Založ si blog

Emócie po vražde kolegu novinára s priateľkou ukázali totálny hyenizmus, brutalitu, nenávisť i demokratický bordel.

p { margin-bottom: 0.25cm; line-height: 120%; }a:link { }

Včera som sledoval, počúval a najmä čítal. Čo všetko som sa nedozvedel z úst najmä opozičných politikov a anonymných teda nickových pseudodiskutujúcich. Koľko zla. špiny, hypotéz, svinstiev a totálnych primitivizmov a hlúpostí vyprodukovala bezprecedentná vražda dvoch mladých ľudí.

Začnem u politikoch. Tí opoziční zrušili premiéra, ministra vnútra, prezidenta policajného zboru. Markantne sa pritom vynímal najzúrivejší z nich, emocionálne podkutý šéf Oľano Matovič. To, čo predviedol tento hulvát na včerajšej tlačovke, by si mali zapamätať jeho voliči. Myslím si, že medzi jeho včerajšími výlevmi a prejavmi Hitlera pri mobilizovaní nemeckého národa, keď verboval masy pre nacionalistov, som okrem témy nenašiel veľa rozdielov! Označil všetkých za neschopných, za vrahov a neviem, čo ešte všetkým pripísal. Len on, on a on je najlepší – rovnako ako Hitler!!! Hulvátovi chýbala na záver iba predpažená pravica, aby ho náhodou niekto neoznačil za fašistu. Celkom nahradil, dokonca predčil stranu Mariána Kotlebu, ktorá sa k veci zatiaľ nevyjadrovala. Nepovažuje to za potrebné, veď je to vec vlády a orgánov činných v trestnom konaní, ktoré to majú vyriešiť. „Pán Matovič a čo tak odvolať ministra zdravotníctva, pretože som nedávno išiel k doktorke, ktorá ochorela, odvolať ministra životného prostredia. lebo ešte dýchame, ale nie čistý vzduch, odvolať ministra hospodárstva za to, že vyrábajú a ministra obchodu, že predajú, lebo som ako neraz predtým musel výrobok reklamovať. Tentoraz to bol laptop, predtým , televízory, satelit, vŕtačka, trezor, batériu do auta a mnoho ďalších vecí , a k tomu ešte odvolať ministerku pôdohospodárstva, lebo som v Lidli kúpil o 20 % menšie rohlíky a drahšie  o 2 centy, ako na druhý deň v Kauflande a popritom Lidl  propaguje, že má najlepšiu cenu a kvalitu!!! Len nechcite prosím hysterický pán Matovič vymeniť moje ruky, lebo mám v nich nas….né a vyberú si zväčša nepodarok. Veď vláda je predsa lepší artikel, ako moje hnáty“!!!

Len sa čudujem, že sa so šialencom Matovičom vystavila aj strana SAS. Že sa vôbec dáva dokopy s týmto indivíduom, ktorý ju pri prvej príležitosti primitívne podrazí. Jej zástupcovia mali už triezvejší pohľad na vraždu. Nikoho neoznačovali za jasného vraha a obrátili pozornosť na najnovšiu informáciu z pera Kuciaka, na taliansku mafiu.

Zaujímavú taktiku predviedol poslanec Beblavý. Ohlásenú tlačovku z 15.-tej hodinyy preložil až po tlačovke premiéra Fica , s Kaliňákom a Gašparom. A môžem povedať, že urobil dobre. Po výzve Fica na spoluprácu s opozičníkmi a nie na útoky som pána poslanca po prvý raz nepočul „brblať“. Hovoril triezvo a uvážene. Neútočil a spomínal iba fakty. Že by to spôsobila výmena strany a strata parlamentnej sily? Akurát by som ním nesúhlasil s výrokom, že milión euro na stole ho priviedlo k porovnaniu Fica k dejateľovi podobajúcemu sa na niečo medzi Putinom a americkým šerifom.

V minulosti som nakrúcal veľký trestný prípad , ktorý starší poznajú ako prípad Zelík, ktorý dve hodiny pred vystavením zatykača ufujazdil mimo republiku a usadil sa v Las Palmas, kde za nakradnuté peniaze si otvoril veľký obchodný dom. Celková škoda, ktorú spôsobil Československu bola 18,5 milióna korún. Preto som chcel mať v zábere túto sumu v stovkách a v päťstovkách. V tom prvom prípade to bolo dva a pol palety a v druhom jedna menšia, ktoré nám doniesli ukázať v banke ozbrojení policajti. Mali ste vidieť, ako rozhýbali psychiku tieto kopy peňazí všetkými prítomnými. Ešte v živote nevideli na kope 37 milónov korún. Na ich čelách sa začali objavovať kvapky studeného potu, triasli sa im ruky, nervozita sa dala krájať. Môjmu kameramanovi sa triaslo celé telo a nielen kamera a ruka osvetlovača so svetlom mala príznaky Parkinsona. I napriek tomu, že bolo dostatok času, nemal som jeden, jediný poriadny záber na to kvantum peňazí a tak sme ukázali peniaze spomalene. Myslím si, že to bol výborný ťah zo strany premiéra. Hmatateľne ukázať milión euro a nie len povedať, dokáže poriadne pomiešať psychiku aj prípadného pomocníka objednávateľov a páchateľov vraždy. Čo tak ich mať v rukách! To by bolo život. Toľko k politikom.

Tu musím spomenúť aj  večernú reláciu Aréna Jaromíra Soukupa na TV Barandov, kde majiteľ a generálny riaditeľ  televízie triezvo a inteligentne ohodnotil situáciu na Slovensku.

