Založ si blog

Z vyhlásení po atentáte najmä zo strany Šimečku sa mi chcelo vracať.

Keď som si vypočul na tlačovej besede slová predsedu PS, tak som sa zamyslel a bolo mi doslova na dávenie. Zrazu sa z maximálneho frustrovaného štváča stal ohromujúco mierumilovný holúbok. Ako keby ho pokropili zázračnou cukrovou vodičkou. Hneď zrušil protest pred Národnou radou, lebo vedel, že opäť bude zúrivý, útočný, vulgárny, zlostný, bez úctivý, vyzývajúci na násilie, ako doteraz všetky demonštrácie Progresívneho Slovenska. Čakal som, že si vstúpi do svedomia a ako chlap, od ktorého má síce veľmi ďaleko, sa ospravedlní a vezme čiastočne vinu aj na seba a odstúpi z politiky ako kydač všetkých polien, ktoré nájde a hlásič odstránenia Fica a SMER-u za každú cenu! Jeho slová, že urobia všetko preto, aby už nevládol, stále vejú a budú viať nad jeho hlavou v rozpadávajúcej sa a zhrdzavenej svätožiary.

Podobne sa zachoval aj predseda SaS Gröhling. Aj ten zrazu zmenil rétoriku a vyzýval na pokoj. No a chlap z trnavského olajno záchodu sa ani nezmohol na video , ktoré kedysi vypúšťal na dennom programe k veciam, ktoré nestáli ani za reč, iba nenávisťou útočili, poslal pár riadkov. Na viac sa Matovič nezmohol!!! Tento trnavský abnormálny jedinec – priekopník či skôr pionier vulgárnosti, podlosti a útočnosti na slovenskej politickej scéne zaliezol do diery.

Všetci traja sa kajali, kajali a kajali. Videli, že to zatiaľ nemusí celkom vyjsť a tak dostali hnedý total zával do gatí.

Pridala sa aj prezidentka Progresívneho Slovenska so svojou troškou do kajalského mlynu. Preto začínam zbierku na nákup aspoň 500 ks zrkadiel, aby si ich mohli všetci rozvešať po celých bytoch a nemali sa kde pohnúť, aby sa v nich nevideli. Možno príde aj viac, ako na chorú zbierku munície pre Ukrajinu.

Zaráža ma aj ďalšia vec. Prečo najvyššia ústavná činiteľka ešte nenavštívila tretieho najvyššieho ústavného činiteľa v nemocnici, keď sa predtým okamžite neunúvala navštevovať rodiny obetí surových trestných činov??? A nezabudla ísť položiť kvety ani k Teplárni. Dvaja politici môžu mať rôzne názory, ale ako povedala sme ľudské bytosti. Asi sme, ale niektorí sú pre ňu iba rovní a vybraní sú rovnejší!

Zaznamenal som aj jedno zaujímavé vyjadrenie Harabina, ktorý vyzval Generálneho prokurátora Žilinku na začatie procesu zákazu Progresívneho Slovenska ako strany. Pred časom zrušili Pospolitú spoločnosť, lebo hajlovali a pochodovali. Nikoho nezastrelili, nikomu neublížili. Progresívne Slovensko má na chrbáte viacero trhákov. A logicky z toho vyplýva aj konanie rozoštvaných prívržencov, ktorých zatiaľ vrcholom bol atentát na premiéra Fica. Mítingy PS moderovala, a ako povedala v jednom rozhovore „ani nevie prečo“ herečka Tormová. Aj tá sa zrazu kajala. Ona ako moderátorka mítingov musela vidieť tie vulgárne a k násiliu vyzývajúce transparenty a šibenice. Vtedy jej to neprekážalo a zrazu odsudzuje násilie, na ktorého šírení má veľký podiel. Preto by som pre ňu chcel ešte ďalších sto zrkadiel navyše, aby nemala doma ani kúsok voľnej steny.

Nuž, pretvárka sa v tejto časti politického spektra totálne udomácnila. A to uvidíme, až sa znova rozbehne politický život.

Pavel Jacz

P.S. Premiérovi Ficovi, želám touto cestou skoré uzdravenie bez následkov z tohto brutálneho a nenávistného aktu.

 

 

Pre poslancov Valášeka a Krúpu sme zistili zoznam prednášajúcich na oslavách SNP.

25.08.2024

Prehľad rečníkov: 1 Nvotová úvod – sjúper mopedrektorka na batérie program – privítanie hostí 2. Fico – ako eliminovať 9 mm projektily 3. Budaj – kúrenie v lesných ubytovniach partizánov 4. Chaves – ako sa venezuelskí partizáni naučili spôsoby boja od účastníkov SNP 5. Bin Ladin (hologram)– zdokonalenie partizánskeho boja v nepriateľských krajinách 6. [...]

Čo spôsobil Drličkov výrok? Aká to paralela s atentátom na Fica!

08.08.2024

V utorok vraj veľmi chorý preberal svoju výpoveď doma a včera v stredu síce cez zuby usmiaty exgenerálny riaditeľ SND, ale zázračne celkom zdravo pôsobil na tlačovke na nádvorí galérie po odvolaní generálnej riaditeľky SNG Kusej. Panovala tam dobrá nálada, no úsmevy boli čisto americky naškrobené. Nebudem sa zaoberať podstatou tlačovky. O tom včera už napísal kde kto. [...]

Nepoznám nadávku či prívlastok na Matoviča, ktorými by som ich neurazil, ak by som ich použil na neho.

27.06.2024

Takže, na úvod sa ospravedlňujem všetkým nadávkam a prívlastkom, ktoré použijem v súvislosti s naším „nepoškvrneným“ trnavským „Bohom zla, klamstiev, podrazov, bezcitnosti a túžbou prešľapávať a dupať so svojou pravdou po mŕtvolách“. V pléne debaty k zákonu „Lex atentát“ si takto zakecal či zatrepal za rečníckym pre neho len kecpultom či trepopultom v [...]

Kríza na Blízkom východe otriasa aj ratingom Izraela, Moody's mu ho zhoršila o dva stupne

28.09.2024 06:21

Medzinárodná ratingová agentúra Moody's zhoršila hodnotenie úverovej spoľahlivosti Izraela o dva stupne na známku Baa1.

turecko

Staviteľa budovy, ktorá v Turecku spadla pri zemetrasení, odsúdili na 865 rokov

28.09.2024 06:10

Na 865 rokov odňatia slobody odsúdili v piatok v Turecku muža zodpovedného za stavbu budovy v meste Adana.

lukasenko sluzka

Dlhoročná Lukašenkova volebná služobníčka odporúča hlasovať o svojom zbožňovanom prezidentovi podľa Stalinovho receptu

28.09.2024 06:00

Absolútne súhlasím so Stalinom, ktorý označil za optimálny čas volieb dva mesiace - november a marec, povedala bývalá šéfka ústrednej volebnej komisie.

Rudolf Huliak / Tomáš Taraba / Andrej Danko /

Najslabší článok s veľkým vplyvom. SNS sa podarilo to, čo žiadnej strane. Politológ: Fico by za Danka náhradu nenašiel

28.09.2024 06:00

Po roku od volieb si Pravda pripravila anketu s predsedami poslaneckých klubov a zhodnotenie pôsobenia a kľúčových momentov parlamentných strán.