Založ si blog

Doplnené zo včerajška! !! SUPER HRA O TRÓNY v zabordelizovanom Slovakistane!

Doplnené zo včerajška!!!SUPER HRA O TRÓNY v zabordelizovanom Slovakistane!

Predvčerajšie reakcie politikov vyvolané dvojnásobnou vraždou opäť vyvolali emócie. Minister kultúry si našiel dôvod na nezmyselné, ale možno scenárovité odstúpenie, ktoré sľuboval už v súvislosti s koncesionárskymi poplatkami. Že by scenárovitý podraz na Roberta Fica? Hneď na to dvaja premiérovi spolupracovníci Jaseň a Trošková radšej odišli zo svojich funkcii, aby si nenechali na seba kydať od hysterických opozičných politikov. Nie každý má chuť a nervy dennodenne počúvať výlevy dvoch „Zmutovaných Šulinov“, alebo ak chcete hysterickej dvojice dvoch šéfov politických zoskupení, pretože vo voľbách na to nemajú a veríím, že ani po takýchto excesoch mať nebudú najväčšiu možnosť vymeniť Smer vo vláde a tak sa neštítia dávať premiérovi jedno ultimátum za druhým! Nevidané! Keď to môže Sulík, môžem aj ja ako občan a tak dávam do utorka ultimátum, aby pán Sulík prestal smradiť rečami na Slovensku a uletel do Europarlamentu, kde môže dávať ultimátum svojmu šéfovi Europarlamentu. Ale tam si to nedovolí, pretože ten by ho tak hnal, že by sa zastavil až na Sibíri!

Člen koalície strana Most zrazu žiada hlavu Kaliňáka a to bude pre premiéra veľká dilema, alebo sa to všetko upokojí? Uvidíme. Vystúpenie Mosta z koalície a demisia ministerky Žitňanskej, o ktorej sa zatiaľ len pošepkáva, by však bola obrovská chyba!

Celé toto politikum okolo vraždy je jeden scenár – humbuk opozície, aby padla slovenská vláda SMER-u a prišli do nej spomínaní dvaja humbukári, z ktorých sa jeden už pasoval hneď po voľbách za predsedu vlády. No dostal nie po balóniku, ktorý mu po roku vyfučal, tentoraz nie po nose, ale po plešine a tak si nechal narásť bradu, aby bol ešte viac innnn a cool najmä na webových stránkach, kde sa mu darí ohurovať stáda mladých prvovoličov a „ rozumovo obmedzených davistov“ z Bratislavy! Nič iné za tým netreba hľadať. Je len na Slovákoch, či toto zatiaľ ,nie celkom priehľadné divadlo budú podporovať.

Aj o vražde ruskej novinárky Politkovskej sa písalo po celom svete a na vine bol samozrejme Putin, rovnako, ako aj v prípade opozičného politika Nemcova, kde dokonca Putina otitulovali za organizátora vraždy a teda vraha. Ani Trump NEODSTÚPIL a to neboli dvaja, ale sedemnásť nevinných detských obetí na škole. A ani maltská vláda nepadla po vražde maltskej novinárky i napriek tomu, že jej matka na to vyzývala premiéra. Aká to len zhoda s matkou priateľky Janka Martinky. Je to podobnosť čisto náhodná, alebo zorganizovaná sörosovými ľuďmi?Veď za všetko môže Fico, aj za to, že som si včera zabudol kúpiť toaletný papier a musel som použiť servítky. Beda Ficovi, ak sa mi upchá odtok“!!!!

Mimochodom Nicholson zrazu narýchlo odišiel zo Slovenska a Sörosova pravá ruka Fabiani prišiel zrazu na Slovensko. Tam, kde sa tento architekt Oranžovej revolúcie na Ukrajine objaví, padne vláda. Máme to teda u nás čakať? Budú Slováci takí hlúpi a zahrajú si komparz v „davistickom“ sörosovom scenári? Pozor máme zmenosystémový 8-smičkový rok!!!

