Založ si blog

Prečo najväčšie slovenské politické zlo, ktoré sedelo v prezidentskom kresle, chce naďalej kandidovať vo voľbách?

Slováci sú už raz takí. Nevolia za niekoho, ale v polarizovaných časoch zásadne proti niekomu. Pokiaľ je názorovo rozdelená krajina, tak vo voľbách zvíťazí u nás vždy „menšie zlo“. Žiaľ, to menšie zlo môže byť iba povrchne poznané, nie však vždy je to tak. Spomeniem predposledné prezidentské voľby. Všetko bolo proti Ficovi a ak by jeho protikandidát bol aj Dežo Stojka z Hornej Držkovej zlodej, vrah, alkoholik a podvodník, určite by sa stal prezidentom republiky. Žiaľ, takí sme my Slováci. Nadchneme sa pre niečo, čo nám naforsíruje mainstream a nepreveríme si to a správame sa ako stádo volov. A to, že vyhralo horšie zlo ako Fico, pochopilo mnoho občanov až po čase.

Prezident, ktorého vo svete neuznávali, prezident, ktorý mal neférovú protizákonnú kampaň, prezident, ktorý robil daňové podvody a prezident, ktorý si peniaze vložené do kampane zarátal do nákladov svojej firmy a znižoval si platenie daní a ktorý pracoval iba tri dni v týždni a lietal domov s vládnym lietadlom. Prezident, ktorý na tkz. súkromnú večeru pozval Dalajlámu, ale aj televízne kamery a obral republiku o zisky z obchodov s Čínou. Prezident, ktorému bolo zaťažko rozdávať vyznamenania na štátny sviatok 1. januára a vyznamenával až po lyžovačke. Prezident, ktorý vyznamenania rozdával svojim pochlebovačom a kontroverzným osobám. Bol to prezident, ktorý chcel obrať zubára o pozemok, o ktorom vyšlo najavo, že bol ukradnutý a vedel o tom aj prezident, ktorý rozdeľoval spoločnosť, prezident, ktorý sa ani neunúval vrátiť sa z lyžovačky, keď sa stala dvojnásobná vražda, ale potom ju veľmi šikovne využil na svoju propagáciu a na útoky na vládu. Prezident ako proforma poľovník, o  ktorom  vychádzajú teraz na povrch utajované obchody  so zbraňami v krajine Afriky, kde platil zákaz dodávania zbraní. Takýto bezcharakterný element z Popradu sedel v prezidentskom kresle. Prezident, ktorý verejne klamal, že nepozná tých a tých, ale teraz vyšlo všetko najavo, že to tak nie je. Prezident, ktorého obvinili z daňového podvodu. Prezident, ktorý chcel položiť vládu a okydával všetkých SMER-ákov a SNS-ákov, ktorí si písali s Kočnerom a posielal ich do väzenia. Prezident, ktorý nazval svoju krajinu mafiánskym štátom aj v zahraničí, ak ho náhodou niekde pozvali a tým urazil každého jedného občana Slovenska a trestne hanobil republiku. Prezident, ktorý sa bratal s fašistom Porošenkom, ale aj so Sorosom, ktorý rozleptáva všetky pre USA nepohodlné režimy a je mu veľmi blízky aj z toho dôvodu, že položil podvodom anglickú libru na kolená, aby zázračne zbohatol Prezident, ktorý pôsobil v popradskej mafii a to vraví za všetko!!! Prezident, ktorý verejne klamal a aj klame!!!

V kaviarni z videa: Šuliga: .. ako Julovi tých 2000 posunieš? Niekto donesie? Odpoveď: Nejako to domyslite, však to je malá suma, to vymyslíme… a z vymyslíme a z malej sumy vzniklo pred novinármi: Pán Šuliga chcel odo mňa vylákať 2000 Euro, aby som dal Sirotskému, ktorý by mi ich dal.

A namiesto toho, aby sa dnes už len obyčajný občan stiahol z kandidátnej listiny a zašil sa, podáva trestné oznámenia na všetko možné, aby zakryl svoje nečisté konanie. Vraj narafičené video a vie, kto je za tým – zase SMER. Video, kde sa nepotí, kde sa konečne prirodzene tvári, pravdivo rozpráva a nevzdychá, lebo nevedel, že ho sníma kamera. Pri tej komunikácii je jedno, či to niekto na neho narafičil, alebo nie, ide o jej podstatu veci. Aj na šéfa rakúskej vládnej strany narafičili video a ten sa okamžite stiahol z politiky a padla rakúska vláda.

Ale toto najväčšie slovenské politické zlo sa tvári, ako keby sa nechumelilo a chce naďalej kandidovať v parlamentných voľbách.

A medvediu službu mu včera urobila svojou nadprácou aj redaktorka Televíznych novín Markízy Kajtárová, ktorá vo fantazijnom príspevku už „vybrala“ nového predsedu vlády za OĽaNO, nestraníka Mistríka. A priložila mikrofón aj popradskému klamárovi i kriminálnikovi a vôbec jej to neprekážalo! Asi by ho najradšej videla v premiérskom kresle, rovnako ako mnohé umelecké , vedecké a novinárske známe mená, ktoré sa podpísali za to, že by bol najvhodnejším premiérom. Táto podpisová akcia mi pripomína petície v 50-tych rokoch proti „zradcom“ republiky a protiakcie Charty 77, Niekoľko viet a ďalšie podpisové akcie na disidentov za socializmu. Kam sme sa to dostali, že takéto zlo forsíruje určitá zaslepená skupina ľudí nevidiac za roh.

