Založ si blog

Varovanie! ! ! SMER-áci nedovoľte si zablahoželať komukoľvek z Oľana, Spolu a SAS ani k narodeninám.

Opäť sme sa presvedčili, ako to v špecializovanej slovenskej politike chodí. SMER ohlásil ďalšie sociálne opatrenia s vianočným príspevkom pre dôchodcov, liečebnými pobytmi a stravovaním zadarmo. Ekonomike sa darí a ak sú peniaze, tak je ich lepšie poskytnúť tým, ktorí sa na nich podieľali. Z tohto vychádzajú v sociálnej demokracii, čo je ich povinnosť.

No reakcie prišli veľmi skoro. Jozef Mihál zo Spolu a predtým člen SAS, ktorej názory naďalej pertraktuje opatrenie prirovnal k feudalizmu a SMER-ákov k feudálom, ktorí rozhadzujú zlaťáky chudobe. Čudný to názor. To znamená, že pán poslanec Mihál kašle na 60-70 % ľudí, ktorí žijú z výplaty do výplaty a z ruky do huby! Ale hlavne, že alogicky zotrel SMER.

Ešte primitívnejšie vyzneli reakcie poslancov za Oľano Soni Gaborčákovej a no najmä Eduarda Hegera. Len aby niečo vypľul zo seba, tak zahlásil, no a teraz sa budú Kaliňákove a Baštrnákove deti stravovať zadarmo. Pán Heger, choďte k nasledovníkom Jobsa, aby Vám vymenili primitívny softvér v hlave za nový, moderný a najmä za super inteligentný (smartové majú na sklade). Pretože ten už prehnitý, ktorý nosíte v ovále nazývaným vo všeobecnosti hlava alebo mozgovňa už dnes nevyhovuje. Je tam aj riziko nukleárnej explózie!

Ešte jedna zaujímavosť. Dostať vianočné príspevky tri mesiace pred voľbami je predvolebnosť. Nuž mali by sme s tým čosi urobiť. Vianoce z decembra presunúť až po voľbách. Takže podľa Oľano už nečakajte Vianoce v decembri! Vždy budú až po voľbách.

Zaujímavý je aj názor blogera stanislava 41, ktorý si môžete prečítať, ktorý to charakterizuje ako“ kop do štátneho zadku a krádež zo spoločného“. Veľmi zaujímavá a viac ako zaujatá charakteristika pán kolega!

Zaujímavé, že všetci spomínaní z tohto článku si žijú dobre a nad pomery. A preto ich vôbec nezaujímajú potreby väčšiny Slovákov. Nevedia, čo je to nekúpiť deťom Milku a Kinder, ale iba kávenku, nevedia, že mnohé deti v škole hladujú, lebo rodiny na to nemajú. A tak hania všetko len z opozičného postoja, len aby zakryli svoju neschopnosť reálne uvažovať v prospech ľudí a nie politických strán. V našom parlamente nejde totiž o dobro ľudí, ale iba o politické záujmy jednotlivých strán.

V slovenskom parlamente majú totiž všetci patent na rozum (len žiadny politológ necharakterizoval. aký inteligentný a rozumný má byť). Ak vláda príde s najlepším návrhom zákona, tak opozícia závídí a vyštartuje po ňom ako zúriví vlčiaci po zbehoch na hraniciach v socializme. Našťastie iba štekajú, ale nehryzú. Ale platí to aj opačne v prípade dobrého zákona opozície. No a ešte jedno špecifikum počúvame. ako nedávno vychrstla dnes už len poslankyňa Lucia Žitňanská „S fašistami nehlasujem!“ A môže to byť aj najlepší zákon v histórii Slovenska. Takže takáto atmosféra panuje v Slovenskom parlamente, kde je na prvom mieste egoisticky politický záujem k príslušnosti k strane a nie potreby občanov , ktorým majú títo niektorí politickí šašovia, pardon poslanci slúžiť.

No jednoducho povedané neslúžia, pretože si potrebujú zabezpečiť ďalšie príjmy v ďalšom volebnom období, lebo nič iné asi nedokážu. Je to naozaj zvrátenosť a nie politika!

Preto vážená koalícia, neblahoželajte nikomu z opozície a naopak k narodeninám, lebo Vám môže zostať aj červené líce.

 

Pavel Jacz

p { margin-bottom: 0.25cm; line-height: 115%; }a:link { }

INZERÁT: Zháňam pre Lojzka Hlinu 10 oviec a 10 krásnych žien. Zn. Využitie času.

20.04.2024

Keď sa človek nudí, tak zväčša niečo nové vymyslí. Géniovia objavia nový vedecký jav či súvislosť a hlupáci sprosté chujády. Predpokladá to však aj používanie nejakej narkománie, ktorú študentom odporúčal podpredseda Progresívneho Slovenska Truban. Vtedy nám mozog podľa Trubana pracuje nad mieru normálneho rozmýšľania a dokáže výnimočné veci. A tak sa [...]

Pani ministerka Šimkovičová oddeľte prosím Slovenský rozhlas od Slovenskej televízie.

05.04.2024

Začnem z celkom inej strany. Mnohí z vás určite videli film Vtedy na západe. Niektorí aj viac krát. Čo sa týka spracovania audiovizuálnej tvorby ho považujem za jedno z najlepších filmových diel. Je to vysoká škola audiovizuálneho spracovania. Správne obrazovo-zvukové dielo informuje 70-timi percentami obrazom a 30 percent zostáva na reč, ruchy a hudbu. A film Vtedy na [...]

Ako ma televízie TA3, JOJ24 a RTVS24 hlboko sklamali.

28.03.2024

Prvá slovenská spravodajská televízia TA3 začala vysielať 11.septembra 2001 a celý deň sa venovala najväčšiemu teroristickému útoku v USA, ktorý v predstihu pred plánovaným začiatkom odštartoval vysielanie TA3. Potom prišli ďalšie tragédie a teroristické útoky a TA3 tak, ako aj všetky ostatné spravodajské televízie vo svete, po celý deň vysielala aktuálne správy z [...]

Krádeže áut USA - 2016

Zo závodu ukradli a predali súčiastky za trištvrte milióna eur, polícia obvinila šesť páchateľov

20.04.2024 15:18

V prípade preukázania viny hrozí obvineným trest odňatia slobody na desať až pätnásť rokov.

Baerbock, Netanjahu

Hádka kvôli Gaze? Nie sme ako nacisti, nahneval sa Netanjahu na nemeckú ministerku

20.04.2024 14:00

Počas návštevy nemeckej šéfky diplomacie Annaleny Baerbockovej v Tel Avive došlo k ostrej výmene názorov medzi ňou a izraelským premiérom, ktorý poprel, že by ľudia v Pásme Gazy hladovali.

Peter Pellegrini

Ctite si zmluvu, odkázal Dankovi Raši: Problémom je, že sa vidí ako nástupca Pellegriniho. Majerský počul hlasy o konci Dolinkovej

20.04.2024 13:07, aktualizované: 15:06

Milan Majerský predpokladá, že poslanci KDH zahlasujú za zvolenie súčasného ministra Richarda Rašiho do funkcie predsedu parlamentu.

armáda usa

Americké jadrové zbrane bližšie k Slovensku? Na svojom území ich chce mať aj Poľsko

20.04.2024 12:46

Americké jadrové zbrane sú od novembra 2009 v Belgicku, Nemecku, Taliansku a Holandsku.