Neraz zo záujmu si prečítam diskusiu k nejakým článkom. To, čo včera „vypotili“ anonymné nicky bol neuveriteľné. Prečítal som si, že vrahovia sú Smer, Fico, Kaliňák, Gašpar, Putin, Kočner, Baštrnák, talianska mafia, Matovič, Söros, Trump, Merkelová aj Macron a mnohí ďalší. Treba ich všetkých popraviť. Chýbali mi tam iba upratovačky, údržbári, cigáni, elektrikári či plynári. Je neuveriteľné, čo dokážu anonymní písalkovia vyprodukovať. A to útočili na všetky strany. Pritom hulvátsvo bolo doménou týchto pseudonervodiskutujúcich. Zloba, nenávisť, hyenizmus, primitivizmus, hlúposť, egoizmus a ďalšie negatíva nemali konca kraja. Viem si predstaviť, ako títo hulváti prídu ráno do práce a hubu si neotvoria a hrajú najlepších, najslušnejších a najriťnatejších „vlezlov“ . Ale anonymita z nich robí DIVÉ SVINE, plné vulgarizmov, svinstiev, závisti, nenávisti, RADIKÁLNOSTI A ČO JA VIEM, ČO EŠTE. Vážení diskutujúci, podpíšte sa pravým menom. Na to však zbabelci, nemáte odvahu a skrývate sa za dav. Davová psychóza je totiž u nás veľmi rozšírená. A je jedno, aké ma výsledky. Zapadnúť do davu a stať sa „Davistom“ je neoddeliteľná súčasť nášho „pretvárkového“ života. A 70 možno 80 % Slovákov do nej patrí. Len nevyčnievať a užívať si spontánneho života!

Čudujem sa však jednému blogistovi z Pravdy. Vo svojich blogoch má rozhľad, myšlienku, kultivovaný jazyk, vždy dobrú tému a presné postrehy. Všetko to, čo preferujem aj ja. Nerozumiem, prečo sa za svoje výborné články hanbí. Bez rozmyslu by som sa pod ne podpísal. Tak čo nick , pán Cudzinec, neodhalíte svoju totožnosť? Bojíte sa o seba? Nemáte odvahu?

Ešte na záver. Ak budete reagovať na môj článok, podpíšte sa prosím, ak chcete, aby som reagoval. Ja nie som kontrolný orgán, alebo polícia, ktoré berú anonymné oznámenia ako jasný priestupok či porušenie predpisov , alebo trestný čin.

Pavel Jacz

INZERÁT: Zháňam pre Lojzka Hlinu 10 oviec a 10 krásnych žien. Zn. Využitie času.

20.04.2024

Keď sa človek nudí, tak zväčša niečo nové vymyslí. Géniovia objavia nový vedecký jav či súvislosť a hlupáci sprosté chujády. Predpokladá to však aj používanie nejakej narkománie, ktorú študentom odporúčal podpredseda Progresívneho Slovenska Truban. Vtedy nám mozog podľa Trubana pracuje nad mieru normálneho rozmýšľania a dokáže výnimočné veci. A tak sa [...]

Pani ministerka Šimkovičová oddeľte prosím Slovenský rozhlas od Slovenskej televízie.

05.04.2024

Začnem z celkom inej strany. Mnohí z vás určite videli film Vtedy na západe. Niektorí aj viac krát. Čo sa týka spracovania audiovizuálnej tvorby ho považujem za jedno z najlepších filmových diel. Je to vysoká škola audiovizuálneho spracovania. Správne obrazovo-zvukové dielo informuje 70-timi percentami obrazom a 30 percent zostáva na reč, ruchy a hudbu. A film Vtedy na [...]

Ako ma televízie TA3, JOJ24 a RTVS24 hlboko sklamali.

28.03.2024

Prvá slovenská spravodajská televízia TA3 začala vysielať 11.septembra 2001 a celý deň sa venovala najväčšiemu teroristickému útoku v USA, ktorý v predstihu pred plánovaným začiatkom odštartoval vysielanie TA3. Potom prišli ďalšie tragédie a teroristické útoky a TA3 tak, ako aj všetky ostatné spravodajské televízie vo svete, po celý deň vysielala aktuálne správy z [...]

Italy Politics

Skrachované vzťahy šéfov vlád. Expremiér Babiš nie je jediný. Talianska líderka odkopla muža, keď sa zaliečal inej žene

20.04.2024 10:49

Rozvodom sa skončilo manželstvo už viacerých niekdajších predsedov vlád Českej republiky. A ktoré rozchody známych politikov vlani zvlášť rezonovali?

trump. súd

Muž, ktorý sa zapálil pri súdnej sieni počas procesu s Trumpom, zomrel

20.04.2024 10:37

Muž, údajne zo štátu Florida, rozdával podľa svedkov v parku letáky obsahujúce konšpiračné teórie.

North Korea tensions balistické strely test

Severná Kórea uskutočnila test 'superveľkej' hlavice pre riadenú strelu

20.04.2024 09:47

KĽDR tiež vykonala skúšobný štart protilietadlovej rakety nového typu "Pyoljji-1-2" v Západnom mori.

Grasalkovičová záhrada

Bratislava opäť symbolicky otvára svoje brány, konajú sa mestské dni

20.04.2024 08:57

Pripravené sú prehliadky bežne neprístupných miest, výstavy, divadelné predstavenia, koncerty, workshopy či jazdy historickými vozidlami i Propelerom na druhú stranu Dunaja.