Ani exMatovičova bojovníčka za spravodlivosť, ktorá na bilboardoch posiela všetkých do väzenia, herečka Remišová sa zatiaľ nechystá z jeho strany vystúpiť. Aj slušná Janka Žiťnanská mu včera držala chrbát na TA3. Naozaj nerozumiem tomu, že ani ďalšia bojovníčka za spravodlivosť Kolíková (u ktorej sa to z hľadiska jej angažovanosti v mimovládkach financovaných od veľkého brata dá pochopiť) sa tiež nezdekuje.

Možno sa ona, Žitňanská i Remišová čím skôr zobudia a opustia najväčšie zlo v slovenskej politike. O jeho mladom, neskúsenom politickom „potomkovi“ Šeligovi, ktorý sa hrá na najradikálnejšieho bojovníka za spravodlivosť a posiela všetkých za mreže, také ilúzie nemám. Ten totiž ani nevie, odkiaľ fúka studený severný vietor.

Prezidentova strana preferenciami klesá a klesá, a nebudem sa čudovať, ak by po dvoch zverejnených videách, v ktorých sme spoznali hlavnú postavu deja, skončila mimo parlamentu a ešte lepšie aj pod tromi percentami, aby sa neobohatil z našich daní! Takéto totálne fiasko by si toto exprezidentské zlo zaslúžilo. Nezaslúži si, aby ho oslovovali titulom prezident, ale hanba Slovenska!

Skalní a budúci voliči tohto trestne stíhaného „ctihodného“ občana, prosím precitnite zo sna do skutočného rozmýšľania, nedovoľte mu posadiť sa do parlamentu a vyberte si iný variant svojej voľby.

Pavel Jacz

Ako ma televízie TA3, JOJ24 a RTVS24 hlboko sklamali.

28.03.2024

Prvá slovenská spravodajská televízia TA3 začala vysielať 11.septembra 2001 a celý deň sa venovala najväčšiemu teroristickému útoku v USA, ktorý v predstihu pred plánovaným začiatkom odštartoval vysielanie TA3. Potom prišli ďalšie tragédie a teroristické útoky a TA3 tak, ako aj všetky ostatné spravodajské televízie vo svete, po celý deň vysielala aktuálne správy z [...]

„Geniálne či genitálne“ progresívne výroky progresívcov Štefunka a Korčoka. Hotový úžas! ! !

15.03.2024

Po ťažkompádnom rozhýbaní sa začínajú v debatných reláciách prezentovať predstavitelia najsilnejšej opozičnej strany PS. Je vlastne šťastím, že sa nepotvrdili výsledky asi dobre zaplatených volebných exitpolov, lebo by to tu vyzeralo tak, ako v predchádzajúcom volebnom období. Možno ešte horšie. Počuli sme od volieb už mnoho slovných perličiek z úst „elity“ [...]

Otvorený list budúcemu šéfovi SaS Gröhlingovi.

07.03.2024

Dobrý deň pán poslanec, mám o Vás už dlhšie svoju mienku, ale nemyslel som si, že v rámci vašej šialenej ideológie dokážete byť pomstychtivá argumentačne tvrdá guma. To, čo ste v nedeľu predviedli ohľadom Ukrajiny v televízii TA 3 v relácii V Politike ma presvedčilo, že Vám absolútne chýbajú dva základné pohľady. Prvý je späť a druhý dopredu. Na ten druhý sa [...]

Joe Biden, Barack Obama

Štyria prezidenti v New Yorku. Biden s Obamom a Clintonom zozbierali 25 miliónov USD, Trump bol na pohrebe policajta

29.03.2024 07:11

Americká prezidentská kampaň vo štvrtok večer dostala do New Yorku štyroch amerických prezidentov.

Nehoda, ilustračná, sklo

Autobus s desiatkami cestujúcich sa prevrátil na nemeckej diaľnici

29.03.2024 06:38

Autobus s približne 60 cestujúcimi havaroval vo štvrtok večer na diaľnici v západnom Nemecku, zranenia utrpelo vyše 20 ľudí, informovala DPA.

libanon, hizballáh

Pri izraelských úderoch pri Halabe zomrelo 36 sýrskych vojakov

29.03.2024 06:27

Pri izraelských úderoch namierených na oblasť neďaleko Halabu (Aleppa) na severe Sýrie zahynulo podľa agentúry AFP najmenej 36 sýrskych vojakov.

Jaroslav Slašťan, Zásahový tím pre medveďa hnedého

Nebol to hon na čarodejnice. Medvedica v Mikuláši bola skutočným rizikom, hovorí šéf zásahového tímu

29.03.2024 06:00

K ľuďom sa samica, ktorá útočila v metropole Liptova, približovala pravidelne. Tvrdia to členovia zásahového tímu. Pri jej monitorovaní použili špičkové drony.