičiek, aby Ti kúpili každá po jednom kýbliku a vždy, keď budeš ráno v kúpeľni bojovať s prírodou (začínaš už od práce vráskavieť) a umývať zúbky, tak sa budeš vždy trieskať pred zrkadlom s kýblikmi v oboch rukách po hlave!!! A prosím nezabudni to dávať v priamom prenose na facebook. Keď už neodstúpiš z funkcie, aspoň budeme mať všetci krajšie a najmä príjemnejšie rána. Prosím, vždy zaavizuj aj čas priameho vstupu. Veď si náš predseda parlamentu a keďže je to verejná funkcia, my máme právo na to, aby sme videli, ako sa pred nami kajáš a trestáš.

Zatratená diplomovka, čert Ti ju aj s vysokou školou bol dlžný!!! Však, Mgr. Boris Kollár, predseda NRSR!
Pavel Jacz

Ako ma televízie TA3, JOJ24 a RTVS24 hlboko sklamali.

28.03.2024

Prvá slovenská spravodajská televízia TA3 začala vysielať 11.septembra 2001 a celý deň sa venovala najväčšiemu teroristickému útoku v USA, ktorý v predstihu pred plánovaným začiatkom odštartoval vysielanie TA3. Potom prišli ďalšie tragédie a teroristické útoky a TA3 tak, ako aj všetky ostatné spravodajské televízie vo svete, po celý deň vysielala aktuálne správy z [...]

„Geniálne či genitálne“ progresívne výroky progresívcov Štefunka a Korčoka. Hotový úžas! ! !

15.03.2024

Po ťažkompádnom rozhýbaní sa začínajú v debatných reláciách prezentovať predstavitelia najsilnejšej opozičnej strany PS. Je vlastne šťastím, že sa nepotvrdili výsledky asi dobre zaplatených volebných exitpolov, lebo by to tu vyzeralo tak, ako v predchádzajúcom volebnom období. Možno ešte horšie. Počuli sme od volieb už mnoho slovných perličiek z úst „elity“ [...]

Otvorený list budúcemu šéfovi SaS Gröhlingovi.

07.03.2024

Dobrý deň pán poslanec, mám o Vás už dlhšie svoju mienku, ale nemyslel som si, že v rámci vašej šialenej ideológie dokážete byť pomstychtivá argumentačne tvrdá guma. To, čo ste v nedeľu predviedli ohľadom Ukrajiny v televízii TA 3 v relácii V Politike ma presvedčilo, že Vám absolútne chýbajú dva základné pohľady. Prvý je späť a druhý dopredu. Na ten druhý sa [...]

Rusko Navaľnyj úmrtie

Biskup na Veľký piatok prirovnal zaobchádzanie s Navaľným k osudu Ježiša

29.03.2024 15:17

„Skončil až v neľudskom gulagu v polárnom ľade," povedal. Zvyšok sveta uvidí "jeho posolstvo slobody" vo večnosti, povedal biskup.

Rural Emergency Hospitals

Slováci si skryli kódy pod klobúky a nadchli špičkových amerických technológov

29.03.2024 15:00

Organizácia Slovak PRO pomáha Slovákom uchytiť sa na americkom trhu. Kto má skvelé nápady, má šancu uspieť aj v silnej konkurencii v USA.

zalužnyj, syrskyj

Syrskyj: Rusi vypália šesťkrát viac munície. V Charkove sme mohli dosiahnuť viac

29.03.2024 14:16, aktualizované: 15:55

Ukrajinské obranné sily pozdĺž celej rozsiahlej frontovej línie podľa neho majú len minimum zbraní a munície.

Maďarsko polícia pobodanie péter baumann

Obeť a dvoch zranených si vyžiadal výbuchu v bytovke v Budapešti

29.03.2024 13:10, aktualizované: 15:42

Evakuovať museli 50 ľudí.