Založ si blog

Gorila opäť cerí zuby. Politické mŕtvoly ožívajú. Slováci možno nie, ale pravica a „správne“ naladený mainstream strácajú pamäť.

Po ôsmich rokoch sa táto odkrytá politická zver zobudila. Zmizla nasypaná zemina a aj truhla spráchnivela, časom sa rozpadla a Gorila sa opäť dostáva do hlavného diania. Jej hlavní dvaja aktéri, ktorým to vo voľbách v roku 2012 voliči tak zrátali, že SDKÚ zmizla aj z politickej scény, sa opäť začínajú objavovať v éteri a opäť rozdávajú rady.

Už druhý týždeň sa objavil v TV Markíza v mimoriadnych reláciách Mikloš. A nielen tam ho preferujú. Áno, ten Mikloš, ktorý po politickej gilotíne išiel radiť na Ukrajinu Porošenkovej skorumpovanej vláde. Terajšia nová ho však vyhnala a po zvolení SaS sa opäť dostáva do kurzu. Už len čakám, kedy bude z neho minister financií.

Zaujímavé, že sme už zabudli na predaje strategických podnikov, doriadenia daňového systému pod gesciou Mikloša a zvykli si na podstatne vyššie účty za plyn a elektrinu, ktoré nám stanovili zahraničné súkromné firmy, ktoré sa dostali za nízke sumy k obrovským strategickým podnikom. A my každý mesiac platíme a platíme navyše a peniažky odtekajú do vyspelej Európy. A zabudli sme už aj na Gorilu, ktorá otriasla Slovenskom, zabudli sme už aj na bonzáctvo v bývalom režime, keď máme ministra- „Domovníka“ z bývalých bonzáckych štruktúr štátneho aparátu spred 30-tich rokov.

Mali sme vo vláde aj dva týždne bezchrbtokosťového štátneho tajomníka Mihála, ktorého voliči odmietli. Rovnako ako ďalšiu odídenkyňu zo strany SaS, dnes poradkyňu Sulíka Kiššovú.

Heslo – Všetko budeme robiť inak –  sa potvrdzuje. Kurz si vládnuce strany prispôsobia svojím potrebám, vzťahom a špecialitkám v duchu Mečiarovho hesla – Vyhrali sme voľby, môžeme všetko! A to bez mihnutia okom a bez minima hanby v rámci proklamovanej zmeny. Po mesiaci vládnutia je toho až až. Aj rodinkárstvo v SIS, na Ministerstve vnútra i v diplomatických službách sa začína objavovať. Aj priame nominácie namiesto konkurzov sú opäť v kurze. Veď o čo ide, len o „peňeži“ . Tie sa kotúľajú a kotúľajú a rečičky o tom, že sa budú kotúľať výhradne do štátneho vrecka a nie do súkromných, sa aj v prípade drahších nákupov začínajú vyparovať. Ako bolo s províziami, tak aj bude – nerobme si ilúzie. Človek a najmä Slovák to má v génoch. Volebné rečičky sme si vypočuli a naleteli sme a budeme jesť zase „obyčajný šmejdový slovenský politický chlieb“. Želám všetkým Slovákom pri konzumácii „znovurodiaceho sa Európskeho ekonomického tigra“ dobrú chuť a fantastické trávenie tejto slovenskej špecialitky!

Pavel Jacz

Nepoznám nadávku či prívlastok na Matoviča, ktorými by som ich neurazil, ak by som ich použil na neho.

27.06.2024

Takže, na úvod sa ospravedlňujem všetkým nadávkam a prívlastkom, ktoré použijem v súvislosti s naším „nepoškvrneným“ trnavským „Bohom zla, klamstiev, podrazov, bezcitnosti a túžbou prešľapávať a dupať so svojou pravdou po mŕtvolách“. V pléne debaty k zákonu „Lex atentát“ si takto zakecal či zatrepal za rečníckym pre neho len kecpultom či trepopultom v [...]

Skrachovala známa super luxusná cestovná kancelária!

14.06.2024

Pred piatimi rokmi vznikla nová cestovná kancelária, ktorá prispôsobuje cesty na mieru svojim zákazníkom a všetko v jednej cene all inclusive. A bola veľmi úspešná. Dokonca ako jedna z mála cestoviek vlastnila aj luxusne zariadené lietadlo Airbus za 42 miliónov s doletom 9000 km, s ktorým zaletela so svojimi zväčša stálymi solventnými zákazníkmi do mnohých turistických [...]

Po Ilievovi, Dibákovej, Dírerovi „dobrovoľne odídu“ ďalší angažovaní neobjektívci sediaci v moderátorskych kreslách.

28.05.2024

Čistiť od obrých pliev to začali v TA3. Moderátor Iliev, ktorý nastúpil do relácie V politike po nútenom odchode neobjektívneho Dolinského, už asi nemohol zniesť na svoju útočnú opozičnú moderátorskú politickú prácu tlaky, tak sa akože „dobrovoľne“ po česky povedané „odklidil“ do svojej novej debatnej, ale už apolitickej relácie. To sme si vydýchli po prvý [...]

Peter Gregor, ta3

Podplukovník Gregor: Kto lietal na migoch, si do F-16 nesadne. Výcvik sme postavili na nových a mladých ľuďoch

27.07.2024 10:00

Na F-16 sa lieta úžasne. Vieme s nimi robiť veci, ktoré sme doteraz nemohli so žiadnym iným strojom, povedal pre ta3 veliteľ letky F-16 Peter Gregor.

Biden

Biden plánuje justičné zmeny a obmedzenie prezidentskej imunity

27.07.2024 09:35

Americký prezident predstaví verejnosti svoje reformné plány týkajúce sa Najvyššieho súdu.

Trump atentát

FBI potvrdila, že Trumpa zasiahla do ucha guľka atentátnika alebo jej fragment

27.07.2024 08:58

Federálny úrad pre vyšetrovanie ukončil dohady a konšpiračné teórie ohľadne príčiny Trumpovho zranenia.

Usain Bolt

KVÍZ: Najslávnejší olympijskí víťazi všetkých čias, poznáte ich?

27.07.2024 08:35

V Paríži sa práve začali hry XXXIII. olympiády a my sa pozrieme do histórie. Kto sú najúspešnejší športovci všetkých čias? Otestujte sa.