Každý novinár je päť rokom elévom,(elévom sa dávajú robiť témy, ktoré nemajú veľký význam, aby si vycibrili jazyk, svoje pohľady, novinársku a štylistickú či faktovú zručnosť). Ján Kuciak bol určite zdatný v surfovaní a vyhľadávaní tém na internete, ale jeho štylistika i synonymická zručnosť by ešte potrebovala poriadne vycibriť. Preto je veľmi zaujímavé, prečo sa v redakcii rozhodli Janka púšťať do takýchto zložitých tém, ktoré majú robiť skúsení novinári a nie elévi. Bol to strach alebo nechceli starší skúsenejší kolegovia ani trošku riskovať??? Nemôžem si pomôcť, ale poriadne tu páchne Sörošova stopa. Stopa, ktorá má za cieľ zvrhnúť vládu SMERU. Veď je tu pridlho a nevyhovuje.

Vražda nevýznamného, ale davového člena dokáže veľké veci. Spomeňme si, že vymyslená vražda študenta Šmída v 89-tom roku v Prahe poslala do ulíc Československa celý národ a socializmus padol. To, že to bolo klamstvo, už nahnevaných a neodventilovaných ľudí, až tak nezaujímalo. Na západe si mädlili ruky, ostnaté drôty sa rozpadli a ich trh sa rozšíril aj o Československo. Štát kde vznikla nezamestnanosť, podvody, tunelovanie, drogová závislosť, vraždy na dennom poriadku, úzka skupina superboháčov a množstvo nezamestnaných a bezdomovcov a mnoho ďalších dovtedy nepoznaných neduhov.

Keďže dvaja spomínaní opozičníci už označili vrahov a vyvíjajú enormnú silu na zvrhnutie vlády SMER-u začínajú byť u mňa aj oni podozriví z tohto bezprecedentného činu! Vraví sa, že „Zlodej kričí, chyťte zlodeja“! No a mnoho krát sa táto slovná hračka aj potvrdila. To, že Janko Kuciak prednášal na inštitútoch (napr. Open society) úzko spojených so Sörosovými chápadlami je takmer isté. Zrejmé je to z publikovaného videa jeho prednášky.

Smerovanie slovenskej vlády nejde po ruke Americkým poťahovačom svetových nitiek, okrem nášho najvyššieho „Kiksu“ a samozrejme opozície, aby už konečne začala vládnuť!!!

V tomto prípade využili liknavosť našej tajnej služby, polície, prokuratúry a najmä skorumpovaných súdov. Domôcť sa u nás práva bez obálkových peňazí je prakticky nemožné. A kritizujú to aj samotní poslanci opozície. Právom, alebo neprávom? Všetci sa riadia aspoň navonok zákonmi. Musím povedať, že NEDOKONALÝMI ZÁKONMI!!! A namiesto toho , aby ich zjednodušili, opravili a jasne stanovili ako zákonodarcovia, tak ich len takto využívajú na svoje povyšovanie sa. Náš trestný a demokratický zákon vyhovuje chamradi, zlodejom, vrahom, zlodejom, tunelárom, násilníkom a ostatným vagabundom. Video nahrávka napríklad neslúži, ako dôkaz, pokiaľ Vám dotyčný, ktorého nakrúcate, nedá vopred súhlas na nakrútenie jeho zločinu. Bol by aj sprostý, ak by ho dal. Nemožno sa ani čudovať jednému z najlepšie právne vzdelanému sudcovi zatracovanému Harabinovi, že oslobodzuje policajných korupčníkov. Ako málo kto, má zákony v malíčku a nepokaká sa ani pred silou nadriadených i politikov. A tak isto tu vyhráva nedokonalý zákon a bordel v spoločnosti nad pravdou a spravodlivosťou!!! Pán sudca Harabin dodnes neprehral ani jeden jediný spor s nadriadenými!!! A tých bolo.

Takže, žijeme v časoch demokraticky organizovaného neporiadku, rozbitého systému republiky, bez jasných pravidiel a zákonov – teda v anarchii. Toto sme si vytvorili a dotvorili počas 30-tich rokov a tak to všetci musíme znášať, nič iné nám neostáva. Ak sa objaví nejaká direktíva, okamžite sme demokraticky proti, aby náhodou…. A tak sa bordelizujeme v každej jednej vetve života. A vyhovuje to najmä bohatým , ale i neschopným povýšencom, ktorí do motivačných listov napíšu o sebe samé superlatíva, a na lukratívnych funkciách robia z neschopnosti jeden kiks za druhým, samozrejme pre vlastne vrecká. Ale oháňajú sa slovami meeting, workshop, timeing, status, aby dokumentovali, že angličtina je dnes jediná správna kvalifikácia na funkciu. Ich egoizmus plodí zlodejstvo, karierizmus, pretvárky, podvody, tunelovanie atď. V málo prípadoch sa na to príde a po vyjdení z väzenia hviezdia o dva týždne v Smotánke ako VIP. Je to síce na zvracanie, ale zvykli sme si.

A ešte na záver. Talianska mafia novinárov nevraždí, ale si ich kupuje. Boli by sprostí, ak by to urobili. Predpokladám, že ak to nebola žiarlivostná vražda, tak to môže byť niekto, o kom Janko písal, pred časom, lebo pomsta býva po čase najsladšia, prípadne to bude niekto mimo republiky s predvídanými spomínanými dôsledkami. Objavila sa aj výpoveď novinára Bránika, že to nebola talianska mafia, ale mafia nášho skorumpovaného súdnictva. Koľko bude ešte tých verz? Veď odmena milión euro, ktorú Fico odkukal od maltského premiéra je veľká motivácia. Jednoducho tip na obeť padol na Janka. Je to obyčajná SUPER HRA O SLOVENSKÉ TRÓNY!

Pavel Jacz

Pani ministerka Šimkovičová oddeľte prosím Slovenský rozhlas od Slovenskej televízie.

05.04.2024

Začnem z celkom inej strany. Mnohí z vás určite videli film Vtedy na západe. Niektorí aj viac krát. Čo sa týka spracovania audiovizuálnej tvorby ho považujem za jedno z najlepších filmových diel. Je to vysoká škola audiovizuálneho spracovania. Správne obrazovo-zvukové dielo informuje 70-timi percentami obrazom a 30 percent zostáva na reč, ruchy a hudbu. A film Vtedy na [...]

Ako ma televízie TA3, JOJ24 a RTVS24 hlboko sklamali.

28.03.2024

Prvá slovenská spravodajská televízia TA3 začala vysielať 11.septembra 2001 a celý deň sa venovala najväčšiemu teroristickému útoku v USA, ktorý v predstihu pred plánovaným začiatkom odštartoval vysielanie TA3. Potom prišli ďalšie tragédie a teroristické útoky a TA3 tak, ako aj všetky ostatné spravodajské televízie vo svete, po celý deň vysielala aktuálne správy z [...]

„Geniálne či genitálne“ progresívne výroky progresívcov Štefunka a Korčoka. Hotový úžas! ! !

15.03.2024

Po ťažkompádnom rozhýbaní sa začínajú v debatných reláciách prezentovať predstavitelia najsilnejšej opozičnej strany PS. Je vlastne šťastím, že sa nepotvrdili výsledky asi dobre zaplatených volebných exitpolov, lebo by to tu vyzeralo tak, ako v predchádzajúcom volebnom období. Možno ešte horšie. Počuli sme od volieb už mnoho slovných perličiek z úst „elity“ [...]

Navaľná

Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií

19.04.2024 21:51

Manželia Navaľní dostali toto ocenenie "za odvahu prejavenú v hnutí odporu a za odvážny a nenásilný boj proti brutálnej diktatúre v Rusku"

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

šimkovičová

Šimkovičová kritizuje slovenské umenie na Bienále v Benátkach: Nerobte hanbu kultúre už aj v zahraničí

19.04.2024 19:30

Ide o reakciu na prítomnosť bývalej ministerky kultúry Silvie Hroncovej na Bienále v Benátkach. Súčasťou vernisáže bol aj protest zástupcov kultúrnej obce.